Toe faaleleia le vaaiga faataamilo i le fale e faia oe lava: Faʻafefea ona toe faʻaleleia oe

Anonim

Toe faaleleia le vaaiga faataamilo i le fale e faia oe lava: Faʻafefea ona toe faʻaleleia oe

E manaʻomia le maualuga o le tulaga maualuga i soʻo se fausaga, pe o se fale o loʻo avea ma fale teu-faleoloa poʻo se fale o le atunuʻu. O le vaaiga e maua ai le popo o le tafe mai le taualuga o le vai mai le faʻavae, ma e puipuia foʻi le faavae mai le pipiʻi o le timu ma vai mama. A aunoa ma ia fausaga, o puipui o le fausaga e mafai lava ona faʻaitiitia i totonu o le tau, ona o lona faʻalu lanu o le a amata vaʻaia ai le malosi o le sulugatiti maualuga ma eleele o le sumisulu maualuga ma eleele Soo se vaaiga, e tatau ona fausia saʻo, ma le vaʻaia o tapulaʻa o tagata aʻoga. Afai e te vave faia ma luga o "Avas," E Le pine ai ona toe faʻaleleia le meaʻai i le fale ma ou lava lima.

E le tele taimi e manaʻomia ai ona toe faaleleia faiga sima ma le faʻaalia o le ASPABERS. O le mea moni o le Monolithic Coting i lalo o gaioiga o mea e mafai ona afaina ai gaioiga, tupe teu, fulafula. O le iʻuga - o foliga i luga o luga o le 'aʻai o le' aʻai o le 'aʻai o le' aʻai. E le gata i le aʻafiaga o le aisa, faʻasolosolo, o le a le leaga foi o mea sese, o lea la sese i lona fausiaina e le faʻamalosia le mamanu.

Mea sese pe a faʻaaoga le masini

E le mafai ona fausia, e tusa lava poʻo le a le ituaiga o le fausaga, e mafai ona tautua i le tele o tausaga, e aunoa ma le talafeagai. Afai na vave alu ese atu faafuasei, ona iai foi lea o le soli tulafono tumau i ana tekinolosi tekinolosi.

Mafaufau i mea sese tele o loʻo faia le faia o tagata gaosi tagata pe a faʻaaogaina le vaaiga:

  • Le lava o taui taui i le va o le faavae ma le kapeneta. Afai e leai, o le mamanu o le a le mafai ona faʻaititia ma faʻateleina i lalo o le gaioiga o le vevela o le eleele ma fanua o le eleele. I lea tulaga, le toe faaleleia o le vaaiga o le a manaʻomia ai ina ua maeʻa le malulu muamua taumalulu. E le gata i lea, o le naunautaiga atoa ma transverse.
  • Leai se oneone ma iliili aluga. Afai o le sima poʻo le afe afe na ofi i totonu o le sipuni loloto, ona faagasolo ai lea o malosiaga o le le mama i luga o le 'aiga o le taeao;
  • O loʻo iai le vaega autu o loʻo i ai, ae e le lava le mafiafia poʻo le leaga tele;
  • Afai o le mafiafia o le vaaiga faʻaititia i ana pito, ona vave faʻaputupu lea lea o le gaioiga mai le taualuga o le vai;
  • Toe faʻaleleia soʻo se mea faʻaosoosoina i le fale o le a moomia i ou lava lima, pe a fai o se fausaga e le o faʻaaogaina i alavai faʻaputuga fatuga ma paipa. Tafe mai le taualuga i luga o le 'afa, ole vai o le a vave faʻatoilaloina;
  • A o le fausiaina o le 'aiga o le' aiga o le 'aiga o le afi-faleoloa, o le sitaili sitaili le faamalosia e le faia. A oʻo mai i nofoaga ma le maualuga o le malosi o feʻaveaʻiga, pei o lea tulaga, e mafai ai ona faʻalauteleina le faʻateleina o le tele o taimi.

Tusitusiga i luga o le autu: Black ma White Browns i totonu o fale mautotogi

Toe faaleleia le vaaiga faataamilo i le fale e faia oe lava: Faʻafefea ona toe faʻaleleia oe

Sima masini masini masini

TAUA: Faʻamalosi faʻamalosia e fautuaina e fai i le mea na tupu o loʻo faʻatulaga latalata i le fale tumaoti poʻo le fale.

Lipea o sima faʻapipiʻi

O le faʻafitauli masani lea o fale ma isi fale ma isi fale o loʻo feagai, ona o lea o le mamanu lea e faʻaaogaina i le tele o taimi. E masani lava, o le faʻaleagaina o le lita o fesoʻotaʻiga ma le saʻo o tekinolosi o lona gaʻo, ae e i ai foi mataupu o lona faʻaleagaina faʻaleagaina. O le tele o lapopoa tele e mafai ona aliali mai i luga o le sima. Afai e te le tapunia i latou i le taimi, o le isi malulu e mafai ona iu ina faaumatia le 'aiga o le taeao. Ua faalagolago ile tele o le fatufatu, latou te latalata i auala eseese.

Toe faaleleia le vaaiga faataamilo i le fale e faia oe lava: Faʻafefea ona toe faʻaleleia oe

DIY toe faaleleia o le vaaiga i le fale

Mafaufau pe faʻapefea ona faʻataʻitaʻi le toe faaleleia o se sima solo solo i le fale e faia oe lava:

  • O tamaʻi pa pupuni e manaʻomia ona faamamaina ma sasaa i totonu o le vai vai e aofia ai vaega tutusa o le vai ma le sima. O sea tuʻufaʻatasiga o le a faʻatatau i le loloto o le le loloto o le taʻe ma mausali faʻamafanafana uma le malosi;
  • Ogatotonu-tele o faaputuga o loʻo faʻapipiʻi ese. Ua latou faʻalauteleina mo le sili atu ona talafeagai galuega, pe a maeʻa ma le eleele ma le eleele ma bitsumen prim. A o meaʻai vai meaʻai, o leoleo uma ua tumu i bitsumen mastic. Ina ua uma ona faʻamamafa le faʻafefe, o le a aoga o le a mafai ona sasaa atu se laʻau manifinifi o le nofoaga faʻavae-faʻavae;
  • O loʻo tapunia le paʻu i le faʻaaogaina o se vaifofo. Sa oo i luma atu lenei mea, e faamamaina ma eleele. I le maeʻa ai o le faʻamaufaʻailoga, o le fua o le lalagaina o loʻo ufitia i se ata tifaga ma tuliesea i ni nai aso e maua ai le malosi atoatoa;
  • Afai e le manuia le siʻosiʻomaga, ona o ia lea, o ia nofoaga e faʻatatau i le faʻatamaiaina ma le faʻamutaina o vaega fou o le sima. I le taimi e tele ai faafitauli o le vaaiga, e sili le fesoʻotaʻi i lona toe faʻaleleia o lona mafuaʻaga, ae ia faia se fou. E aliali mai, i le tulaga lea, na fausia i le solia o tulaga tau tupe faaseelani;
  • Tapuni Tapuni Foams, tuaoi i le fale, sili ma bitsumen mustuc. O loʻo faʻamalamalamaina i totonu o avanoa faʻamatu, lea ma taʻe. E mafai foi ona e faʻaaogaina ni faʻaloaloa faʻapitoa i luga o le tele o faʻamanuiaga, na gaosia i le tui tubes.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi se pusa ma pepa puipui

Lipea o le vaaiga mai isi ofu

Ma se taeao sima, tatou iloa ai. O faʻafefea ona toe faʻaleleia le vaaiga i le fale ma ou lava lima, faʻaali mai i isi e ese mai i le sāfa mapusaga?

Toe faaleleia o le vaaiga mai le Asphalt sima

O avanoa e leaga e tatau ona faamamaina o mea o totoe o mea tuai. O le nofoaga lipea e tatau ona ufiufi i se vaega o le matua fiafia i ai o binumen ma faatali mo le aisa. Ua sasaa atu le sima o le Asphatrtte i totonu o le pu, lea e faamalosia e se mamafa mamafa. O le itu o le skating runk - mai luga o pito o le pito i tua i lona ogatotonu. O le tulaga o le vaega fou e tatau ona sili atu nai lo le tulaga o le 'aiga o le taeao. I lea tulaga, o le maualuga o inisiua o le a saunia.

Toe faaleleia le auala savali savali

Toe faaleleia le vaaiga faataamilo i le fale e faia oe lava: Faʻafefea ona toe faʻaleleia oe

Toe faaleleia le auala savali savali

Afai na e tuʻu i taimi savali, o le toe faʻaleleia o le lauʻeleʻele o loʻo lafoina e lenei mea poʻo le polokaina o le a le tuʻuina atu faigata mo oe. Ua faateʻaina vae na aveese mai i o latou nofoaga, pe a maeʻa le gaogao o le oneone. O loʻo faʻapipiʻiina se faaputuga fou i luga o lenei oneone ma ua fiu i lona tulaga ma se paʻu paʻu. O lea na suia uma le tumutumu.

E tupu lea o nisi ituaiga o galuega faʻatinoina, Faʻatulagaina i se paluga pe ufiufi, fesili ma goto. E tupu pe a fai o le liligi i lalo o le Tile sa matua manifinifi. O le toe faʻaleleia o ia faʻaletonu e faʻaititia i le aveeseina o fafie mai ona nofoaga ma le gaosiga o le maualuga-lelei le aluga mai le lapisi ma oneone. O le kolisi fou o loʻo faaputuputu e se paʻu poʻo se folauga e tusa ai ma le tekonolosi o le latou faʻapipiʻiina.

Toe faaleleia o le Cobblestone

Afai e te manaʻo e toe faʻaleleia le laufanua ma se maʻa, e tatau ona e aveese le tali tuai i le mea na faʻaleagaina ma aveese maʻa mai ona tulaga. O nofoaga faasaolotoina ua faamamaina, ufiufi i rumbm ma le laa. O le sima o loʻo sasaa i luga o le maʻa i luga o le maa nutimomoia lea e faaputuputu ai le cobblestone. O avanoa uma i le va o maa tuaoi e soli se suavai paluga o le sitaili ma le vai.

E le afaina pe o le faʻagaioi o le nuʻu o le fale mautotogi poʻo se tamai fale e faia, e tatau ona gaosia e le tutusa tulafono. Lenei o le a tele ai faʻaititia le faʻaletonu o nei faʻafitauli ile lumanaʻi.

Mataupu i luga o le autu: Mea faigaluega mo le lalagaina laupapa laupapa

O le isi faʻataʻitaʻiga o le auala e mafai ai ona taofia le taupega i le sima i le sima o loʻo faʻaalia, o loʻo faʻaalia i le vitio.

Faitau atili