Laminate Laʻai Filifiliga: Faʻatonutonu, Diagonal, Chess

Anonim

Lisi o mea e fai: [SIGOFIE]

  • Laminate auala auala
    • O le faʻatulagaina saʻo - lauiloa metotia
    • Laminate Masonry Chess Scheme
    • A o le fofo o le pasoo
  • Tekonolosi o le dagonal styling

Laminare Fisa filifiliga o loʻo faʻamatalaina e nisi manaʻoga. I le faʻaopopoga i mea e fiafia i ai le tagata lava ia, o le tele o le potu, o le nofoaga o le masani ai malamalama, faitotoʻa ma le lumanaʻi mafuaʻaga. O le sili ona matagofie aafiaga e ausia i le faʻataʻatiaga i le itu o le auala autu o le malamalama o le auala poʻo ala i le faitotoʻa o loʻo faʻaaogaina.

Laminate Laʻai Filifiliga: Faʻatonutonu, Diagonal, Chess

Laumua Komiti Faatino.

O le tele o mea lilo o le masters ma tagata mamanu o le a fesoasoani e faia sao filifiliga:

  1. A tuʻu le fesoʻotaʻiga masani i le faamalama, o le faʻatulagaina tuʻutuʻuga o le a le maitauina.
  2. Faaputuga e tatau ona amata mai le tulimanu o le a leai se totogi mai meaafale. I le mataupu lea, vaega uma e manaʻomia le feosofi o le a tapunia i meaafale, ma ata eseese o le a le vaʻaia.
  3. I potu uumi ma vaapiapi, o le lauiloa lauiloa i luga e faalauteleina le avanoa. E le afaina le taitaiga o le malamalama.
  4. O le maketi maketi e ofoina atu ni tupua faʻapitoa e faʻatagaina ai se ata o se ofu o fafo.
  5. Afai o le curvature o le poloka poloka o loʻo faʻaalia tele lava o le lautele o le pronth o le a le lava e nana ai le slit, e aoga le filifilia o se isi itu o le galugalu.

Laminate auala auala

Toe foi i le vaega

O le faʻatulagaina saʻo - lauiloa metotia

Laminate Laʻai Filifiliga: Faʻatonutonu, Diagonal, Chess

Polokalame o le lafoina o le lalagaina o lametate.

O le mea e sili ona taatele o le faaputuga o le faaputuga, e aofia ai le tuu o panela tutusa tutusa i puipui o le potu. A filifilia lenei metotia, ae amata loa ona maeʻa le faitotoʻa o le potu. O lenei filifiliga e mafai ona faʻatinoina i luga poʻo luga o le laina malamalama.

Ina ia mafai ona faʻapipiʻi le ogaumu i luga o le laina moli, o le amataga puipui o le itu umi o le potu. O le lelei o lenei metotia, o le mafai ona natia atoa natia i le faʻavaveina o fusi, talu ai latou te le lafoaʻiina le ata lafoia. Afai i le faaiuga o le galuega e tatau ona foliga foliga mai o le taufaʻatau mai ma le lamolemole, o le auala tonu lava lea e taofi ai lau filifiliga. Faʻamolemole ia matau o loʻo faʻaaoga saʻo le sitaili i potu o loʻo i ai Windows o loʻo i luga o le itu puʻupuʻu. Afai e iai le potu o le potu o le malamalama masani (tulimanu fale mautotogi), o le a le mafai ona ausia se afaina.

O le auala o le nofoaga o papatusi i luga o le faʻatatauina tulaga lautele i le pa umi o le potu.

Otoster o lenei metotia e seasea faʻaaogaina, ae faigofie foʻi mo ia ona faʻalautele ma le vaapiapi, o lea e masani ona maua i tamaʻi potu umi.

Toe foi i le vaega

Laminate Masonry Chess Scheme

Laminate Laʻai Filifiliga: Faʻatonutonu, Diagonal, Chess

Lalagaina lametate ma ou lava lima ma filifiliga eseese.

E mafai ona e aumaia le fola o le faʻatulagaina o le faʻafitauli o le piliki poʻo le chess mason. O nei metotia ua fautuaina o le laina mulimuli ane o le a iai ma le faʻailoaina o le afa o le vaega e tusa ai ma le tasi muamua. O le faʻatinoga o lenei ituaiga e fesoʻotaʻi ma se tele o le tele o mea e mafai ona oʻo i le 15%. O le taua taua o sea taʻutaʻua o le totonu uma o eseʻesega o loʻo avea ma e sili ona umi, ma o le a e tausinoʻi.

O le CHESSE Scheme e sili ona aoga pe a faʻaaoga le tasi-axis monophonic mea. Afai o le mea ma le lua-fa-fa-band-bor stade ma faʻaseseina laina e lua ma faʻaigoaina o laina, o lona tuʻufaʻatasiga i pito e mafai ona suia le ata.

O le tele o le Chissss o le a o se symmetric stactume e faʻaalia ai le faʻalauiloaina o elemene i le afa o le umi. Pau le mea leaga e mafai ona mafua ai le lafoaia o le manatu o le symmetric o loo vavaeina o se sili sili ona lelei o mea. E le gata i lea, e aoga le mafaufau e na ona faʻaaogaina e na o le fola pe a manaʻomia ai le faʻamauina o laina manino ma laina o le potu. Afai o le potu e le saʻo le faʻatulagaina, o le symmetric o loʻo faʻapipiʻi e manaʻomia e teʻena ai.

Laminate Laʻai Filifiliga: Faʻatonutonu, Diagonal, Chess

Polokalame o le teuteuina lelei.

PEPACK SCE o le faʻasologa o laugatasi o le laminate, mo le faʻatinoina o elemene o lanu eseese poʻo ni ata eseese, o loʻo faʻatulaga i le faʻasologa o le faʻasologa. E mafai ona e faʻaogaina le lanu ese o le lanu i le sone o loʻo mou ese.

O le sasaina o le "Kerisimasi laau" e mafai ona faʻatinoina i le tulaga o le mauaina o se lamei faʻapitoa, o le ogatasi o le tele o le tele o lote o lola o loto o le 90 °.

Toe foi i le vaega

A o le fofo o le pasoo

Tagi o le Laminare Diginon e leai se mea e sili atu nai lo se faʻataʻitaʻiga masani, iloa i se tulimanu o le 45 °. Tagi o laumei i lalo o le 45 tikeri maua lautele lauiloa i tagata mamanuina ona o le mafai ona suia le avanoa e suia ai le avanoa ma maua ai se moli. O se ata faʻapitoa tele e vaʻaia ai le ata i potu ma le faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa. O le soona faʻaaogaina o mea i lenei mataupu e ono fesuiaʻi mai le 10 i le 15% e fuafua i le umi o le potu, e faʻatatau i le sikuea nofoaga o le a laʻititi, ma le umi potu - maualuga potu - sili atu.

Toe foi i le vaega

Tekonolosi o le dagonal styling

O le lalagaina o laumei i lalo o le 45 ° e faia pe a maeʻa le galuega sauniuni, e aofia ai le faʻamamaina ma le maualuga o luga. O galuega e mafai ona faʻatinoina mai le leo agai i le faitotoʻa, i le tulaga lea e tatau ona iai soʻoga o fesoʻotaʻiga o soʻoga mai le faʻamalama. Afai o le fanua o loʻo taʻoto mai le faamalama o le a faʻataunuʻu e aunoa ma le amanaia o lenei tulafono, o soʻotaga o pepa taitoatasi o le a maitauina, ma o le a le mafai ona e mauaina se tasi fola tasi afi.

Laminate Laʻai Filifiliga: Faʻatonutonu, Diagonal, Chess

Laminate vaega laupapa laupapa.

Afai e le faia le galuega mai le tulimanu, ae mai le ogatotonu, faʻaloaloa le maea mai le isi itu o le potu, faʻataʻitaʻi o se faasinomaga. O le lalagaina o le laina muamua e faia i le tutusa ma le maea ma alu i le itu tauagavale. Afai e te filifili e faʻataunuʻuina oe, e sili atu le fiafia e galue o le lameta mai le faamalama.

Mea faigaluega:

  • rofautte;
  • penitala;
  • Corolc;
  • Electrollellery ma le mafai ona 500 w;
  • o le samala;
  • patipati;
  • tina!
  • Skipping pa.

Vavaeʻese vaega o loʻo aoina i le tele o le tele ma na o le faʻatasi ona tuʻufaʻatasia ma le taimi muamua. Afai e te maua se fesoasoani, e faigofie ona e feagai ma laina maualuluga laina, a leai e mafai ai ona faʻafaigofieina le faʻagasologa o le loka, lea o loʻo tuʻu i luga o le tagata faʻamaoni faaleleia elemene nei.

Laminate Laʻai Filifiliga: Faʻatonutonu, Diagonal, Chess

Laminate o loʻo taʻotoga o le polokalame ma lock stating system.

Faʻamolemole ia matau o le lamellas o loʻo tuʻuina atu i se tusi siaki i se mamao o le 30-40 cm. O le tekonolosi lea e mafai ai ona e mauaina se faʻavae moni o le fola e aofia ai, e le o aofia ai i le faʻaleagaina i le taimi o faʻagaioiga.

O se avanoa o le itiiti ifo 1.5-2 cm e tatau ona tumau i le va o le taʻoto ma puipui ma le loka o le laʻei, ona o le vevela ma le le gaoia e suia pe a suia le vevela ma le susu. Ina ia usitaʻia tutusa avanoa e tutusa i le tino, pigs e faapuʻupuʻu, e aveese pe a uma ona lalagaina le laumeta. Nana le avanoa mai le prying mata o le a fesoasoani i le pronth faʻapipiʻi i luga o le puipui.

E masani lava, faʻafitauli i le faʻapitoa o le faʻaoʻo atu o le faʻamuamua ma o loʻo i ai i le pito o le laina. Teuina, faʻapea foʻi ma le siʻosiʻomia, e manaʻomia le faia o se tulimanu, toe faia manino le otootoina o le puipui. Fua le mamao mai le Spacer Callef i le pito i luga ma lalo ifo o le laina. Tuʻu fuainumera i le laupapa atoa o ni togi se lua ma faʻafesoʻotaʻi le laina. O lenei vaega o le a faia o se ata ma le tipiina. O le faiga o ia lava e faia e se electrolovka pe masani ai hacksaw.

Tusitusiga i luga o le autu: mafolafola slate - uiga, lautele, faʻapipiʻiina

Faitau atili