Sour Water Souter ma ona lava lima

Anonim

Sour Water Souter ma ona lava lima

O le paʻu paʻu vai o se ituaiga o faiva i le mea moni lava le malamalama, liua o le vevela, ma maua ai le vai vevela mo tagata faʻatau e manaʻomia. O le manatu o le faʻaaogaina o le malosi o le la mo vai vai ua leva ona tulaʻi mai. O lea, o le ata o se vai o le vai o le vai vevela na faia i le XviIII nai lo Switzerland. E oʻo mai i lea aso, o lenei metotia o le fufuluina vai o loʻo taʻutaʻua e masani lava. O le taʻitaʻi o le lalolagi i le faʻaaogaina ma le gaosiga o le vao o Whith o loʻo masani lava o Saina. I lenei atunuʻu, ma le 60 miliona falefaigaluega e faʻaaoga le malosi o le sasa mo vai. Ma Isaraelu, e 85% o fale mautotogi e iai le ie malulu tele. E le gata i lea, o lo latou faʻaaogaina e faʻatonutonuina mai i le tulafono, lea ua e aoga talu mai le 1976, ma agavaʻa e fausia fale i le faʻaaogaina o ia faiga.

Sour Water Souter ma ona lava lima

Polokalame o le ata pueata.

O le 'aʻai o vai e tele lava foʻi avanoa. Muamua, latou te faʻatagaina pe a aua neʻi aveʻesea lava, ona matua faʻaititia ai le le mautonu o le taumafaina o tagata malolosi e pei o le kesi ma le eletise. Lona lua, latou te faʻaititia le faʻamalosi o le taʻavale a le kapeni i le aofaʻi, e mafai ona tutusa ma le malosi o le tamaoaiga.

Buck mo le vevela o le vai ma o latou lava lima

Sour Water Souter ma ona lava lima

Polokalame o le soclame modules.

O le sili ona masani o le sosolo o le sosolo o le taumafanafana taele. E mafai ona fausia se laupepa vevela vai ma ou lava lima. E faigofie tele. O le faavae o le tane mo le vai, o le vevela lea e ala i le ralal radina. E ui i lona amataga, o sea galuega e mafai ona faʻamalieina le manaʻoga mo vai vevela i le vaitau mafanafana.

O le sili sili ona leaga o lenei feololo o le faʻamafanafana o lena mea, e ui i le lava le maualuga o le vai i le tane i le aso (e oʻo atu i le 20 c), e pa'ū i le 45 c), e pa'ū i le 45 c), e pa'ū i le 45 c Ina ia faʻaitiitia le leiloa o le vevela i le po, O sea tane e mafai ona avea ma kasa poʻo le eletise, lautele faʻaaogaina i aiga. O le filifiliga o le Brioler o se taʻavale ua tauamigimi faapea foi ona o se ao puaoa le vai i totonu o le vink o le a faʻamafanafana e le 30º, ma le mea e tatau ai ona e mafanafana.

O ia tulaga e faia e ona lava lima o le a tautua ma faʻatuatuaina ma tamaoaiga e faʻamaloloina ile taumafanafana ma o le a vave ona totogi mo ia lava.

Filifilia o lenei ituaiga o le la sima proter, e manaʻomia le tatau ona amanaia le tele o ni mea sese:

  • le manaʻomia e faʻatumuina i aso uma ma tuʻu le tane;
  • I se ao puaoa, vai i le tane e le o vevela i luga o le 30º a.

Tusitusiga i luga o le autu: Vep Selsor: Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi le Horruptut

Faapipiiina o vai tane

Sour Water Souter ma ona lava lima

Talia se fesoasoani o loʻo ia faʻamafanafana ai hendalism.

Mo le fausiaina o se tane vai vai, o le a matou manaʻomia:

  • faamafanafanaina tane;
  • boler;
  • Vai paipa ma le tolu kamupani;
  • Suavai le lelei.

E mafai ona e faʻaaogaina ni tane vai e pei o se moli tane: Steel Barrel, Bube poʻo se lapoa lapoa lapoa. Peitaʻi, o le mea sili ona talafeagai mo le faʻapipiʻiina ma faʻaaoga o se faʻapitoa polythylene tane mo le taumafanafana agaga ma le voluma o le 300 lita. O loʻo i ai se foliga mafolafola, moli moli, vali uliuli, ae le o le faʻamalosi. O nei mea uma e maua ai le manuia o le vevela vevela ma faigofie faʻapipiʻi ma o latou lava lima. Mo le sapalaiina o vai, uamea ma le polypropylene paipa mo le malulu vai e tatau ona filifilia. O le vaega o le vaega e faʻapipiʻi i luga o le tane tane ma ua faʻaaoga e faʻatonutonu ai lona faʻatumu o lona tulaga. O le Scipling ma taotoga polokalame o lenei faiga o loʻo faʻaalia i totonu o le faʻatusa.

Ina ia faʻatumuina le mafanafana o tane, e manaʻomia le tapunia o le crane 3. crane 1 ma 2 tumau i le avanoa avanoa. Ina ua maeʻa le faʻatumuina o le agavaʻa, o le mamafa o le mamafa o loʻo sosolo e le crane 1. i le faaiuga o le aso, o le vevela vevela o loʻo tuʻufaʻatasia i le tatalaina o le crane. ma faʻaaoga le boiler i le masani faiga.

Faʻavaseina vai o loʻo faʻamamaina ai le polokalame faʻaaoga le Brar Colduc

Sour Water Souter ma ona lava lima

Polokalame o le mataupu faavae o le gaioiga ma le masini o le garmila maa.

Afai o le vai vevela o tane e faʻaaoga faʻapitoa i le vaitau mafanafana, o le a le la o le la o le soli o le kapeti o le ituaiga mafai ona faʻalautele le taimi o le faʻaaogaina o le couth web ia oketopa. O le pasiaina o ia faiga e igoa ona e le faʻaaogaina le pamu i lana mamanu. Le manaʻomia e tusi ai le vai e ala i le poli lenei. Ae peitai, o le tele o le tausiga o le malosi e mafai ona taliaina.

O le vaega autu i totonu o se vai vevela o le vevela o le la e avea ma seni chilector. Ina ia mafai ona ausia le sili atu le faʻatinoina o le faʻatinoina o lenei elemene o lenei elemene, faʻatasi ai ma le faʻatuatuaina ma faigofie o le fono, faʻapitoa faʻalogo e tatau ona totogi i le vevela vevela. O faʻataʻitaʻiga na faʻaalia ai o le uʻamea poʻo le 'apamemea manifinifi papepa o le sili sili ona lelei vevela avanoa. O le faʻaaogaina o le uʻamea-palasitika paipa o loʻo mafai foi ona mafai ona faʻatagaina, ae o le latou minus o le ono mafai ona faʻaalia pe a oʻo i le vevela o le wacous. Afai ei ai se fale tuai, le aoga i totonu o le fale, ae le o paipa e mafai ona e faʻaaogaina lona gata.

Faʻapotopotoga ma faʻapipiʻiina o se paʻu vai vai o loʻo faʻaaogaina se togalaʻau ma ou lava lima

Sour Water Souter ma ona lava lima

Polokalame o le mana grid pe a faʻaaogaina papaʻe lala.

Ina ia faʻaititia le tau o le fausiaina o le faʻataʻavaleina o le lamiina lami ma le faʻaititia o lona mamafa, uamea paipa e mafai ona suia i se togalaʻau faigofie, mimilo i o latou lava lima. O lona manuia o le leai o se faʻaopopoga faʻaopoopo, e aveʻesea ai le gau, maualalo tau, o le avanoa o le faʻavasegaina vai mai le aoina tuusaʻo i le tagata aoina i le paipa.

Tusitusiga i luga o le autu: E mafai ona faʻaopopoina le faʻasoasoaina o le phott flietline wallpaper

Mo le fausiaina o se paʻu vai vai vevela ma se aoina mai le togalaʻau o le a tatou manaʻomia:

  • faamalama tioata;
  • togalaau faatauga;
  • Polypropylene poʻo le sela polycarboate pepa mo le faʻavae.

Mea o le hose - paʻu poʻo le faʻamalosia o le pvc. I totonu o le tino - e le itiiti ifo i le 19 mm e faʻaititia ai le maualuga o le tuʻufua o le softraulic. O le mafiafia o le hose pa e le itiiti ifo nai lo le 2.5 mm. Pe a filifilia se lanu e tuʻuina atu i le fiafia i le uliuli poʻo le pogisa pito e faʻaleleia ai le vevela. O le tioata e tatau ona filifilia e le faʻamalama, e aunoa ma ni ofutino, pei o le ata polemer ma le eletise ua leva na amata mai ai, ma le ua taʻua i-ipu puʻupuʻu. Pe a ua filifili i le va o nofofua ma faʻaluaina, o le tulafono e tatau ona taialaina e le tulafono: A mafai ona faʻaaogaina soʻo i le taimi mafanafana, ona faʻafiafiaina lea o le tele o le siʻusiʻu o le vevela. O le va i le va o le vaituloto ma tioata e mafai ona faʻamaufaʻailogaina ma o latou lava lima faʻaaogaina le sili-o le vai-faʻavae kelu pe faigofie o le pad. O le va i le va o le tioata ma le hose o le 1.2- 2 mm.

O le mataupu faavae o gaioiga o le vai o le vai o loʻo taoto i se ituaiga o le Humarmleal maimoa mailei: O le vevela o le ipu, o le mea e vevela ai, ma tumau ai foʻi i totonu o le vai o le vai o lona fufusi. O le faʻavae o le vai o le vai o le vai, ae le o se pepa fulafula, o le laupapa laupapa ma se pito i lalo ma se vaega i le va o le paʻu ma le aoina o le pepa.

Faapipiiina o le Sealar vai vai mai le togalaau o le a iai i le ata.

A faʻapipiʻiina le vai vevela, e tatau ona e iloa ma ou lava lima o le boair e tatau ona i ai i le maualuga o le 60 cm i luga o le pito i luga o le sone o le la i luga o le tino O le umi o le paipa o le paipa i le va o le Allector ma le poler e tatau ona puʻupuʻu e faʻaitiitia ai le malosi malosi pe a tafe vai.

Sour Water Souter ma ona lava lima

Polokalame o le abili mo le poler.

Ina ia faʻaititia le vevela leiloa, o faʻaiuga o le hose ma le paipa e tatau ona faʻamatuʻuina atu. Mo Fale Faʻalapotopotoga i totonu, faʻapea foi ma le puʻupuʻu o le paipa, o le faʻafeagai o potupyne ona faʻaaogaina mo nei faʻamoemoe. Mo le vevela o loʻo aʻafia ai i fafo o faaiuga ma paipa o le sili atu ma le 3 M, e sili le faʻaaogaina o le vai polyarethane o fulufulu. E faʻafesoʻotaʻi le mea e faʻafesoʻotaʻi ai le paipa i le paipa, o le patipati e faʻaaogaina mo paʻu paʻu.

Muamua e tatau ona e faʻatumuina le hose i le vai ma le tatalaina o le ea mai ai: Matou te tapunia le crane 2 ma tatala le crane o le vai vevela 1 pe a mou atu le paʻu o le vai. O le a matou mou atu i le vai tafe, matou te faaiuina o le leai o ni osofaʻiga o taʻavale i le aoina. Ona matou tatalaina lea o le Crane 2, ma o le vai malulu i lalo o le gaioiga a le thermosafone aafiaga ulufale mai i le vevela. Ina ia taofi le galuega a le Colductor, o le ofi atu i le Crane 3. O le minus o lenei lar vai vai o le manaʻomia e amata ona faʻaoʻo i le aoina o le Crane. o le faaiuga o le aso i ao tau ma i le taimi o le malulu vaitau. A leai, e le toe faʻataʻoto atu.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona vave aveese le Vinyl Wallpaper mai puipui

Fuafuaina o le faatinoga o le palu vai vevela

Ina ia fuafua le faʻatinoga o le faʻaputuga vai vevela, o faʻailoga nei o le a manaʻomia:
  • fatufatu;
  • ea vevela;
  • Le averesi numera o le la susulu mo le vaitaimi.

E iloa o le 1 m o le hose, o le lapoa o le pito i fafo o le 25 mm, i le ea vevela +25 ºs o le vevela aso i le vevela o le malae i + 212 º in i lalo o tuutuuga e tutusa - +50 ºOс. O le averesi o faʻailoga faaletausaga o le numera o le la susulu mo Moscow ma le Moscow Region o le 5.5 itula, o loʻo amanaia aso aotele. O lea, i le umi o le hose 10 m i totonu o le aoina, o le faatinoga o le a: 3.5 * 10 * 5.5 = 192.5 ge o vai vevela. Le pito i lalo o le ea ea o le galuega a le tagata kapeteni e aoga, e +5 ºсс. A faʻaitiitia le vevela, vai mai le faʻaputupu e tatau ona tuʻufaʻatasia.

Le lelei o le faʻaaogaina o se paʻu paʻu vevela

E i ai le manatu o Lusia e le talafeagai mo le faʻaaogaina o le sola malosi e faʻamalolo ai vai ona o se malulu malulu o le tau. Peitai, e le o le tulaga lea. O le mea lea e mafai ai ona aoga le hailar hailation i o matou lautele, o le a matou galulue faatasi ai ma se manatu e pei o le tele o mea na pau ai). I luga o le teritori o Rusia, o le Tausaga o Vaiaso o le Venter Res -00 i le 1900 kw / M2. I le itu a Moscow, o lenei faʻailoga o le 1100 kwh / m2. Mo se faʻataʻitaʻiga, i Siamani, ma se faʻailoga faʻapena, o faiga tuʻutuʻuga aofia ai le atoa o le aofaʻi o le silia ma le 6 miliona m2.

O le la e mafai ona aoga atoa le fagu i le averesi o le sili atu o le tatou atunuu. E mafai ona latou sefe i le 60% o le eletise. E tusa ai ma suʻesuʻega na faʻatautaia e le Instist Institute o le fausiaina o le faiga o le tino, o le averesi aiga o le 4 tagata faʻaaoga le averesi o 4h i le tausaga. O na aofaʻiga o le malosi e mafai ona maua ai le paʻu o le la e naʻo le 34 m2. Ae tusa lava pe o le vai vevela oso sa vevela e faia i ona lava lima o le a faʻaalia ai se auala o loʻo olaola ai alamanuia, tumau pea.

Faitau atili