Zigzag mamanu i totonu (12 ata)

Anonim

Zigzag mamanu i totonu (12 ata)

Zigzag mamanu i totonu

Mo nai tausaga talu ai, Zigzag o loo i le tumutumu o le lauiloa. O lenei lanu malamalama lelei e vave ona tosina mai ai le mafaufau ma vave manumalo lagona i isi. O le sili ona lauiloa o le mamanu mai le masani tuʻufaʻatasiga o uliuli ma paʻepaʻe lanu. Ae ui i lea, o tuʻufaʻatasiga o paʻepaʻe ma isi, susulu paolo e matua manaʻomia lava. Silasila foi ia:

  • Floral lolomi i totonu
  • Manu lolomiina i totonu.

Zigzag mamanu i totonu (12 ata)

Meafale i luga ma Zigzag lolomi

Meafatu ua i ai se ie ma se ie ma se Zigzg Soad e le mafai ona i ai le iloa iloa. Taaloga poʻo Sofa e mafai ona teuteuina i tamai aluga o le eseese o le lanu, ma o le aofaʻi atoa o le a vave taʻalo i se auala fou.

Zigzag mamanu i totonu (12 ata)

O le aluga e aofia ai ma zigzag

O se tasi o le sili ona sailia-pe a maeʻa auala e faʻaaoga ai lenei mamanu o le aluga o le aluga. Peitaʻi, e le tatau ona e fuafua se aofaiga tele ma se zigzag prip i totonu o le potu e tasi. O ia tamai elefago elemene na vave soso atu ai i mata, ma o lo la tele tele ova i luga o le potu. Sili atu i le lua tolu aluga ma se zigzag faʻaopopo ni nai feʻau o lanu filemu.

Zigzag mamanu i totonu (12 ata)

Zigzag halteves

O tagata uma o loʻo faʻaogaina i le fata o loʻo i ai i le lautele i le fola. Ae sili atu le manaia o le a avea ma filifiliga o loʻo i luga o fata o loʻo tu i luga o le puipui i le ituaiga o le zigzag. I potu atoa, e mafai ona teuina tusi, mea tau aiga, fagu ma isi vaega o tamai lapoa tele. O le taʻuleleia o le a foliga sili i luga o soʻo se lanu lanu lanu. Afai o pa uma i totonu o lou fale e le mautonu ata, e mafai ona e faia le fata pogisa, ina ia vave ona faʻapipiʻi le tagata malo.

Mataupu i luga o le autu: O le puipui puipui o le afu mo puipui: filifiliga i totonu

Zigzag mamanu i totonu (12 ata)

O le kiliaina o le Water: Wallpaper Zagzag

E mafai ona e faʻaaogaina se zigzag mamanu i luga o puipui e faʻaaoga ai auala e tolu: e faʻatau ai se vaega ma se pa puipui, o le lapoʻa o le stensil, ma mulimuli ane paʻu i le pa puipui. O nei metotia taʻitasi e iai lona lelei ma faʻaletonu, faʻafefea ona teuteu le puipui ma se zigzag mamanu e ono fufulu na o oe. Peitai, e tatau ona manatua e uiga i le aʻafiaga o se tutusa geometrict mamanu, e le o se mea e le fautuaina le faʻamalosiʻau o se zigzag sili atu nai lo le tasi pa i totonu o le pa puipui.

Zigzag mamanu i totonu (12 ata)

Zigzag mamanu i totonu (12 ata)

Zigzag i luga o pupuni

Pei o puipui, o se mea manaia م manaia na mafai ona faʻaaogaina i soʻo se tusitusiga, e leʻo le mea faigata. O le mea lea, e mafai ona e teuteuina toetoe lava o soʻo se laufanua i totonu o le potu, e pei o pupuni poʻo le moega ie.

Zigzag mamanu i totonu (12 ata)

Zigzag mamanu i totonu (12 ata)

Teuteuga o faasitepu zigzags

I totonu o le sone o le faasitepu, o se auala lelei e mafai ona fai ma tele o tumutumu ma se zigzag mamanu e faatatau ia i latou. O lenei mamanu e mafai ai ona faʻamamaina se tasi-shoton tasi-photon palette o sitepu. Afai o loʻo faia le fausiaina o se paʻu tino, o le a foliga ese ma faʻaopopo le tuʻuga o le lanu.

Zigzag mamanu i totonu (12 ata)

Kapeta i luga o le fola ma se ata o zigzag

O le kapeta o se tasi o nofoaga masani ma le zigzag mamanu. Afai e le lava ana failauga i totonu o lou potu, e le mafai ona tuʻufaʻatasia se kapeta ma le potu e vave ona faʻafouina le potu ma susulu lelei.

Zigzag mamanu i totonu (12 ata)

Ceramic faaputuga ma zigzags

Ceramic faaputuga ma se zigzag mamanu foliga le masani ai ma muamua. E le manaʻomia le saili faʻapitoa mo Tiping ma lenei mamanu. E mafai ona e faʻatau atu se masani masani-photon-photon rectaglular pale ma tuʻu i se auala faʻapitoa e faʻataʻitaʻiina ai se zigzag honament.

Zigzag mamanu i totonu (12 ata)

Umukuka apa "zigzag"

O le faʻasologa o le umukuka e le foliga faʻanoanoa, apron i luga o lona nofoaga galue e mafai ona tuʻu i luga o le nonoa i se zigzag mamanu. E le gata i lea, i le umukuka galue, o ia itu dynamic mamanu e aoga ma e le faailogaina.

Mataupu i luga o le autu: A mafai e se vai o le vai ona pa

Zigzag mamanu i totonu (12 ata)

Faitau atili