Faʻafefea ona ia filifilia se tagata lava ia faʻafefe mo faitotoʻa?

Anonim

Faitotoa fusi ma o latou lava lima - o se galuega faigata. E manaʻomia mo le lava iloa e le gata i le faʻamaufaʻailoga, ae faʻapea foi ma lea ona faʻapipiʻi saʻo. O loʻo gaosia e le faitotoʻa o le faitotoʻa o le faitotoʻa nei mea e te maua ai i mea nei:

  • le fiafia o le fale
  • le mautonu,
  • faasee mai le vai ma le susu,
  • Faasee mai le pefu i le mataupu o le tui o le faitotoa tuaoi o le auala.

Faʻafefea ona ia filifilia se tagata lava ia faʻafefe mo faitotoʻa?

Filifili se pine faamau

Auala e Filifili ai Mea

Afai o le lisi o le lisi o le faitotoa ona faatinoina o apoliona ma vanitia, o loʻo manaʻomia ai e le itu i tutau, talu mai le mea i luga o le ata.

Faʻafefea ona ia filifilia se tagata lava ia faʻafefe mo faitotoʻa?

Lava-amoia le lipine i luga o le faitotoa

O le faʻamaumau i totonu o loʻo faia e faʻamaufaʻailoga faʻapitoa e tele ituaiga:

  • Faʻamatalaga o le Ituaiga C - mo le faʻamau tamai slots (1-3 mm),
  • E (k) faʻamatalaga o loʻo tutusa lelei o fesoʻotaʻiga, ese mai le C-Diswards e se faʻaluaina Grove, lea e mafai ai ona sefeina le tele o le vevela,
  • O le talaaga o le ituaiga p ua faʻaaogaina e faʻamaufaʻailogaina o slots o le lima mm i se koluse vaega, o se pepa e pei o le mataʻitusi p,
  • V-Faʻamatalaga Faʻatagaina oe e faʻatapulaʻaina fesoʻotaʻiga i le 5 mm,
  • Ituaiga D FAAMATALAGA - O le metotia o le faʻamaufaʻailoga o le faʻaseʻe i le tele o le 7 mm, ei ai se tusi i le kolosi o mataʻitusi mataʻitusi e faʻafetaui i lona igoa; O le ea ea i totonu o le ea e puipuia ai le malulu malulu i totonu o fale;
  • Faʻamatalaga o le ituaiga o - manogi lautele faʻavaʻa 7 mm; Ona o le i ai o le ana, e faʻatagaina oe ona ofi atu lea o lenei mea i le faʻaseʻe o le laiti laiti.

Faʻafefea ona ia filifilia se tagata lava ia faʻafefe mo faitotoʻa?

Mea o loʻo faʻaogaina mo le gaosia o se tagata faʻatau aʻiaʻi e ese foi. E iloga ona latou iloga i le malosi ma le porosity e maua ai le oloa o le eseese o tulaga maualuga puipuia o faitotoa faitotoa. O mea e sili ona lautele faʻaaogaina mea o:

  • olo,
  • fulufulu
  • Polyenetyrytylene,
  • Polyvinyl chloride.

Faʻafefea ona ia filifilia se tagata lava ia faʻafefe mo faitotoʻa?

Foua le faamau

Uamea ulufale ulufale faitotoa e sili atu le tausisia nai lo mea uma. O le foua faamau, pei o le ata, o le sili fofo lea o sea galuega. E i ai le tele o lelei ma e sili ona taatele o le o le ova o oloa i totonu o oloa gaosi.

Tusitusiga i luga o le autu: Alumini Dears: Faʻatulagaina o Faʻamatalaga ma Ituaiga

Faʻafefea ona ia filifilia se tagata lava ia faʻafefe mo faitotoʻa?

O mea uma o le ono, o le paʻu pulou manu ua faʻamanuiaina tele i se mea taua: e le puipuia le tapunia o faitotoʻa ona o le uluaʻi vaega. I le taimi lava e tasi, o lenei ituaiga faamau e le maualalo i isi faaupuga i le puipuia o le potu mai le ua aliali mai i fafo atu siosiomaga. O lona ofutino fausaga puipuia lelei le potu mai le malulu. E taua foi le lelei o le paʻu o le paʻu o lona tau maualalo.

O le foua fusi ua uma ona taofi i luga uʻamea, uʻamea-palasitika, laupapa ma isi luga.

Onmber filifiliga

O le faʻamaufaʻailoga o uʻamea ulufale faitotoa e mafai foi ona faʻatinoina i totonu o le paʻu o le tagata lava ia, o loʻo vaʻaia i le ata. O lona masani lelei i luga o le foma e tutusa o lona nofoaiga. O le aumea uʻamea ulufale faitotoa ma se paʻu faʻamaufaʻailoga, e le mafai ona e tausia le suia o kesi ona o latou ofu maualalo.

Faʻafefea ona ia filifilia se tagata lava ia faʻafefe mo faitotoʻa?

O moli o meaola e faia mai ituaiga eseese o le paʻu poʻo le paʻu o paʻu. Faatasi ai ma i latou e tetee i itu nei:

  • maualalo vevela
  • siitia le vevela
  • susu,
  • acid,
  • Alkali,
  • Suauu, lololo,
  • Penisini ma isi.

Faʻaititia, faia i se isi mea, ua filifilia e tusa ma lona faʻaaogaina.

Polyvinyl chloride filifiliga

Polyvyll chlodide oe lava-adeive faʻamau, pei o le ata, ua faʻaaoga e faʻasoesa ai uʻamea, laupapa ma isi faitotoʻa faitotoʻa. Faʻaaogaina foʻi i le vavaeʻese o Windows.

O le tagata lava ia-adeeved PVC Faʻailoga ua lauiloa mo le sili ona maualuga le mafaufau uiga. O lenei ituaiga o kesi e tetee e tuʻusaʻo ai le susulu o le la ma le ozone gaioiga. E matua umi lava ma e tumau.

PVC - mea ua taofia mea. O le tagata lava ia na faia o le mea na faia o le vevela mai le vevela mai -50 i +70 tikeri celsius e aunoa ma le le talitonu i lona fausaga. O lenei ituaiga faʻamaufaʻailogaina e aoga tele i mea i totonu o le atunuʻu ma i faleʻaiga.

Faʻafefea ona ia filifilia se tagata lava ia faʻafefe mo faitotoʻa?

Tulaga lelei

O le a lava le manatu o le tagata lava ia o le tagata lava ia e filifilia, ua uma ona i ai uma le mamalu masani - faigofie e faʻaaoga. Ina ia faʻapaʻiaina faitotoʻa faitotoʻa e ala i rits, e manaʻomia le aʻoaʻoga faapolofesa. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia le fufuluina ma faʻataʻitaʻi le laualuga, e vavaeʻese ai le ata puipuia mai le vaega o le manaʻomia o le umi ma apalai i le sauniaina.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se moega. Moega mai le pa ma pa ma o latou lava lima.

Faʻafefea ona ia filifilia se tagata lava ia faʻafefe mo faitotoʻa?

O le lelei lautele o ituaiga uma o le tagata lava ia-pipiʻi faamaufaailoga o le versatility foi o le o luga o insulated: uamea, fafie, palasitika.

O le afu a le tagata lava ia o le tamaoaiga. Faʻaoga le ituaiga o pad, o auala e manaʻomia e faʻatau ai le kulimi ua sefe. Mo le feutanaʻiina o faitotoʻa faitotoʻa i totonu o fatuga o loʻo iai ulufale mai.

Faitau atili