Faʻafefea ona fai ni fata i le potu uʻamea

Anonim

E malolo i le potu Steam, o le maualuga o le tulaga lelei o le a manaʻomia, faʻataga oe e malolo filemu i le taele, umi le lagona ma maua le malosi. I le taimi lava e tasi, o faleʻaiga, manaʻoga uma mo le gaosi ma faʻapipiʻiina o fale fafie e tatau ona matauina.

Faʻafefea ona fai ni fata i le potu uʻamea

Fata i le potu Steam e tatau ona faia i le maualuga-lelei le lelei o le susu o fafie.

O le ituaiga fausiaina o le a faʻatautaia i le faigata Microcmol Steam, e manaʻomia ai le filifiliga o fafie talafeagai, faʻataga e fai uma oloa. E le manaʻomia e Helluves taumafaiga faʻapitoa i la latou gaosiga.

Fautuaga i luga o le masini fata mo le taele

O fata e mafai ona faʻapipiʻi i le taele i le aofaʻi o lua elemene, o le tasi o le faʻaaogaina o le hack na faia le mafiafia o le pa. O le isi elemene o le a, o le tasi, o le nofoa. O lenei fuafuaga o le a avea ma tulaga masani. O lona lagolagoina o le rack o le a aofia ai ni utupoto e lua, o loʻo faʻapipiʻiina, o loʻo faʻapipiʻiina le tele o le lautele o le faleoloa. E fesoʻotaʻi ma Jumpers i aso uma 0.5 m. Fai ni fata ma se tino faʻapitoa mai le laʻau, lea e tele le taimi nai lo le gaosia masani i le potu 'eseʻese

Faʻafefea ona fai ni fata i le potu uʻamea

O le maualuga o le taualuga ma le puleaina mo le paga aiga.

E tatau ona i ai se faʻavaʻa e te manaʻo ai e faʻatumu se laina o le manifinifi o laupapa, maua ai se galugalu i le va o le 2 cm. I le gaosiga o le nofoa o le vai. O le autu autu i le gaosia o fata o fata mo le taele o le filifiliga o le fusi. Saogalemu e manaʻomia iinei, ona o le taele tagata asiasi e mafai ona maua se mumu e uiga i le vevela uamea ma fao, pe a oʻo mai ia i latou.

O le filifiliga o le saʻo ituaiga o fata e aofia ai le malamalamaaga o togi autu o mea nei:

  • Faia fata mo le taele, iloa ai a latou masani masani, lea e tatau ona mai 40 i le 60 cm;
  • Afai e i ai se tapulaʻa maualalo o le umi o le 1.5 m, ona o le pito i luga o fata poʻo laʻasaga e faʻafaigofie, e tusa ma le 90 cm;
  • Afai o le umi o le fata o le 90 cm, ona o le sili filifiliga lelei lea mo le nofoa, ma mo le taoto ma vae na teʻa ma vae o le 150 cm;
  • Afai o le a maua ai le umi o le lisi o le 95 cm, e faʻatagaina ai e nofo i luga, e faʻalo ai i latou uma.

Mataupu i luga o le autu: Device Veranda ma le faapaologa i totonu o le fale

Ina ia iloa ai le maualuga o fata, ua faʻaaogaina le faʻatulagaina poʻo le faʻatulagaina o le tagata. O loʻo aofia ai muamua ae leʻi faia le fata. O le mea lea, o le pito i luga pito i luga ma le taualuga e tatau ona 1.2 m mai le tasi ma le isi. O lenei mamao e faʻatagaina ai oe e te fiafia i le manava o le ea vevela.

O le pito i luga e masani ona faʻatulaga se tasi tulaga ma le faitotoʻa i le pito i luga o le sterter. O se mamao o le tusa o le 60 cm mafai ona saunia i le va o tagata taʻitoʻatasi o fale mautotogi. O fata ma nofoa i totonu

Faʻafefea ona tuʻu le fata i le taʻele?

Faʻafefea ona fai ni fata i le potu uʻamea

Filifiliga mo le fusia i le taele.

O fata e masani ona tu i luga o puipui i le mea e le o saunia ai faamalama. Le mamao mai le fola i le fata e mafai ona i ai 2-3 vaega. E masani ona faia ni faleoloa poʻo faleoloa mo le ituaiga o sitepu, ma se faʻaopopoga o loʻo i ai le siʻitia o le vevela i le potu Steam. Lenei ua saunia mo tagata asiasi e eseʻese mea e fiafia i ai mo le vevela tulaga i le potu Steam. Luga o le fata i lalo ifo o le maualalo vevela vevela, ma i luga o le pito i luga o le sili ona maualuga.

Afai e sili atu le lautele o le faletaele, ona o le ituaiga o le nofoaga o malu o malu. Afai o le filifiliga ua taofi i le faaputuga o fata i le ituaiga o le mataitusi "g", ona tatau ai lea o le pito i luga ma luga o le puipui.

O le filifiliga "conupe" faʻaavanoaina mo le i ai o le lua o fata e latalata mai i le pa lava e tasi o loʻo i le pito i luga ma lalo tulaga. O le fausaga o le fata e mafai ona mafanafana i le tulaga o le teuteuina o le puipui pe a uma ona tu le fata. O le a atoatoa le filifiliga e faʻatagaina ai le faʻaaogaina o le faletaele. E mafai lava ona 'aina ni leo malu o fata, pei ona mafai ai ona e faʻafetaiaʻi le malutaga mo la latou mulimuli ane faʻamago i luga o le auala.

Faʻapefea ona filifili le mea saʻo i le laupapa mo le gaosia o fata?

O loʻo lelei le pito o fata o fatafailima, ona ua sau le tino tagata, lona paʻu. Mo le gaosia o fata o fata mo le taʻele, o loʻo tuʻuina mai se polokalame faʻapitoa, e aofia ai le filifiliga o ni tala talafeagai. O le laau e tatau ona i ai le lisi nei o uiga:
  1. Maualalo le malosi o le vevela.
  2. Maualuga maualuga o le afi.
  3. Le lava o le resin mea i aofaiga tetele.
  4. O le le gaoia o le susu.
  5. Liliu i le tetee.

Mataupu i luga o le autu: osofaʻiga fabic i luga o le uʻamea laupapa ma ou lava lima

Fata mo le taele.

E mafai ona e mafaufau i le tolu autu o ituaiga, lea e masani ona faʻaoga mo le gaosia o lafumanu mo Pale: OSIN, LIPA, LIPA, LIPA, LIPA, o le lipa, o le lipa, moa, o le lipa, o asi, o le lipa, a asi, o asi, o asi, a asu, a asi, asala.

Linden fafie e tele ni mea taua e sili ona taua e sili ona lelei i le gaosiga o fata i totonu o le taele. Ona o le faʻaaogaina o Linden i le taele, Unbruptive Mai Mama o se mafuaʻaga faʻamalolo. E faigofie tele le ituaiga laupapa i le faʻasologa o le faʻagaioiga, talu ai e leai ni mea sese ma le lamo. E le gata ona vevela lemu, ae e le tau gaga lava. I totonu o le taele o le a leai se afu o le afu i luga o fata mai le linden.

O laʻau o Linden e le gata ina mafai ona ola lelei, ae o le tuʻuina atu o se malosi lelei i soʻo se tagata asiasi i se malosi lelei, toe faʻaleleia lo latou malosi. O le mauaina o Linden i fale fale oloa e le fesoʻotaʻi ma tupe faʻaalu tele, talu ona avanoa le tau o le paʻu o Lime Board. Na pau lava le uiga o lenei ituaiga o le leiloa o le ata o le paolo muamua ma le pogisa o le polesi.

Afai e faʻaaogaina le Aspet, ona o lona aʻafia i luga o le tino o le a faʻamafanafanaga, pei o le linden.

Faʻavasega faiga o fale gaosi mo le potu Steam.

Osin fautuaina e faaaoga mo fata. Aspen solo o le a fausia se mea e maua ai se mea e gata mai ai ma le mapusaga, sili ona manaia le mafaufau. O lenei ituaiga o mea e lauiloa o LIPA. O le auala e le mafai ona vaʻaia o le itu i totonu o loʻo atagia mai ai o le leai o se laʻau o lenei laʻau.

O le faʻaaogaina o le Aferika laupapa na taʻua ABASHI e mafai ai ona e faia se fou bentle fata. E tele mea e aoga ai Abash ii. O lenei ituaiga o le vevela o le vevela ma le susu-tetee. Talu ai o loʻo ia teʻi lemu, ona le fiu ai lea o le fata o ABASHI. O loʻo avea ma le onosaʻi le laʻau, e tele uiga eseʻese lelei e mafua ai ona faʻalauteleina lenei ituaiga ona o lona maualuga maualuga.

Faʻafefea ona fai ni fata mo le taʻele?

Mo le gaosiga o le matagofie matagofie, e mafai ona e faʻaogaina ni laupapa i se laina lapotopoto. O le oloa lava ia e le tatau ona palu ma kulimi. Ina ia faʻafaigofie ma faigofie i le ea o le potu e sili atu le faia o fata mai lalo o loʻo tatala. Mo le gaosiga o fata, o le fola o loʻo faʻaogaina mai laupapa, o loʻo ia faʻaalia le va, lea e mafai ona tuua tutusa ma 20 mm.

Faʻafefea ona fai ni fata i le potu uʻamea

Mamanuina o bunk coundes i le potu Steam.

E mafai ona e faia se isi numera o fata i luga ma lalo, faʻataʻitaʻiga, e ave ai 7 fasi, ma lalo - naʻo le 3. Na o le numera faʻapitoa o le autasi. E tatau ona latou sikoa i totonu o pu ua saunia saunia mo soʻoga o soʻoga. Afai o fao o loʻo faʻaaogaina e pei o se fusi, o loʻo faʻaofi i tua o le oloa pe tuʻufaʻatasia i le laupapa.

Mataupu i luga o le autu: filifiliga ma faapipiiina o le pito i le faletaele

O le pito i lalo o le pito i lalo e tatau ona fai se feoai, e faʻafaigofie ai le faʻafefeteina o le taele. O le foliga o le fata mai lalo mafai ona pei o se tafatolu o iai se vaega o le lua o tuaoi. O le faʻaaogaina o sea foliga o le fata e faʻasaoina ai le tele o avanoa ma faʻatagaina oe e faia se sili atu puʻupuʻu.

O fata e maua i tulaga eseese, ma o le avanoa i le va oi latou e nonofo matala, ae mafai foi ona e toe foʻi i le va o sitepu. O le ventipelatila pu e tatau ona saunia. E mafai ona faʻaaoga laupapa faʻatasi ma le taʻele o le vaipuna o le taʻaloga.

Faʻafefea ona faʻamaumau mo le puipuiga?

E le puipuia le tusiaina o laupapa laupapa, o lea e vave mafai ai ona vave amata mai ile tinãr. E mafua mai i le auai i le taele o le ea susu. O faʻailoga muamua o lenei solia o aoga o galuega o le laʻau e fesoʻotaʻi ma foliga o le mage ma le palapala. O le mea lea, e tatau ona mafaufau iai i se taimi lata mai o le puipuia fua aʻo le i faʻaaogaina 'elelipi.

Faʻafefea ona fai ni fata i le potu uʻamea

O le faaputuga o pulega ma le osofaiga i le potu Steam.

E matua faasa e faʻaaogaina ai fata e ufiufi ai fata i totonu o fata i le vaitafe eseese, e pei o le vale poʻo le olia, o le saofaga le manogi lelei manogi. O le ulugalii e sau mai ni mea faigaluega o se tagata leaga o le tali.

Mo papeti, o se mea moni na mauaina, na faia le faʻaaogaina o oloa masani o loʻo ia faia i le foafoaina o se ata puipuia. O lenei tuʻufaʻatasiga e mafai ona o le le lelei o le vevela ma le lelei atoatoa, puipuia le malutaga mai le faʻaleagaina. O lenei ituaiga o le le mautonu o loʻo faʻaaogaina e ufiufi ai le nofoa, ma o le foloa o loʻo ufiufi i se faʻamamafa faʻamalosia, e le mafai ona faʻamaninoina ai le le fiafia o le tino.

Aufaigaluega talafeagai '

O le taele e tatau ona tumau pea i taimi uma e tumau ai ma le mama, o lea e tatau ai ona mataituina le hygienene i le isi paga. Ona o le maualuga o le vevela, o le potu steamba e mafai ona aveesea o microbes ma siama, ae o palapala e tatau ona aveese. Talu ai o le lava le afu o le afu e iloga mai le tino o se tagata, o le taimi lea ua solomuli ai i le malutaga i totonu o malutaga i le potu Steam.

A faʻamamaina fata, faʻaitu o faʻaonapo nei faʻamamaina oloa e le tatau ona faʻaaoga. O le mama i totonu o le potu e tatau ona faia na o le faʻaaogaina naʻo le faʻaaogaina o le mea e aoga ai. Afai e malosi le filogia, ona faʻatumuina ai lea o le faʻamamaina o fafie e faʻaaoga ai se mea e faʻaaoga ai mea.

Faitau atili