Preremi pou mo le pa. Gaosiga o pou mai sima ma o latou lava lima

Anonim

Ina ia mafai ona auai i tutoʻatasi o loʻo i luga o pou sima mo le pa, e tele mafuaʻaga taua.

Preremi pou mo le pa. Gaosiga o pou mai sima ma o latou lava lima

Muamua o se taua tau tupe, talu ai o le tau o ia fausaga o le 30-40% taugofie nai lo fale gaosi komete koluma.

O le mafuaʻaga lona lua mo le lauiloa o le gaosiaina o pou o pou ma o latou lava lima o le ono mafai ona saʻoloto o le tele o le lapoʻa ma foliga o le vaega transverse. E faapitoa le fetaui ae faʻamaonia ai i le taimi o le fausiaina o ni pa, faʻapipiʻi o mala ma faitotoʻa.

I le faaopoopo atu, tulaga tutusa o pou o le fanua, pei o se tulafono, leai ni mofications Mokesi.

O lea, sa vave ona faʻapipiʻi laupapa laupapa poʻo uʻamea laupapa. I ofu o la matou lava gaosiga, o le mokesi o le a mafai ona ofi atu i na manatu o loʻo manaʻomia ai le pepa faʻapipiʻi.

O le tulaga autu o se tulaga maualuga-tulaga lelei

E le o se mea lilo o ni pupupuni o le pa mo le pa e maua ai le tumau ma lamolemole pe a fai o se galuega lelei e faia mo lo latou lafoina. O lea, e le tatau ona sefeina lenei mamanu. O le sili atu ma le totoʻa o le ae faia, o le tele o pou o le a o mai ai.

O le sili ona faigofie o le ituaiga o mea faigaluega o le laupapa laupapa . E tolu itu ma pito o loʻo faia mai laupapa faʻapipiʻi, ma le lona fa o le ua tuua i lalo o le faʻatumu o le sima fefiloi.

Preremi pou mo le pa. Gaosiga o pou mai sima ma o latou lava lima

Ina ia mafai ai le susu o le tautalaga, ona o loʻo aliali mai ma le faʻaeteete, ma e sili atu - tuʻu le polythyne ata i totonu o le pepa. O sea puipuiga o le a maua ai le galuega faʻavae mai le deforminization ma fula. O se pao-gaʻo vai-apaau i tua o puipui puipui.

Aoina le fausaga mai fafo i laupapa e sili atu i luga o fao, ona, e leʻo faigofie ona aveeseina i le faʻaleagaina o le laupapa.

Mau i le autu: Kapeneta ma ou lava lima: Polokalama Fono Faafesootai Faitotoa Coupu

Preremi pou mo le pa. Gaosiga o pou mai sima ma o latou lava lima

Filifiliga pepa mo pa pipi

Aunoa ma fetaui lelei o le a leai se malosi

Ina ia mafai ona fai ni pou mo le pa ma le saʻo, e manaʻomia lava le gata o le faʻaaogaina o se fofo malosi ma se fua o le faʻamalologa i le oneone.

Talu mai le le faʻataʻoto a le Pireciti talu ai e le gata i le faʻamalosi tino, ae faʻapea foi ona o le sili ona faʻamalosi tino e aunoa ma le faʻamalosia o le pa.

Preremi pou mo le pa. Gaosiga o pou mai sima ma o latou lava lima

O le mea lea, i le taimi nei saunia se masini e lona lua e ofuina e le aiga mo le faʻapotopotoga o pou uamea. Mo le gaosiga o le faʻavaʻa, ua lava lea e fofo ai le tele o le tele o le 4 pupuga uʻamea ma le lapoa mai le 12 i le 16 mm i le ata o le 8-10 mM o le 8-10 MM 5 i le 15 cm.

I le faʻapipiʻiina o le faʻamalosi tino i totonu o le laupapa laupapa, aua neʻi galo le mea e tuʻua ai le va i le va o le sima e puipuia ai le 2 cm.

Kuka sima mo pou

A maeʻa ona potopoto le meaaoga, ma ua maeʻa faʻapipiʻi lelei le auivi o se siʻosiʻomaga. E le tatau ona tele le tele o mea e tefeumisi, talu ai o le transverse tele o pou. O le mea lea, faʻatau mai se tamai lapisi o lapisi 5-10 mm.

Faafefiloi le sima sima (sili atu i le sima fefiloi, nai lo le tagata lava ia), e mafai ona e amataina le faatumuina o le pepa. Manatua e le lava le sasaa o le pou pou, ona o loʻo fausia i totonu o le tele o le ea ea e faʻaititia le malosi.

O le mea lea, ina ua maeʻa le faʻatumu, ia mautinoa e faʻasusu i ai . Pese, o le sima o le a sili atu ona mafiafia ma misa i luga. Mo lenei taotoga, e mafai ona e faʻaogaina le tagata fai totino e filifili ai lea o le faʻamalosia o Rod Rodorn ma se togalaau malosi na ufitia ai. Faʻapipiʻi le Perforator i vaega eseese o le laupapa pepa, oe vave ma agavaʻa agavaʻa le siʻosiʻomaga sima.

Tusitusiga i luga o le autu: toese moega e fai-oe-oe-oe: gaosiga faasologa

Afai e leai sau mea e tatau ai, ona e tatau ai lea ona "taofi" o le faʻamalosi tino ma se vaega puʻupuʻu o le faʻamalosia.

Liligi pou

Soo se tasi e manaʻo e tutuli ese, ma pou pou, e mafai ona faia saʻo i le nofoaga o le faʻapipiʻiina o le pa. E manaʻomia ai se mea faigaluega mai se tamaʻi paipa. O lenei tekonolosi e aoga tele aua e mafai ai ona e lafo vave ia te oe ma lalo ifo ma luga o le vaega o le pou e aunoa ma lona tauaveina ma le teuteuina. I le faapipiiina o le faʻamalosia o le faʻamalosia o le itu i le lua, e tumu i sima i luga o le eleele.

Preremi pou mo le pa. Gaosiga o pou mai sima ma o latou lava lima

Ina ua maeʻa, o le gaosiga o pou sima ma o latou lava lima faʻaalia ai le metotia o slidictictiwork. Mo lenei, o le paipa ua tipi i luga o le lua fagota ma le uldeed ginks ma pu mo pu bie bults. Faʻalelei mai le paipa e le manaʻomia ona tele se umi, ae o le a lava naʻo le 1 mita. Mo faigofie faigofie, o vae o le galuega mai le paipa o loʻo faʻapalapala i le suauʻu masini.

Preremi pou mo le pa. Gaosiga o pou mai sima ma o latou lava lima

A maeʻa ona faʻaputuputu ma faʻapipiʻi i luga o le eleele, e tatau ona e faʻaaogaina le faʻaaogaina o le mea e faʻaaoga ai le tulaga. I luga o le mata iinei e le mafai ona galue iinei o le pou e le alu i le itu. I le faʻatumuina o mea faigaluega ma sima, e faʻasao ai e le viʻiga ma alu ese mo le 3-4 aso e maua ai le malosi. Ina ua uma lena, o vae e teisi laʻititi ina ia mafai ai ona siʻitia le galuega faʻatino, ma laʻea i luga. A uma lena mea, o le taotoga sima o loo toe faia.

I lenei tekonolosi, teuteu faʻapipiʻi pipili, o loʻo foliga mai o loʻo vaʻai muamua ma le tala. O le faia lea o lenei mea, o le itupa o loʻo i lalo ma se ofi i lalo o le maa poʻo le fafie ua faʻapipiʻi i totonu o le galuega.

Mokesi auiliiliga - faigofie o le faapipiiina o le pa

Mautu maualuga sima e tumau i tuufaatasia tumau, ae i le taimi lava e tasi e faafaigofie ai le faʻapipiʻiina o pa puipui. Ina ia aua neʻi faia ni faʻailoga faʻapitoa ma curgeng mo le faʻapipiʻiina o le spans o le feeti o le nofoaga, e tatau ona e faia le faʻapipiʻi vaega i latou ae e te leʻi lafoina le pou.

O le faigofie filifiliga o le taoto i le zhb poles o le affaspice booten bar. Afai e manatu e faʻapipiʻi Steel tamoe i lalo o le fausaga faʻataʻitaʻi, ona i le faʻamalosia o mea lelei i le sima, e tatau ona faʻaaogaina le mokesi mokesi. E mafai ona avea ma fulufulu lauulu ma se kapeti poʻo se ipu uʻamea o le a le mafai ona vaʻaia le pa o le pa.

Mataupu i luga o le autu: Puipuiga o lanu e lua i totonu o le itu i totonu o nei

Aoga vitio i luga o le autu:

Faitau atili