Siliva vali e aunoa ma siliva ma mea ese o meatotino

Anonim

I le afa lona lua o le seneturi talu ai, o le manaʻoga mo Aluminum Blog na faafuaseʻi ona faʻateleina. O le filifiliga o le faʻamaeʻaina o mea mo uʻamea ua mafai ona teteʻeina le susu o le susu sa le tagofia. O le mea lea, ua faʻaaoga e le 'auʻaiga ario mo le faamoemoe' eseʻese. Sa latou valiina maa faamanatu ma le Otaota, paipa, chimney, uʻamea fausaga. I lalo o le sili ona mafiafia uamea o le teuteuina o elemene o laupapa ma piliki fegalegaleaiga ma pa, ma pa o pauna ma faasitepu. Faaaogaina tulaga ese vali ma le taimi nei.

Siliva vali e aunoa ma siliva ma mea ese o meatotino

Sinia lanu i aso uma o le olaga

Lautele vevela tetee o le vali vali soviet diviet

O tagata gaosi ofoina ese le lautele filifiliga o le vevela-tetee mea mo le popo uʻamea, maʻa ma fafie. I totonu oi latou o le afu sili ona lelei. O le lua-vaega le vaega o loʻo i ai ona lava uiga o loʻo manaʻomia ai le tele o tausaga.

Siliva vali e aunoa ma siliva ma mea ese o meatotino

Tatalo Kauper ma Bouke Drake Desens Serebryanka

  • taoto ma se manifinifi manifinifi, toe faia fua i luga o le mamafa;
  • Aulelei foliga teuteu;
  • susu tupe-afua mai;
  • aneti-tusa;
  • le oona;
  • Tamai tafega;
  • Vevela-lestan;
  • Ia vave ona vave;
  • faatatau i mea eseese;
  • Faigofie e faigofie ona aveese.

Mo aʻoaʻoga masani, e tatau ona e iloa le auala e faʻamoe ai. Fuafua i le iʻuga manaʻomia, o vale poʻo le olifa ua faʻaaogaina o le faʻavae. O fanua o loʻo fuafuaina e ala i le faʻavae ma le tele o le laʻau almininim - le vasega ario.

Sauni vali i bt beer fagu - 177

Siliva vali e aunoa ma siliva ma mea ese o meatotino

Siliva mo discs

I luga o le faʻatauga ua sauni mo le faʻaaogaina o vali bt - 177. O loʻo faia i luga o le faʻavae o BT-577 Bitsumen Valnish e tusa ma manaʻoga o le USSR Tost mo le 19 TAMERA - 71 tausaga. O faʻamaumauga lata mai o loʻo lomia i le 1986 ma popole i tulafono o vali vali bt - 177. O lea, sauni e faʻaaoga le Sheebryanka o loʻo faʻatau i le 0.5 lita, tutusa ma pia.

Mataupu i luga o le autu: O a mea e vaʻai ai i le taualuga

Alumini Powder i BT - 177 vali ua soloia i le tele o le vanimonimo. Filifiliga o le vevela-tetee ario. E tusa ma le vevela e oo i le 400 tikeri. Ma le isi, atonu e i ai isi vaega faaopoopo:

  • pasene;
  • palasitika;
  • Volpint.

Tac e tuuina atu se foia, fai le tuʻufaʻatasiga o le malu, smoothos le le masani ai filifilia ata, faaitiitia le taumafaina. Ua faʻamalosia e le volastnonite le lamatia o le lamatia o le eleele, o loʻo agavaʻa ai le fata fata ma e maua ai BT - 177 sinasina. O lona nila nila e fausia ai le tino i lalo o le velor.

Fai le ario oe lava, mix efuefu ma varnish

Siliva vali e aunoa ma siliva ma mea ese o meatotino

Siliva

Na taumafai laʻu uo e sauni ni vali saunia. I se fua tupe, na toe ofoina atu na o le aliniam powder - 1 ma Tama - 2. O le eseesega i le tele o vaega na mauaina i le taimi o loʻo mataituina. Faʻatau le vali le BT - 177 faʻafitauli. E le mauaina e le taitai o taulaga ia kamupani ia gaosiga o pogai ma oloa eseese. O le tuʻufaʻatasiga e faia tele i pisinisi o loʻo tumau pea mea tuai.

Na sau Vidik ia te aʻu ma se fesili pe faʻafefea ona 'aʻai Serebryanka ma taofi saʻo. Lua-vaega vali fefiloi ma le le amanaiaina le sili ona manaʻomia e tusa ma faʻatonuga.

  1. Ua sasaa mai le powder i totonu o le koneteina. O lona numera e fuaina e tusa ma faʻatonuga na faʻaalia i luga o le afifi.
  2. Ma le afa o le taua fesuiaiga o le vanimonimo po o le olifiafia.
  3. O mea uma e fefiloi. E tatau ona i ai se homogeneous pasty tele.
  4. O le vaega o totoe o loʻo sasaina ma o le tuʻufaʻatasiga e fefiloi.

I se foliga o foliga, e mafai ona teuina le vali i se tapunia atoa o 6 masina. A o le faʻaaogaina, e tatau ona faʻaleagaina.

Faigofie fautuaga, faʻafefea ona tuʻufaʻatasia siliva siliva e tusa ma lona ituaiga. PAP siliva - 1 o loʻo faʻaaoga e fatu ai le vevela-tetee o le vali vali, ndistruate e oʻo i le 400 tikeri. Powder o loʻo teteʻa i le binumen vapnish i se fua faatatau o le 2 i le 5.

Alumini Padder - 2 o loʻo fefiloi ma soʻo se tasi o faʻafefeteina ma suauʻu. O le fua faatatau o le 1 i le 3. I le faʻataʻitaʻi, o lenei paʻu e tusa ma le 4 sipuni ti ma le 80 ml o va eseese.

O le faaputuga e mafiafia. E le galuega galue e tatau ona faʻamagaloina. O le solvent e filifilia e lacquer faʻaalia i luga o le afifi.

Mataupu i luga o le autu: fale kesi burner

Foliga o le almininum vali, uiga

Siliva vali e aunoa ma siliva ma mea ese o meatotino

O le tatalo o le tatalo o Serebryanka

O le faʻavae mo le vaega e filifilia i luga o le faʻavae o mea ma nofoaga o faʻaaogaina. I tua atu o le suauu, o le amminim Powder e faʻamagaloina i varies:

  • Alkyd;
  • silicone;
  • binumen.

O Fuaiu e tatau ona sili ona fiafia i le uʻumiina o se laʻau ma ia maua matte vali. O le a faʻaitiitia le faʻaaogaina o le siliva pe a fai o le laualuga ua uma ona ufiufi i le pristar.

O le Clonynonyonic Lacquer e masani ona faʻaaogaina e vali ai le uaea ma eletise eletise e galulue ai i se tau o le tau ma le tele o le taʻele. Siliva i lenei faʻavae e maualuga le teteʻe i le tulaga teteʻe, antitinitic ma eletise eletise.

I aso uma o le olaga, o le tamauminum efuefu i bhinumen varnish o Bred. E faʻaaogaina e vali ai totonu ma fafo atu:

  • uamea;
  • palasitika;
  • o se papa;
  • fafie;
  • Stucco.

O le taumafaina e ese, fuafua i luga o le foliga ma foliga o le laufanua. O le masani e manatu o le 30 kalama i le 1m2.

Lapataiga! Alumini Powder e palu. Tuu ese ai oe mai le afi ma lau fanau.

Alkyd Valnish o loʻo faʻaaogaina mo galuega i totonu. O le vali e faʻavae i luga o le maualalo i isi tuʻufaʻatasiga o le ofuina o le teteʻe i le lagi ma vave maua mai le leaga o le teteʻe. Taumafaina e le masani 25 kalama i le m2.

Sauniuniga o le laufanua i lalo o le siliva siliva

Siliva vali e aunoa ma siliva ma mea ese o meatotino

Siliva vali mo disk

O le laufanua e tatau ona fufuluina mai gaʻo gaʻo, o le eleʻele ma le pefu. SeebryBryanka teena le tele o vali, aemaise le suauʻu ma le Nitro enamel. O lea, o mea uma na o le au pele o le ogaumutiti e tatau ona ave ese.

O le vali e faʻaaoga na o le lelei lelei luga. E mafai ona faʻaaoga le popo ma se vali. O le tulafono e mamago ai le 16 itula. O le vaega lona lua e faʻaaoga pe a uma le 6 i le 8 itula.

Afai e tatau ona e faʻafou le siʻusio o le siliva, ona le mafai lea ona aveese le vali tuai. Ua lava le fufulu ma le fausaga le laualuga. I le aluga o taimi, ina ua uma le 15 tausaga - 20, o le a amata ona tupu ai. Ona aveese lea o le ogaumu tuai ma se uʻamea uʻamea, o mea o totoe o le acetone ma vali amata muamua.

Tipi siliva toe mafai, fai se masterpiece

Siliva vali e aunoa ma siliva ma mea ese o meatotino

Valiina siliva

Mataupu i luga o le autu: O le a le ola le fata i le pepa puipui kelu

Valiina siliva ma bronze faaaoga e fai ai ni nifo. Ina ia faia lenei mea, ua lava le vali le mea filifilia ma le pulumu, faʻaaoga 2 vaega. Ina ua uma ona mago mai luga, polyester retin e faaaogaina. Ua maua le uʻamea paʻu i le ituaiga o siliva tuai poʻo le auro. Umi e umi se pupula foliga. Ina ua mavae le 3 tausaga, o le ogalaau o loo toe faaleleia e faafouina.

Faitau atili