Faʻafefea ona maua le Glieppaper: Faʻatonuga, Fautuaga (Vitio)

Anonim

E toatele tagata e talitonu o le toe faaleleia uma o le tama. O lenei faʻamatalaga o le vevesi, o se faʻataʻitaʻiga, na tatau ona mafai ona mafai ona fai ni sui o le kuli a Klue. O nei galuega e le o mamafa tele, e pei ona foliga mai ai i le taimi muamua, pe a fai o le a matua sili atu lona manaia, ma o le a le afaina foi le tulaga lelei o le galuega. Ae faʻafefea ona faʻapipiʻi le pepa puipui ma le mita le mafiafia?

Faʻafefea ona maua le Glieppaper: Faʻatonuga, Fautuaga (Vitio)

O le polokalame o le fuafuaina o le vaega o le potu mo le shook homepaper.

Muamua lava, e tatau ona e filifili i le ituaiga mea. I le maketi o le maketi, e mafai ona e faʻatauina ni ituaiga eseese o mea: PLLIZELIZENI, pepa. A o tele ituaiga, o le taumafataga na tupu i le faʻateleina o lona lauiloa tele. O le puʻeina o mea faitino e le ese mai, pe afai e te mulimuli i faʻatonuga, o le a liua mea uma.

O le Fale Talimalo e lelei ona latou te tuʻua ni Eso i luga o pa, ma uma lava, o le tele foi o auala e masani ai ona faʻaleagaina foliga o le potu.

Ma e manaʻomia ai foʻi le maitauina o le faʻapipiʻiina o le metters cardpa sa matua televave le taimi, lea e taua tele.

Faʻafefea ona maua le Glieppaper: Faʻatonuga, Fautuaga (Vitio)

Meafaigaluega mo le Shokk Wallpaper.

Ina ia mafai ona faʻatino lelei se faiga lelei, e tatau ona e faia e pei o ia:

  1. Kelu, o loʻo faʻapitoa ona fuafuaina mo le oslinglic wallpaper.
  2. Penitala.
  3. Roulette.
  4. O le auala o le vai.
  5. Spalala (e tatau ona e filifilia se spatrala e faia mai palasitika).
  6. Faasolosolo
  7. O le pakete e manaʻomia mo le kulimi.
  8. Polythylene ata.
  9. Pulumu maua se faaputuga vaivai.
  10. Faasee, o le a manaomia le soloia o le pito.

Pati pepa STICKICKICKICKICKE: Faʻatonuga

O le a le auala e tatau ai ona kelu le mafiafia o le mita? Muamua lava, e manaʻomia le aveese o le ogaumu tuai i luga o puipui. E le tatau ona galo ia te oe e manaʻomia le kulimi ai o le pepa faʻapipiʻi i luga o le pa lamolemole palu, a leai o le iʻuga o le a le lelei. O lea ua makaina le mage potu, ma amata le faailoga uila i le tulimanu o le potu. I itu uma e lua o le tulimanu e tatau ona tolopoina 1 mita. O lenei o le faʻailoga faʻalauaʻi e tatau ona fai, ma e faʻatino ai lea mea i le tulaga ma le penitala. O na faʻailoga e tatau ona faʻaaogaina i se mamao o le 1.06 m.

Mataupu i luga o le autu: uiga o potu interouth fortors: filifiliga filifiliga

Ina ua lolofi pa ma le Mester Corpaper, e le tatau ona galo ia te oe le tatau o mea uma, e leai se mea, e leai se mea, leai se mea, leai se mea, leai se mea, leai se mea, leai se mea, leai se mea e misia. Ina ia mafai ona ausia lenei mea, e tatau ona e faʻaaogaina le suauʻu suauʻu. E tatau ona fofola i luga o le fola, ona faʻasa ai lea o le pepa puipui i luga o le laina, o le itu faʻalua, e tatau ona tosina ese ai. E taua tele aʻo leʻi tipiina le itu, toe foʻi i le umi lona umi. O le umi o se manoaga tatau ona tutusa ma le maualuga o le puipui ma faaopoopo i lea isi 10 cm.

Faʻafefea ona maua le Glieppaper: Faʻatonuga, Fautuaga (Vitio)

O totogi tutoʻatasi o totogi ma le pepa puipui.

Ina ia mafai ona e faapipiiina le pepa pepa, e tatau ona e muai oti. I lenei tulaga, e tele se fesoasoani o le a matua tiga tele nai lo naifi. O lenei la ua aliaʻe ai se laʻei o le lagi e liliu aʻe, e tatau ona teteʻa ma faʻatonuga. Ona tatau lea o le tetea le tetea.

O se vaega o kulimi e faʻaaoga i le vaega muamua o le puipui, ua uma ona faia faʻaaoga se soa. E tatau ona fai le faʻapipiʻi o le vaega i luga, a o tatau ona ulaula ma le faaeteete i lalo. Ina ia mafai ona tafi le ie, o le a e manaʻomia le faʻaaogaina o le pulumu. O le ie e faʻalili mai i le ogatotonu, mai ia te oe manaʻomia le sologa lelei alu i pito. Pepa puipui e tatau ona faʻapipiʻiina i puipui o puipui, le faigofie le faʻatulagaina o bumbble. O se mea na tupu, e i ai se fasi faaopoopoga, e tatau ona vavaeeseina, tuu atu i luma o le vaipuna e manaʻomia le faʻasaʻoina i le pito umi.

Faʻapea foʻi gluue ma isi fasi pepa uma. A ufitia le tulimanu o le pa, e tatau ona makaina ma le faaeteete ma le pisa. O le mea moni o le mea lea o iinei o le pepa puipui e tatau ona toso iinei, o lea e tatau ona mausali ma le mamalu. Ina ia mafai ona gagau le pepa puipui, e tatau ona latou faʻapipiʻiina le spade o le spatula, o tulimanu e tatau ona tipiina. E tatau ona sologa lelei le fusi i luga o mea uma, o mea uma e faia i le vaega o totoe o tulimanu.

Tusitusiga i luga o le autu: metotia o tautau moli moli i le taualuga o sima

Fautuaga Aoga

  1. Ina ia mafai ona faʻapipiʻi lelei le meter cardpaper, e tatau ona e gauai faʻapitoa i le kelu. Aua le tuliloa mo se taugofie oloa, talu mai le taimi nei, e toetoe lava o kulimi uma e lelei. E tatau ona e faitau i luga o le afifi ma kelu, o le a le nofoaga e mamanuina. Afai e le lava le tasi afifi, o le a tatau ona e faʻatauina se tasi.
  2. A uma ona sauni pa mo le pipii, e tatau foʻi ona e faʻaaluina tele laʻu tupe i totonu o le potu. Sticker Wallpaper Indors ma le maualuga le suamalie e le fautuaina. E matua le talia foi e le ata faʻatatau i le tulaga le mautonu.
  3. Afai e i ai le fesili e uiga i le faʻaalia o se mita mita, ona na o ia lava e faigata tele, a o latou eseese i se lautele lautele. O lona uiga, e fautuaina le faʻamalosiina o se gaioiga i tagata e toʻalua. O le tele o le lelei o le fofliesm watspaper o le kelu e tatau ona faʻaaogaina naʻo luga o puipui.
  4. Afai e i ai le fesili pe faʻapefea ona faʻapipiʻiina le metter metpaper, ona e tatau ai ona ou iloa - e iloa e tatau ona tape le eletise. O le mea moni o le pepa puipui o loʻo tosina i le vaega o soʻu matatitu ma fesuiaʻi, afai e le tape le eletise, e mafai ona tupu i taimi le lelei. E tatau ona maitauina o suiga ma paketi e tatau ona tamoʻe i le pepa puipui, aʻo e manaʻomia e aveese le pito i luga. Ona vavaeʻeseina lea o le CluckCADER le Koluse, ma pe a uma ona latou faauu, e tatau ona e tipiina i latou i lalo o le lapoʻa. Ona e tatau lea ona e ave uma le sili atu.
  5. A o faitotoʻa, ua vavaeʻese le pepa puipui. I lena taimi lava mea, e manaʻomia lou mulimuli ma le totoʻa i le laʻasaga ma le auala. A tatou talanoa e uiga i faʻamalama ma faitotoʻa, ona tipiina lea o puipui puipui i le tele o le amataga.

Afai tatou te amanaia nei fautuaga, ona le mafai lea ona e masalosalo o le a avea le faʻafetaui o mita mita o le a le manaʻomia le tele o le taimi e le manaʻomia ai le tele o taimi. E manaʻomia le amanaia o le mea moni o loʻo fautuaina e mauaina na o mea sili ona maualuga, o loʻo iai le iʻuga o le a sili atu ona faʻamoemoe. Ma o lea e mafai ona e fautuaina uma au mea masani i le pipii i luga o le pepa puipui.

Mataupu i luga o le autu: Mo musika alofa: crafts mai le CD discs mo le fale ma le tuuina atu ma o latou lava lima (65 ata)

Faitau atili