Polythylene Tubes: Faailoga, ata, uiga, apalai

Anonim

Afai e muamua faʻapipiʻi le sapalai vai, suʻi, ma na o uʻamea poʻo uʻamea uʻamea e masani ona faʻaaogaina pe a faʻatautaia le kesi. O isi filifiliga e le o. O nei aso, ua faʻateleina ai oloa mai galuega faatino, ma, aemaise lava, ua matua paiothyne paipati. Ua atili ai ona latou suia ni faʻamatalaga uʻamea mai le maketi, ma o le faʻafetai uma i le tau maualalo, faigofie o le salalau, o le taimi umi gaioiga. Polari Pe Pipe Faʻasaina faigofie o le faʻapipiʻi - E i ai ni mea lelei e faʻapipiʻiina i le lima. E matua talafeagai, mo se faʻataʻitaʻiga, ma se vai sapalai masini poʻo le vai i le atunuʻu.

Polythylene Tubes: Faailoga, ata, uiga, apalai

Polythylene paipa vai paipa o le a faigofie, faigofie ona faʻaleleia, toetoe a le manaʻomia le tausiga

Meatotino, mamalu, le fiafia

Polylyleine paipa o loʻo faʻaaogaina e feoai ai vailaʻau eseese ma le tele o vailaʻau. I tusitusiga e mafai ona e faʻamalieina le faʻapuʻupuʻu o loʻo iai: I le Rusia lomiga o loʻo i ai, i le faavaomalo - pe poʻo le pe-x mo le faʻapipiʻi o Po-x mo le Plyedylene.

E i ai a latou mea sili ona lelei:

  • O le mea o le vailaau o le le mautonu, e le tali atu i le hydrochloric acid. Faʻafetai i le mea o loʻo faʻaogaina i fale gaosi gaioiga.
  • Le o le, e leai ni mea e iloga, aua le afaina ai le tofo o le feʻaveaʻi o suavai. Lea e mafai ai ona faʻaaoga latou pe a fausia ni paipa o loʻo faia ai ni vai o loʻo salalau, e mafai ona 'aina.
  • O totonu o paipa o Plylyothyne paipa e matua lamolemole, e leai ni mea e tuai ia i latou. E oo lava i le tele o tausaga, o le a leai ni tupe maua i latou.

    Polythylene Tubes: Faailoga, ata, uiga, apalai

    Polythylene paipa e mafai ona eseʻese ata, ma le eseʻese puipui mafiafia

  • O pa lamolemole e itiiti ifo le malosi o le vai. Itiiti le teteʻe atu - o se palealii malosi mo pamu e manaʻomia, e le manaʻomia le eletise.
  • Auaunaga Ola I lalo o Alualu i luga o gaioiga masani gaioiga - pe a ma le 50 tausaga. Ae o lenei foliga o loʻo faʻaitiitia ai le faʻaitiitia ma le faʻateleina o le vevela poʻo le mamafa.
  • Faigofie ona tipi, mamafa laititi, malie i le faʻapipiʻiina.
  • Aua le faia nei mea nei, aua le olo oloo.
  • Polythylene Tubes ma le lapoa o le 160 mm mafai ona fesoʻotaʻi faʻaaoga le faʻaaogaina faʻapitoa. E na 'ona faʻamauina le aunoa ma ni masini, e talafeagai i le "malae faʻavae", faʻataʻitaʻiga, i le atunuʻu. O lapoa lapoa e aofia ai ma se faʻapitoa faʻapitoa, ae e masani ona faʻaaogaina i totonu o le alamanuia.

    Polythylene Tubes: Faailoga, ata, uiga, apalai

    O le faʻamalositino o le polythylene paipa e na ona mimilo i le fesoʻotaʻiga nofoaga

  • Polythylene e le o ni leo. O lea o le paipa poʻo le vevela o le "Sese".
  • O le tau o Polylythylene paipa e maua mai i le 30-40% itiiti ifo nai lo se fibel.
  • Ua uma ona faʻataunuʻuina le vai poʻo le vevela o le vevela o le faia o le fatuga. I le nofoaga saʻo, o le paipa ua tipiina, o le manaʻomia manaʻo o loʻo setiina lea o le isi lala poʻo soʻo se masini e mafai ona fesoʻotaʻi.

O le lelei seti o meatotino na mafua ai le mea moni na avea ai pocethylene paito ua matua iloga. Ae e leai se mea e faʻateia ai, e tatau ona e iloa o latou vaivaiga. E lē tele mea o latou, ae e matua ogaoga lava.

  • Polythylene o le susunuina, ma e lafoaʻiina ni mea leaga i le taimi o le faaleaogaina.
  • Vaivai le tumau i le ultraviolet. I lalo o le malosi o le la, o le mea ua avea ma maaleale ma le fiafia. Ae o lenei maʻi e le afaina e faʻatonutonu ai paipa, ae naʻo i latou e leʻi leva o taʻitaʻi o faʻatau.
  • O le tele o le tele o le vevela o le 10 taimi sili atu nai lo sreel. E faʻailogaina ai lenei mea leaga, o se taui faʻatulagaina.
  • A o le suavai malulu i le paipa, polythylene mafai ona gagau. O le mea lea, pe a faʻaaoga le polythylene paipa mo le faʻatulagaina o le suavai o se fale tumaʻoti o se fale tumaʻoti poʻo le ogatasi, o loʻo tuʻuina atu i lalo o le loloto o le faʻaʻaisa o loʻo faʻaaogaina (o loʻo faʻaaogaina metotia, faʻaopopo uaea).

O mea uma nei. Ia e uiga i le ituaiga. E ala i le faʻatulagaina o le gaosia e tolu ituaiga o polythylene paipa:

  • maualuga maualuga;
  • maualalo maualalo;
  • Mai le faʻapipiʻiina o polythylene (e masani lava ona mumu, pei o le tele o taimi faʻaaogaina mo le faʻaofuina o le amuina ma DHS).

    Polythylene Tubes: Faailoga, ata, uiga, apalai

    Stitchs Polythylene Transfers le felauaiga o siosiomaga vevela

I totonu o nei igoa, e iai se mea e taoto ai paradox. A latou talanoa e uiga i le maualuga pe maualalo le mamafa o polethylene paipa, o lona uiga o le auala o a latou gaosiga. Ae o le tele o loʻo vaaia o se vaega o le faʻaaogaina. Moni, o le isi auala. Paipa na gaosia i le maualuga o le mamafa e itiiti le tumau. E naʻo le faʻaaogaina mo ni faiga le tumau (e aunoa ma pamu). Mo faiga o le unana oaoʻa, na faia ai, na faia ai, ae o loʻo faia le malosi i tupe faʻaalu a le lalolagi mafiafia. Ma le masani ai o pa, o la latou vaega o le vavae ese, alavaivai alavai, lapety, ma isi. O iinei o latou lelei e sili ona lelei.

I le Pristine Poitototh, lea o le mamafa maualuga, o le maualalo o le mamafa oplyeyne paipa o loʻo faʻaaogaina. E malolosi ae, i le taimi lava e tasi, sili atu maaleale, o lo o sasaa ai le tele. E le lelei tele foi lenei. Ae latou te tetee atu i le taua tele o le palu e aunoa ma se afaina. Ma o loʻo tatau ona ou fai atu o nei ituaiga uma o polythylene paipa e talafeagai mo le vai malulu - e le mafai ona faʻavasega i le vevela, e mafai ona latou liusuavai.

Polythylene Tubes: Faailoga, ata, uiga, apalai

O loʻo faʻaaoga le paipa ole pe-x o le polythylene popū pe a faʻaaogaina se vai mafanafana vai.

Ae o le ituaiga lona tolu o loʻo faia o Polydylene - Ose filifiliga lea ma maualuga malosi, e faigofie. Maualuga le faʻamalosi (e oʻo i le 20 ATM) ma le vevela i luga o le + 95 ° C uae ma mea eteʻa ai, e mafai ona faʻaaogaina mo le vevela vai. I le auala, o lo latou ituaiga o polymer faia uʻamea-palasitika paipa. Peitaʻi, e tasi lava le '' ae '- o lenei ituaiga mea e le opoina atu. A faʻapipiʻi le paipa mai le faʻapipiʻiina o polythylene, e faʻaaoga lelei ma kesi. O le ituaiga lona lua o le faʻapotopotoga o le faʻaee, pe a faʻaigoaina soʻoga o le faʻaupuga o loʻo faʻaigoaina ma le kulimi.

Mark ma le lapoa

Polythylene Tubes e masani lava uliuli pe lanumoana lanumoana, mai le pluthyle polythyle mafai ona pupula lanu mumu. Latou valiina le tele - ia faʻafaigofie ona iloga mai isi tagata pona. E mafai ona faʻaaogaina ni ie lanumoana i luga o le puipui i luga o le puipui, pe a fai o loʻo fuafuaina mo le vai malulu, samasama, pe a faʻaaogaina mo le kesi paipa. O le tatalaina o le pepa o loʻo i ai i le umi o le 20 i le 50 mita (e masani lava o ni lapoa o le 12 ma le fasi o le 12 mita).

Polythylene Tubes: Faailoga, ata, uiga, apalai

Faʻataʻitaʻiga o faʻamatalaga faʻapitoa

O le lapoa o le polythylene paipa eseese i se lautele lautele - mai le 20 mm i le 1200 mm. Oloa vaega laiti (e oʻo i le 40 mm) o loʻo faʻaaogaina tele mo vai vai ma nofo i fale tumaoti ma fale mautotogi (e oʻo atu i le 160 mMwoges. O lapoa lapoa o se tagata o loʻo tuʻuina atu ma gaosia le lalolagi. Mo fale tumaoti ma fale mautotogi e le masani ai.

Polythylene maualuga

Mo le gaosiga o paipa, polyshylene o eseese ituaiga o faaaogaina. Faʻailoa mai le maualuga o numera o loʻo tu ai i tua o le faʻapuʻupuʻu:
  • Pe32 - na foliga mai muamua, o le sili ona maualalo o le maualuga. O le aso, aua o le gaosiga o paipa e le masani ai.
  • Pe63 - E i ai se mamao mamao i le va o filifili o le molecules, o le mafuaʻaga e oso ai le mamafa, e mafai ona oso ai le leaga. Aotelega - uaea i totonu o le faʻamalosi tino i luga o le faʻamalosi tino (alavai faiga mai parrel, o le taumafanafana taʻele, ma isi i nisi taimi e tuʻuina i potu tumaʻoti i totonu o le fale. Mai le polymer o lenei ituaiga e mafai ona faia auala.
  • P80 - ua i ai le malosi maualuga, e mafai ona faʻaaogaina i totonu o le malulu o le suavai tuʻuina atu i totonu o le fale ma fafo, ae o le maʻitaga o le maʻitaga. Faatasi ai ma se mafiafia puipui mafiafia, e mafai ona faaaoga le puipui mo alamanuia.
  • PE100. I le taimi e tasi o paipa mai ia mea e sili ona tumau, ae sili ona faigata. E mafai ona e faʻaaogaina i soʻo se vaega e feaveaʻi ai le suavai ma le maualuga o le faʻamalosi. O faʻailoga na faia o positini o le polythylene o le 100, e mafai ona faʻaaogaina i le uaea o vai vevela ma vevela.

    Faʻatusatusaga uiga o le pe 80 ma le pe 100

O a nisi mea e mafai ona manaia: Polythylene pai atigipusa e mafai foi ona faamalosia. Peitaʻi, e faia e le vaega lo latou malosi - i le tulaga faamaʻatasi, o le mea ua faʻaleagaina i fafo o le aliʻi, ona lea i le tuʻuaiga, lea e tuʻuina atu ai le vaega ma tele. I le gaosiga o le faʻamalosia o le polythylene paipa, o le labers o Capron, Polystyrene poʻo Polyvinyl Chloride (PVC) o loʻo sailia i totonu o le puipui. Meafaigaluega mo lenei faiga e sili atu le faigata tele, o le mea lea o le tau o le faʻamalosia o paipa o loʻo matua maualuga atu.

Lapoa o polythylene paipa ma o le a le sdr

I le maopoopo o popemer paipa o loʻo i ai se suiga taua - o le faʻailoga o fafo ua faʻaalia. Ae o le mafiafia o le tulaga o loʻo suia tele i tapulaʻa, ina ia mafai ona fuafuaina le lapoa o le tino - mai le i fafo e ave ai le faʻalua i le mafiafia. O le le mafiafia o le puipui i le makaina ua faatonuina ina ua maeʻa le itu o le nofoaga o fafo (masani ona tuʻu * poʻo le faʻailoga "X"). Mo se faʻataʻitaʻiga: 160 x.org6. O lenei taʻuga o le paipa o loʻo i ai se ata o le 160 mm, o le puipui mafiafia o le 14.6 mm. E mafai ona e fuafuaina le lapoa o le tino o le polythylene tube: 160 mm - 14.6 mm * 2 = 130.8 mm.

O loʻo iai pea le faʻailoga o loʻo iai le faʻapuʻupuʻu sdr ma nisi numera. O numera o le fua faatatau o le i fafo atu o le tino i le mafiafia o le puipui. O lenei faʻailoilo e atagia mai ai le malosi o puipui ma lo latou mafaia ona teteʻe i faʻamalosiʻau.

Polythylene Tubes: Faailoga, ata, uiga, apalai

O le a le paipa ole SDR

O le laititi o le SDR faʻailoga, o le sili le tumau (ae sili atu le mamafa) o se paipa. Po moni, e saʻo lenei mea i totonu o 'oloa o se tasi o tasi. Mo se faʻataʻitaʻiga, ole 1 SDR11 e sili atu ona tumau nai lo le 80 sdr 17.

Igoa o paipaUigaVaega o Talosaga
TA 63 SDR 11Maualalo maualalo, le lelei le faapalepale vevela eseesegaNofoaga malulu i totonu
Pnd pe-63 SDR 17.6Taeao 18599-2001 (2003), omiga e le maualuga atu nai lo le 10 ATMVai vai i totonu ma le maualalo o le mamafa mo le tafe o le malulu vai
U 80 SDR 13.6O le tele o fua, ae o le vevela o le a fesiitaiina leaga.Vai paipa mo le sapalai o le malulu vai, vai vai
U 80 SDR 17E maualuga atu le malosi, ae o le vevela vevelaVai paipa i potu ma fafo, vai o le mamafa o le mamafa
I le 100 SDR 26Maualuga maualuga, tomai e ave ai le vevela o le vevelaSoʻo se paipa mo feʻaveaʻiga o vai (vai, susu, suavai, ma isi mea)
PE 100 SDR 21Faateleina le mafiafia mafiafiaSoʻo se paipa, e aofia ai le kesi
Pe 100 SDR 17Faateleina le mafiafia o le fale, ae o se tele foi teleSili atu masani ona faʻaaogaina mo le faʻamalosia o mea
Pe 100 SDR 11Maualalo maualalo le malosi, malosi maualuga le malosi, faateleina le vailaau teteeMafai ona faʻaaogaina pe a faʻapipiʻiina pusa afi, sipela i soʻo se ituaiga eleele

Paipa faasologa ma le leai o se malosi

O le isi faʻamatalaga e mafai ona faʻalavelave pe a filifilia se faʻasologa. Faʻailoa mai le mataʻitusi s, sosoo ai ma numera. Faaalia le malosi o puipui e tetee atu ai i le omiga. O le fua faatatau lenei o le omiga e mafai ona tatalia (faʻamatalaina i le fale suesue) i le tagata faigaluega. O le tele o numera, le malosi tele o le paipa.

Polythylene Tubes: Faailoga, ata, uiga, apalai

NOMINAGA O LE POTO O LE PINGS O LE MULIMULI MONI MA LE ESEESE SDR

A masani ai, o lenei faʻailoga e seasea ona amanaia, pei ona sili atu "tagata suʻesuʻe" nai lo le mea masani. Sili atu le taua atonu o se faʻataʻitaʻiga o loʻo aʻafia i luga o puipui ua fuafua. O nei faʻamatalaga o loʻo faʻaalia i le ata i luga. O le mamafa e i luga o le va o koluma ma laina, faailoa i totonu o le ea. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo le umi o le 50 paipa ole SDR.6, o le faʻagaioiga o le pn10 (10 ATM). O lona uiga o le fesiitaiina o faʻasalalauga, o le vevela e lē sili atu o le + 20 ° C ma o le ola o le AMBA o lenei paipa e 50 tausaga.

Tulafono Faatonutonu

Na tupu malo ma alamanuia faʻatulagaina mo faʻavaivaia o oloa. O le tulafono faʻatonutonu e tusa ma lea ituaiga o mea e aliali mai i le taimi tuanaʻi - ua amata nei le Meleninami - ina ua uma le 2000. O le igoa e masani ona faʻailoa mai ai le tulaga o lenei ituaiga o oloa e nafa. O le igoa o le Gost e fuafua e le lautele o le talosaga (mai igoa o tagata asiasi), ae le faʻapitoa elefane e faʻafaigofie ona na o le i ai o laina e fetaui lelei ma le vai, samasama - mo kesi) .

Nei o tapulaa mo Rusia:

  • Taeao 18599-2001 paipa Pods mai Polythylene.
  • GST R 50838-2009 Polythylene paipa mo pass packs.
  • Gost R-2008 paipa utios underti-coutti-coades mo le suavai sapalai ma le tausiga o faiga.
  • Taeao 32415: Faʻamama o loʻo aʻafia ai le faʻamalosi a le au faʻasāina ma fesoʻotaʻiga ia latou mo suavai ma le tausiga o faiga. Lautele Tulaga Tulaga

    Polythylene Tubes: Faailoga, ata, uiga, apalai

    Metotia mo fesoʻotaʻiga polythylene paipa

E i ai tulaga mo Ukraine:

  • DStu B B.2.7-151: 2008 "Polythylene paipa mo le sapalai o le malulu vai"
  • DStu B B B
  • DStu B e B E

A e manaʻo, e mafai ona suʻesuʻe uma ia mea. Mo le tele o vaega, o latou o laulau o loʻo faʻaalia ai le aofaʻi atoa o le oloa o loʻo faʻaalia mai i tapulaʻa.

O se faʻataʻitaʻiga o le faʻaigoaina o le paipa

Faailoga e talosaga i Plylythylene paipa. O tusitusiga e faʻaaoga i luga o mita taʻitasi pe o lea. Muamua faʻailoa le igoa o le tagata gaosi oloa, e mafai ona tu ai i le faʻailoga o le loca. O lenei faʻailoga e le manaʻomia, ae o se faʻailoga lelei - o le kamupani e le fefe i ana oloa.

Polythylene Tubes: Faailoga, ata, uiga, apalai

O se faʻataʻitaʻiga o le faʻaigoaina o le paipa

Sosoo ai ma:

  • Le faʻailoaina o le paiko mea, i lenei tulaga - Pe - Polythylene;
  • Poshipylene le tele o le tele - mo lenei faʻataʻitaʻiga 80;
  • Ona pai ko pai - 11;
  • O le mea lea o le pito i fafo o le pito i fafo ma le mafiafia o le mafiafia: 160 mm paipa lapoa, 14.6 mm - le mafiafia o le lalolagi;
  • I le tulaga mulimuli, Towst po o le DStu, o loʻo taliina i lenei ituaiga paipa.

O le paipa o loʻo faʻaalia i le ata - mo le pach packy, o loʻo faʻamamafaina tolu taimi - ma lanu samasama, o le faʻasologa "o le pa o le propam .

Tusitusiga i luga o le autu: Talka fola i le faletaele: Peabbles i totonu

Faitau atili