Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia pepa puipui lelei: foliga, saʻo ma matagofie faʻamolemole faʻamolemole pepa puipui

Anonim

O le fausiaina o se uluaʻi teuteuga o le teuteuga i totonu, e faʻaaoga e tagata mamanuina le tuʻufaʻatasiga o ituaiga o afifiina. Afai ua filifilia le tuʻufaʻatasiga o Wallpailder, o le vaega o le potu e sili atu, o loʻo pei o le maualuga. Faatasi ai ma le fesoasoani o se tuʻufaʻatasiga o pepa puipui, o le potu o le potu e mafai ona faʻatino. Le faʻaaogaina o ni ituaiga o pepa puipui e mafai ai ona sefeina tupe.

Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia pepa puipui lelei: foliga, saʻo ma matagofie faʻamolemole faʻamolemole pepa puipui

Faatasi ai ma le fesoasoani a ituaiga eseese ma paolo o puipui, e mafai ona e faia le potu mumu.

O le mea moni o le lisi o toeʻaiga ma se paʻu tele e masani ona faʻatau atu i faleoloa, ina ia mafai ona e filifilia pepa puipui e faʻasaoina, o le a atoatoa tuʻufaʻatasia ma le tasi ma le isi. E tasi le fesili: Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia le pepa puipui?

O nisi foliga

I le tele o taimi, e tatau i le tuʻufaʻatasia o le faʻaputuga faʻapitoa ona faʻamamafaina ai se vaega o le potu. Masalo o se taʻaloga lenei, o se potu masani, o se potu malolo, o se tulimanu tamaʻitaʻi ma isi mea. Masalo o le auala taugofie lea, o le a le mea e mafai ona filifilia ai sone. I se faʻaopopoga, tuʻutuʻuga e mafai ai ona e nana le tele o faʻaupuga o loʻo i luga o puipui. O le potu a tamaiti e faʻaoga lea metotia e mafai ona vaevaeina i ni sone, o le ai ai o se avanoa totino o se tamaititi faʻatasi.

Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia pepa puipui lelei: foliga, saʻo ma matagofie faʻamolemole faʻamolemole pepa puipui

Lanu tuʻufaʻatasiga laulau i totonu.

O le taimi e faʻatino ai le tuʻufaʻatasiga o oloa, o le tausisia o le lanu paleni o loʻo i ai i totonu o le potu e sili ona taua. I totonu o le potu lea e teuteu ai pa i pala e le sofa, e mafai ona aumaia ni meafale. Mo lenei, o ituaiga eseese o totonu e talafeagai. A maua le ie susulu o le paolo, o le totonu o loʻo manaʻomia ma le lanu tutusa.

Afai e faigata tele ona faʻatasia ai elemene na motusia lanu, e fautuaina e faʻaaoga le tele o faʻailoga. E tatau ona tele lo latou eseesega i polton. O lona uiga, e faigofie ona le filifilia o faʻamatalaga taua, e matua faigata lava ona sese. Mo le pikiina lelei o se paolo, e mafai ona e faʻaogaina ni siata faʻapitoa lanu lanu, fesoasoani e suʻe ni lanu tutusa.

Mataupu i luga o le autu: tuʻufaʻatasia o le Heating System: Thinitors ma mafanafana fola, polokalame

Faapipiiina eseesega eseesega foliga foliga le saua. O le a le fetaui ma le potu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le lanumeamata ma le samasama o le a foliga faʻataʻitaʻia tele, e sili le teuteuina o le potu ma pulega masani. Mo se faʻataʻitaʻiga, uliuli ma paʻepaʻe, siliva lanumoana ma faʻapena pea.

Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia pepa puipui lelei: foliga, saʻo ma matagofie faʻamolemole faʻamolemole pepa puipui

Le faia o sooga ma soʻotaga atoatoa, faʻaaoga tuaoi, alavai, polyrethane foliga.

A saʻo lelei le pepa puipui, e sili atu le lautele o le potu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o pa uumi, faʻapipiʻi moli oloa, vaʻaia faʻalauteleina le potu vaʻai. Ina ia faʻaoʻo teisi atu se tamai potu, o le a fesoasoani i le metotia o loʻo galulue, o loʻo tupu le suia o le pogisa o le papala o le pa o loʻo faia.

E matua fuafua lava e tuʻu faʻatasi pepa puipui ma laina faʻaaoga, lanu lanu poʻo le mamanu o le matagofie. E masani lava ona faʻaaoga lenei tulafono. O puipui puipui ua faia, latou te maua ai se lanu mauoa, latou te faia le matafaioi o le faaofiina. O le iʻuga, e le tatau ona ova atu le suauu, e mafai ona faʻamamafa i nofoaga talafeagai i totonu o le potu.

O le uluai aafiaga o loʻo tuuina atu o faʻapipiʻi ma eseʻese foliga, mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo tuʻufaʻatasia ma le malamalama, le tuʻufaʻatasiga o le pa puipui. Ae i le taimi lava e tasi e te manaʻomia e manatua ai pea o loʻo foliga mai e leaga ai le pamu i le tuʻufaʻatasiga ma taugata. O loʻo faʻatautaia i auala eseese, o loʻo ia te latou se auala faʻapitoa tele o le pipii.

Sei o tatou faamasani i le tele o metotia masani o le tuʻufaʻatasia o pepa puipui. E mafai ona faʻaaogaina, toe fai ma o latou lava lima.

Faaaogaina o Portical Poloa

Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia pepa puipui lelei: foliga, saʻo ma matagofie faʻamolemole faʻamolemole pepa puipui

O filifiliga e mafai ona avea ma fanua puipui e ala i le pepa puipui.

Matagofie le tilotilo i le pepa puipui ma ata vali. O se isi pepa puipui e mafai ona faʻapipiʻi i luga o le puipui e eseese lanu. O sea lalelei e mafai ona maua pe a fai e te faʻatau ni pou e tutusa ai le tele o lapoʻa. Taimi o faʻamau, e manaʻomia le sui o laupepa, mo se faʻataʻitaʻiga, ma le avanoa e se tasi.

Afai tatou te talanoa e uiga i le lanu lanu, e mafai ona e faʻaaogaina ni filifiliga eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, fai se tuʻufaʻatasiga e aofia ai ni faʻailoga lanu o le lanu filifilia. E mafai ona e faia se eseesega faʻatusatusa e aofia ai ni lanu eseese e iai le faʻafeagai.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona tapunia le faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa

Afai e te faia se tuʻufaʻatasiga o le pepa puipui o loʻo i ai laina faalava, e mafai ona e maua se faʻaaliga vaaia o le taʻaloga tulaga ese o ata lafoia. O le a foliga sili atu le alofagia ma le mamalu. A iai le eseesega o fusi, o le potu e pei o foliga ese, e faapitoa.

E mafai foʻi ona e tuʻufaʻatasia le pepa puipui ma mea e sili ona eseese ata. O le potu o le a paie ma mafanafana. O nei tuʻufaʻatasiga e mafai ona talanoa e uiga i le amio a le mamanu i se faʻapitoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, ia maua le aʻafiaga o le Redro, faʻaaoga le metotia o le sui o pepa puipui na tosoina ai ni fasipepa, ma pepa puipui i totonu o le pi tele.

Pipii pepa faʻapipiʻi ma se faʻailoga faʻapitoa o se gaioiga faigofie. O pito o le pepa puipui e mafai ona tuʻufaʻatasia e ala i le metotia faʻataʻitaʻi o le "tupe o le". Sulu galu, tulaga ese lava zigzag sootaga o le a ofoofogia. Nofoaga e le mafai ona iloa ai o loʻo soʻona mafai ai ona o loʻo iai le fesoʻotaʻiga, pei ona i ai i luga o le faʻatasiga o le suiga o lanu ma foliga.

Faʻafefea ona vaeluaina puipui i ni tamaʻi siva

O le isi tulaga sili ona lauiloa o le tuʻufaʻatasia o pepa faʻapipiʻi talafeagai mo se lelei o soʻo se poloketi o loʻo avea ma faʻagaioia o puipui e ala i le toe faia o puipui i laina o pa. O se faʻailoga iloga o le faʻaupuga o loʻo maua pe a tuʻufaʻatasia le faʻaaogaina o le vai o loʻo palu poʻo se ata masani. O le tele o metotia o loʻo i ai mo le mauaina o le faʻamatalaina o le aʻafia o le fesuiaʻiga o puipui puipui ma ata faʻapipiʻi.

Faʻafefea ona faia le faʻapipiʻi puipui pe a faʻaaoga le ea?

Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia pepa puipui lelei: foliga, saʻo ma matagofie faʻamolemole faʻamolemole pepa puipui

Pe a tuʻufaʻatasia mea, o le mea autu o mea o loʻo tuʻufaʻatasia ma le tasi ma le isi.

O lenei metotia e manaʻomia ai le faʻaaogaina o ni ituaiga o pepa puipui. Ua tipi i latou i foliga o geometric foliga, mo se faʻataʻitaʻiga, sikuea, pe a fai o loʻo faʻapipiʻiina i se poloaiga. E taua tele i le faʻagasologa o galuega tuʻufaʻatasi tuʻutuʻuga ina ia aulelei pa puipui. O lenei metotia e masani ona masani ona faʻaaogaina le potu o tamaiti.

Tutusa ma le faʻatulagaina o le tuʻufaʻatasiga e mafai ona faia ni isi faʻailoga. Pau lava le eseesega o le filifilia lea o le pepa. Lautele e faʻalagolago i le maualuga o loʻo iai le maualuga. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo se potu e sili ai le faʻailogaina o le a sili atu tuʻufaʻatasia fusi o loʻo i ai le lautele o le 2 m.

Mataupu oi luga o le autu: Faapipiiina o le faapaologa kv antenna

I totonu o le potu e pei o le taualuga o le ogatotonu o le ogatotonu, e manaʻomia ai le faoa faamalosi o le 1.5 mita. A i ai le faʻaʻele i totonu o le potu, o le bandwidth e sili atu i le tasi le mita.

O puipui e iai ni foliga ese o le a sili ona lelei. O iʻuga lelei e maua pe a tuʻufaʻatasia vinyl preppaper ma tamaitusi. Vinyl, e pei ona i ai, toe fai i le vaega o le Sounngy Gracester, ma ni auupega e ogatasi ai i le aluga o le malulu lanu ma matagofie mamanu.

O le pepa puipui o loʻo i ai tekonolosi e le fiafia i ai le telō o mea o loʻo i ai. I le taimi o le galuega, e tatau ona e mafaufau i ni naileni. E manaʻomia fua lelei o lea nofoaga, e sili atu le faigofie ona tusi le lio livi e pasi tutusa i le fola. O le iʻuga, ua 'ausia le usitaia o le tulaga o pepa puipui i le i ai o loʻo i ai meafale lo maua i totonu o le potu.

A maeʻa le siʻosiʻomaga (e manaʻomia le faia o galuega i se auiliiliga faʻapitoa. E manaʻomia le tausisi i se faʻasologa faʻapitoa o gaioiga.

Muamua, o le pito i luga o le laupepa, ona pito lea lea.

Ma o nofoaga povi e tatau ona i ai se saienisi. O le agavale agavale e le faailogaina ma Chepaper kelu. Naʻo le faʻamamaina o le pepa puipui e mafai ona e aveese le sili atu ma mulimuli ane momoli pito. E tutusa mea e manaʻomia e maua ai le sili ona faʻamamaina sooga. O le mea moni o loʻo i ai o loʻo i ai i puipui uma le mea totino.

Faia o le pepa puipui

O le faʻagasologa o le fuafuaina o le totonu o le potu ma isi faʻaofi o loʻo faia i luga o puipui sauniuni. Muamua, o le faʻapipiʻi o tagata masani o wakpapers o loʻo faia, o le faʻauma o le faʻapipiʻiina o faʻapipiʻi. O le tekonolosi faʻagasologa o soʻo se gaioiga e lava faigofie. Faʻaopopo o loʻo faia o le mamafa pepa puipui, e masani ona sau i luga o le bposisene. Ua tipi i vaega o le sili ona eseese ma le masani ai foliga.

A e mauaina se sitaili masani, faʻapipiʻi ua teuteuina, lea mo mea o loʻo faʻaaogaina o tuaoi, o uluaʻi vaʻa, matagofie lanu. Ina ia maua se tala, o se faʻavaʻa o loʻo i ai se ituaiga o se faʻasologa poʻo se sikuea ua faʻaaogaina. Faigata, le masani ai geometric spepect e mafai ona faʻaaogaina mo le saʻoina

Faitau atili