Laasaga-i-Laasaga o le Wallpapers Walpaper Walpaper

Anonim

Pa Falelaau ma le Wallpaper - o le sili ona lauiloa ma faigofie ituaiga o le puipui o le puipui. O le metotia o le faia o lenei ituaiga o faʻauma e le mafai ona taʻua o le masani ai. O le mea lea, e faʻatino ai i totonu o le fale mautotogi. Faʻatafai o puipui ma o latou lava lima mafai ona manuia ma e leʻi faʻatamaʻia. Peitaʻi, o le maualuga o tulaga o loʻo manaʻomia ai pa o puipui ma nisi tulafono ma ala laiti i le gasologa.

Laasaga-i-Laasaga o le Wallpapers Walpaper Walpaper

Partpaper lulu polokalame i luga o le puipui.

Pepa o le pepa puipui ma tapenaga o mea taua

I le maketi faʻa-atunuu, o puipui puipui mo pa o soʻo se ituaiga o loʻo faʻaalia i se tele o lagona eseese e faigata ona taofi lau filifiliga i se mea e tasi. O lea la, e amata mai i ai, e manaʻomia le faʻamaonia o mea e faʻamuamua ma le filifilia o mea e sili ona talafeagai mo le faʻauma o lou fale.

O le umukuka ma le auala e sili atu le matutu o le mea sili ona tumau ma tetee e ofuina e ala i le puipui. O le mafiafia o le susu e tetee ai i le vinyl e fetaui lelei iinei, o le ua e taʻua o le paoa, talafeagai mo le solo i le susu susu poʻo le susu.

Laasaga-i-Laasaga o le Wallpapers Walpaper Walpaper

Meafaigaluega mo le Shokk Wallpaper.

O le potumoe e mafai ona teuteuina i soʻo se ituaiga o pepa puipui e tusa ma le potu mamanu. E sili atu le taufaʻamataʻu tamaiti, siosiomaga faauo, pepa pepa pepa puipui, ma o iinei e mafai ona e faʻataʻitaʻia ma tuʻufaʻatasiga o lanu eseese. Lau pele Tusitusi Usufono poʻo Silk-Screen lolomi e talafeagai i le potu malolo.

O le pa o le paluga ma puipui e manaʻomia ai le tapenaina o mea masani a uo teine ​​ma mea faigaluega, e tatau foi ona faʻatau muamua muamua. O le lisi lenei:

  • pepa puipui ma pusa mo lona lafoaia;
  • Lotomau ma le mailei;
  • oneone ma o lo o umiaina mo ia;
  • Laititi tele ma le lima ata;
  • naifi pe seleulu mo le teuteuina o pito;
  • o se pepa puipui fufulu po o le pamu o le pamu
  • Sponge po o le rag mo le gaoa.

A uma ona sauni mea uma mo le toe faʻaleleia, e mafai ona e agaʻi saʻo i le faiga. Mafaufau i le faasologa o vaega o pa o puipui ma o latou lava lima.

Ogatasi ma Marks o puipui

Laasaga-i-Laasaga o le Wallpapers Walpaper Walpaper

Sauniuniga o pa e faatauemu ai pepa puipui.

Muamua lava mea uma, e manaʻomia le fufuluina o puipui mai le laupepa ua i ai, pe a iai. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e sususuʻi i totonu o se susu susu poʻo se faʻaseʻe ma le spalala e starape mai le puipui. Ona taulaʻi atu lea o se Acrylic State ma le Spat, e manaʻomia le faʻafesoʻotaʻiina uma o mapuʻeina uma ma puʻeata, na aveʻese mai fafo o puipui, faotama, matau.

Mataupu i luga o le autu: O fea e moe ai moe i le fufuluina masini?

O le Spacinaon Syerer ina ua maeʻa faʻamago e tatau ona faoa, faʻaaoga le safu o loʻo faʻatumauina i se tagata faʻapitoa e umia. Ona faʻafesoʻotaʻi lea o se vaega o le Primer. Lenei o le a faʻamalosia ai le malosi o le tuʻutuʻuga ma faʻateleina le maualuga o le faʻapipiʻiina o le pepa puipui o le palaupapa i le puipui.

O lenei e mafai ona e alu i le pa puipui. Ina ia faia lea, i le tulimanu i tafatafa o le faamalama, matou te lisi ai ma se penitala, o le maualuga o le laina o le prepaper. Ona tatou fuafuaina lea ma le pito i luga ma lalo o le pito i lalo, fuaina le mamao i le va oi latou, faʻaopopo 5-7 centimita i lenei numera 5-7. O le a le umi lea o le puipui puipui. O le tapenaga ma le makaina o pa puipui ua maeʻa, e mafai ona e alu i le isi laasaga.

Tipiina o pepa puipui ma kelu sauniuniga

O le taimi masani o le umi umi e sili atu nai lo le 10 mita. Afai e le manaʻomia le ata puipui, 4 maʻimau o le a mauaina mai le tasi lisi, ma ia amanaia le talafeagai o le mamanu o le a faʻasaʻo na o le 3 patu. O mea tetele o loʻo totoe e masani ona faʻaaogaina pe a e ufiufi i pa i luga o le faʻamalama ma faitotoʻa.

Laasaga-i-Laasaga o le Wallpapers Walpaper Walpaper

Laulau o le fuafuaina o le numera o pepa puipui.

Matou te taumafai e tipi. Matou te faʻaititia i luga o le fola ma se ata agai i luga i luga aʻe, fuaina le umi o le umi (e le mafai ona galo i luga o pito, punou i luga o le tui ma le lalagaina o nei nota. O le uluai tapoleni ua sauni. Lisi i luga o le isi taaiga i autafa o le isi, e masani ai le ata, e masani lava o le faʻaalia o le mamanu e mai le 15 i le 50 cm. Oti le pito lona lua i le tele o le muamua. I le tutusa auala, fua ma tipi le isi 5-6 ono malosi.

Ina ua uma ona tipiina puipui, o le a tatou saunia le kulimi. O le itu faaonapo nei, o loʻo ofoina atu se lautele o le lautele o le tele o mea taua: valiina, leai se lanu, mo le mamafa vinyl ma manifinifi puipui. Ina ua maeʻa filifilia le pepa talafeagai, matou te gagau e tusa ma faʻatonuga. E masani lava e le o se gaioiga faigata.

I totonu o le koneteina ma le vai mafanafana, manogi i se manifinifi tafe o le shehedive efuefu efuefu, e masani ona faaosoina ma le faatagaina e fai ai lumps. Ona tatou lolo atu ai lea ia paa e gagau, tulivalea mo ni nai minute ma le teteʻe ina malosi. O lenei ua sauni le kelue e apalai i luga o le pepa puipui. Alu i le isi vaega.

Mataupu i luga o le autu: meaalofa mo Mati 8 faia oe lava

Talosaga o le kelu ma le amataga o le totogi

Muamua o mea uma, o le mea uma e faʻaumaina e faʻaaogaina ma se faʻaseʻe poʻo le pulumu i luga o le puipui o se isi ata. Ona liliu lea o le tapoleni i lalo ma amata ona faʻataʻamilomilo le umi atoa o le kulu, ua maeʻa ona misi solo tulimanu. E matua talafeagai le faʻaogaina o le lanu kusi, a faʻaaoga, e iloagofie, pe a leai ni vaega ua leiloa, ma ua leai ni mea na leiloa.

Laasaga-i-Laasaga o le Wallpapers Walpaper Walpaper

Le saʻo o le faʻasologa o le ala o le potu ma puipui.

A o le tapoleni ua ufitia atoa i le Glue, matou te gagau ma le "Harmonic" pito i totonu i totonu, e aunoa ma le fetaomi atu i totonu o le kola. Faʻatasi ai ma le au puipui mo le taimi na faʻamatalaina i luga o le afifi ma kelu, e masani lava 5-7 minute. I le mataupu lenei, o faʻatonuga e tatau ona sao, talu ai o le mafiafia e musuia e mafai ona tape, ma mauaʻi le fulafula.

Ina ua malolo le kulimi, matou te ave le ie mo le pito i luga, aʻe i luga o le apefai poʻo se nofoa, matou te faʻaaogaina i lalo o le pito o le taʻele. Ina ua mavae mautinoa o le pito o le pepa puipui e fesoʻotaʻi ma le laina faʻatonutonu mo le umi atoa, e mafai ona e lamolemole ie faʻapaʻiina o le wrobbies broball poʻo le paʻu paʻu.

E mafai foʻi ona tatou faʻasaʻo ma le faʻaeteete, amata mai le pito i luga ma faasolosolo ona tamoʻe le pulumu i lalo ma i itu, taumafai e tulia i fafo o le ea ma le loloto o le ea. O le kulimi na pa'ū i le pito i luma o le tapoleni, matou te aveese le ieie poʻo se apu, o lea pe a maeʻa le faʻamago i ai. O le taimi lava na taofi ai le fasi pepa muamua, matou te tipiina le sili atu o le pepa puipui mai luga i luga o le laina fuafuaina ma lalo ifo o le preanty laina.

E faapena foʻi, o loʻo matou faapipiiina le auala lona lua ma mulimuli ane o le pepa puipui mo le maeʻa o le taimi muamua, taumafai e lagona le lelei e fetaui ma le tuʻufaʻatasiga o le pepa puipui o le Court Paspar. A faʻasaoina le tasi puipui, o itu uma o kasa, e tatau ona makaina lelei ma se pulumu manifinifi, aua ua tele ina latou vali.

Mataupu i luga o le autu: faia togavao ma uumi ma ou lava lima

Tulimanu, faitotoʻa faitotoʻa ma faʻamalama matala

O le taimi sili ona faigata i le mamanu o puipui ma o latou lava lima o le lototele lea o tulimanu.

Ae afai o le muamua tapoleni ma na pasi uma lava pe a mavae le sologa lelei, ona leai lea e faigata tele le totogi.

O lea, e te ave le pito i totonu o le potu. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia le fuaina o le mamao ese mai le pito o le sili atu o le pa o le papota i le itu i luga o le pito i luga, ogatotonu ma le pito i lalo. Ona faʻaopopo lea o le 1 cm i le pito sili o nei mamao ma tipi le pepa laulau faʻapipiʻi ma se lautele. O lea, ina ua uma ona pipii i le puipui, sa tafe le fasi fasipepa na o le utiu.

Laasaga-i-Laasaga o le Wallpapers Walpaper Walpaper

Pepa puipui sticking matagaluega i tulimanu.

Le isi, e manaʻomia le tusia o se laina malosi i le isi e le o le tino, toe faʻasolo mai le tulimanu o le vaega e tutusa ma le tipiina muamua. Ina ua uma ona faapipii, fasi le pito i luga o le laina lona lua i luga o lenei laina ma sologa lelei le puipui puipui. E mafai ona e faʻaogaina le pepa lava lea e tasi mo le sefeina o tulimanu.

O lo o tauaveina faitotoa o faitotoa i le faasologa nei:

  1. Matou te faapipiiina le pamu pepa puipui ina ia lofituina i le faitotoa o Jamb.
  2. Teisi lolomiina i lalo o le pepa o le tulimanu o le tatalaina ma faia se faigata i se tulimanu o le 45 ° i lenei nofoaga.
  3. Sa matou oomiina le ie ma seleulu e faʻalauteleina ai le faitotoʻa o Jammer e faʻatulaga ai se fasi fasi.
  4. Lemu ma le lamolemole e tipi ese ai le tele o mea taua i le laina fuafuaina.
  5. Na matou tuʻuina le avanoa i luga aʻe o le faitotoʻa mai le taualuga i le pito i luga o le JAMB.
  6. O le lona lua e le mafai ona faasaoina i le muamua.

O faʻamalama pupuni e aoina i luga o le polokalame lava lea e pei o le faitotoʻa, o loʻo pipii ai le pa puipui i luga o le tulimanu o le tatalaina ma vavaeina ni fasi faʻapipiʻi.

Ina ua maeʻa ona maeʻa pa puipui, e manaʻomia e tapuni ai faʻamalama ma faitotoʻa i le potu mo le 1-2 aso ina ia faʻamago ai pa. Faʻaogaloto nei tekonolosi, e mafai foi ona sefeina pa o lou fale mautotogi e aunoa ma tau maualuga.

Faitau atili