O faitotoʻa o faitotoʻa mo le ofu o le potu ma ou lava lima

Anonim

O se tasi o toa o se ata le mautonu na fai mai: "O le a le eseesega o fea oe moe ai? O le mea autu o le mea o lo o tautau ai ou ofu. " I le manatu lava i lenei, e ui i le tele o vaega, o loo i ai le tele naua o meamoni.

Faia o le tuiina o tagata oe.

Poʻo le Potu: O mea taugata poʻo le manaʻomia

E manaʻomia foʻi e mea le avanoa, pei o latou tagata e ona, o lea e leai se potu faʻapitoa o le taugata.

Faamanuiaga:

  • Poloaiga - o le mafai e faʻavasega mea i luga o vaitau, mea, taimi faʻapitoa o le faʻaaogaina ma le tulaga o laei, faʻapea foʻi ma lavalava o le tasi. Tausia le faʻavae faavae i se isi potu faigofie nai lo ni paʻepaʻe paʻepaʻe laupapa;

O faitotoʻa o faitotoʻa mo le ofu o le potu ma ou lava lima

  • Tautua soifua maloloina - teuina tatau mea e leʻo se foliga ma e le aʻafia i le faʻalelalolagi ua faʻateleina nei;
  • Avanoa - ofutino, peleue ma ofuvae faʻapipiʻi i tua o le nofoa i lalo o le mea moni o le mea moni o aso uma o loʻo tumau pea. Avanoa avanoa i soʻo se aitema sefe ma taimi, ma neura;
  • Faasalaga sikuea - pusaaisa, tusa lava pe tatau ona iai le itu o le potu, e mafai ai ona e aveese le tele o fasi meaa. I totonu o le potu ofu faʻaaogaina uma cibic centic centimeter i le taualuga o ia lava: E naʻo le tatau ona e filifilia se seti atoa.

O faitotoʻa o faitotoʻa mo le ofu o le potu ma ou lava lima

Toilalo:

  • Ina ia mafai ona fausia se potu laei ma o latou lava lima, taimi ma taumafaiga e tatau ai.

Ua Faalapotopotoga a Worcroeb

  • Fale teu oloa po o le NICHE - O lenei filifiliga e manaʻomia ai le faʻaititia o tau. Manaʻomia vaega: fata, tau, pusa ma faitotoʻa. Faapipiiina faʻaulu faʻamatalaga: Swing mamanu e sili atu le faigata i le faʻapipiʻiina. I le ata - sliding, ufiufi fana.

O faitotoʻa o faitotoʻa mo le ofu o le potu ma ou lava lima

  • Vaega o le potu - pe a leai se nofoaga tutusa, ona mafai lea ona e faʻaogaina le ola. Laititi lapoa - 2 sikuea mita. m. I le loloto o le 1 m, aua le faaitiitia le potu i se taua taua, ma le mafai foi ona suia ai le taua, a o taofia le lagona o le fuaitau. E mafai ona e tipi i lalo le potu i ni auala se lua: Faʻapipiʻi puipui o lapisi poʻo faitotoʻa faitotoʻa o se vaega. O le filifiliga mulimuli e faigofie ona faatulaga ou lava lima.
  • Tomai - O se ofu laei e mafai ona faatulagaina uma i le maualalo ma maualuga puipui. E fautuaina le faʻaaogaina o mea a le Kapeneta, ae o fata ma fata e vaʻaia ai le avanoa. I le auala lava e tasi, e mafai ona e uma i lalo o le faasitepu i lalo o le fola i le fogafale lona lua.

Mataupu i luga o le autu: o a mai le faamalama faamalama faavaa ma o latou lava lima

O faitotoʻa o faitotoʻa mo le ofu o le potu ma ou lava lima

Faitotoa i le potu ofu

Meafaigaluega mo le faʻavasegaina o faiga o loʻo faʻatauina i totonu o se faleoloa fale. I le avea ai o se tulafono, o se seti lea o lua taʻiala e lua ma le fa ua fofogaina. E fautuaina le mauaina o le tapulaʻa e puipuia ai le faitotoʻa o loʻo suia mai i le pito i luga o le maʻai.

O faitotoʻa o faitotoʻa mo le ofu o le potu ma ou lava lima

Fai se ata faʻapipiʻi ma ou lava lima mafai. E fautuaina le filifilia o mea sili ona faigofie ma faigofie i le gaosiga: leai se poto masani ma faʻapolofesa meafaigaluega e faia ai le faitotoʻa faitotoʻa. E le tatau ona faʻaaoga ipu tioata: Mo se aʻafiaga poʻo ni mea faʻataʻatiao faʻapitoa, e manaʻomia ni meafaigaluega faapitoa, ma e lamatia le tagata nofo toʻatasi.

O faitotoʻa o faitotoʻa mo le ofu o le potu ma ou lava lima

O le faitotoʻa e sili ona faigofie e faia mai laupapa - poplar, apu poʻo ni laʻau. E manaʻomia le filifilia lelei o 'aiga, a leai se mea o tuʻu ai oloa i le taimi o sosoʻo ai ua suia.

Mo faaofi, e mafai ona e faʻaogaina ni moli tioata, eseese ituaiga o palasitika pepa poʻo se pepa faʻapitoa. I le mataupu mulimuli, e foliga mai o se lelei faʻaaloalogia o le au toleniga vaega i le gagana Iapani. I le ata - filifiliga ma se laupapa laupapa ma faʻapipiʻi mai palasitika palasitika.

O faitotoʻa o faitotoʻa mo le ofu o le potu ma ou lava lima

Fale gaosi

  1. E fuaina i se mea e tatala ai pe le aoga i le va o puipui e lua, pe a fai o le potu o le potu.
  2. O tapulaa o le faitotoa o le ata tifaga e fuafua, ma na faia ai le ata. Afai o le vataʻiiga o potu o loʻo fesoasoani o loʻo faʻatinoina, a faʻapefea ona fuaina, e manaʻomia le faiaina o le umi o le lumanaʻi. Afai e le sili atu i le 2 mita, ona e lava lea o ni mea e lua oso ai. Saunia e oʻo atu i le 3 ma luga, e eseese ma le lua faʻasaʻoina ma lua feololo foliga sili ona aoga.
  3. O le ata o loʻo faia saʻo ma faʻaofuga vaega o loʻo faia ai le faʻavaʻa o le stash, o latou itu o loʻo faʻaaloalogia.
  4. Mo le faʻavasegaina o le faitotoʻa ua fautuaina e filifili se ram ma le mafiafia o le 20-25 mm. Transverse ma le au savali o le sili ona manifinifi.
  5. O le faitotoʻa o loʻo faʻaputu, o loʻo faʻatumauina le vaega ma fao. Ia mautinoa e siaki le faasee i le pusa. Ua fautuaina RAMA e aoina i luga o le fola.
  6. O alavai ua faapipii i le faʻavaʻa, tusa ma le ata. O le oloa e valiina pe a iai se manaʻoga, ma faʻaesea.
  7. Mai le pito i tua o le sash, o le mea e faʻapipiʻi ai le vaega o le faʻaofi. Palasitika ua mautu ma fao, pepa poʻo le tisu e mafai ona faʻaleleia ma kuli.
  8. O le pito i lalo o le pito i lalo o le fola. I luga o le puipui, matua le tutusa i le fola, o le pito i luga o le i luga.
  9. O Rollers e faʻapipiʻi i luga o le faitotoʻa - i le mamao mamao mai tulimanu. A faʻapea e iloa se mamanu o le suauʻu e tasi, e faʻapipiʻi na o taavale i le pito i luga o le sash, ma o le pito i lalo o le vaega ua leiloa.
  10. O le faitotoʻa faitotoʻa o le faitotoʻa i le pito i luga, ona oʻo lea i le pito i lalo.

Mataupu i luga o le autu: faletaele mamanu i se fale tumaoti

I le vitio, o le faʻagasologa o le gaosia le faitotoʻa selesua o loʻo faʻailoa auiliili.

Faitau atili