Lalagaina o le fafine cardigan ma kolose ma ata ma faamatalaga

Anonim

O le mafanafana o le clotted cardigan o le a avea ma vaega taua o lau puipui. E mafai ona tuʻu i luga o le vaomatua i luga o se tafaoga poʻo se ofisa, pe a oʻo i le amataga o le tautotogo, ma o le tau e masani ona suia. O le faʻataʻitaʻiga lea e ese mai i isi uma ma lona uiga. O le a aoga mo soʻo se taimi, aua o lanu mo fala ua faʻaaogaina ma le leai se aoga. O le lapotopoto cardian ma le ato o le faʻataʻitaʻiga o lenei faʻataʻitaʻiga e ese mai isi uma ma a latou masani masani. O le itu malosi o le peleue o se peleue o laina matagofie, sologa lelei tafe le tasi i le isi.

Lalagaina o le fafine cardigan ma kolose ma ata ma faamatalaga

Bnitting cardigan ma polokalame: auiliiliga fautuaga auiliili

O loʻo tuʻuina mai faʻamatalaga ma polokalame e 2 lautele: 38-40 ma le 42-44.

O le a le mea o le a iai: tautala Nu.1, aa 550-600 kalama o le le talafeagai.

Faamatalaga Faapitoa

Ua faʻamalosia le gusi e le 2/2 o le faʻailoga, foliga o videcous. O le mamanu na fausia faʻaaogaina le polokalame.

Lalagaina o le fafine cardigan ma kolose ma ata ma faamatalaga

O fea e te tatau ai e fai

I le pito taumatau, e tui ai le muamua ma le lua mata ese e le foliga foliga. Agavale agavale: O le lona lua matasele ua faaleoina i le aveeseina o le muamua matasele, pei o foliga; Le isi mea o le isi nofoaga; O le lona tolu ua faʻaloaloa i le muamua. O le uluaʻi foliga ua maua e le pito.

Musika

14 Loops i le 29 laina pe 10 i le 10 cm.

Agavale agavale

O loʻo faʻaulu mai le teto i le Gum, 2/2 ua faaleoina. Toe fai 12-13 taimi. O le laina muamua o le pito. Faʻafefea ona siitia 5 cm, amata le 4 mata ese o le pito i luma o le stroke. O nisi taimi e alu ai le taimi o le a alu i le tagata matala. O le faia lea o lenei mea, o le a e manaʻomia: inoino ae leʻi lipotia e lalagaina ma lenei metotia 1 laina. Ina ua mavae lena, faaopoopo 1 laina.

O le taumatau fata e sidemtrically symmetrically.

O le lalagaina o le cartisan cardinan ma le lalagaina ma faʻamatalaga sa faʻaauau i le faʻatusa, o le mea tonu o loʻo faʻaalia ai le aofaʻi o loto mai.

Lalagaina o le fafine cardigan ma kolose ma ata ma faamatalaga

Tusiga i luga o le autu: manoa ata mo tagata amata ma polokalame: Matai vasega ma ata ma ata

Faitau atili