Faʻafefea ona nonoa faʻailoga faʻapitoa

Anonim

O le taga fatuina o loʻo i totonu o le 'olo o teine ​​ma fafine. A e faʻafesoʻotaʻi ma ou lava lima, o le a Ia Fiafia ia te oe seisi!

I le kosi cosmetics o le ae manaʻomia:

Gram Yarn 100-150, o se matau faʻalagolago i le mafiafia o le vulu, zipper ma le umi o le 10 cm, bemisen bewod breates o lanumeamata ma bemise lanu.

Cosmetic taga o le a crachet №6 Tape silika sipela ofutino, ae mafai ona e taumafai e tofa i se isi vulu!

Alualu i luma

Fusi 11 le ea.

Ona tuu lea o le matau i le 10th matasele ma le tootoo i le isi itu ma le Nakud.

A e oʻo atu i le muamua matasele, e tolu lo latou tamatamaʻilima mai ai. O taimi uma na lasiina ni koluma i Nakid, aunoa ma le liliu mai o le lakapi, i se lio, faigofie lava, tusa ma le ova.

Faaopopo Loops i luga o taamilosaga, nonoa lua matatie mai le tasi. Na ou faʻaopopoina le 4-5 mataua i luga o vaega lapotopoto o le oval i le lona lua - o le lima lapotopoto lapotopoto laina (4-5 teaops i luga o le lapotopoto itu o le ova).

I ni nai laina na sosoo ai, faʻaopopoina le 3-4 matape, e amata i le 10 laina faʻaopopo 2 mata i le lapotopoto vaega o le oval. Matamata e le afifi pito o le lalagaina o le lalagaina. Afai e tupu lenei mea, faʻaopopo tele mata i luga o taʻamilosaga.

O le kolose palau e tatau ona matua mafolafola.

Faasolosolo malie lava, o le a tatau ona e maua le itu o matou luko.

E faʻapena foʻi, tatou te lalagaina le vaega lona lua lona lua.

Ona matou gagau faatasi ai lea o vaega uma ma le aofia ai le tasi ma le isi ma o loʻo matou nonoa i luga o le pito o koluma ma Nakud

O le alu i luga o le tatala vaega mo sipela.

O le a le mautonu oe e se tasi o vaega masani ma laupapa laupapa ma se mamanu: o le tele o le laina i luga o le lala ma laulaau lanumeamata. O iinei e mafai ona e fiafia i le tele o lou fiafia!

Matou te faʻalauteleina le faʻa-sipper. Sa ou suʻe muamua se tamai ato o le laʻei ie ma suʻi e tatala ai sipi. O lenei, ia faʻaofi le sipai faʻatasi ma le ogalaau i totonu o le taga fatuina ma le mama ua faʻapipiʻi i luga o le pito i luga tatala vaega o le cosmetics.

Mataupu i luga o le autu: meaalofa mai ie o loʻo faia ia lava: Master vasega ma ata

Ua sauni le Cosmetics e gagau le sili ona taua i ai. Manaia tele, ma e leai se tasi ua iai!

Faʻafefea ona nonoa faʻailoga faʻapitoa

Faitau atili