O le a le ituaiga ata e sili atu ona filifili i lalo o le pepa puipui?

Anonim

Toe faʻaleleia le galuega e fesoʻotaʻi ma le puipui o le puipui e tatau ona o muamua ma le lelei o le lelei. Aʻo leʻi faʻapipiʻi pepa puipui, e manaʻomia i le uluaʻi vaega e faʻamalosia ma puipuia le laʻa mai le faʻaumatiaga. E le afaina mai le mea o loo fai ai pa.

O le a le ituaiga ata e sili atu ona filifili i lalo o le pepa puipui?

O le Primit o se faiga e maua ai le malosi o le laga o le laualuga o puipui ma puipui.

Atonu o ni piliki, fafie, uamea po o sima. O nei mea e manaʻomia e le faʻaaogaina. O le Aai o se faʻagasologa o le a maua ai le faʻatuatuaina o le laʻei o le laualuga ma puipui. . O nisi faʻafitauli mo puipui e faʻaopopo mea e taofia ai le atinae o le tino ma le taliga.

O le a le mea e manaʻomia e le Primer ma le mea e fai ma sui

E toʻatele e mautinoa o loʻo i ai nei i le taimi nei o pa i lalo o le nofoaga pupuʻu aʻo leʻi faia le latou lulu e leʻi manaʻomia, aua o le le manaʻomia o le pepa i aso nei. O le mea moni, o faiga e tatau ona puipuia le eleele. Muamua, o le le mautonu faʻaititia le faʻaogaina o le susu o le susu ma puipui ma laina le fausaga o le faʻavae.

O le a le ituaiga ata e sili atu ona filifili i lalo o le pepa puipui?

Laulau meatotino o muamua ma ofutino.

Lona lua, pe a maeʻa le gaosia o le laufanua o le phymer, o se malosi malosi o loʻo faia i le va o le puipui ma le puipui. Tolu, pe a fai ma mea e ono onosai ai, e fetaui lelei le vaifofo. O le malosi o le sima faʻapipiʻi, digwall, o pamu o laʻau ma e sili atu luga o luga o luga e aofia ai i le faʻatumuina o faʻafitauli ma microciacks. I lea tulaga, o le faʻasalaina o le ea e ala i nei mea e leʻo solia.

O le a le eleele? O se faʻamalologa o otaota, lea, pe a faʻaaoga i le pae puipui i le loloto o le Vaega 2 cm pe a fai o loʻo agavaʻa i luga o puipui (faʻataʻitaʻiga, sima ma piliki. . Faʻafetai i le agavaʻa e faʻatumuina ai le taʻe ma teutusi o vaega o le Primance e mafai ai ona e mauaina se atoatoa tumau ma lamolemole.

Tusitusiga i luga o le autu: toe faaleleia o pallets o taʻele o le taʻele o le taʻele e faia oe lava

O le a le ituaiga o mea e masani ai

O le filifiliga o le palapala paluloa faʻalagolago i mea mai mea na faia ai pa. O le sili ona taugofie filifiliga mo le laualuga o le laufanua o le pito i luga o puipui ma masani pepa walpaper keke. O le autu o se eleele o le faʻaititia le ono mafai ona faʻaoga le faʻamamaina o le faʻamamaina e le lagamau i luga, ae e le puipuia i foliga foliga o iʻa i luga o le pepa puipui. E mafai ona e faʻaaogaina lenei ituaiga o le faʻatonutonuina na o le atoatoa o taimi lamolemole.

O aso nei i vaʻalele o loʻo iai o se lautele filifiliga o eleele mo puipui. Ae ui i lea, o le fesili pe faʻafefea ona filifilia se Peraimeri se tusi muamua, e talafeagai lava. Ina ia mafai ona faia le filifiliga saʻo, e manaʻomia le amanaia o mea a puipui, o le taufaʻasese o le potu ma le taimi e mafai ona e faʻaaluina i le faʻatali mo le faʻatupuina o le mea e mafai ona e faʻaaluina i luga o le faʻatalitali mo le faʻamoemoega.

O le a le ituaiga ata e sili atu ona filifili i lalo o le pepa puipui?

Meatotino o le faapipiiina muamua.

Afai e te fuafua e gluepaper i luga o puipui e faʻaleagaina e le susu (mo se faʻataʻitaʻiga, ma le i ai o loʻo iai ni faʻamau o le faʻapipiʻi i luga. Faʻalagolago i vaega, o loʻo vaevaeina i le pito i lalo:

  1. Acrylic.
  2. Alkyd.
  3. Glyphthhele.
  4. Mineral.
  5. Perchlorvantl.

Ae le i i luma o le Priging pa, e manaʻomia le fufuluina o le laualuga ma salu uma fasi fagu ma gagau. Le isi, e taua tele le filifilia o le itu taumatau, ona O le lelei o le faʻafefiloi o le pepa puipui ma o le iʻuga e faʻalagolago atoa i luga o le tuʻufaʻatasia o le faʻamalologa. Ae o le a le ituaiga o primer e filifili ai le pepa puipui? Mafaufau i ituaiga taʻitasi o le tuʻituʻi auiliiliga auiliili.

O le fefiloi o le fefiloi o se tasi o sili ona tele ma e masani ai i mea, e faʻamalieina ai manaʻoga tatau faʻatau oloa. O le mea e masani ona faʻaoga e tapena ai le sima, piliki ma palu papetipe. O le faʻamalologa faʻamalolo o le solia o le leiloa o le faʻavae, e aofia ai se uʻamea uliuli. Uiga autu:

  • Faigofie ona faʻateʻa i le vai;
  • e le manogi;
  • toetoe o lautele lautele mo luga;
  • dries i luga o le 5 itula.

O le a le ituaiga ata e sili atu ona filifili i lalo o le pepa puipui?

Mo le togafitiga o le puipui aʻo leʻi valiina, o se eleele o le eleele ua faʻaaogaina.

Mataupu i luga o le autu: E uiga uma i le itulagi itula: Faʻafefea ona suʻi ma tuʻufaʻatasia

Alkyd eleele ua faʻaaogaina e faʻagaoioia laupapa laupapa. Tele e masani ona faʻaaogaina se vailaʻau i fale o le atunuʻu-ituaiga. A faʻaaoga se faʻamalologa i luga o fafie, o se laʻau ua fausia, e le gata o le puipui puipui atoatoa, ae o isi uma mea. Alkyd palu feeseeseaiga e vavaeeseina e nisi ituaiga e faalagolago i luga o le fausaga:

  1. Fefiloi faavae i luga o le zinc chromate. Ua faʻaavanoaina i latou i le tele o gaioiga e faʻatagaina ai la latou ona faʻaaoga mo fauga na faia mai mea eseese. O tuusaunoaga na na o puipui na ufitia i le sipuni ma sima.
  2. Fefiloi faavae i luga o le zinc phosphate. E masani ona latou faʻaititia ni vaega o loʻo i luma o le ata vali alkyd promets.

O uiga autu o Alkyd fofo:

  • tuʻuina atu se mea lelei i luga o soʻo se mea;
  • faʻaaoga mo galuega mai fafo ma fafo;
  • Talosaga mo le Laina Nofoaga puipui ma Ata o puipui;
  • Tomai e faʻaaoga aʻo leʻi maeʻa le faaputuga o le taʻe;
  • Faago taimi - 15 itula.

O le glyphthale le talitonuina e sili atu le lelei mo luga o le uʻamea poʻo fafie. Ona o le tuʻufaʻatasiga, e fausia ai le mea saʻo i le va o le puipui ma puipui. E fautuaina le faʻaaogaina o lenei tagata i potu e laʻititi i le tamaʻi fagu, peitaʻi na te taui ai ana meatotino, ona o le fua o le galuega e ono luʻiina. Lagolago le mafai i totonu ole 24 itula.

O vaega o le mineray Primer e aofia ai le laupepa, sima ma Lime, Ona e lelei lava mo le le sailia ai puipui o puipui o le sima o sima ma piliki. Vaʻaiga i luga o le tele o le potu, o loʻo i ai le fiafia o le puipui ma uiga o le mea, faʻaneneloa le puipuiga i le 3-24 itula.

Perchlorevinyl le faʻamalologa o loʻo faʻaaogaina mo galuega i fafo ma totonu. E tetee i le maualalo o le vevela. Faʻaoga Ala i le galue ma piliki, sima ma uʻamea puipui. I le vevela maualuga (i le taumafanafana), o le perchlorevinyl paluga tagi i le 1 itula.

Primer i lalo o le suavai puipui

O le a le ituaiga ata e sili atu ona filifili i lalo o le pepa puipui?

Ae le i faia ni vai puipui, o puipui e tatau ona muamua e sili atu ona sili atu i luga o le puipui ma se fofo.

Tusitusiga i luga o le autu: O le a le lanu e filifili ai se potumoe o le potumoe: 6 fautuaga fautuaga

Suavai puipui i le faʻavaeina ma le tuʻufaʻatasiga o le sili ona lelei le sisitema. O loʻo faʻavae i luga o le silika ma celsulos fiber ma faʻapipiʻi.

Mo le faʻataʻitaʻiga o pa puipui i lalo o le suavai pepa, o se manino o emulsion poʻo se faʻamalologa o paʻepaʻe ua faʻaaogaina. O puipui o le eleele i le 3-4 vaega mo femalagaaʻiga o le laualuga i luga ma aveese le ono mafai ona aliaʻe pe a uma ona faʻataʻapeʻaina ma vai puipui.

Mo sili atu le faʻafefe, fibers ma vaega faʻaaoga acrylic muamua o le loloto o lalo ifo.

Afai o le lamolemole e lamolemole, e manaʻomia le faʻaaoga le eleele ma le pou uila. Ole mea lea o le a tuʻuina atu le fausaga ma le faigata, o le mea lea, o le vai puipui o le a alu e moe lelei ma aunoa ma malologa. O le tuufaatasiga tutoʻatasi e mafai ona faia tutoʻatasi, faʻaopopoina fasi fasi oneone mama po o le kuata (maalili) pefu o le paʻu.

O lea, o le faʻamatalaga ma uiga o mea uma e iloa e iloa i le aso ua manatu, o le a mafai nei ona e filifilia se faʻataʻitaʻiga e talafeagai mo oe.

O tagata gaosi i teuteuga eleele e ofoina atu le malosi o le eleele, o le faʻamamaina ma matutu mea matutu.

Le Tulaga lelei ole oloa e le tigaina ai, ma o lea e filifili ai soʻo se tasi o ituaiga.

O le faʻaaogaina o le eleele paluga e mafai ai ona faʻaleleia le faʻapipiʻi o le laualuga o le laualuga ma le faʻaititia o le pepa o le pepa puipui na faʻaalu i le tini. Faatasi ai ma le lelei o le lelei o le fausiaina o le fausiaina o se faatafunaina o se faatafunaina mo fengus ma suia ai le vaega. E taua tele le toe faʻaleleia o galuega i tulimanu potu ma fale mautotogi i luga o le fogafale 1.

Faitau atili