Faʻafefea ona nonoa le kotteting mittens ma se mamanu o lulu ma ata ma vitio

Anonim

I le malulu, toetoe lava o tagata uma ua ofuina i lanu efuefu masaga, ae o tagata fatufatu o le a latou mananaʻo e tu ese mai le motu o tagata ma tuu i luga o se mea taʻitoʻatasi. O le faia o lenei mea, e mafai ona e tutoʻatasi e faia se ituaiga o tagata faʻatau poʻo uiga. Tasi o lenei mea o mafai ona faʻaulu faʻalili, o le a faʻamafanafana ma teuteu ai, ma o le a tuʻuina atu foi i se tagata le mea o loʻo manaʻo. I se faʻaopopoga, o lagona faʻaulu e mafai ona teuteuina i itulagi eseese - lipine, faʻapipiʻi, lopa ma mamanu. Talu ai nei, na faia e Mittens ma Bradids po o manu e sili ona lauiloa. I le auala e nonoa ai le koluma faʻalilolilo ma le mamanu, e mafai ona e aʻoaʻo mai i le mea o loʻo i lalo. Naʻo le mea taua le mauaina o le ata ou te manaʻo e fai ma mulimuli i faʻatonuga na tuʻuina.

Aemaise le faigata mo le amata o elemene o le fesiitai o matato i le tasi itu i le isi - sopoia. I lenei faiga, e taua lava lavalava ma mulimulitaʻi i faʻatonuga o loʻo faʻaalia i vasega matai. Ma o le mea tonu lava o le mea tonu lava ou te manao ai.

Faʻafefea ona nonoa le kotteting mittens ma se mamanu o lulu ma ata ma vitio

Gaoioi mo teuteuga

O se tasi o fefaatauaiga o loʻo tausia i le faiga e le o le muamua tausaga, e faʻaseʻe ma se mamanu o apamemea. I se faʻaopopoga, o ia ata tusi e faʻaogaina i soʻo se oloa faʻapipiʻi, lea e maua ai se mea manaia. Laʻititi avea faigofie faigofie, e taua le onosai ma le manaʻo e nonoa. Paʻi le vasega aʻoga, o le a mafai ona tatou aʻoaʻo pe faʻapefea ona tusitusi fatu ma teuteu ai o tatou Mittens. O lea, o matou faʻastens e mafai ona teuteuina i le fula ma se matau.

O le a tatou laʻesega a mittens i luga o se tamaʻi fafine o loʻo feoaʻi, ae o lenei tele e ono sau mo se teine ​​talavou.

Mea e tatau ona tatou gila:

  • Faamaneta filo o le 100% microfiber 225 m i le 100 g, tasi afi na filifilia;
  • Tautala ma se numera 2.5;
  • Matau i le numera 3.

Mataupu i luga o le autu: o le peleue i luga o le tasi tauau o le brochet po o le lupe ma ata ma vitio

O loo aumaia i totonu le polokalame ata, lea o loʻo tuʻuina atu i lenei lesona. Ae naʻo ni samala o foliga mai o loʻo faʻaalia i luga o le polokalame, ma le le aoga le la lafi e faʻamaonia le mamanu. O le a tatou lalagaina mo 5 tautala.

Matou te tolopoina 40 matape ma tufa 10 Kettles i luga o alovaa uma. 20 Loops e ogatasi ma le foliga - o le vaega lenei o le alofilima, ma le pito i luga o le 20 Kettops - latou vaaia le polokalame. A e faʻafesoʻotaʻi le 8 cm, 8 teis tuu i luga o le ausilali ni ausilali ma matou te mauaina nei luos e leai se taimi o le 8 Kettops. Ua ou toe lalagaina 9 cm i le maualuga, ona ola ai lea o le tele, i le amataga o lafanapi taʻitasi, latou te sailia le 8 laina 2 atters faatasi. A e tumau i luga o le tasi pulu i luga o le tasi nila, matou te faʻatepa le taʻamilosaga nisega ma faʻaloaloa i ofu o fagafao, ma fufusu.

Matou te le faʻagaloina le mea o le asi pe a aoga e taumafai e taumafai e taumafai se faʻalu, ma pe a matou taunuu i le lima matua, 8 ottops o ese i luga o le pine ma le peck. Ina ua feololo le vaega autu - o le vaega autu - o le a fesoʻotaʻi, tatou te o ai e luluina lou tamatamailima. Ina ia faia lenei mea, aveese le matasele mai pine ma tuu i luga o le nila, i le isi itu e pei o le itu o 2 mata. Ma le isi, matou te tufatufaina uma mea i totonu o ni pulupulu - o le 20, o le a naʻo le 20, o le a matou nonoa i le ogatotonu o le fao ma amata ona faia le pito i tua. Ona latou lafoina uma ni nina e nonoa ma fesoasoani mai ai le filo o le filo ia i latou, faʻamalamalamaina.

Faʻafefea ona nonoa le kotteting mittens ma se mamanu o lulu ma ata ma vitio

E tumau lava le faia o se fringe. Ona faia ai lea mea, ona amata lea ona tatou lalagaina le koluma e aunoa ma se Nakiy, ia faailoa atu mata i le laina mulimuli, ma moli le filo i autafa o le tamatamai lima. Matou te pipii i matau i le tasi lua manoa - o le amataga o le matasele ma le pito, ma faaloaloa le faaluaina le matasele. E aliali mai o le tolu tamatamai vae o le a tumau pea i le matau. Ma ia i latou, faaloaloa le manoa e pei foi o le koluma masani e aunoa ma nikid. O lea e nonoa i le iʻuga o se laina ma koluma masani e aunoa ma nikid. Ma o lea ua saunia a matou mittens!

Tusitusiga i luga o le autu: Cotton ma polyester: O le a lenei ie (polykototon)

Styling Sovuka

Se isi ata e lauiloa - lulu. O manu felelei e mafai ona fesoʻotaʻi ma tutoʻatasi ae le manaʻomia e manatu o lenei mamanu o loʻo faigata. I totonu o lenei vasega vasega, o se laasaga ma le laasaga lea o laina ma ata e fesoasoani ai e faʻatautaia ia galuega i lalo i ni penefiti i luga o ni mea nila.

O le mea e te manaʻomia mo le laʻei:

  • Aia tatau o le efuefu cashmere 100% 100 g;
  • 5 Faigofie numera 2.5 ma le numera 3 - Rytroke rosa rose e maua ai le gutu;
  • Fog lapoa;
  • otaota;
  • Lua ofu uliuli.

Faʻafefea ona nonoa le kotteting mittens ma se mamanu o lulu ma ata ma vitio

Matou te faia le filo fesoasoani ma le faila o le tele 2.5 ma le sikoa 21 loka pele, latalata i le mama. Alu i le efuefu filo. I le laina muamua * o le a le pito i luma, matou te faia le Nakid * ma o lea seʻia oʻo i le iʻuga o le laina, i le aofaʻi e tatau ona i ai 40 matalosi. O lenei o le teʻe foliga e le pepelo ma ave i luga o le nila mo galuega, ma o le malaia e lua. I le isi laina, o foliga o pata i totonu o foliga, ma e le aoga le aveesea aʻo leʻi faia le galuega. O lenei matou te toe faia i le laina lona fa, pei o le lona lua, e aliali mai le pito o le oloa. Le isi, matou te fafagaina le masani ai o le tagata aulelei e tasi i le tasi 10 cm. Ma o se filo e mafai ona aveese.

O lea la o le vaega tele. 6 O tumutumu ua saini e pei ona taua mai: 22 foliga, 16 soli ma le 2 foliga. Ua amata ona matou lalagaina le mamanu o le a i ai i le taimi e 16 o le mama. O le laina muamua o le 4 sese, 8 mata ma 4 irons. O le lona lua o le 4 tusi mai, 2 faʻamau e aveʻesea i se isi nila mo le galuega, ona 2 foliga o le au aoga, e le mafai ona galue, o le a le o le a o le mea e ave ai le 2 faʻamau i ai ma le 4.

Faʻafefea ona nonoa le kotteting mittens ma se mamanu o lulu ma ata ma vitio

Faʻafefea ona nonoa le kotteting mittens ma se mamanu o lulu ma ata ma vitio

Faʻafefea ona nonoa le kotteting mittens ma se mamanu o lulu ma ata ma vitio

Ma o lea mai le 3 i le 9 Rod Bon Bons 4 liligi, 8 Mata ma 4 irons. Ma le 10 laina, latou vaʻai pe faʻapefea ona lua. 11, 12 ma le 13 lat 4 sasaa, 8 poli i le 4 irons. Ma i le 14, o le laina e tatau ona teuina i le 2 laina, ma le 15 laina e tatau ona i ai le 4 irones, 2 foliga, 4 irons, 2! Ma le isi, o le laina atoa, lea e 16 KETTOPS, tatou te pule ai. Matou te taumafai e faʻafiafiaina pe a tatou taunuu i le pallesist o le sili, ona tineia 7 kettles. Ou te lalaga faapenei: 2 foliga, aveesea le 7 ottops o loo manaʻomia ma se manoa faaopoopo, matou te touina ai 7 mata ese ma le laʻa. Afai e te koni le taumatau mtchka, matou te aveese le aia tatau, a o le pito matou te manaʻomia e toe solomuli ai 2 mataua, ma i le itu tauagavale taumatau.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona faia se mama ma ou lava lima

O afea e oʻo atu ai i le tumutumu o le tamatamaʻilima aʻiaʻi, matou te amata lesitala. O le pule i le tasi i le amataga o ni nila muamua ma le tolu o le ma tolu o le mea lea, ma o le pito o le lona lua ma fa seia tumau i luga o le papala i luga o le tasi matasele i luga o le manoa - matou te tosoina ai le manoa - tatou te toso ai

O lea ua la atu lou tamatamai lima. Matou te faʻaliliu i le lasi 7 o le faʻatali Ona matou te tuʻuina atu se isi 7 lote, e oo lava i le pito i lalo o le matasele i le itu, e tatau ona ofi atu i le afa o le fao. Ona amata lea ona tatou lesitala, e pei ona iai i le vaega Aupito Taua. O le a sauni le tamatamai lima, e tumau lava ona tuuina atu ia mittens. Sa matou suʻiina ni ofu uliuli e lua i le nofoaga o mata, ma le fesoasoani a se matau e toe maua ai se filifili o 30 cm, e liliu ai lenei ata i le ata. O le lava gaioiga e faia ma le lona lua galueaina. Ma o iinei e sauni ai a matou mittens mo se tamaititi!

Faʻafefea ona nonoa le kotteting mittens ma se mamanu o lulu ma ata ma vitio

Vitio i luga o le autu

Lenei tala o loʻo maua ai se ata vitio, faʻatasi ai ma oe e mafai ona e aʻoaʻo ia kolose faʻaʻusega ma se mamanu o 'oti o le amuta ma lulu.

Faitau atili