Monolithoc libbon faavae mo le fale

Anonim

O le Monolithic Ribbon Foundation o se vaega tumau o le Steel faamalosia faamalosi ma sima lipine. E tu i totonu o le Permeveter o le fale faitele o le fale ma lalo o kasa ma elemene. A ogatasi ma le tekonolosi, o le mamanu e avea ma tasi masolith - monolith - ma e maualuga le talitonuina ma le malosi uiga. Mo lenei mafuaʻaga, e lauiloa mo le fausiaina o fale o fale teu meaʻai ma fale tumaʻoti.

O le onoliilic Foundation Foundation faavae e faʻaaogaina e faʻaaogaina ma le maualalo o le eleele eleele o le eleele: A o loʻo tu i lalo ifo o le loloto manaʻomia o le Faavae. A leai, e manaʻomia le faʻatulagaina o alavai, ma isi mea faʻaopoopo (ma le manatu mamafa) tupe.

Monolithoc libbon faavae mo le fale

E pei o se tagata sauniuni monolithoc libbon faavae

Masini ma ituaiga

I le loloto o le mea na tutupu, faamatalaga faavae o le itiiti ma le loloto laue i latou. E mafai ona faʻaaoga le tele o mea i totonu o le vaivai o le toʻafilemu o le toʻamalie, le le lelei i le malosi o le mafai ona fausia ai se tele o se lapoʻa - mai laupapa ma fausia e le faʻavaʻa e ala i le faʻavaʻa e le sooga i tekonolosi.

O lenei tulaga, o le fape tatau ona 10-15 cm i se vaega mautu, lea e i lalo o le lafulemu. I lena taimi tutusa, e tusa ma tapulaa, e le mafai ona itiiti ifo ma le 60 cm.

Monolithoc libbon faavae mo le fale

Ituaiga o fusi faavae faavae i le loloto o le fagjob

Monolithic libbon faavae o le loloto o le tulaga o loʻo faia i lalo o le mamafa o fale. I le aotelega, latou te faia ia i latou 10-15 cm i lalo ifo o le maualuga o primeros o eleele mo le itulagi. I le taimi lava lea, e tatau ona faʻavaeina le tasi i se vaega ma se lelei le agavaʻa. Afai e le o lenei, e tatau ona e alu ifo i lalo. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a faʻamutaina le tulaga o Primeros o eleele imi 1.2 miliona ma le fale lafulemu e muta i le 1.4 m faʻailoga, ona talafeagai lea lava mo le paʻu i lalo ole 1.4 mita.

Ma le fausiaina pe leai

I le tulaga lautele, o le tekonolosi o le fausiaina o se monolithic belt faavae faavae na maua ai le faapipiiina o le galuega faatino. O gaioiga ia mai lau talita e maua ai le foliga o sima ma e le faʻasoa atu e salalau ai. E manino o le faʻavae o tupe faʻaopoopo mo mea e fai ma taimi faʻaopoopo i lana faʻapotopotoga ma faʻapipiʻi.

Monolithoc libbon faavae mo le fale

Faleoloa galuega - Faʻavae o laupapa poʻo Plywood, lea e maua ai le faʻavae

O nisi taimi mo le faʻamoemoe o le faʻasaoina, i eleele malolosi, ua maʻila ai le faavae i luga o le faʻailoga - i le lautele ma le loloto. Ma o lenei pins ua liligiina sima e aunoa ma se galuega. O ia tekonolosi e le mafai ona faʻamaonia le manaʻomia o le faʻatuatuaina o le faʻatuatuaina, o le faʻaiuga e le mafai ona vavalo. O le mea moni o lena mea mo le seti o masani malosi malosi, o se aofaiga o vai e talafeagai. Aunoa ma le faia o galuega, e ui lava laʻititi, ae ui i lea i le eleele, e afaina ai le lelei o le maʻa sili ona faʻaaloalo. I le mea e sili ona leaga, e mafai ona ou malemo.

Mai le tulaga alu i fafo, salalau i totonu o le utu pophythyne ata. Ae i ai, ona e alu lea - o le faamalosia e tatau ona faia. Ma rods, ma boots e le afaina ai le ata. O le iʻuga, e alu lava le susu.

Monolithoc libbon faavae mo le fale

Faavae e aunoa ma le galuega - lamatiaga gaioiga

O loʻo i ai nisi taimi, o faʻavae e mafai ona faʻataʻatiaina ai le numera o tausaga e aunoa ma faʻafitauli. Ae o le vave poʻo le taimi mulimuli ane, e amata ona malepe ai le siʻosiʻomaga. O le faigata lona lua o le galue ma se faavae e le o le atoatoa geometry. Ina ia faʻaitiitia ai le vevela o le leiloa, o loʻo faʻaleaogaina le faavae, ma tele masani o papatusi o vailaʻau poʻo le pito i luga o le polystyre. Taumafai e taofi i latou i luga o le le mautonu luga. O le tulaga lava lea e tasi ma le BAPAR Barrier: O le ata e faigata tele (toetoe a le mafai) e pipii le le mautonu, sasaina sima ma eleele. Faʻamamaina pe leai se auala o le foʻia ia te oe, ae mafai ona faʻaaoga na o ia faʻavae i lalo o le pa poʻo le gutu.

Tusitusiga i luga o le autu: cape i luga o le sofa - 100 ata o le sili i totonu filifiliga i totonu

Lalo i totonu o se fale ma le lipine faavae

O le potu i lalo e ono tutusa o le fale lea e pei o le fale, ae naʻo le tasi le avanoa. Ma e manaʻomia le fuafuaina o ona fua seʻia oʻo i le mamanu.

Afai o le nofoaga o loʻo i lalo o loʻo avea ma vaega o le avanoa, e le mafai ona aveese uma eleele eleele, ma eli naʻo le suauu i lalo ole mea faapipii. Kopi le potu i lalo mo nisi tulafono. O ona nofoaga ma le faʻatulagaina e mafai foi ona atiaʻe i le Matgent Station.

Monolithoc libbon faavae mo le fale

Ribbon Monolithic Faavae ma le Basights - Lusia galuega (e faʻateleina ai ata ata kiliki i luga o le saʻo isumu faʻamau)

Afai na faia loa le faia o se potu i lalo mulimuli ane, e manaʻomia le filifili o se nofoaga ma iloa ai le loloto ina ia faia le loloto pe a fai o laina mai le faʻavae o le 45 °, latou te leʻi pasia le malosi i le itu taumatau).

Afai o loʻo i lalo o le faʻavae i lalo o le fale atoa o le fale, ona ave uma lea o le palapala i le manaʻomia loloto. I se tulaga lautele, o se poloketi e le fou, o le ae le valaau: Galuega ma tupe faʻaalu sili atu. Muamua, faʻamalosia le faʻamalosia o le pa faamalosi ma e manaʻomia tele lo latou mafiafia. Talu ai o loʻo i ai i totonu o le eleele le a iai, o loʻo manaʻomia e pa o le mautofi ma le mamafa o eleele mai fafo. O lea, o le mafiafia o le mea faapipii o le a sili atu ma o le faʻamalosia e manaʻomia tele malosi, e taupulepulega ma le laʻititi laʻasaga, o le aofaʻi o malosiaga faʻamalosi o le a faʻateleina. O le iʻuga, naʻo le faʻavae, o le taumafaina o le faʻamalosi o le a faʻateleina. Lona lua, o le tagi o le a manaʻomia ma, e mafai lava, faʻamalosia le fogafale o le fola i lalo ifo o le isi vaega. Ma o lenei mea o mea - sima ma fetaui lelei. Lona tolu, o le a faia lelei le malosi e aveese ai le palapala. O sea fausaga e le mafai ona fuafuaina. Galue e tatau ona galue, ma i le tele o poto masani.

Monolithoc libbon faavae mo le fale

O se tasi o filifiliga mo le faavae mo le fale ma le pito i lalo (e zoom i le tele o le ata, kiliki i luga ma le taumatau isumu faamau)

Monolithic Ribbon Foundation: vaega o le fausiaina

Tusa lava poʻo le fale o le fausiaina o se fale poʻo se Brizoade, e mafai ai ona iloa e le tagata faigaluega le tekonolosi: Naʻo le mafai ona e pulea le faiga ma ia mautinoa i le tulaga lelei o galuega.

I le aotelega, o tekonolosi o se mea lea.

  • Faailogaina o le tulaga.
  • Malo galuega.
  • Faavaeina le faamaufaailoga, faavae faavae ma fetuunai.
  • Faailoga Faapipii.
  • Susu susu.
  • Faʻapotopotoga ma faʻapipiʻi o galuega.
  • Taulimaina o le fusuaga.
  • Liligi sima ma lona gatete.
  • Fofogaina.

E manaʻomia sina faʻamatalaga. Faailoga Faailoga - Patlock ma lipine - manaʻomia pe a fai o le fale o le a faatasi ma se potu i lalo o le vaega atoa o le fale. O le taimi muamua e te tuʻuina ai le vaega o le fale, ma ia fai i totonu faʻatagaina le faʻatagaina o le galuega faʻatino. E leai se auala e fai e aunoa ma ia. Ma, a uma le pu o le dug ma o le pito i lalo o le a goto ma le mafaanoa, o le a mafai ona lafoina le lipine. I nei faʻailoga, o le pepa faʻatumu o le a faʻapipiʻiina, o le a fausia se "faʻamatalaga" o lou fale.

O lenei taimi e sili atu ai i vaega taitasi.

Marke Nofoaga

Talu mai le fuafuaina o le eleele na suesueina i se tulaga faapitoa, e tatau ai ona fufusi. O le eleele o loʻo i lalo o le eleele e masani lava ona heterogenous ma le ogatotonu e le afa o le mita atonu e taua: faʻafuaseʻi ona iai ni vasega poʻo le cavity. O se sao o le konetimita, ua le mafai ona fuafuaina, ae e le manaʻomia foʻi ni mea leaga tele.

Monolithoc libbon faavae mo le fale

O lea e mafai ona e faia le faʻailoga i lalo o le faʻavae i luga o le upega tafailagi

Malo galuega

O latou voluma ma faʻaaogaina metotia faʻalagolago i ai pe o le a ia te oe pe a aunoa ma le potu i lalo. A leai, ona e faʻapipiʻi ai lea o le lipine - o le a manaʻomia e aveese le eleele. Naʻo le faʻasao i luga o le faʻapipiʻiina o galuega (ma o nisi taimi e 50 * 80 cm i itu uma. Mo talita e te manaʻomia ni fasimouga e le faʻatagaina ona paʻu ese.

Afai o le fale ma le potu i lalo o le aveese uma eleele. O fuaitau o le lua - 2-5 m sili atu nai lo ituaiga o le faavae. E tutusa uma le oloa i lalo o le auala mo galuega.

Mataupu i luga o le autu: anufe e leai ni faleuila - mai le filifiliga e faʻapipiʻi ai

Monolithoc libbon faavae mo le fale

Afai o le fale ma le pito i lalo - o le boiler ua mauaina e se tele

Mo tele voluma e sili le faʻaaogaina o se faʻapitoa metotia. E tele le totogi e aoga tele, ae o le galuega o le "Egersgers" aratade o le a le taugofie mo le tele o aso. Saoasaoa e le talafeagai.

O le pito i luga o le lafulemu ua tuu eseese, e mafai ona amata loa le vave tufatufa atu i le togalaau. O le vaega o totoe o le eleele na lafo i totonu o se vaega: o lona vaega, o le a alu i le pito i tua o le faʻafouina, o le a avea ma tuʻulafoaʻiina.

Monolithoc libbon faavae mo le fale

Mo le fale e aunoa ma le faavae eli itiiti

DNA sela tausia ma le nofoa

Ina ua maeʻa le tele o le palapala o le eleele, o le pito i lalo e tatau ona o gatasi ma faʻamau. A galue loa le Excavator, e tele ona tupu o ni nofoaga e 20-30 cm sili atu le maualalo nai lo le mea e tatau ai. O nei mea e le mafai ona faʻasaʻoina: moe moe ma tamper.

Tambrush ma feololo e manaʻomia i le itu atoa o le lua poʻo le tiʻetiʻe. Ae le faatasi ma le fesoasoani a se fola. E mafai ona faʻaaogaina pe a fai e te fausia se pa. E oʻo lava i le taimi o le fausiaina o le taele poʻo le faleʻoloa e sili ai le faʻaaogaina o papatusi faʻapipiʻi.

O le a matou malamalama pe aisea. O le tuʻuga lea o tala mo le uta uma o le fale. E oʻo lava i le tele o le gaogao ma le le mafai ona mafua ai le le mautonu o se faʻafilemu ma galugalu. Ma le pito i lalo pe a uma ona le tutusa le 'oloa o le lalolagi. Ma e mafai ona aveesea le faʻaaogaina o se sipela. E sili atu pe a e liligiina le oneone oneone ma alavai po o tamai saito i le pito i lalo. E sili atu ona ogatasi ona o le laiti tele. Ae mo le sili ona lelei ma vave taʻoto, e manaʻomia le faʻamalamalamaina (sasaa vai e faʻatosina ai atoa lona voluma). O le Vbroplute e fausia ai se taumafaiga o le faʻapipiʻiina o le oneone i le 15-20 cm. O se vaega e tatau ona sasaa i le taimi. Afai i luga o le poloketi, o le oneone oneone o le 30 cm, o lona uiga e muamua ona sasaa le 15 cm, ua faʻamaʻele ma tatau ona i ai i le maualuga maualuga. Ona sasaa lea o le lona lua ma faalumaina foi ma le faatamaitiiti.

Monolithoc libbon faavae mo le fale

E i ai foi le spopy simpling masini mo le faʻapipiʻiina o le palapala i le utu

E tele taimi, o le poloketi e manaʻomia le fausiaina o le oneone ona o le fanafanua. Ma i luga o le oneone faʻapipiʻi, o le isi vaega o lapisi lapisi 30-60 mm ua faʻaopopo. Ma ua alu tele foi o ia. O le mafiafia o lenei vaega o le subfolder o 10-15 cm. E manaʻomia foi le sasaa i ni vaega laiti e uiga i le 5 cm ma le tama uma.

I lenei tulaga, o le mimili e le gata, ae ua faʻafaigofie tele: ua faʻamalosia e lapisi i totonu o le faʻavae, faʻateleina lona mafaia. Talu ai o le ogaumu o loʻo tata ai le maoa ma le tele o le mana, o le faʻamaufaʻailoga e tupu i le loloto o le 40-50 cm. Ma o lenei e lelei tele.

Faiga mo Monolithic Fusi Faavae

O le faiga e faia ai le mafiafia o le itiiti ifo i le 40 mm mafiafia, maualalo vasega plywood po o opt. O le Plywood e taugofie, faapitoa - polokalama. O loʻo i ai le lava i luga o le tasi itu - e i ai se ata puipui. Aua o le faʻaaogaina e mafai ona faʻaaogaina tele taimi.

Puipuiga e faia i lau talita tupe e faʻamalosia e ala i le transverse ma pulupulu papaʻe. Mai i laupapa ua taofia e sopoia. O talipupuni na aoina i luga o le makaina o lipine ua setiina, ua uma ona faʻamauina le itu o lulu, ma totonu o vaitafe ua faʻapipiʻiina. O nei fusi uma e tatau ona tuʻuina atu le faiga i luga o le tulaga faʻapitoa. O le a latou le avatua i le talita i le paʻu i le paʻu o le sima lea o le sima o sima: o le a lelei tele le tagata i luga o puipui, aua e tatau ona faʻatuatuaina nisi puipui.

Monolithoc libbon faavae mo le fale

Faigaluega - o se uiga le fuafuaina o le maualuga-lelei faavae faavae

Faamalosia

Ona o uiga o le fausaga - o se lapoʻa tele ma se lautele lautele - i luga o le ribbon Foundation e sili ona afaina i le malosi o loʻo taumafai e gagau le lipine o loʻo taumafai e gagau le lipine o loʻo taumafai e gagau le lipine i le lipine o lo o taumafai e gagau le lipine o lo o taumafai e gagau le ivi. O le mea lea, e manaʻomia le faʻamalosia i luga o le itu umi. E faʻaaogaina le faʻamalosia o le faʻamalosiʻau faʻamalosi mai le 10 mm i le lautele ma sili atu. O mea uma e amata ai ona faʻamalosia na o le umi o le au toʻotoʻo i le avanoa, o le mea lea e mafai ai ona e faia lamolemole ma faʻaaoga se tamai mafiafia - 6-8 mm.

Mataupu i luga o le autu: atoa ma le devor o le faitotoa ulufale faia oe lava

Monolithoc libbon faavae mo le fale

Ribbon Foundation malosi faamalosia

Ma le isi lava tulaga, i le tele o taimi, e tusa lava poʻo le a le loloto o mea na tutupu, e lava ni faʻailoga se lua: i le pito i luga ma lalo ole mea faapipii. O le faʻateʻaina o le faʻavae masani ma le potu i lalo o le fale atoa.

O le polokalame o le faʻamalosia o le ribbon monolithic faavae o loʻo faʻaalia i le ata. I tulaga taʻitasi o fesoʻotaʻiga, o le faʻamalosia o loʻo fesoʻotaʻi ma se uaea faʻapitoa. Fai e faʻaaoga e le tagata faʻatau ni mata poʻo ni mea e otometi ai ona faʻaaoga ai ni fana.

E i ai le isi auala: faʻamaulalo. Ae o lona faʻaaogaina e le faʻapea e tatau ona taʻua masani. O le galuega e televave, ae o le fesoʻotaʻiga ua maua faigata. A vaʻai i le uaea, o le faʻamalosi e tumau pea i nisi saʻolotoga. Ma e fesoasoani e tauia ni suiga mo nisi uiga ese e aunoa ma le faatafunaga o sima. A faigata ona avea le fesoʻotaʻiga, e le leaga i le tasi itu, ae o le isi mea malosi e mafai foi ona mafua ai le tau.

Monolithoc libbon faavae mo le fale

Ma o le faʻamalosi e mataʻituina

O le isi itu: O le nofoaga o le USlder e amata ona pa'ū muamua. E ui lava o le faʻamalosia o loʻo i le mafiafia o le sima, ma o lea e leʻo gatete (okesene e le o aʻe), ae o le solia o le o okesene.

I le taimi lea, o le faʻamutaina o le ea o fomai oloa ma pusa o loʻo tupu poʻo fea tupe inisinia o le a sapalaiina atu i le fale. Afai e te faʻagaloina lenei mea, o le E tatau ona e faʻaumatia le monolili ma e leʻi manaʻomia: o le tele o mata le malosi, o le malosi o le a avea ma mamanu.

Faatumuina o le FLDT Worth faavae

Pe a fausia se fale sili atu pe sili atu le tele o le fale e sili atu ona lelei ma sili atu le faʻatulagaina o le sima i le nofoaga i le nofoaga i se palu. Ma o le faʻatumu e mafai ona faia i le tasi aso.

E mafai ona e faia se sima. Ae o le a manaʻomia ai se siʻosiʻomaga. Matutua lava, faʻatagata vaega i le malaia ina ia mautinoa o le tulaga saʻo o le homogeneous e le mafai.

Monolithoc libbon faavae mo le fale

Le faʻatumuina o se faʻavae tele e faigofie ona okaina se fofo

Mo le onosaʻi faʻamalosi, o le a manaʻomia le itiiti ifo ile tolu tagata: tasi e tufa atu le sima i le sima faʻamaʻi, ma lua lua na o se nofoaga o lologa.

O suiga sima o loʻo gaosia e gaosia e faʻaaoga ai le tusi lesona poʻo le faia o le gaioiga o le gaosia. O lenei faiga e mafai ai ona e aveese mea uma efu, sili atu foi tufatufa atu o le tuufaatasiga. O le iʻuga, o uiga o le malosi o sima o loʻo sili ona faaleleia, na te mauaina faʻalilolilo e teteʻe ona o le mea moni o vai e itiiti lava. O le mea lea, aua le faʻasauia lenei tulaga: ma le vaega lava e tasi i le fofo, matou te mauaina se sima maualuga maualuga.

Monolithoc libbon faavae mo le fale

Ina ia avea atili le sima sili ona fiafia ma mauaina le sili atu ma le mamao le tetee atu, togafitia i se vibrator

O le isi itu: pe a faʻamalosi mai le taʻavale e tatau ona e faʻaaogaina faʻapitoa gatters. Muamua, e faigofie ai ona latou taitaia le sima i le tulaga manaʻo, ma le lua, o le fofo e le tatau ona paʻu ese mai le maualuga maualuga. Afai o le maualuga o le pa'ū sili atu 150 cm, e valavala. Taunuuga - maualalo le malosi.

Soʻoga

Afai na faia le galuega i le vevela mago le tau, o le lipine e tatau ona ufiufi i se polythylene ata poʻo se isi mea e puipuia ai le vave o le susu. Talu ai o le loloto o sima e tele lava, susunu mata o mea taua o le a le avatua. O le mea taua e le o le tuʻuina atu o le matutu o le pito i luga ma le ata ma lenei galuega combos lelei atoatoa.

Afai o le vevela o loʻo faia i totonu pe a maeʻa le vaega o le + 20 ° C, i le tolu aso pe a maeʻa le sima, o le a piki i luga le kalama o le 50%. Ma i le aso lona fa, o le pepa fuafua e mafai ona aveʻese ma agaʻi atu i isi galuega.

I lalo ole vevela, e manaʻomia le faʻatali sili atu: i le + 10 ° C ua leva, ma i le + 5 ° C, o le faʻagasologa o faʻagaioiga e toetoe lava a faʻamutaina. I ia tulaga, e manaʻomia pe faʻatasia le faʻatinoga o mea, pe mafanafana.

Ua saunia le faavae o le MinalithiccccccC, ae o loʻo galue pea i lona faʻafiti ma le toso. Na o le taimi lava e moe ai (toe faaleleia).

Faitau atili