Palasitika faitotoʻa fofo

Anonim

Ua le toe i ai le palasitika faitotoʻa ua le mafai ona fesoʻotaʻi ma ni mea leaga ma le le talitonuina o mea e sili ona teuteu. O filifiliga faaonapo nei o le a sili ona taua e le gata o se laupapa, ae foi le tele foi o sana meli. Peitai, o faʻataʻitaʻiga e masani ona aofia ai ma tioata faʻaofi. Ma e ui lava i totonu o le faʻavae o faʻamalama o faʻamalama, o nisi taimi latou te manaʻomia faʻaopoopo.

Palasitika faitotoʻa fofo

Fale palasitika

Faʻafefea ona faʻatiga i faitotoʻa faitotoʻa

O le palasitika mamanu e le lapopoa o se faʻavaʻa o le kapeti uʻamea-palasitika talaaga e palasitika poʻo le tioata faʻafesoʻotaʻi. Muamua, o se tulafono, ua faʻatulaga luga o le faʻavae o Sanu Sanuʻa poʻo le faʻaaogaina o le siosiomaga e saogalemu ile vaega. Tioata ua mamanuina o le faʻamaufaʻailoga o le Windows: O se paluga o le Intert Scash o loʻo i le va o matatioata, lea e faʻatino ai le matafaioi o le maʻi. O lona, ​​o le mamanu, i mataupu faatonuina, mautinoa o le faʻasaoina o le vevela i totonu o le atunuʻu.

E taua le faʻataunuʻuina e le gata ile siosiomaga o le faitotoʻa e poloka ai lava ia, ae o le totoa o le fausaga, o lona uiga, faʻamoemoeina o le afua. O le vai o le fale palasitika faitotoa o le savaliga e se litaea litama lipine. Mo tele o mea e sili atu, o le lipine o loʻo fautuaina e faʻamalosi i se faʻapitoa faʻapitoa.

Palasitika faitotoʻa fofo

Liu lipine.

O fale palasitika mafanafana mo le taumalulu i se fale tumaʻoti e mafai foi ona faʻavae i le mafuaʻaga o le vevela leiloa.

  • O le mea ese lava, o le muamua vaega o lenei o le tioata vaega. E ui lava i le fufusi o se ata o ia lava, o le tioata e le saofaga i le faasaoina o le vevela. O le vevela e faʻatauina atu ai le ea, i totonu o le kesi pe o se lagona gaogao i le va o mata tioata. O le mafuaʻaga autu o le mea e le o se kesi o se kesi o se faʻaletonu, faʻataʻitaʻiga, o le faʻaleagaina o le sami. I lea ma le mataupu, e manaʻomia le sui o le tioata faʻaofi i tomeni i luga o le faitotoa.

Palasitika faitotoʻa fofo

Fetaui lelei o slope

Ina ia mafai ona o le auala o le auala o sea fuafuaga, e mafai ona e tuʻuina e mafai ona sefeina matatioata. E faasaoina i latou i le mamao sili atu i lalo o soʻo se tulaga, ae peitai, o se vaifofo talafeagai e sili atu ona taugata.

  • O le mafuaʻaga lona lua o le leaga faʻamaufaʻailoga o avanoa i le taimi o faʻapipiʻiina. O na faʻafitauli e le tau latalata mai, ae o le vevela o le faʻamamaina ma le mama atoatoa. Ina ia faʻasaʻoina le tulaga o mea, e manaʻomia le aveese o le mauga o le mauga, faʻamamaina le va. Ona e manaʻomia lea ona mafai ona faʻatumuina le kilia o le vaʻa e mafai ai, ona faʻataʻitaʻi ai lea.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona filifili le faʻaʻaisa o 'ai

Palasitika faitotoʻa fofo

Tupe faasili

I lona fale, o lenei toe tu tutoatasi, talu ai e leai se mea sa faigata i lenei galuega. I se fale ofisa, toe faaleleia, moni, faia tagata faapitoa.

  • O le lona tolu mafuaʻaga e tutusa masani ona maua uma i se fale tumaʻoti ma i le ofisa o le ofisa - sagging se auala auala. I le aluga o taimi, soʻo se fua o ofuina ma paʻi atoa i le faitotoʻa o le palasitika. I lea tulaga, faʻamafanafanaina mo le taumalulu o lona uiga o lona uiga o le faʻapipiʻi o le sash.

Muamua, latou te faʻatafunaina le mea tonu na faʻaolaina e le faitotoʻa, aua o foliga mai e mafai lava ona le malamalama atoa i ai. Mafaufau i le faʻamaufaʻailoga: I le Onched nofoaga o le a sili atu le malosi pe faʻaleagaina foi. O le faasaʻoina o le faʻaleagaina ma le faʻalauiloaina o le sao o le faʻaaogaina, agai atu i le fetuunaiga ina ia taofia le faitotoʻa.

Palasitika faitotoʻa fofo

Soush Fetuunaiga

O lea, afai na sifiu ma taofi mau i lalo le pito i luga o le stash, o le hex ki toso i luga o le fao i luga o le pito i luga. Afai o le pito i lalo o oneone na sefe, o le tutusa lava e faia ma le pito i lalo matasele.

Palasitika faitotoʻa fofo

Faʻafefea ona fetuunai

I mataupu i le mea o loʻo faʻatautaia ai le mamafa o le auala i lalo o lona lava mamafa, e faʻatino ai le fetuunaiga o le faʻatonutonuina: Mo lenei, o loʻo faʻavave e le au.

Faʻafefea ona le faʻatulagaina se faitotoʻa palasitika

O le uamea-palasitika mamanu o lenei ituaiga e tutusa lava le malosi o le fusi e pei o le faamalama. Ma le maualuga-tulaga faʻapipiʻi ma mea, pau le mea e tatau ona e faia mo le taumalulu o le fetuunai o le maualuga o le ofi o le stash i le aua neʻi e alu ese atu e oʻo i le tele o avanoa.

Palasitika faitotoʻa fofo

Ae ui i lea, o le palasitika faitotoa i le faapaologa e mafai ona mafua ai le vevela vevela.

  • E pei foi o se auala fua o le auala, e le mafai ona sao le faitotoʻa o le faapaopi. I lea tulaga, o avanoa o loʻo tumau i le va o le pusa ma le puipui poʻo le foloa, lea na faʻasolo ai le malulu ma i totonu o le fale tumaʻoti. Faʻasaʻo le tulaga mafai ma faia se faitotoʻa o loʻo pulea ai oe. O sea faʻailoga e manaʻomia ona faamamaina mai le mea o le faʻamaufaʻailoga ma e oʻo lava i le faʻalauteleina. Ona faʻamaufaʻai lea o le kilia ma le paʻu ma faʻamaufaʻailogaina ma le faʻapotopotoga asama. O mea o totoe o le puao pe a uma ona tipi, ma ua latalata le slings e tusa ma pa o puipui.
  • Ua mafai foi ona mafua le fale pala palasitika i lea faiga le pa puipui. O le mea mulimuli e ala i le taimi e ofuina, faʻaopopo, e mafai ona sili atu le maualuga maualuga. I lea tulaga, e tatau ona suia mea. Muamua, ua aveeseina le tau tuai mai le togavao, ona faamama lea ma pa puipui le togavao i le paepae ava malosi. Tatala na tatalaina e taulimaina ma faʻapitoa tioata, ona faʻapipiʻi lea o se faʻamau fou mo le faitotoʻa o le faapaologa. O le lipine na tipi ese, ma na faʻapipiʻiina pito.

Mataupu i luga o le autu: O le a le ituaiga o mea e sili ona lelei e filifili i lalo o le pepa puipui?

Mo le faʻalautele o le olaga o le ogatasi o le faapaologa, e manaʻomia le faʻaʻoleʻole mai ai le teʻena. O le vitio faʻaalia ai le feteʻenaʻi o le faapaologa o le faapaologa i auala eseese.

Faitau atili