Faʻafefea ona fai se pusa faʻapipiʻi i luga o le puipui?

Anonim

Sipati o ituaiga eseese o fesoʻotaʻiga i luga o puipui e masani ona le mafai ona fesiitai i le taimi o loʻo mafai ona foia e ala i le fausiaina o se pusa susu i luga o le puipui. O aso nei ua maeʻa ai mea e faʻatagaina ai oe e fatuina se maualuga-lelei toe faʻafouina.

Faʻafefea ona fai se pusa faʻapipiʻi i luga o le puipui?

Faatasi ai ma le fesoasoani a se pusa Plaster, e mafai ona e nanaina paipa, uaea poʻo le ventiving system.

O le Drywall pusa e le na o le pau le fofo. E mafai ona e nanaina paipa i le faʻavaʻa o le palasitika, Plywood poʻo le laupapa. Ae o tagata atamamai e malilie o le Drywall e sili ona lelei e taulimaina, tusa lava pe mafai ona galue ai. Plasterboard luga e mafai ona tiliina falai, puipui pe vali, o le a avea o se pusa talitonuina ma talitonuina.

Siva mai Plasterboard: Manaomia Mea ma Meafaigaluega

I le faia o ia atigipusa, e le gata ona e le mafai ona faʻaleleia atili ai ni asthetics o le faletaele, ae i se isi itu e puipui ai paipa mai le faʻaleagaina o masini. E galue o le a manaomia:

Faʻafefea ona fai se pusa faʻapipiʻi i luga o le puipui?

Meafaigaluega mo le gaosiga o le pusa.

  • Pepa o le palakalafa o le palakalafa;
  • Tam woodgent;
  • Fala atu Atitoso;
  • tono;
  • spatralas;
  • tama mea;
  • faalisiu faapotopotoga;
  • rofautte;
  • tulaga;
  • vili pe leai;
  • tulimanu;
  • naifi;
  • o le samala;
  • lio;
  • Euro shurus;
  • lava-lipping scw;
  • penitala.

O le tasi laupepa o le susture-puipuia glc tulaga masani tele mo le puipui o le puipui e masani lava ona lava. Mo galuega i totonu o le faletaele poʻo le umukuka, e sili le filifilia o le susu-faʻamaoniga filifiliga, talu ona faʻamautuina i taimi uma le paipa. Uma i totonu o le faletaele ma le umukuka o loʻo sili atu le le alualu i luma, o le afaina o le susu o le a oʻo i lenei tulaga e oʻo i itu uma e lua.

Fafie Boors ma le Koluse vaega o 40x40 poʻo le 50x50 e mafai ona faʻaaogaina mo faʻavaʻa poʻo le faʻapipiʻi puipui i luga ma se uʻamea talaaga. O le faʻamatalaga e faʻapitoa fuafuaina mo le galuega o lenei natura, ma le laʻau e fautuaina i le faʻaaogaina i ansumepeacs ina ia faateleina le olaga o le olaga, ma e leʻi faʻaleagaina foi le olaga. O le mea lea, i nisi tulaga, o le uamea talaaga o le sili sili filifiliga ma e sili atu le talafeagai e galulue ai. Manaʻomia 2 ituaiga o faʻamatalaga: taʻitaʻi ma mo le faʻavaeina o se faʻavaʻa.

Faʻafefea ona fai se pusa faʻapipiʻi i luga o le puipui?

Gratation clickit o le nofoaga sima.

Mataupu i luga o le autu: Kanzashi mo pupuni e faia oe lava: Masters fesoasoani

Likets ma euro slarubken, o loʻo faʻamauina, ua faʻaaogaina mo le faitauina o le faʻavaʻa o mea elemene o loʻo i luga o puipui. Ina ia faʻafesoʻotaʻi vaega o le atigipusa ia i latou lava, faʻapitoa o le paʻi o tagata o loʻo faʻaaogaina mo fafie, e tatau ona latou Kalena.

O le faʻailogaina o pu i nisi ituaiga o puipui sima e faigata tele, ma o le a le aoga o le a le aoga. O le a fai e feagai ma laupepa ia puipui ma le fesoasoani a se tagata ua leai.

Gaosiga o se pusa o le Plasterboard: Pa puipui

Faaiu amata ona fua i luga o le fola. E tusa ai ma le laina fuafuaina, o le tusi taiala (pe lagolago pa) o le a faatasia. Mai le tele o le mataga ua faailogaina i se laupepa o Papatusi Papatusi, o le pito mulimuli o le pusa o le a ese mai, talu ai o le mea o lo o fai i luga o le faavaa. Lenei e tatau ona iloiloina pe a makaina. O loʻo masani ai o laina o pa, o le faʻatagata ma le tasi ma le isi o loʻo faʻataʻitaʻi i le maualuga, tipmuli ma le sikuea.

O le Shemwall pusa e le tatau ona i ai i le auala uma e paʻi atu ai i lona paipa e oʻo i se tamai itu, o le mamao e tatau ona le itiiti ifo i le 3-5 cm. Ina ua maeʻa ma le Ceramralic Tiles, o le tele o le pusa e mafai ona fetuʻutuʻunaʻi ina ia le mafai ona fetuʻunaʻi le faaputuga o le pusa.

E faigofie le faʻaaogaina o se tagata e faʻaliliuina mai le fola mai le fola i le taualuga. Afai o le faʻaopopoina o le faʻailoga mo le puipui e manaʻomia, e faia e faʻaaoga ai le malosi i le va o le fola ma le filo o le totonugalemu, lea e tu i le va o le lua teu mea i se mamao tupe

Siva mai le Plasterboard: Faavae Fording

Faʻafefea ona fai se pusa faʻapipiʻi i luga o le puipui?

Ituaiga o uamea talaaga mo le digwall pusa.

O le pusa e faigofie ona faʻapipiʻi i le faʻavaʻa, ae foliga o paipa uma e mafai ona tapunia i le taimi o lona fesoasoani e ese. O le mea lea, pe a faʻapipiʻi, e tatau ona e iloa lelei ma ave i ai.

O faʻamatalaga poʻo ni au o loʻo i totonu o puipui ua folasia muamua. Ina ua maeʻa, o moli ua faʻasaʻoina, lea e fausia ai le faʻasolosolo o le pusa. Afai o le lautele o le pusa e sili atu i le 25 cm, ma lona maualuga sili atu 1.5 M, e fautuaina le faʻalauteleina o le malosi i le va o le lagolago. O le mamao i le va o le jumper uma e le tatau ona sili atu nai lo se mita.

Afai e faʻaaogaina se laupapa laupapa laupapa, faʻafuaseʻi, faʻaopopo atu i le uluaʻi taʻotoga muamua i le au faʻatauvaʻa, e manaʻomia le faʻagaioia ma i nofoaga o le moe. Faʻasaina faʻapitoa mo le Cond Copend Ma le lelei tele ma le lelei lava, pe faigofie ona faʻaaoga ma faʻamago vave. E le gata i le sili ona lelei fafie laupapa, e mautinoa lava le leai o se sauaga i le vevela ma le susu, talu ai o le a le mafai ona gatete ma o le a le sili atu le mautu ma o le a le sili atu le mautu ma o le a le sili atu le mautu ma o le a le sili atu le mautu ma o le a le sili atu le mautu ma o le a le sili atu le mautu ma o le a le sili atu le mautu ma o le a le sili atu le mautu ma o le a le sili atu le mautu ma o le a le sili atu le mautu ma o le a le sili atu le mautu ma o le a le sili atu le mautu ma o le a le sili atu le mautu ma o le a le sili atu le mautu ma o le a le sili atu le mautu ma o le a le sili atu le mautu ma o le a le sili atu le mautu ma o le a le sili atu le mautu ma o le a le sili atu le mautu ma o le a le sili atu le mautu ma o le a le sili atu le mautu ma o le a le sili atu le mautu ma o le a le sili atu le mautu ma o le a le sili atu le mautu ma o le a le sili atu le mautu ma o le a le sili atu le mautu ma o le a le sili atu le tumau ma o le a le mafai ona sasaina.

Mataupu i luga o le autu: Aitu o le Steichs Scrokes Schoots: Free ata laiti, tisang ma ata, download roseship fua

Afai o le pusa o loʻo i ai i le tulimanu o le potu, ona faʻapipiʻi muamua lea o le faʻamatalaga i le puipui o tagata mamana. Ina ua mavae lena, sa latou tuu le taitaiga i le taualuga, siaki le tulimanu e avea ma 90 ° i soo se itu.

Ma o le mea o loʻo aveʻesea ai nei polofiti mai le puipui o le puipui, seti se isi vaega o le talaaga, lea ua faʻapipiʻi e le tagata lava ia. O le isi laasaga o le faʻapipiʻi o le ulu ulu, pe a tatau ai.

I le mea e tupu o le pusa e le o i le tulimanu, ae i le ogatotonu o le pa, o le muamua tulaga o le faʻavaveina o le faʻavaʻa e tutusa lava: O le talaaga o loʻo faʻapipiʻi i le puipui e faʻaaoga ai le fale. O le Semi Dewaliles ma le taualuga o loʻo faʻapipiʻiina i mea nei ma le faʻatonutonuina o le orgle o le 90 ° soo se mea e tatau ai. O fafine i luga o le fola ma le faʻataotoga o loʻo faʻapipiʻiina i le mamao talafeagai mai puipui, ua siakiina le maualuga ma malupuipuia. O fata faʻapapa i luga o le ala o le kolosi o taʻiala, pe a manaʻomia, o loʻo faʻapipiʻiina o loʻo faʻapipiʻiina.

Faʻafefea ona Faʻaiʻu se Plasterboard Pusa i luga o puipui?

Valivali pepa o loʻo sili atu ina ia aofia ai le pusa o le pusa atoa, ae le mai le tele o fasi. O le mea lea, o fasi fasi mea o le a vavaeeseina muamua. O le lautele e tatau ona latou tutusa ma le faʻavaʻa (o le a le tatau ona faʻatinoina i le taimi e tasi mo le faʻatapulaʻaina o tuaoi o le lagolago). O fuaitau o toega o loʻo faʻailogaina i luga o le pito o loʻo totoe ai ma tipi ia na o le maea lena. O pito o le itu o le vete e tatau ona tapunia pito o fasi manoa, o lea la, o le mea ua vavaeina mo ai, ia amanaia lenei.

Faʻafefea ona fai se pusa faʻapipiʻi i luga o le puipui?

Polokalame o le faʻapotopotoga ma teuteu pusa o le digwall.

O laupepa o loʻo faʻatulagaina le faʻaaogaina o le tagata lava i luga o le faʻafanua, latou te maua uma lava 15-25 cm. Afai o le ata lautele e laʻititi, ona le mafai ona faʻasaʻo le laupepa i le uaea. A faʻamautu uma laupepa, e mafai ona e amata le totini ma faʻavaeina o tulimanu. E tatau ona lamolemole ma i nofoaga o fesoʻotaʻiga ma puipui, ma le pusa ia lava. Ina ia mafai ona fesoʻotaʻi le tulimanu, faʻaaoga se tulimanu tulimanu poʻo se palasitika faʻapitoa palasitika. Tapena tulimanu i luga o le vaega lelei o le fola amata o le ua amata ona amata ona faamago.

Tusi i luga o le autu: vali mo pepa puipui o le pepa puipui: o le a le vali, e mafai ona vali i luga o le suauu vali, lanu

Faʻafefea ona nana le faʻamaufaʻailoga?

A faʻapipiʻi le pusa susu, ina ia mafai ai ona nana le sipai tupu, e tatau ona e amanaia le manaʻoga mo le suʻega o le tamaititi. O lenei faʻailoga i luga o le faʻaseʻe i luga o bolts ua faʻaaogaina pe a manaʻomia ona e faʻamamaina le poloka i paipa. E le fautuaina le tapunia o lenei pusa, o le a aoga le faʻatau atu o se fale palasitika faʻapitoa poʻo le faia o le vaega o le vaega o loʻo siʻosiʻo i le faʻasologa matala.

E manaʻomia e faʻamautinoa ai lea i le taimi saʻo i le taimi saʻo i le nofoaga o loʻo aofia ai i le tulaga masani. E masani ona iai ni isiks, e manaʻomia le suia o elemene. O le faitotoʻa mo le tuʻuina atu o lenei vaega o paipa e tatau ona i ai i le pito i luma o loʻo feagai ma le vaitusi o le ie puipui. Aveese i totonu o se nofoaga sili atu le lelei, e foliga mai, o le a le alualu i luma.

Plugs mo vai paipa

Mo nei paipa, e manaʻomia foʻi le faapipiiina i nisi o nofoaga o faitotoʻa poʻo le tekonolosi. Avanoa manaʻomia ia nofoaga e faʻamauina ai le vai vevela ma le malulu, e pei ona latou manaʻomia le molimau ma le siakiina o galuega. O isi pu o le a manaʻomia pe a fai o le siakiina o alatele, kia, o alatoto poʻo taui i luga o paipa. O nei faitotoa e mafai ona o i luga o le itu o le pusa, faʻapea foi ona aua le faanatinati atu i mata pe a o le avanoa i nofoaga talafeagai e teuina lelei.

Ina ia gaosia ia pu, e manaʻomia e tipiina pu i luga o fasi mūmū, lea e tele e 1-3 mm e tatau ona sili atu le tele o le lapoʻa o loʻo sauni i le faitotoʻa. E sili atu le talafeagai ona faia nei togafiti aʻo le i faʻapipiʻi le laupepa mumū i luga o le faʻavaʻa i le nofoaga manaʻomia. E mafai ona tuʻuina atu muamua le faitotoʻa ma tipi naʻo mea pe a uma ona faʻapipiʻi le mea i luga o le faʻavaʻa.

O le avanoa i totonu o le faʻafitauli o loʻo fautuaina e faʻatumu i le aʻa obanora. E fetaui ma le paipa lafoa toto ma le leo o le vai, lea e malosi tele.

I le maeʻa ai o lenei mea, e mafai ona e faʻaaogaina le faʻaiuga ia ma saunia ai le laʻau o le atigipusa e faʻamaeʻa ai galuega, mo se faʻataʻitaʻiga, i le gaä fusi fola.

Ua oʻo i lenei tulaga, e mafai ona e mafaufau i le faʻapipiʻi o le pusa ua maeʻa.

Faitau atili