Faʻatonuga mo le nanaina o le faitotoʻa mai le drywall

Anonim

O le iʻuga o le toe faʻaleleia, toe faʻaleleia o nofoaga o nofoaga e masani ona faʻatino. E le gata i lea, e le mafai ona afaina ai lenei mea. Ina ia mafai ona faʻateleina le vaega o nofoaga o nofoaga, o totonu o totonu o totonu o totonu o loʻo soloia - e sili atu le manifinifi ma uʻu i luga o se avega tele. Ma afai e manaʻomia e vaevae le avanoa, o le mamanu o le digwall ua fausia.

Faʻatonuga mo le nanaina o le faitotoʻa mai le drywall

O fesoʻotaʻiga mai le nofoaga

Oloa Faapitoa

Plasterboard - i le aano, vaega o gypsum i le va o lua vaega o le mafiafia fausaga. I le taimi muamua, o se mea mea e foliga mai e mataga tele, ae o le mea moni lava, ia "fausia mai se tumau tumau maualalo, lea e fai ai pepa malo.

Faʻatonuga mo le nanaina o le faitotoʻa mai le drywall

Palakalafa

O le taua taua o mea o le mafai lea ona faia le faitotoʻa mai le drywall, ma soʻo se ituaiga ma soʻo se tulaga manaʻomia. E ono faʻavaveina lava, o le faigofie foi, o le sili ona faigofie E masani ona latou faia e aunoa ma i latou, ma o le faitotoʻa, lava ia na faʻamalosia pei nikonouga talafeagai - mo se faʻataʻitaʻiga, ma le fesoasoani a le artic.

Le lelei o le plasterboard pepa mamafa:

  • E malamalama lelei ie - mafiafia eseese mai le 0.65 i le 1.25 cm, faigofie ai le tele o tulafono autu mai mea;
  • E mafai ona e faʻatauina glc i soʻo se faleoloa ma soʻo se ituaiga - o le masani ai o pese masani, vevela-faʻapalepale, sterprofman, nusipepa, susu
  • Fetuutuunai - GLC mafai ona punou i tulaga lautele lautele. Ona fai lea o curvilinar cootours;
  • Faʻavave faʻapipiʻi - O le saoasaoa o le a le faʻatusatusaina ma le fausiaina o fausaga mai piliki poʻo le maʻa. E le gata i lea, e mafai ona galulue ma ie mama ma ou lava lima, e taua le tausisia o laʻasaga i tafatafa o laʻasaga i tafatafa o laʻasaga i tafatafa o laʻasaga i tafatafa o le laʻasaga i tafatafa o le laʻasaga i tafatafa o laʻasaga i tafatafa o laʻasaga i tafatafa o le laʻasaga i tafatafa o le laʻasaga i laʻasaga laiti.
  • Mea e le o le le mautonu ma saogalemu atoa.

E mafai ona fai se ie ma faitotoʻa i le va o potu, ma faʻatupu ai le lautele, ma sui le ituaiga o loʻoi ai.

Tusitusiga i luga o le autu: o le autu autu o le ea o le ea o le ea i totonu o le shilitors o le vevela o le stating system

Faapipiiina o le tatalaina matala

Plasterboard puipui ma le faitotoa: Faapipiiina mamanu

O le faʻavae o le Vaega o le Swel o le Swel Profil - Amataina ma fata. O ona fua e fuafua e le taua ma, e tusa ai, fuaina le fausaga. Tapuni luga o le faʻavaʻa o le kopi o le tulaga manaʻomia: O lea, mo le toʻafilemu o le umukuka ma o le potu o le a manaʻomia ni mea lelei susu.

Faʻatonuga mo le nanaina o le faitotoʻa mai le drywall

Planboard Vaega

Manaʻomia foʻi faʻapipiʻi tutusa i le ituaiga o fanauina puipui.

  1. Muamua lava, o loʻo maua muamua le faʻavae o le Vaega uma o faʻatatau ia lava, ma e matala i totonu. I le pei o ia, e leai ni faʻatapulaʻaina iinei. Ae afai e manatu le faitotoʻa, o lona mamafa e tatau ona fuaina ma le mamafa o le fausaga.
  2. Ua faia ata. Ina ua uma le polokalame, e sili atu le faigofie ona amanaia le faʻavaʻa uma o loʻo i le lumanaʻi, pe a fai o se faʻatulagaina o mea ma le faʻailoga o le lisi ma le semi-faʻailoga.
  3. E tusa ai ma le poloketi, o le numera o mea taua ua fuafuaina - o faʻamatalaga, faʻaiʻu ma faʻapipiʻi.
  4. Luga o luga o loʻo faʻailogaina mo le lumanaʻi. I luga o le faʻailoga, o le mamao e faʻatonutonuina i le va o le saoasaoa - le itiiti ifo i le 20 cm, ma faʻatiga pu i luga.
  5. Oti le taʻiala faʻaalia i luga o le fuafuaina faʻamaumauga. E fautuaina pe a faʻapipiʻiina i se tulimanu na o le tuu o le talaaga ma punou i se tulimanu o 90 tikeri: O le mamanu atoa o le a avea ma sili ona tumau.
  6. E tusa ai ma le polokalame i totonu o le faʻataʻitaʻiga faʻamatalaga, o loʻo faʻapipiʻi fetuunaiga. Faʻasaʻo ma le faʻapitoa faʻapitoa.
  7. O le mea e maeʻa ai vavaeʻese i le nofoaga o le fanua. Afai e tatau, o le avanoa i le va o laupepa ua faʻamaufaʻailogaina ma le ita ma le leo o le fulufulu - o le fulufulu tino, mo se faʻataʻitaʻiga, poʻo ni atigila.

I luga o le ata vitio, o le faʻapipiʻiina o le ogatotonu o le vaega o loʻo faʻamalamalamaina auiliili.

Faitotoa mai Mrwall

E i ai taimi e tatau ai ona le fausia se nofoaga fou o potu fou, ae naʻo le faʻaititia pe faʻaleleia le faitotoa o loʻo i ai.

Faʻatonuga mo le nanaina o le faitotoʻa mai le drywall

Faitotoa mai Mrwall

Mo lenei, o le GLC e sili atu foi ona talafeagai, o le fuafuaga o gaioiga e tutusa, ae o le galuega o galuega ua matua itiiti.

  1. Fuafua le lautele o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le lumanaʻi ma fai le polokalame. O le faitotoʻa moni o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le faitotoʻa Peitaʻi, e faʻatatau i le aofaʻi o pasene e manaʻomia ona faʻaitiitia, faʻaopopo fata e ono manaʻomia foʻi.
  2. Tuu le lapotopoto ma vili pu i lalo o fusi.
  3. Mulimuli i lea laasaga-i-laasaga faʻatonuga, o le taiala taiala o loʻo faʻamautu, ona faʻapipiʻi lea o fata.
  4. A e manaʻomia ma faʻaititia le faitotoʻa ma tautau le sā, o le fuafuaga e tatau ona faʻamalosia. Mo lenei, o le jabroltal jumpers e tumau i le va o fata. Latou aofaiga faʻalagolago i le tau o le alleged avega.
  5. Ona faamaufaailoina lea o le faʻavaʻa o le faʻavaomalo o mea ma le le mautonu ma e teuteu i Mrmwall e pei ona masani ai i le ata.

Mataupu i luga o le autu: Suia le malulu malulu e mafanafana ma o latou lava lima (ata ma video)

Faʻatonuga mo le nanaina o le faitotoʻa mai le drywall

Faapipiiina puipui ma matala

Ad dold na faia i le nofoaga sima i le faitotoa

O lenei metotia faʻatulagaina faʻatagaina oe e fai e aunoa ma faitotoʻa. Ae ui i lea, o le latou aoga autu i le faasatino, ae le o le galuega. O le ARK e mafai ona i ai ni foliga - o le sitaili, trapezoid, tulimanu, lavelave curvililiar po o le Asymmetric.

Faʻatonuga mo le nanaina o le faitotoʻa mai le drywall

O le polokalame o le fauga e tutusa ma le faʻapipiʻiina o le faitotoʻa masani. Peitaʻi, e leai ni penefiti. I le tele o taimi, taamilosaga, seograriti, o loʻo fausia poʻo le lapotopoto tulimanu, ma mo lenei mea e tatau ona e i ai faʻamatalaga.

Faʻatonuga mo le nanaina o le faitotoʻa mai le drywall

E mafai ona e faia i ou lava lima, ae mafai ona e mafai ona okaina ni poloaiga i luga o le poloketi.

Naʻo ia, o le faʻamatalaga e faʻavaeina, teuteu le uʻamea ma seleulu ma punou ma le le tagolima. Ona faia lea o le mea lea ma le digwall. Mea o loʻo togafitia i se nila swleller: O le mea faigata e le faigata tele, ona susu lea i le vai - teisi. I ai le faautaulalo, GLC ave foliga foliga. I luga o le ata-montage arch.

Faitau atili