Pa puipui ma Mose. Metotia o le penes mosaik i luga o le puipui

Anonim

Pa puipui ma Mose. Metotia o le penes mosaik i luga o le puipui
Mostinoc ua faʻaaogaina mo le maeʻa galuega i nofoaga eseese. Nei o faletaele ma umukuka, o le mea e manaʻomia ai le faʻaleleia ma le faigofie o le tausiga, faʻapea foi ma potu malolo ma potu potu, 'ai ma le lauʻeleʻele ma le lauʻeleʻele. Ma i soo se mea o mosaiki foliga malamalama ma matagofie. Mospal Panel, lafoina i luga o le puipui, faʻataga oe e faʻatino ai ou uiga sili ona atamai.

I le taimi muamua, o le tekonolosi o le feagai ai ma se mosaic e foliga tutusa ma le faʻamaeʻaina o galuega ma papala. Ae o nei tekonolosi e tele ni eseesega. E tele ni peleni. Ma o le a tatou talanoaina nei ma tatou talanoaina.

Faʻapefea Ona Saunia le Faʻavae mo le Taʻuina Lotoa?

Pa puipui ma Mose. Metotia o le penes mosaik i luga o le puipui

E lua ituaiga o Mose:

  • Uma pito faʻapipiʻi faʻapipiʻi i luga o se ata poʻo se pepa faʻavae. E faigofie le faʻaaogaina o latou pe a manaʻomia ona e faia se ie malosi motakac ie ma se faʻatusatusaga mamanu. O le mea e mafai ona tipi, e tuʻuina atu fasi fasi mea o loʻo manaʻomia.
  • O vaega o loo fausiaina ma le malosi. I le taimi lava e tasi, o vaega taʻitasi na livi ai le matai faʻavae i foliga, fausiaina lona amiʻaipi. Mo lenei teuteuga o loʻo i ai se paʻu paʻu pe faʻalenatura (e masani ai) maa).

Tusa lava po o le a le ituaiga o Mose e le o filifilia, e tatau ona saunia lelei luga luga. Le vaalele lea o le a le atoatoa o mea o le a faʻaaogaina tatau ona faʻaaogaina. Tusa lava pe o loʻo iai le radiai ma curvature, e tatau ona e faʻamamaina ma le totoʻa le tele ina ia leai ni auvae. Vagana latou te le o vaaia. Talu ai o le taoto, e le o le pa puipui uma e mafai ona faʻasaʻoina e faʻaaoga ai se fofo i totonu. Ma o vaiva foʻi o le sauniuni e ono aʻafia ai le iʻuga o le mataupu atoa. Ole mea lea, o le laufanua e tatau ona faʻataʻapeʻapeina ma le soteta. Afai o iai se avanoa, e mafai ona e fesoʻotaʻi ma puipui ma le laupepa.

Mataupu i luga o le autu: tutoatasi sootaga

E masani lava, o le faavae e tatau ona faamamaina o ofutino muamua. Valivali toe toega, mea ese ma isi le filogia e tatau ona aveese. O le efuefu e tatau ona aveesea, o le laufanua e tatau ona iai. A leai, i le lua tausaga, o le paʻu e mafai ona alu ese, ma le lalelei o le a faʻaleagaina.

Kelu mo mosaic

O le faʻapipiʻiina o talitonuga e tatau ona filifilia mo se ituaiga faʻapitoa o le paʻu. E le mo soo se masalosalo, cectie fofo e pei o ceretrat ma ana faaupuga. Fua o maa, uamea, uamea, agts ma tioata e sili atu le pipii i le bendx kelu. O le mea moni o le pogisa kulo e mafai ona suia le paolo o le traglescetepceteptces moges pe a uma ona taoto, susulu atu ia i latou. O le mea lea, afai e te manaʻo e teu se suamalie, uture ma mama o lanu, o le paepae paʻepaʻe ua filifilia pe manino.

O le faʻagasologa o le taʻoto o le taliga i luga o le mesh base

Pa puipui ma Mose. Metotia o le penes mosaik i luga o le puipui

Nylon Grid ona o lona fetuʻutuʻunaʻi faʻatagaina oe e faʻasaʻo ia Mose i luga o le tele o toetoe o soʻo se ituaiga. E mafai ona avea o le loto maualuluga, niches, soʻo se concave ma convex luga.

Ae le i amataina le taʻoto o le Mose, e faia ai Mark. O se laina tutotonu o le tulaga o loʻo faia, o le tautua o se taʻiala mo le tofa i fafo.

I luga o le tino saunia ma se selu ma le laititi (le sili atu nai lo 6 mm) Glue e apalai ma nifo. I le mavae ai, o sikuea o le Misi kuka e faatatauina i luga ma le filiga o loʻo faʻaaogaina se tulaga faʻapitoa o loʻo iai se meaola a manu. O gaioiga lapotopoto o loʻo mapuʻelu nonoa i se auala e faʻaofi ai lava le ie i le va o tagata taʻitoʻatasi ma le va o ala. I le taimi lava e tasi, e manaʻomia le mautinoa o le mamao i le va o le tapoleni e tutusa lava i le va o fasi vaega ia i latou. Sa tilotilo ma le faaeteete ia Mosaitic.

Faʻavasega i le taimi o le faʻafafa ma faʻaʻoleʻole o le tulaga o le masani ai o le fausiaina tulaga.

Ina ua maeʻa le Gelu (e mafai ona tuua le 1 - 2 aso), e mafai ona e faʻamamaina le pito i le vaetamaina mai le va o Kelu ma amata ona alu.

Tusitusiga i luga o le autu: Puipuiga ma o ofins i le ericker - Faʻafefea ona filifili lelei?

O le teuina o le fusi o loʻo faia faʻapena i le faʻagasologa o loʻo faia pe a o le galugalu o se taʻele. I le amataga o le galuega, o le avanoa ua tumu i se lapisi lapisi lapisi. E mafai ona tuua le paʻepaʻe pe vali ma se kolose i le paolo manaʻomia. Ina ua uma ona faia le tamaʻi meaʻai, o solo solo i totonu o le vai i totonu o le vai ma le vai suamalie poʻo se ie matutu.

Galulue ma le a Mose i luga o se pepa

Pa puipui ma Mose. Metotia o le penes mosaik i luga o le puipui

O Moseki i luga o pepa faʻavae e manaia tele mea. Ma le galue malosi galuega, e mafai ona e faia e aunoa ma le leai. E faaaoga pepa i le itu pito i luma o papatusi. O le galue ma lenei mea e sili atu le popoto ma manifinifi. Manaʻomia se faʻataʻitaʻiga.

Manino pe paepae glue e tatau ona galue. A manaʻomia, ua ia tuuina mai le lanu manaʻo poʻo le paolo. E taua le filifilia o le manaʻomia o le le fiafia o le fofo. Aua afai o lona tulaga e sili atu le manaʻomia, o le a malamalama o le a le tutusa. O le le atoatoa e mafai ona oʻo atu ai i le faʻavae o le gaogao.

O le kelu e apalai i luga. O le ie na nonoa e le ie ma navai. Ma se mea lelei filifilia, kelu e tumu i luga auala ma malolo i luga o le pepa e faatapulaaina.

Ina ua mavae le tali a Mose, na susu le pepa i le vai ma e faigofie ona aveesea mai le Mose.

Amata tagata matai e mafai ona sili atu le faigofie ma faʻaaoga le pamu o le paʻu paʻu paʻu pe a uma ona aveese le pepa.

Tusi lesona filifilia o Mostala elemene

Pa puipui ma Mose. Metotia o le penes mosaik i luga o le puipui

O loʻo faia moni le pule a le pule i le filifilia o le ata o Mose elemene. I lea tulaga, e tatau ona e faʻapipiʻi le tele o le onosaʻi ma le galuega. Mai mea uma, e manaʻomia le pikiina o le mamanu, aʻo isi foʻi fasipepa. O lenei galuega e manaʻomia ai le tiga ma le tele o le onosaʻi. Peitai, o le iʻuga e aoga.

I le taimi lava e tasi e lua auala e faʻagaioia ai pa:

    1. I lea tulaga, o le mamanu e muamua ona faia i luga o le fola, pe a uma ona fesiuina i vaega i luga o le puipui.

    2. I luga o le le lelei o le pepa, toso i lalo o le itu pito i luma, faapipiiina faʻapipiʻi. E aliali mai e mafua mai le pa i le puipui. E tatau ona manatua ai le tele o vaega e le talafeagai e faapipii le puipui. A e manaʻomia ona fausia se ata teletaga, o le ata na o le fufuluina o se naifi i fasilaau faigofie mo le faʻaliliuina atu, ua faʻapipiʻi i luga o le puipui. O lenei metotia faʻatagaina e mafai ona e faia ata saʻo.

Mataupu i luga o le autu: o le uliuli eliina o le fola i luga o le eleele ma o latou lava lima

Afai o le pepa poʻo le mosaic mastac e mafai ona tipiina i se naifi, ona tuʻuina atu lea o le fasi o ato ma mostac nila e tutusa ma tagata taʻaalo. Afai e le o maua nei, e mafai ona e tuʻuina atu i le fesoasoani a ogaumu poʻo le Blades ma se Diamond disk.

Pa puipui ma Mose. Ata

Faitau atili