Waffle mamanu ma tautala: Vitio lesona ma polokalame ma faʻamatalaga

Anonim

I totonu o le mapusaga o meafaitino o nini o nila, e iai le "mefffle". I le taimi muamua, e foliga faigata ai ona faafesuiai le aufaamatalaga o le au matai nei, ae o le mea moni lava e leai se mea e tupu ai, e tatau ona e faataʻitaʻi. O le a tuʻuina atu le tusitusiga i le vasega vasega, pe faʻafefea ona faʻatumuina ni auala vitio, ata vitio ma le faʻamatalaga o le faʻasologa atoa.

Faafaigofie filifiliga

Waffle mamanu ma tautala: Vitio lesona ma polokalame ma faʻamatalaga

Matou te sikoa 41 matamuli. O le muamua laina amata mai le pito (ie, matou te aveese le matasele mai le tasi lasi ma feoaʻi i le galuega), o le taimi na o ese ai, ua toe totogiina le mata i le pito i lalo o lo o tatou o ese ai pei o le pito. O le laina lona lua o le pito i luga o le pito, uma sese, ogaoga - pito. O le laina lona tolu ma le lona lima laina i faaupuga i le muamua. O le lona fa laina ua pei lava o le lona lua. O le ono o le laina o le pito, 4 foliga mataina, aveese le matasele mo le puipui pito i tua, 4 foliga mataina ma isi i le pito o le pito o le pito.

O le autu autu lenei o le faʻavae, e faʻauiga i le oloa atoa.

O le polokalame e foliga faapenei:

Waffle mamanu ma tautala: Vitio lesona ma polokalame ma faʻamatalaga

Mo le manino e mafai ona e matamata i le vitio i se faʻaaliga vaʻaia o vaega uma o le kolose o loʻo tuʻuina atu.

Taimane

Waffle mamanu ma tautala: Vitio lesona ma polokalame ma faʻamatalaga

Mo le faʻataʻitaʻiga, matou te faʻafaigaluegaina o le naʻo le a lava le mea lea. O le laina muamua e amata i le pito i lalo o le pito, 4 foliga o le mea lea, o le mea lea na ona aveese ai le puipui pito i tua, toe tepa foliga ma le tasi.

2 laina - o le pito, 4 irons, 1 aveese mo le puipui pito i luma, 4 inseall, o le mea lea na ave ese, faapena foi ona aveesea. Aua le galo e uiga i le pito. 3 laina - o le pito, ma ua aveʻesea i luga o se isi nila, tuu le 2 tagata ao le i faigaluega, 2 tagata. Laips, tasi foliga mai le faaopoopo. Tautala, 2 foliga mata o le beges aveese le sili atu niplecle, na o le taimi nei i le galuega. O lea na o le pito i luga o le pito. 4 laina - O le numera atoa e ese mai le pito i le aofia ai le matap. 5 RAN - pito, 2 foliga matapule, 2 matape e aveese, le nonoa, matou te tuua le filo i le galuega, 2 foliga, toe fai, toe fai, Ono laina e ala i tala faatusa ma le lona lua. O le fitu laina o le pito o le pito, 2 teaps aveese i se isi. Le nila mo le galuega, 1 foliga, 2 foliga saili faaopoopo. Tautala, 1 matasele aveese le faaopoopo. O le nila aʻo leʻi galue, 2 foliga ma 1 foliga ma le faʻaopopo. Tautala. Toe fai le seti i le iuga. O le valu o le laina e aofia ai se matasele.

Tusitusiga i luga o le autu: pulou-ato ma lalagaina ma le ata ma le ata ma faamatala atu mo fafine

O le mea lea o le lipoti e foliga mai o le waffle. Ioe, o se malosi sili atu nai lo le isi, e le lava, ua lava le faʻafesoʻotaʻi o nai laina e tolu ma o le a amata ai ona malamalama ia mea uma.

Suti i le tamaititi

Waffle mamanu ma tautala: Vitio lesona ma polokalame ma faʻamatalaga

Matou te fautua atu ia oe vave suʻega le Waffle mamanu i le oloa.

O le teuga e aofia ai se blouse ma ofuvae 68 lapopoa. O le vulu e faʻaaogaina e le "Kroch", o le tuʻufaʻatasia o le 20% o fulufulu, 80% o le valevale, o le ae manaʻomia 300 kalama. O tautalaga e ave i le aofaʻi o 2.5 ma 3. E manaʻomia foʻi le pikiina o 6 faʻamau ma mo ofuvae.

O le mamanu autu o le a i aiau, o loʻo faʻamatalaina i le uluaʻi tino i le kututa.

Waffle mamanu ma tautala: Vitio lesona ma polokalame ma faʻamatalaga

Tatou amata i le pito i tua o se blouse mo le mea e te sikoa 68 matapeʻa ma peck 3 cm gum, i le laina mulimuli e manaʻomia e faia ai se siʻitia i le 3 matapeʻa e tatau ona maua ai le faʻateleina o le 3 mata. Ma le isi, matou faaauau pea i le mamanuina. Talanoa 15 Cametimita, matou te tapunia 4 tetops mai le itu o le ofutau. Ma i le maualuga o le 26 cm mo le ua, tatou te tapunia 17 mata i le ogatotonu, aʻe i luga o laina e lua e tapunia ai le isi 6 mataua. I le maualuga o le 27 instimita, latalata 17 mata o le tauau.

O le agavale agavale o le a manaʻomia se seti o 34 mata. E amata i le 3 cm gum, iinei i le laina mulimuli e manaʻomia e faʻaopopo 2 matape. Ona koni ai le mamanu autu. I le maualuga o le 15 cm i le itu taumatau o le fata, na matou tapunia ai le 4 lops o le ofutau. Le isi, e te alu i le 23 cm ma i le itu tauagavale, matou te tapunia le 10 mata o le ua, a o le laina lona lua e tatau ona tapunia i le taimi e tasi e tatau ona tapunia ai ile tasi 3 matapeta, ma lua taimi 1. I le maualuga o le 27 cm tatou te tapunia 17 aups o le tauau. O le saʻo fata fata e faʻapipiʻi ai.

Mo se lima, e te tusia ai le 40 tepas, e pei ona amata i le Gum 3 cm, ae o lea i le laina mulimuli o le a faaopoopo i le 6 matapaoi. O loʻo matou fusiina le auala i le Bevels, o loʻo manaʻomia ona e faʻaopopo i le tasi ono laina i itu uma e lua o le tasi matasele o le tasi matasele ma faʻapena. I le maualuga o le 19 cm latalata. Matou te aoina le oloa. Na matou suʻi muamua tauau o fata ma tua. Matou te faʻalauteleina le lima, faʻafesoʻotaʻi se ofu fugalaʻau i le itu o le itu. Matou te iloa le mamafa o le lima. O loʻo tuʻuina atu le ua i le faʻavaeina o le 52 matapes ma le gusi geum, 4 cm maualuga.

Tusitusiga i luga o le autu: O fale o le Tausaga Fou e faia oe lava mai le pepa malo: Master vasega ma ata

O lenei ua matou teuteu nei puipui. Ina ia faia lenei mea, tatou te ave ai le faga i le leo leo i le afa ma suʻi o fata mai totonu. Matou te faʻafaigaluegaina i luga o le pito i luga o ni pulupulu o ni pulupulu i le aofaʻi o 2.5 50 Yops, Bon Gum Gum 1 * 1. Aua neʻi galo i le pito agavale o le pito i luga o le pito i luga o matasele mo le faʻamau. A oʻo le lautele o le laupapa o le a oʻo atu i le 2, 5 centimita, tapuni.

Waffle mamanu ma tautala: Vitio lesona ma polokalame ma faʻamatalaga

Manaia ofuvae

Matou te tolopoina o le 26 Yoips i le itu taumatau, lalagaina se Gum 4 cm, i le pito i tua, e tusa ma le 5 mata. Tatou o atu i le auala i le wafffle. I le taimi lava lea e tasi, mo seevae laupapa, i le valu laina, matou te faia le siʻitia o le 1 taimi - tasi matasele, i le tasi ono laina - 3 taimi 1. I le ulufafo, na o le 39 teps i luga o nila e tatau ona liliu i fafo. A e siaki le 19,5 centimita, tapuni 2 matape, pe a uma le lua laina 1 taimi - lua matasi. Tuua le afa o le ofuvae e fetaui lelei. Ona fesootai lea o le fusi e fesoʻotaʻi ma faaauau pea ona e laʻei ma laina masani.

Aua le solia le ata, o le mata o le afa o le afa o le afa e tatau ona masani ai ma foliga. I le maualuga o 16 cm, matou te faliu i luga o foliga o le papala, matou te faia i se auala faapena 4, o le lapoʻa o le lapoʻa ma toe lua laina o matasi teʻa, latalata. O le pito i tua o le auala e tutusa tutusa auala.

Matou te suʻi uma vaega o le ofuvae. I le maualuga o le fusi, matou te faia se punou i le itu i totonu ma tuu le gusi.

Waffle mamanu ma tautala: Vitio lesona ma polokalame ma faʻamatalaga

Se vaʻaiga e pei lava o loʻo fealofani loʻiaʻia i itu uma o lavalava, ua mama ma faʻalili, faʻatauga, vests, vests, pamu, ma isi.

Vitio i luga o le autu

Faitau atili