Tatala tatala o le fafine Blouse: manaia le pupover polokalame ma manogi

Anonim

Ina ia avea ma le le mafai ona i ai ma sili atu le feusuaʻi, matou te fautuaina e te faʻafesoʻotaʻiina se avanoa matala i le foliga o ni foliga foliga o se manogi manaia ma se manogi.

Tatala tatala o le fafine Blouse: manaia le pupover polokalame ma manogi

O se paolo o le a tosina mai ai o latou manatu i sui o le malosi o le afa o le tagata. O loʻo e ausia, o loʻo e ausia, alu i le sailiga o se mea fou ma manaia mo lau pusa. O faʻavae a le lalagaina o mea e tuʻuina atu ai bwodcer o tagata faʻapipiʻi i luga o le tele o le initaneti. Ae faʻapefea ona maua e se faʻamoemoega o le faʻamoemoega ma muamua?

I lenei mea o le a tatou taumafai ai e fesoasoani ia te oe i le vasega vasega o loʻo iai iinei. O lea, sauni ai e uiga i le 250 g o le efuefu vulu, o le a aofia ai o fulufulu ma microfiber i tutusa tutusa. Faapea foi mo lalaga e te manaʻomia ni manaʻoga Nu 5.

O se mea e mafai ona aofia ai ma se mea taua o le Swewwork o le mea taua o le mea e tatau ona e vili ai le numera o matay, tele 25 + 2 mata. O le lalagaina o loʻo faia e tusa ai ma le polokalame e faʻaalia ai le foliga mataina, aʻo le a le tatau ona kolose ai le urone i le faʻatusa.

Tatala tatala o le fafine Blouse: manaia le pupover polokalame ma manogi

Faʻamolemole ia matau o le a naʻo le cadides o le a naʻo le hinges. Aua neʻi galo e fafaga se isi pito i luma o le feaveporport, faʻapea foi ma le iʻuga o le mamanu. O le laina o le la e tatau ona i ai mai le muamua i le pito i tua.

Mo foliga foliga, e manaʻomia le faʻamau mata i foliga o laina i luga o laina, i le aofia ai - le aoga.

Mafaufau i le faʻailoaina o mamanu, o loʻo faʻaalia tonu ai le vaega saʻo e pei ona manaʻomia e togi ai. Arrogments o ni faatonuga o le lupe. Ma i luga o le ata e iai faʻailoga e faʻailoa ai nofoaga faasaʻo e tatau ona fesoʻotaʻi i vaega eseese.

O le galuega e amata i le kitting le tua, o le a le mea e tatau ona e viliina 79 mataina ma togi i latou ma le tatala o le tusi. A oʻo le oloa i le maualuga o le 41.5 cm (96 laina), e manaʻomia le amata tapunia o se matasele e fai ai se lua itu-tasi. O le iʻuga, e tatau ona 59 matapeʻa.

Mataupu i luga o le autu: solofanua faia-oe-oe-oe-Sounverar o Cereals ma Ata ma Vitio

E tatau ona maitauina mo le le suia o le tepas, pe a maeʻa le lalagaina o le proucy, e manaʻomia le siaki o le pito o le + 3 mataua i le amataga o le numera fesoʻotaʻi i le tasi parrel + 3 pinets ma le valevale + pito. A oʻo le oloa i le maualuga o le 62.5 cm (144 laina), ona tatau lea o mataʻa uma.

Le isi, e tatau ona e faia le vaega muamua o le fesiitaiga, mo le mea e toe vali ai mata maualalo ma amata tolopoina o le tatala tatala. Talu ai o le pito o le itu e alu i lalo o le Scos, mulimuli atu i le lua laina lua fa taimi i luga o le matasele e tasi ma le tasi lua uila. O loʻo toe faʻailoa atu i le tolu taimi e oʻo mai ai le iʻuga o le taimi. A oʻo le oloa i le maualuga o le 52 cm (120 p), e tatau ona faia le faʻatonuga i le itu tauagavale, pei ona faia i le pito i tua. O le mea na tupu, 19 E tumau lava le 19 tausaga. A oʻo le oloa i le 73 cm (168 laina o le maualuga, lea e mafai ona tapunia uma los.

O le itu tauagavale o le fesiitaiga e tatau ona kolosi i le auala lava e tasi i le symmetrical faafanua.

O le faʻafesoʻotaʻi o le lima e tatau ona viliina ma se koluse-foliga seti o 39 tepas, e faʻatino e pei ona taua: o le pito) o tagata o tagata. Gl + 27 Loows of the Contackwork Patand + 5 Loips of OR tagata. Gl + Pito. Ina ia faʻatinoina le sikoa i luga o le lima mai itu e lua, e tatau ona faʻaopopo i le sefulu ono o le ono lima taimi e tasi le matasele. O le iʻuga, o le a liliu ese faʻamau. A oʻo le oloa i le maualuga o le 41.5 cm (96 laina), e tatau ona tapunia mo okead mai le lua itu: 3 teas ma le tasi i le lua laina paʻu Lua laina i le tasi 1 matasele, tasi le lua mataua ma tolu taimi o le matasele. A maeʻa le 57.5 cm mai le amataga o le laʻei, 13 o le matape e tatau ona tuua e tapunia.

Tusitusiga i luga o le autu: Ata o le lagona o oe lava: Master vasega ma mamanu mo tamaiti

O le fono e tatau ona amata i le tauau o tauau, pe a uma ona fesoʻotaʻi i vaega e lua o le vaega o le itu. Ma, faʻatasi ai ma le fesoasoani a cirser tautala, o le ua e tatau ona faia mai le tasi le laina sese, ma le taʻele 140 mata. O le lima mulimuli ma le livi ona oona ua sauni.

Tatala tatala o le fafine Blouse: manaia le pupover polokalame ma manogi

Faitau atili