Faʻafefea ona fai se faʻalilolilo o le aupega mo pupuni

Anonim

E le masani ona iloa le cornices. Faatasi ai ma nisi ombodial of the totonu o le potu, e tatau ona e faʻaogaina le faʻaofuina o le faʻalilolilo o le a natia, e mafai ona taofia ai le pupuni, e mafai ona vaʻaia i le ata. I lenei tusitusiga, o le a tatou vaʻai i ni filifiliga se lua mo le fausiaina se isi ituaiga o oloa ma ou lava lima.

Faʻafefea ona fai se faʻalilolilo o le aupega mo pupuni

Natia Cornice mo pupuni

Aisea e te manaʻomia ai se faʻamanatuga

O lea, na tuʻuina atu faigata i totonu o puipui i le faʻapipiʻiina o puipuivai i luga o le ufiufi, ae le o papatusi o loʻo faʻaputuʻutuʻumau, ae aua le faʻaopopoina. E mafai ona pei o se feteʻenaʻiga ma le faʻamaloloina o le taualuga, lea e faʻaaogaina ai le susu.

Faʻafefea ona fai se faʻalilolilo o le aupega mo pupuni

O se mea masani, o se mea tiga na faia i tafatafa o le faamalama ua tatala, ona o lona nofoaga i le isi vaega e le afaina. O lona pasene e faʻalagolago i fuaitau o le fausaga, o lona uiga, o le a le tele o le a lilo ai saito, o loʻo faʻamalosiʻau ua fuafua iina e tautau iina. O se faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia i le ata. Faʻataʻitaʻiga, afai e te fuafua e tautau ni pupuni maʻeʻe o le tolu pe o le tele o le fa sosisi, ma le tele o pupuni ua uma ona sefulu ma le lima tausaga.

Faia o se nichh i le le mautonu taualuga

Faʻamalolo le taualuga, e fausia ai le paka, e mafai ona maua i le taimi nei. E faigofie ona faia oe lava, ma le faapelepele i totonu.

Faʻafefea ona fai se faʻalilolilo o le aupega mo pupuni

E tatau ona tuʻuina atu mo le Fanua polokalama vaega. I lea tulaga, e leai se mea faigata i le galuega. Le mea taua, mulimuli i se faʻasologa o galuega:

  • Ÿ Matou te faia ni tupe e tatau ona amanaia le saoasaoa i lalo o pupuni;
  • Ÿ O le faʻamama o faʻamatalaga e fausia ai se faʻavaʻa (talafeagai o se lautele faʻamatalaga ma amata, o loʻo faʻapipiʻi ai le faʻafitauli ma le isi faʻaupuga);
  • Ÿ O le faʻavaʻa ua faʻapipiʻi malosi e ala i le tuʻa o le umi o le umi o le umi ma lautele;
  • Ÿ Toe foʻi matou te faʻaaogaina le digwall - e faʻaputu ai totonu o totonu;
  • Ÿ o lo o salalau le vaalele o le taualuga fasi mea o loʻo sosolo i luga, lea e puʻeina ai ma le tasi vaalele.

Mataupu i luga o le autu: Master Vasega: French Cractins Marquis

E pei ona e vaʻai, e leai se mea faigata. E taua tele le tauaofiaga. O loʻo faʻaalia mai e le ata vaega taʻitasi o le galuega. O le iʻuga iuga o se maualuga-sili ona maualuga le pule o loʻo faʻatagaina oe e taofi le pupuni o soʻo se mamafa. O le laupepa faʻapipiʻi na faʻaaogaina i le taimi o faʻapipiʻi e tatau ona fetaui ma le mea sa faʻaaogaina i le ogatotonu faʻatulagaina.

Faʻafefea ona fai se faʻalilolilo o le aupega mo pupuni

Ma afai e te manaomia se pito i tua?

I nisi tulaga, o se pape e faʻaaogaina, saunia le faʻailoga ma le totolo. Ile tulaga lea, o le mea e tatau ona teuteu ai le nofoaga o lomu ai i le ata atoa. E sili pe a fai o le a taʻalo mo le faʻavaʻa mo le tusa ma le tolu pe lima Cademita. O iina ma e aoga le tuuina o le lipine.

I le ata e mafai ona e vaʻai i le faʻaumaina o niich. O se mamanu faʻamalieina ma le fiafia o le mamanu, lea e mafai ona faia muamua.

Faʻafefea ona fai se faʻalilolilo o le aupega mo pupuni

Ae a pe a fai o le taualuga e faaloaloa?

Afai e iai sau vae o loʻo i ai i le taualuga, o le mea lea o lou lava lima o le moni foʻi lea, o loʻo faʻaalia i le ata. E ui lava o se mala lilo, e mautinoa ai le taofia o ie pupuni, e sili le faʻatupuina o tagata atamamai. Ae afai e te manaʻo e sefe pe matua mautinoa i ou tomai, o le faʻatonuga o loʻo i lalo.

A o le i tuʻuina atu le faʻamaʻi pipisi, e manaʻomia le sefeina o se mea lilo i luga o le slab, mafai ai ona faʻavasega i le taimi atoa, e mafai ona e suia ai mamafa pupuni. Aua le solia uma le ata?

Faʻafefea ona fai se faʻalilolilo o le aupega mo pupuni

O le faʻataʻitaʻiga e sili ona lelei e tumau e ala i mea e tumau, e faʻatuatuaina, o le a tautua o se mea mautinoa o le tumau o le oloa.

Ina ua maeʻa faʻapipiʻi le saito, ae o le a le i le ogaumu aʻe o le ufiufi, saunia le faʻavae o le fana. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia le malupuipuia o paotila faʻapitoa, lea o le a mulimuli ane avea ma mamanu atoa atoa. E tatau ona faʻapipiʻi pe tusa o le lua sene centimita (ae le o le isi ae le latalata i le tasi seneturi) mai le EAves. O le pa e tatau ona i ai i le vaalele lava e tasi ma le malosi mamanu - aua le faia mo ia.

Mataupu i luga o le autu: pepa ma ou lima mai ie ma mamanu: Mittens ma Butterfly, Statement, Cradic Adminry, ata vitio

Faʻafefea ona fai se faʻalilolilo o le aupega mo pupuni

Tele tausisi e gaoioi!

A maeʻa le laupapa, e mafai ona faʻapipiʻi le taualuga. Ia e le gata i lea e le gata o le uluaʻi ma susu matagofie o le tino autu, ae o se nich o loʻo faʻapipiʻiina mo pupuni. I lea ma lenei tulaga, o pupuni na foliga sili ai le faʻaolaina ma se masani, ma afai e te filifili saʻo ai le latou paolo, e pei lava o le tafega i ai o lamolemole tafega oona o mataupu.

Faitau atili