O mea teuteu o mea i luga o le puipui e faia oe lava

Anonim

O mea teuteu o mea i luga o le puipui e faia oe lava

O le tiapolo mo afifi puipui ma potu e mafai ona eseese eseese. Ua tatou masani e tautau i luga o puipui o ata pue, atavali, panels, laei ma isi mea teuteu vaega. Ae o lea ua matou talanoa e uiga i se isi lomiga o le teuteuina o le potu. Na faia e papatusi fai mea teuteu e o latou lava lima o se faʻaopoopoga i totonu o le umukuka. O le tuʻufaʻatasia o a latou papatusi o le a avea o se matua muamua filifilia mamanuina ua faʻaalia.

Filifiliga o totonu o le ogatotonu

O papatusi pito sili ona talafeagai i totonu o le umukuka i totonu, ae o le a fetaui i totonu o isi nofoaga o lou fale, i le potumoe, o se potu ulufale, o se potu malolo po o se isi fale.

O le mea autu o le filifilia o le ata saʻo i luga o le pule. A o sitaili o le totonu o le umukuka poʻo se isi potu, o filifiliga nei e sili ona fetaui lelei:

O mea teuteu o mea i luga o le puipui e faia oe lava

  1. Atunuu
  2. Shebby Chic.
  3. Masaniga.
  4. Faafoe Faaiuga.
  5. Noataga.
  6. Scandinavian sitaili.

O mea teuteu o mea i luga o le puipui e faia oe lava

Fausiaina se pepa teuteu teuteu mo umukuka ma ou lima lima

Vaʻavaʻai i se ata manaia tele, e faigata ona talitonu e mafai e se tasi ona faia le tutusa lima. O le mea moni, o le galuega galue e matua faigofie. E mafai ona e faia oe lava ma le tosina atu lau tama i se galuega manaia. Ma, mo a tatou galuega, o le a manaʻomia mea nei ma meaaʻoga:

  1. Moe ipu (paʻepaʻe, faia i faiga masani).
  2. Susulu manaia o ata.
  3. Tafosls.
  4. Pepa pepa.
  5. Sauni tusi (mafai ona e filifilia le filifiliga talafeagai i luga o le Initaneti ma lolomiina lava).
  6. Penitala.
  7. Vevela glue.
  8. Faapipiiina masini.

O mea teuteu o mea i luga o le puipui e faia oe lava

Faatasi ai ma le fesoasoani a Kopile ma penitala, tatou te faʻaliliu le ata mai le ata saunia i le soʻoga. E pei ona e vaʻai i ai, faʻatupu se galuega tele ma ou lava lima, o se tagata e le iloa tusia. Ia filifili nei se uliuli, enaena pe enaena vali ma se pulumu manifinifi matou te sapalaiina ai le au o le faaliliu ata. Matou te avatu ni kopi e matutu atoa.

Tusitusiga i luga o le autu: Cardboard pusa: Meataalo mo tamaiti ma aitia mo le fale (39 ata)

A faʻamamaina o le faʻafefeteina, lanu pupula vali lanu mea. Ia tatou faʻamago ai le ipu ma faʻamau i luga o le puipui. Pau lava lena. O le teuteuga o le teuteuga mo le totonu o le totonu.

O mea teuteu o mea i luga o le puipui e faia oe lava

Metotia o faapipiiina

A maeʻa ona sauni lau oloa, e naʻo le filifiliina pe faʻapefea ona e faʻapipiʻi i le puipui. E faigofie tele e tele ai le tele o mea faʻapipiʻi, ma mafai ona e filifilia le auala e talafeagai mo oe.

  1. E mafai ona e faʻatau i le fale o loʻo i ai poʻo se faleoloa o velcro. O le tasi vaega o le velcro e tatau ona faʻapipiʻiina ma le vevela vevela i se ipu, ma le lona lua i le puipui. O lea e mafai ai ona vave aveese le ipu i le taimi e faamama ai.
  2. O le lona lua lomiga o le faʻapipiʻi faʻaaogaina se kilipa. Oe manaʻomia le faia o se matau mai le masani ai o loʻo masani ai o loʻo tusia ai le faʻapipiʻi o le sikuea o le mafiafia o le mafiafia. Faʻapipiʻi le matau i le ipu, sasaa ma le vevela tele ma vave ona ia faʻatagaina le ie. O sea matau e fiafia e tautau ai le counvation.
  3. Afai e te manaʻo e faʻapipiʻi le oloa ma le pine, e mafai foi ona faʻapipiʻi i conrampecs ma vevela glue (e manaʻomia e faʻasaʻo le ulu o le PIN, ma e tatau ona vaʻai i ai le vaega o le PO
  4. O le mea nei o loʻo faʻapipiʻiina o le filifiliga e matua manaia lava. Ave se fasi lipine o le lipine, olo i totonu o se mama mama ma gagau i le afa. Faasalalau pito o le lipine ma le vevela tele ma kelu i luga o le oloa.
  5. Mai le lipine e mafai foi ona e faia ni mama faigofie ma puipui i lau oloa ma le malulu o le toto.
  6. I se aotelega, e mafai lava ona faatau se uunaiga sauniuni-ua faia mo papatusi. O lenei mea, e ono, mo se faʻataʻitaʻiga, o se tagata sili ona faia ma se palasitise ua le malamalama i ai. O loʻo i ai foi e toʻalua le tele o papatusi, fai i le ituaiga o se laʻau matagofie laupapa.

O mea teuteu o mea i luga o le puipui e faia oe lava

Faitau atili