Faʻaaoga le lanu pepa pusa cappuccino i totonu

Anonim

O tagata le toʻatele o tagata na latou susunuina uma i le malamalama, faigofie leo. O se tagata e seasea e pei o valivali i ona luma, o le toʻatele o matou e talisapaia le toʻafilemu, mafanafana ma le mafanafana. O lanu mo le fausiaina o se siosiomaga i totonu o le fale mautotogi o le fale mautotogi, ae matou te mananaʻo e faʻamatala pe faʻapefea ona faʻaaoga se mea manaia ma le mafaufau i potu eseese.

Faʻaaoga le lanu pepa pusa cappuccino i totonu

O nei i totonu o le masani i le fale

Feiloai le lanu

Valivali Cappuccino mafai ona faʻailoa atu ma le loto i ai i le paie o ni leo faʻalenatura. O lona igoa na alu ese mai le vai kofe o le igoa lava e tasi, ese mai le kofe masani i le faʻaopopoina o le susu, Cinnamona ma le vavilla. O lea la, le igoa o le lanu o le kofe ma le susu, e pei lava o se isi tulaga e faasino i ai. O le lanu tele, Cappuccin lanu, o le pupula lea o lanu enaena, lea e i ai foi se malamalama samasama, po o le piliki o le efuefu.

O le Wallpaper Scorken lanu e fesoasoani e fiafia ai, ma kofe tuusaʻo ia matou, faʻatonutonuina le malosi, saunia mo le aso faigaluega, seti le faiʻai e aoga ai. Pepa lautele i le Valivali, CippUCCcini Galue ia i matou lemu, Fesoasoani ina ia faʻatasi ma amioatua faʻatasi ai ma le malosi male agaga i totonu o le faʻafilemu.

Faʻaliga e masani lava o se ata lanu o loʻo faʻaogaina i totonu o le totonu o le fale kesi.

I se faʻaopopoga, o le lanu o Cappukcoal aumai ia i latou i le potu faʻatasi, ma le faʻaeteete. E mafai le faʻaaogaina o lenei malamalama Kel i totonu o potu, pe lapoʻa pe laiti pe laiti. I totonu o potu laiti, taʻalo ma le susulu o le la, o lenei leo o le a fesoasoani e faʻateleina ai le tele o le avanoa, aʻo le o leiloa o se ma faʻamafanafanaga.

Faʻaaoga le lanu pepa pusa cappuccino i totonu

Vasega i totonu o le potumoe

Tatou fuafua e mafaufau i auala autu e faʻaaoga ai le cappuccino lanu i potu uma i le faʻasologa.

Talosaga

Sei o tatou amata, mai le potu malolo, o le potu sili ona taua i lo tatou nofoaga, o totonu foi e tautala ai e uiga i le tofo o le e ona.

Potu malolo

I le potu malolo, e toʻatele tagata latou te mananaʻo e fau se totonu o loʻo i totonu o le sitaili, pikiina moli pupula, ofuvae vaivai, pei o le beige lanu. O lenei leo e mafai ona tuʻufaʻatasia ma le lanu cappuccino, sosoo ai ma le potu o le a sili ona matagofie, matagofie, faʻalelei. I le taimi lava e tasi, e mafai ona faʻaaogaina le beigea ma cappuccion i luga o luga uma, e salalau mai i puipui ma faʻaiʻu i meaafale ma ie puipui.

Mau i luga o le Au Mataupu: Faʻafefea ona fai se paʻaga i ou lava lima? Faatonuga mo le faia o se pusaaiu

Faʻaaoga le lanu pepa pusa cappuccino i totonu

O le potu tele

OLINUA O LE FAʻAMANATUGA O LE FAʻAVAVAU O LE AʻOAʻOGA, O mea sese i ona sese e matua faigata lava. O se mea masani laupapa laupapa i enaena ma lanu uliuli o le a foliga manaia tele. E aliali mai i se vaega laititi, o le a faamamafaina le potu entzy entrare.

O le a tuʻuina atu i totonu ia i totonu o se mea manaia i le kamupani o aiga poʻo ni uo, i luga o se ipu tutusa kofe ma se talanoaga umi ma le umi.

Afai o sea mamanu o le potu e foliga mai e le fiafia, e mafai ona e faʻaopopoina ni leo. I totonu o le potu malolo e mafai ona e fatuina se pisia susulu i le ituaiga o puipui, valiina, ia, mo se faataitaiga, i se lanu lanumoana. O se mea iloga o le a mafai ai ona fausia se taufaasese o le fou, e ui lava o le mea moni o le a mafanafana mai le potu. O lenei metotia e mafai ona taumafai e taumafai e le gata i le lanumoana, e mafai ona e faʻaopopo se lanu paʻepaʻe lautele.

Potumoe

Mo le potumoe, uliuli uma e lelei, ma capuckuco o loʻo tu i luma i tagata uma, ona e iai le avanoa e aumai ai le faʻamafanafanaga ma le filemu. Faʻaopopo le agamalu ma le faʻapipiʻiina e fesoasoani ai i le paʻepaʻe o le paʻepaʻe o paʻepaʻe, kulimi pe susu. Ona o lona faigofie, latou te fetaui lelei i le Cappuccon mamanu, agalelei e sili atu le tutusa ma le masani ai.

O se tuʻufaʻatasiga lelei i le sitaili e mafai ona maua pe a tuʻufaʻatasia ma le auʻatasi o le Terracotta. Mo i latou nei, tatou fai, malamalama malamalama, e mafai ona e maitauina le moega manu vae, ae o isi o le amuina o le a valiina i lanu cappucki.

Faʻaaoga le lanu pepa pusa cappuccino i totonu

Sili lanu lanu mo le potumoe

Afai o se lanu e le musuia ai oe tele, taumafai e piki loloto, malamalama, mauoa lanu. E mafai ona e faʻaogaina i totonu o le potumoe, ae na latou faia, o le leo tele i luga o le puipui o le moega, poʻo le puipui faʻafanua le moega. Ae ui i lea, o le tuʻufaʻatasiga o le a faʻasaga i se lanu sili ona lelei, o lona uiga o le o loʻo taofia ma le filemu o le a taofia.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona o le Mauga o le Paʻu Paʻu i luga o faʻamalama palasitika

Fanau

O matua uma latou te iloa o le lanu o le potumoe a le fanau e sili ona filifili e fuafua i le natura o le tamaititi. Afai e le manaʻomia le tamaititi, toʻafilemu le toʻa, ma o isi, afai e filemu le tamaititi, e mafai ona faaitiitia teisi ma se lanu malamalama.

O lanu o le cappuccino palette e patino i le filifiliga muamua, ma e fetaui lelei mo le mafanafana o le tamaititi, o lea latou te faaaogaina i le moega o le moega. I le taimi lava e tasi, o le taʻaloga o le potu e mafai ona faʻaolaina ma isi lanu, ave le paeapan cardper, lanumoana, a le apene.

Faʻaaoga le lanu pepa pusa cappuccino i totonu

O le potu o le fanau na teuteuina i le marine mataupu

I le lumanaʻi, e mafai ona e faʻaogaina ni lanu o le syspucle system i totonu o le sone o loʻo tupu ai le aʻoaʻoga. I lea tulaga, le tamaititi o le a faʻano, faʻatulaga e mitiia ai faʻamatalaga.

Kapeneta

E pei ona matou fai mai, Cappuccin lanu e sili mo se ofisa o le fale. I totonu o soʻo se potu, o siʻosiʻomaga masani e masani ona faʻaaogaina, o loʻo lagona ai le tatou lanu e pei o se iʻa i le vai. O loʻo oona ma le pi, enaena, malulu paʻepaʻe fugalaʻau, o le a faʻatagaina ai le malosi, i se isi tulaga o se tulaga lelei.

Faʻaaoga le lanu pepa pusa cappuccino i totonu

Matagofie le faigaluega fale

O le isi mataupu, i le Ofisa lea e i ai le fafine cappucpeani, o le a fiafia e maua ni malo ma pisinisi pisinisi, galue ma le malologa.

Umukuka

O le le mautonu lanu o le kofe ma le susu e atoatoa mo le pito i tua na tumu ai puipui i le umukuka. E toatele tagata e masani ona faʻaaoga le puipui i le umukuka ma kofe autu, o loʻo mafaufauina o mamanu o le anoanoai o meainu o le a amio lelei ia i latou. O le le mautonu ma le toʻafilemu o lenei mataupu o le a fesoasoani e aumaia se tagata i se faʻataʻitaʻiga ata, tusi i ai, e taulaʻi i ai.

Faʻaaoga le lanu pepa pusa cappuccino i totonu

Uluai umukuka i totonu

I se faʻaopopoga, o le pupula ma le agamalu o loʻo lanu, umukuka palapala ma gaʻo e le o maitauina, o le a le mafai ona faʻamalosia le moega i aso uma.

Tusitusiga i luga o le autu: Aisea e le galue ai failauga i luga o le komepiuta

Matau o le tele o moli lanu o lo tatou mafaufau i le lanu o loʻo ogatasi ma le faʻatupuina o se mea manuia. I le zoling le avanoa, e mafai ona e iloga ma eseese paolo sone o kuka ma taumafataga.

Tuʻufaʻatasiga

O le Laasaga Cappuccino o se tasi o sili ona lautele, e mafai ona piki i luga se soa i le lanu lanu, ae lelei le faʻaaogaina o lanu nei:

Faʻaaoga le lanu pepa pusa cappuccino i totonu

Eseesega o le potumoe mamanu

  • Sili ona lelei le amanaiaina o lanu o pastel lanu.
  • Faʻatasi ai ma le uliuli uliuli ma paʻepaʻe i le faʻamalosi, faʻasao i totonu.
  • Faʻatasi ai ma le enaena i totonu o le paie ma le vaivai o loʻo i totonu, o loʻo manatu o se tele o le vevela.
  • Ma lanu lanu uliuli i le mamanu o aso nei, i dynamic nofoaga pei o se umukuka.

I le faʻaaogaina o le lanu o le kofe ma le susu o se talaaga, faʻataga oe e fatuina se manatu filemu i totonu, ma e tusa lava pe sili atu le matuia o tatou talitonuga, o le a sili atu ona ogaoga ma sui.

Faaaoga ni alofilima uliuli o se soa, sili i potu tetele, ma e le afaina ai le ata atoa. O le mea moni, o leo pogisa ua valaʻauina e avea ma maofa, ae afai e te filifili e fai ni mea autu, e tatau ona e filifilia sone e galulue ai ma le malamalama lanu captucciciation faʻapea e mafai ona maua ai le paleni talafeagai cappuccicia ina ia mafai ai ona maua le paleni malamalama captuccicia ina ia mafai ai ona maua le paleni mama captuccino ina ia mafai ai ona maua le paleni lanu capucciciation ina ia mafai ai ona maua le paleni malosi capuccino ina ia mafai ai ona maua le paleni malamalama captuccicia faapea e mafai ona maua ai le malamalama lelei cappuccino ina ia mafai ai ona maua le paleni malamalama captuccicia faapea e mafai ona maua ai le malamalama lelei capuccino ina ia mafai ai ona maua le paleni malamalama captuccino ina ia mafai ai ona maua le paleni malamalama captucciciation ina ia mafai ai ona maua le paleni malamalama captuccicia faapea e mafai ona maua ai le malamalama lelei cappuccino ina ia mafai ai ona maua le paleni malamalama cappuccino ina ia mafai ai ona maua le paleni aoga captuccicia faapea e mafai ona maua ai le malamalama lelei.

I le faaiuga, aloese mai oe mai le filifili o se paga o lanu uliuli lanumoana ma lanu lanumeamata lanu, latou te le o uo ma cappuccin palette.

A e iloa o lenei lanu e faigofie ona faʻaaoga, aua e le o ni tagata masani, ae o faitotoʻa foʻi. E tele taimi e masani ona faʻaoga i ofisa o fale, potumoe ma potu malolo pe a manaʻomia le faia o le sili ona faigofie, ae o le lelei ma le maualuga-tulaga o le malologa o le malologa ma le faʻaputuputu o malosiaga.

Faitau atili