Vali ata

Anonim

E oʻo mai i lea aso, o Plywood ua saʻilia uma i le gasologa o meafale ma i le toe faʻaleleia ma le mamanu o le potu. O se lauiloa e mafua mai i le mea moni e le taugata, e manatu o le sima sili ona 'ai ma e le mafua ai faafitauli i le galuega.

Vali ata

Tatalo ia Falii

Ona o le mea moni o le plilywood o loʻo faʻaogaina i mea eseese, o lona iʻuga, e iloga foʻi i le i ai o foliga lelei. Na tuusaunoaga e mafai ona na o le galulue faatasi ma plywood i lalo o le tini ata faataitai, ona i se tulaga faapena, o le a mafai Plywood e "paʻu" i lalo o le -O le faamaeʻaina.

O le faigofie faigofie auala pe a faia plywood o vali mo Plywood. O lenei maeʻa o le a naʻo le fesoasoani i le puipuiga o pepa, ae o le a taulaʻi i le tino fou o le faʻamaeaina o mea.

E mafai ona fai atu, E le gata i lea, ae e leai ni uiga ese o le Plywood ma valivali. Na pau lava le mea o le Snag o le a le valiina o le anneur, aua o le valiina tutusa uiga ma fola ma le meaafale o le a valea tele.

O lea la, o le a tatou taʻuina atu pe faʻafefea ona e vali le fuʻa ma a mea e sili ona aoga mo lenei.

Faʻafefea ona saunia se laualuga e vali?

Vali ata

Vali ata

Ole a le aoga e aunoa ma le sauniuniga muamua o le a iai. Muamua lava, o le mea tatau ona i ai i le kulimi, aemaise lava pe a fai o laupepa na e aumaia mai se fale teu oloa, lea na teuina ai le maualuga o le susu.

Lea na faʻatagaina ai le tulaga o le siviro ona faʻamanuiaina le galuega, ae e lava ia teu ai laupepa i le potu mafanafana i nai aso o le potu. A uma ona saoasaoa mea, e manaʻomia le tulia, ona faʻamama lea mai lapisi tamaʻi lapisi.

Mataupu i luga o le autu: homemade pva-faʻavae tuʻutuʻuga ma penefiti o tagata sauniuni-faia fefiloi

O le grinding o laupepa na faia sao ma lelei, e tatau ona faia faalua. Mo uluaʻi ata, e tatau ona e faʻaogaina se lapisi talatala o le maualuga tele o le sefuluotane, ona aumai lea o le laupepa e tatau ona faʻamamaina, faʻaaoga le oneone i se tamaʻi poʻo le alavai.

Ina ua maeʻa le olo, o laupepa e tatau ona faʻaofuina ma le fofo muamua. O ia gaioiga e manaʻomia ina ia mafai ai ona faʻalauteleina tulaga o le vevela i le vevela o le vevela ma le faʻanoanoa, e le siʻitia ai le 'au tau laupapa, ae le faʻamalositino. O le mea taua a le o se mea o le a faia e le au paie o le piti o laupepa e ufiufi e le taupulepulega, faʻapea foʻi ma le faʻateleina o le tulaga o le alagaina plyhood ma le mulimuli ane.

O aso nei ua oʻo le maketi fau le itu na iai se ituaiga o mea e le manaʻomia le tataina ma le primen. O ia mea ua uma ona faatau atu ma se atotupe faʻapitoa coting, ae o se faʻatonuga o faʻataʻitaʻiga taugata sili atu taugata taugata i masani plywood.

O ata e sili ona taatele o Plywood o pepa o loʻo faʻaalia i lalo i le laulau.

Mafuaaga MeaItuaiga o plywood pepa
FaʻavaivaiaBeerzovaFausiaina
Density (kg / m2)≈1000500-650Fuafua i le ituaiga o laau
Susu (%)valuvalu6-10
Malosiaga Brisile (MPA)80.65-80
Vai teteeMaualugaLuga averesiAveresi ma siitia (fuafua i le ituaiga o fafie)
Pepa mafiafia5-18.1-12.1.5-18.

A faapea o le au tau muamua, e manaʻomia ona galue i ai le tagata talaʻi ma ni manatu faasolitulafono, faapea foi ma le antipanite. O lenei gaioiga o le a avea ma ituaiga o le vevela vevela ma afi, ma o le a taofia ai foi le atinae o le fusi i luga o le mea.

Vali ma meafaigaluega filifiliga tulafono

Vali ata

Tatalo ia Phaner e te faia oe lava

Afai e te filifili pe faʻafefea ona vali le Plywood, e matua taua tele le mafaufau mo le a le ituaiga o faʻauma e fuafua e faʻaaoga ai:

  1. mo le mamanu i totonu;
  2. pe mo le galuega i fafo.

Faʻapea foi, le filifiliga o vali ma faʻafetauriash e faʻalagolago ai pe talafeagai le faʻamalosia o le lalelei masani o le laupapa laupapa o le mea.

Mataupu i luga o le autu: O fea le malu e talafeagai mo le alumini moli?

Mo le valivaliina o laupepa, e sili atu le faʻaaogaina o le lanu mumu lanu.

A faʻapea e te fuafua e tuu i fafo pe manaʻo e vavaeʻese le potu ma le maualuga o le susu, ona sili atu lea e filifili le vali e faʻavae ai le vali vali. Faʻaaoga se acrylic pito sili ona lelei i le 2-3 vaega i itu uma e lua o le laupepa, o loʻo taumafai e vali le pito ma le faʻaeteete.

O se tulafono, mo le valiina, o le P filwood, lea ua fuafuaina e faʻaaogaina e faʻaaoga i le falefale poʻo le mamanu o le potu, faʻaaoga faʻavae e faʻavae i luga o le vai. O ata faapena e mafai ona faʻaaogaina i luga o pepa, e tuai vave ma e le maua se tagata teteʻe.

Meafaigaluega e mafai ona aoga ia te oe i le taimi o plywood vali e le tele:

  1. valiina o le laulu;
  2. fefanafi;
  3. spray.

O mea uma o loʻo i luga o loʻo i luga e fesuiaʻi, o le latou filifiliga e faʻalagolago i se tasi o se mataupu.

Mea lilo e uiga i ai e aoga

Vali ata

Vali ata o le ata

Ina ia foia se paso, pe faʻafefea ona valiina le afa, e aoga tele le amanaʻia o ni nai mea.

Afai o loʻo iai se gaioiga simao i le lanu o le fola ma se vaega tele, e sili le filifilia o se fasioti tagata mo lenei. Afai, ina ua mavae le valiina, laiti vaega e le oaga i pito po o itu i tulimanu o le ie, o le a mafai e faʻasaʻo ai fanua eseese ma le tele o mea. E manaʻomia foʻi le galue naʻo le pulumu pe a fuafua le atavali. O le tagata faʻatau e sili atu le faʻaaogaina naʻo le lanu o le lamolemole o le lamolemole luga o le tele o le tele. Filifilia o le faʻaseʻe, e sili atu le taofi o lau oloa e uiga i le oloa ma se fomu faavae, aua o le fulu e mafai ona tuua le vilū i luga o le piniti i luga o le piniti i luga o le stone.

I le taimi o vali, e taua le mautinoa o le tele o le tele e masani ai.

Ina ia ausia le sili ona maaleale paolo, aua neʻi e faʻaaogaina le mafiafia o le vali, ona o gaioiga na o le mafai ona taitai atu ai i le faʻavae o osofaʻiga o le a faʻaleagaina atoa. Afai o loʻo manaʻomia pea le mafiafia o le ogalaau, faʻaaoga le vali i le 2 vaega, ae naʻo le faʻamago atoatoa o le faavae.

Tusitusiga i luga o le autu: potu moe toe faʻafouina 12 sq m: Paulo, Coaring, puipui

Afai o le galuega i luga o le ata o mea o loʻo faia i le fale mautotogi, taumafai e nana le fola ma meafale uma i lalo o Polytylene, ona e tatau ona fufulu mea uma mai le vali.

O le mea moni, o le atavali o fasi paluga o fasi pepa e le mafai ona faʻaalia i le maualuga, pe sili atu foi le maualuga o le faʻasalaga. Ae, o au gaioiga e manaʻomia le tausiga ma le onosaʻi i soʻo se mataupu.

O lenei, o loʻo aʻoaʻoina uma le atamai i le faʻatinoga o galuega i le lanu o na maeʻa mea, e mafai ona e ave saogalemu i pulumu ma alu i le teuteuga.

Faitau atili