Air Loop Blueting: Master Vasega ma Ata ma Vitio

Anonim

E faigata ona tuʻuina atu le ofu popoto i ona po e aunoa ma ni mea seʻesega, amuta i le vaitau o vaitau. O totini lulu, palu, afu, o le ace o loʻo i totonu o le kapoti mo toetoe o tagata uma. Peitai, o le a tatou vaʻavaʻai atu pe faʻafefea ona faʻauigaina lelei le ea ea. E toaitiiti tagata e mafaufau i le mea na sau ai ni ni puni.

Air Loop Blueting: Master Vasega ma Ata ma Vitio

O se tala o talafaasolopito

Air Loop Blueting: Master Vasega ma Ata ma Vitio

O le mea muamua na maua i Aikupito. O ia o se tamaitiiti matamuli. Na te mafuli se faʻa 'alofilima, aʻo fesoʻotaʻi laʻu limatute. O le totini lava na toe tolopoina i le 14th seneturi i le matou vaitaimi. Ma i luga o le Wall-o loʻo teuteuina ata o Aikupito, o tamaʻitaʻi na faʻaalia, o laei o laei e tutusa ma le kolose. Warriors i NineveI na ofuina totini totini.

Afai tatou te talanoa e uiga i le matou vaitaimi, o le muamua o ofu vali ua lauiloa i le itu mamao. Ma i Peru, i le lalolagi tuai na latou mauaina mea na latou maua mai i mea na tafao faamasani mai i le 3 seneturi. Ae o le a le mea e fiafia iai, faʻapea la o le paoa o la faʻaaoga uʻamea nila ua fausia i malo taʻitasi faʻapitoa ma latou te leʻi vaetata mai isi tagata. E faʻamaonia lenei mea e oʻo i le mea moni o loʻo iai i atunuʻu o loʻo i ai ni tagata faʻatau tino atiaʻeina ni mea mamao.

Air Loop Blueting: Master Vasega ma Ata ma Vitio

Afai tatou te talanoa e uiga i Euro Euro, na mo le taimi muamua na faʻavasega ai mea na vaʻaia e tagata Aikupito. Ina ua uma I le maea o Kerisiano, o le ituaiga lea o loia faʻaogaina na amata ona atiaʻeina i atunuʻu Europa. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le 13 seneturi o loʻo avea ma Farani, o oloa kolau faʻataʻatitia na avea ma faʻavaselu saoasaoa. O le mea malie, latou te leʻi toe faʻamalosi i tamaʻitaʻi, talu mai lena ituaiga mataupu sa u i latou ma tagata faʻapitoa. Pe tusa o le 1590, o le masini lalagaina na fausiaina, faʻafetai lea na sili atu ona taugofie mea na toso gofie, faʻapea foʻi ma a latou filifiliga faʻata faʻateleina a latou faʻavaʻa. Peitai, e leʻo se mea e tasi na faia e le masini e le mafai ona faia faʻatasi ma se mea na faia e o latou lima. Faʻafetai i lenei mea, e leʻi maua se masini ato, e leʻi iʻu i masini, ae na latou taofia lo latou tulaga ese.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona teu se meaalofa ma lau lava lima o se tamaloa i le kraft pepa

O le a matou tuʻuina atu i le 17th seneturi, i Scotland. Lea, o aiga uma e iai ni mamanu matagofie i luga o totini lima ma ma le i ai foi i fula ma o lavalava na fesoasoani i tagata folau e faʻamafanafana. I le 20th seneturi, o mea na vaʻaia e talisapaia ai e sili atu le talisapaia o le pito i tua o le tutusa ituaiga ma mea masani. Ae o le au atamamai uma na suesue ma le laititi - ma le ea faamoemoe. O lea la, afai tatou te mananaʻo e aʻoaʻo e nonoa ofu mananaia, e taua foi le amata i le suʻi o le supioi.

Matou te talitonuina metotia fou

Air Loop Blueting: Master Vasega ma Ata ma Vitio

I le itu taumatau, tausia ni nila ma le faaiuga o le filo. Tofa. Saili ma le limamatua ma le itu tauagavale o le tamatamai lima i le itu o le uati. Matou te amata le nila ma le pito i luga o le filogia o le filo, lafoai le matasele ma le tuai. Ma na liliu ese lau ea muamua a le ea! Toe fai nei gaioiga, vili le numera o matas e te manaʻomia. I le isi ata o le ae vaʻaia ai lenei faʻataʻitaʻiga i le gaioiga.

Air Loop Blueting: Master Vasega ma Ata ma Vitio

O le mea lea, o lou mata o le a alu i le taumatau i le itu taumatau. Afai mo soʻo se mafuaʻaga e te manaʻomia ai le maua o le matapoo ma le itu tauagavale, ona matou faia lea o mea nei: O loʻo matou lafoina le lima loloto o lou lima o aʻu i lalo o le filo, ma matou lafo le matasele ma le tuai.

Air Loop Blueting: Master Vasega ma Ata ma Vitio

Pau a le mea, o le amataga e faatagaina! Ae aisea e manaʻomia ai e nei tagata ea

Air Loop Blueting: Master Vasega ma Ata ma Vitio

Air Loop Blueting: Master Vasega ma Ata ma Vitio

  1. Ua latou faalauteleina le mea i se siʻitia atili i le numera o matato i le pito o le oloa;
  2. Faia ni pu eseese i mea na vali (fusi mo se loka, pu mo le lima matua);
  3. E faʻapea foi, o le nifo o loʻo avea ma seti muamua o laina.

Ae ou te mafaufau poʻo le a le aoga o le a e patino e tatau ona e faʻauʻuina?

O le mea lea na fai mai ai fomai.

E toʻatele lenei mea na fai ai o latou tali, ae iai se aogā mai ia te ia? Ma le mautinoa e mafai ona e fai mai o i ai. Ma o le mafuaaga lena:

  1. O le mafaufau ma vailaʻau faʻamalosi e aoga mo lou faiai;
  2. Faʻaosofia lelei le tagata o le tagata ma le faʻamalosi o lona tino atoa;
  3. Atiina tele o le sao;
  4. A maeʻa le aso faigata o le aso, o le a fesoasoani lalagaina, faʻaputuputu ma mafaufauga ma faʻafiafiaga atoatoa;
  5. O le tilotilo i le mea sa faia ma ona lava lima, o le tagata na gaosia i le ulu o le itumalo - Hormones o le fiafia;
  6. Masani ai le galuega a le neuras system;
  7. Mo o tatou Palama o loʻo i ai le tele o lisitiga e televave, faʻaosofia ai le lelei o le galuega o le faiʻai;
  8. Pe a togiina atoa le le mafaufau o le mafaufau, voltage, faʻamanatu ma mafaufau lelei;
  9. O se tamaloa o lona hobby e lalagaina, o le leiloa o le mamafa. E foliga mai e foliga mai e ese, aua o se tagata e nofo, ae o le taimi lea ua masani ai le mafaufau o le tagata olomatua ma e lelei lava lenei mea i lona fuainumera;
  10. Sasaʻe vailaʻau o Sasaʻe o le Sasaʻe i le Cardiovascular faʻamaʻi, faʻapea foi foi ma le taimi le faʻalavelaveina o feololo.

Mataupu i luga o le autu: lalagaina o le kolose o ninii: o se polokalame ma se faʻamatalaga o le laʻei o le matagofie o le matagofie o le tautoulu oti ma sikafu

Air Loop Blueting: Master Vasega ma Ata ma Vitio

O nisi nei o mafuaʻaga e mafua ai le faʻaaogaina o ni paie beatinu. E le o se mafuaʻaga le mafaufau matuia i luga aʻe o lenei tamaʻi fagu? Afai e te fasi le malosi, taumafaiga ma le filiga, e mafai ona e ko lavalava matagofie, maoti lavalava, faʻapea foi ma lou soifua maloloina.

Vitio i luga o le autu

Faitau atili