Pluth ie ie e le gata mo meataalo ma meaafale

Anonim

O le masani masani i le sili ona lelei ma vaivai mea, pei o le plush, o loo i ai pea i le tamaitiiti. O le lautele o tagata pele na sili atu ona pele ma fanau uma a Shagy mea e mafua ai foi le foliga o le Epithet "Pluth". O lenei upu faʻasino uma lava, mafanafana, leai se afaina, ma le suafa "arth Teddy" e masani ona maua le toʻamalie ma le le toʻafilemu ma le alofa. Ua fesoʻotaʻi ma le mafanafana i le faʻamafanafanaga, mafanafana, ona o le tele o le fale, aua ua tele taimi e faʻaaoga ai mo taʻaloga, lomia, lavalava mafanafana i ofu fale. O le igoa lava e tasi o le ituaiga o le synthetic varn mo le tusi lesona laiti, lea e iai le uiga vaivai.

E faʻapefea ona fai e faʻaopoopo?

Pluth ie ie e le gata mo meataalo ma meaafale

O le igoa o lenei shaggy what con consili e fesoʻotaʻi ma le upu Farani ma le aoga o le "nuʻu". Mai isi mea o le vaega lava e tasi (velor ma velvet) pluth o loʻo faʻaalia e le maualuga o villi, lea e mafai ona maua mai le 3 i le 16 mm . E mafai ona iai le faaputuga e mafai ona i luga o le luga o le upega tafailagi o le Upega tafaʻilagi pe naʻo le tasi ona uiga, o loʻo agavaʻa i se itu e tasi pe fatuina mamanuina o mamanu. Teddy Fabric eseese:

  • I le ituaiga o mea (silik, cotton, Wotlen, pateni);
  • e tusa ma le auala o le faatulagaga o se faaputuga;
  • Faaumaina.

O le aga masani ma le faʻafanua o le cense cotton faʻavae faʻaaogaina le faʻavae ma le pato, ma o lona faaputuga, ma o nisi taimi e faʻamaninoina ai le au faʻatau.

I le taimi nei, o le mea e masani ona faʻaaogaina e sythendis mo le gaosiga o lenei mea, ma o le faʻavae, faʻaaoga le pasa kolisi, lea e sili atu ona vaivai.

Fuafua i le auala o le faʻaloaloaina o le filo, o le plush ie e tupu:

  • vaeluaina;
  • faifai pea pe faaleoleo;
  • tasi itu pe o le lua.

O le streen plush e faʻaalia e ala i le faʻauiga mafiafia mafiafia. E maua i le auala lava e tasi e pei o le velvet, ma le fesoasoani a le lua-phonnet masini, tasi le paluga o le fatuina o se eleele po o le faʻavae, o loʻo tipiina e le pefu, o loʻo tipi i le mataua, lea ua tipiina e se aila, o loʻo tipiina e le aila, o loʻo tipiina e le lua, o loʻo tipiina e le pela, o lo o tipi i ni mataua, o loʻo tipiina e le lua, o loʻo tipiina e le pela, o loʻo tipiina e le mata, o loʻo tipiina e le aila, o loʻo tipiina e le lua, o loʻo tipiina e se mata, o loʻo tipiina e le paʻu paʻu . Ua maua le faaputuga o le faaputuga i luga o mea faʻapitoa i le auala e ala i le metotia poʻo le transvers lalagaina. I le taimi lava e tasi e faʻaaoga ai se filo faʻapitoa, ma le fesoasoani a o faʻavave e taumamafa ai mea na fausia ai Mahru. I le tele o tulaga, o matapetope mai le sese e puupuu, ae lata mai nei e lua itu o le tapoleni.

Mataupu i luga o le autu: punou ma ofuvae pupuu

Pluth ie ie e le gata mo meataalo ma meaafale

A o le faʻauma, o le mea sili lea ona masani ai o lenei ie, ua lamolemole paʻu lamolemole i luga o le itu i luma, lea i le gaosiga gaioiga o loʻo tuʻuina e ala i pulumu faʻapitoa.

E le gata i lea, o tomai faʻapitoa tomai faʻapitoa o loʻo faʻaaogaina mo se vaeluaina ma cape mea, lea e faʻatagaina e maua ai ituaiga ituaiga luga:

  • aofia ai (oomi), ia o le faaputuga i lalo o le mamafa ua tuu i itu eseese;
  • Mea taua ma mea eseese na mauaina i totonu o le Jacquird masini ona o suiga i le maualuga o le faaputuga;
  • O le Initaneti e tuʻufaʻatasia le taua, mamanu, se suiga i le faaputuga o faaputuga, atoa ma le isi itu o lamolemole ma fluffy nofoaga.

O le sili ona taugata ma le manatu faapito o se matematika o le silika . O se ie manaia matagofie lenei ma se tai lava ma le alofa, o loʻo faʻaaoga nei mo ni faʻapitoa ma oloa.

O le mash tissue, lea e aofia ai fulufulu (sili atu i le tuʻufaʻatasia o fulufulu o fulufulu ma viccose poʻo le fitthetic poʻo le fiva o le fulufulu mata. E matua mafanafana lava, tumau ma le mamafa mamafa (e oʻo i le 850 g / sikuea mita), ma ua faʻaaoga o se meataʻalo, ufiufi ai meataʻalo, ufiufi ma le mafanafana. O le taugofie tele o le vevesi o le auvae o loʻo faia o le cotton. I aso tuai, o lenei ie na masani ona masani ai telefoni i Pili.

O le a le mea e aoga ai le PREH?

Mamalu

O le vaega autu o le tisu i le mafiafia mafiafia pile o lona tomai e tausisi mafanafana. E aofia ai isi avanoa e lagolago ai mea nei, ono masani ai, foliga vaʻaia faʻalenatura, ma le malosi e faʻapape ai le faaputuga avanoa ma susu le faaputuga.

le atoatoa

A o sese le vaivaiga, o le plus, muamua o mea uma, ua manatu o ni mea mamafa - o le uiga moni o lenei upu ma pe a suisui. I se faʻaopopoga, o lenei ie (faʻatasi ai ma le siliki o le silik) e faigofie ona faʻaaogaina e le pefu ma le faʻamamaina, ma ua vave ona oso le taʻavale i le uta tumau.

Mataupu i luga o le autu: Tatala o le au toleniga mamanu ma polokalame ma decoding

Talosaga

E ui i lea, i ona vaivaiga uma ma se tau tele, laau i le amataga o le senituri mulimuli ane lauiloa ma o se faailoga o le filifiliina ma le tuuatoatasi.

Pluth ie ie e le gata mo meataalo ma meaafale

  1. Pupuni, teuteuga ma pupuni ie puipui, folasia laupapa, na faia e lona meaafale.
  2. Silk Plush na faʻaaogaina mo Elite Hei Totonu ma Pele Gereswear, Hats, eseese mea faigaluega.
  3. Mai Baov Bessue, palanikeke ma palanikeke, faʻapipiʻi le ufiufi mo pusi ma seevae.
  4. Ma le mea mulimuli, puʻupuʻu-Skid cotton fpgs na manatu o le sili ona lelei o le au faʻa-umokalasi mo tamaʻitaʻi, fafine ma laʻau mafanafana o tama, e aofia ai ofuvae ma saketers ma scart.

O le faʻapipiʻi i le mafanafana ma mafanafana peleue "buss" i luga o le cotton Rustic tagata nofoia na taofia i Fitugafulu o le seneturi talu ai.

I le taimi nei, o le faʻaopoopoga o loʻo faʻaaogaina muamua lava o se teuteu ma meafale faka, muamua uma, mo le faʻaleagaina o nofoaga, etcolative halls, etc.

Peitaʻi, o le eseese o aʻoaʻoga faʻaonana faʻaonapo nei ma metotia o le faaiʻuina o lenei mea e mafai ai ona ia iloaina o le tele o manatu e sili ona le masani ai.

A o lavalava, o le aga masani, na ou le masani ai, ae o le fefe tele o le fausiaina faamafanafana o le vai mafanafana e sili ona fiafia i ai. O le taua taua o le faʻaaogaina o lenei tusitusiga o loʻo iai oloa o meataʻalo a le fanau, a o tagata tauva e masani ona faʻaaogaina mea moni moni mo lenei faʻamoemoe.

Faʻafefea ona suʻe ma faʻafefea ona tausia?

Tipi ma le suisui

Mo le suʻiina o oloa faʻaopoopo e manaʻomia se tomai. Muamua o mea uma, o le tipi e tatau ona faia i se tasi vaega, ma faʻamaonia auiliiliga ina ia o le aotelega o le mea puʻupuʻu o loʻo faasino mai i lalo, ma le umi - i luga o le sili atu . Talu mai le laki o popoto paʻepaʻe, o loo i luga o le pito i luga o le fusi e tatau ona tele, ma le laina e tatau ona e tau ai i le itu o le viine. Ma le tagata lava le gaosia o meataalo malu, e sili le suʻi e suʻi.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona le suʻiina o se sakete i luga o le lautele lautele

Fufulu tulafono, mago ma le firning

A o le tausiga, e fuafua lava i le faavae o le ie.

Lau pele Preh oloa e sili atu e tuu ai i le faamamaina. Afai e te filifili e fufulu le mea i le fale, e te manaʻomia le faʻamamaina o le pefu ma taumafai e maua ai ni nofoaga o iai nei, ae e le mafai ona faʻaogaina ni vailaʻau ma le malosi o vailaʻau.

  1. E tatau ona e soloia le ie i le auala e tutusa ma lona tufuga. O le synthetic backed mea o le lelei lelei e le fefe ai le masini fufulu ma milo (e aoga foi i le tele o fale gaosi)
  2. Ina ua uma ona mago, o le sui o le smoothed o se pulumu (pe a tatau).
  3. E le manaʻomia le Aroni O lenei mea, o se nofoaga mulimuli, e faʻateʻa ai avanoa, e tatau ona faʻaaogaina se oloa faʻapitoa.

Faitau atili