Bluesting polokalame poncho boncho mo fafine

Anonim

I le vaivai ma le mafanafana poncho, o le a e masani ai ma le mafanafana. E matua le mautonu ma mafai ona fesoasoani i tulaga le mautonu.

Bluesting polokalame poncho boncho mo fafine

Mo lenei faʻataʻitaʻiga e te manaʻomia 700 gr. Slice-lanu vulu, o le a aofia ai le 50% o Mitiano fulufulu, 25 - Alpaca ma tele viscose. O le failauga e le talafeagai Nu.1. E tatau lava ona matou galulue i le numera numera 4.5.

Fai mai le Bongoting Poncho Susuga e tupu i lenei auala

Rumber

O le numera o matato e tatau ona tele 8 = 4 + 2 + 2 pito. Lalaga foliga foliga: 2 pa'ū lops, ona 2 foliga. Sui i latou. E maeʻa ma le lua irons, o le a avea ma pito. O le le saʻo le laina laina o loʻo faʻamalosia e tusa ai ma le polokalame.

Mafuaaga Mamanu

O le numera o le faʻalumaina mata o le tele 6 (4 + 2). Polokalame numera 1 o loʻo faʻaalia ai le lelei o le faʻamama o le aofia ai le aofia ai ma mea faʻapitoa. E tatau ona toe faia le polokalame. E tatau ona faia ni mataʻupu lata mai ina ua uma ona tusia se fesoʻotaʻiga. Na faia mai le 1 e 13 laina, ona mai le 2 i le 13.

Faʻafefea ona fetaui se faʻamalosi lamolemole? O le foliga foliga o loʻo nonoa ma le le aoga matasele, ma o se laina le saʻo o se foliga o le lalagaina.

Faʻafefea ona fai se paʻu pato? O le matasele ua filifilia mai le foliga o le tu ma aveese i le taimi o le aofia ai. I se laina ma le aupito mamafa o le lalagaina, na o le pepelo o se matasele ma se faʻapipiʻi, ae ua toe faafou.

Inu E fausia pe a kopiina se laina o se laina mataga.

Oloa gaosi Tatau ona maitauina i totonu o mea taua: 22 teaps talafeagai i le 35 laina, ma se nofoaga o le 10x10 cm. O le paie o le bodid. Le lautele lautele o le 24 cm, i le 24 rows = 10 cm.

Faʻamolemole ia manatua o ni mamanu uma e faʻamalosia i auala eseese. Uma foliga ua uma ona amanaia i totonu o mamanu. Vaʻai i nisi faʻamatalaga i polokalame.

Bluesting polokalame poncho boncho mo fafine

Tusitusiga i luga o le autu: Kerisimasi tatala aoao agelu Ruceart. Aitia

Faitau atili