Faʻaoga i le potu moe uliuli pepa

Anonim

Fausiaina o se manuia i totonu o le potumoe e manaʻomia ai se nafa. O le galuega sili ona taua e tatau ona tatou filifili o se filifiliga o le lanu. O le faigofie auala e nofo ai i luga o papalagi lanu masani i lenei potu, ae mafai ona e suia le auala tele ma faʻaaoga lautele lautele ma faʻaaogaina ni puputi pouliuli, mo se faʻataʻitaʻiga, uliuli.

Faʻaoga i le potu moe uliuli pepa

Mea lilo i totonu o le potu

Filifili i luga o le Black Wallpaper i se potu pele tele o se potumoe, ae le o le tele o tagata e mafaia, auā e matua filifili. Ae afai o loʻo e filifili pea, matou te manaʻo e avatu ia te oe ni nai fautuaga i le auala e fai ai totonu.

Lanu uliuli

Mai lea taimi i lea taimi, o le aulelei lelei, aulelei foliga uliuli o potu moe. Latou te foliga sili atu i le tele o simi, e pei ona i ai ni a latou tele o mea taua i la latou Arsenal. O le lanu uliuli e faigofie ona faʻailoa ma le malosi o le eletise, matagofie ma le faigofie, ae i le taimi e tasi e foliga fiafia, alofa ma faʻalilolilo.

Faʻaoga i le potu moe uliuli pepa

Faʻaoga i le potu moe uliuli pepa

Faʻaoga i le potu moe uliuli pepa

Faʻaoga i le potu moe uliuli pepa

Uliuli, po o le po, lanu mea lilo na ufitia i le pouliuli. Ina ia i ai i se potu manaia i tagata e aunoa ma le fefe, afai o loʻo e noatia i le tele o fomai, ma i le taimi sa latou fefefe ai e le mafai ona fautua i le ituaiga o le atoatoa.

O le uliuli o loʻo i totonu o le potumoe e masani ona filifilia ni ulugaliʻi ulugalii o lona olaga malulu e aofia ai le tele o vaega. E le gata mumu e manatu o se lanu o le tuʻinanau, i le uliuli, foʻi, o loʻo i ai i nisi elemene elemene. E faigofie tele le vaʻai i lenei mea, ua lava lea e suʻesuʻe ma le faʻaeteete le siakiina o tagata uliuli fafine.

Faʻaoga i le potu moe uliuli pepa

Faʻaaoga papaʻe o le uliuli i luga o le puipui puipui

Peitaʻi, seʻi o tatou vaʻai i faʻataʻitaʻiga faʻapitoa ma faʻaletonu e faʻaaoga ai le uliuli puipui i totonu o le potumoe.

Faʻaaoga pe leai

O se taimi taua o loʻo taoto i le mafaufau o le uliuli. Na ia muaʻi manatu o le tagata e moe, faʻaopopoina le gaosia o le hormone o le moe o Melatonin. I totonu o le potu tele, o le a faigofie ona moe i le aoauli ma isi malamalama uati.

Mataupu i luga o le autu: Puipuiga i luga o le faamalama ma le faitotoa o le faapaologa

Faʻaoga i le potu moe uliuli pepa

I le potu moe a le fafine e tatau ona avea ma raisini

O le lanu uliuli o loʻo faʻateleina, e faigofie ona faʻaalia e le fafine ma le tama amata. I aliʻi foliga o lanu uliuli, o le a tatou faia se sauaga, malosi, faʻamalosiʻau. I le fafine - feusuaʻiga ma le mālie, pe a faʻafesoʻotaʻi leo masani masani tamaʻitaʻi i se fafine leaga.

E le fautuaina le Black Wallpapers i tagata e fiafia i le mafanafana, o le faigofie ma le faigofie ona saili i le foafoaina o loloto, musua, aemaise i le potumoe.

Tagata e iai se lagona le mautonu i lagona, atoa foi ma le faʻaletonu o le setete, e le manaʻomia foʻi papalagi i totonu o le potumoe. O sea potu lanu e ofoina atu ma se tulaga faanoanoa ma le lumanai. Ma le isi, o lenei lanu e le faatausi ai, o lona uiga ia o le tau malulu o le a faʻateleina ai aʻafiaga o loʻo faʻamatalaina i luga.

Faʻaoga i le potu moe uliuli pepa

O le potumoe a le alii e foliga sili atu le malosi

Galue i totonu o le potumoe i lanu uliuli, e manaʻomia le usitaʻia i le tele o tulafono, ia amanaia le tele o taimi e leai se galugalu pe o se mea pogisa.

Tuʻufaʻatasiga

O toaga o aso nei e manaʻomia ai le faʻaaogaina o lanu, faʻavae ma isi mea. I le uliuli, e faigofie ona filifilia se soa, aua e faigofie ma malamalama ai, ae e tatau ona manatua tatou te le aoga i le potumoe.

Faʻaoga i le potu moe uliuli pepa

Faʻaoga i le potu moe uliuli pepa

Faʻaoga i le potu moe uliuli pepa

Faʻaoga i le potu moe uliuli pepa

O le masani ai o le a avea ma mea masani ma paʻepaʻe ma paʻepaʻe, area ma le paʻepaʻe, ae mafai lava ona talafeagai. O le a mataʻituina ia e iai se potu malolo o le faia ma laititi, ae e taua faʻaopopo nisi lanu ma le potu o le a vave ona e toe faʻafouina. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaogaina se masani masani o mea mai le lanu sili ona lauiloa: lanumeamata, mumu, samasama. O le a latou faia i lou potu le dynamics.

Faʻaoga i le potu moe uliuli pepa

Potuina o le Potu ua fausia i luga o le lautele eseesega

Afai o le feteʻenaʻi ma le lanu paʻepaʻe e iloa ai oe, faʻamanatuina lenei aʻafiaga e ala i le faʻaaogaina o beige lanu. O lenei lanu o le a faʻaopopoina le mafanafana ma le faʻamafanafana, o le a faʻateʻa le tulaga ma o le a atili faʻafaigofie, ona malolo ai.

Faʻaoga i le potu moe uliuli pepa

Black Vinyl Wallpaper

Mataupu i luga o le autu: o le faaputuga o le fola ma o latou lava lima (svp)

Faʻaoga i le potu moe uliuli pepa

Uliuli uliuli

Sili lanu ma lanu uliuli uliuli: siliva, auro. Tuu lau pepa puipui e uliuli ma le pito i tua, ae a faʻaaoga ia i latou le auro ma mea teuteu. Efuefu i se paga ma uliuli o le a maluina e le potu i le itu i saute. O se paga sili lea ona fiafia i ai o lanu mo se sitaili pei o le maualuga-tech. Violet o le a aumai ai le sili atu le lelei ma le matagofie ma latou.

Afai e te fiafia i le faʻasologa o le faʻasologa, ona faʻaaoga lea i totonu o le potumoe, mo lenei mea e tatau ona e faʻaogaina le puipui lanumoana i luga o puipui moe, ma o le laulaufaiva o le tasi lanu. E foliga lelei mo le faʻamamafa uliuli puipui o le moega, o afea e nonoa ai le vaega o totoe o le potu.

Faʻaogaina Black Wallpapers, taumafai e filifili ni mea sili atu le mafiafia o le lotoa ma filifiliga, aua o lenei pepa latou te foliga mai e sili atu le manino ae le o le toafa. Taumafai e filifili Wallpapers mai le tasi gaosi oloa ma mai le tasi le aoina o ni foliga tutusa, aua o isi vaega eseese e matua ese lava auala e faʻailoa ai le pa puipui o le papota. I luga o le puipui, o se eseesega o le pepa puipui o le a galueaina lelei.

Faʻaoga i le potu moe uliuli pepa

Lolomiina laʻau i luga o le puipui puipui

Tele tagata, latou faalogo i le pepa uliuli uliuli i totonu o le potumoe, vave ona fausia manatu e uiga i le tulaga lilo o lenei potu. I le ulu vave oso i luga o le tele o eseese faʻataʻitaʻiga taufaʻamataʻu. Ae o le mea moni, faʻatasi ai ma le faʻaaogaina ma le agavaʻa o totonu, o le mamanu e aliali mai ai ma aulelei tele.

Faʻaoga i le potu moe uliuli pepa

Faʻaoga i le potu moe uliuli pepa

Faʻaoga i le potu moe uliuli pepa

Faʻaoga i le potu moe uliuli pepa

Peitai, afai e te le o vaʻai i le malosi e fau ai se paleni ma le lavelave lenei, faʻalogoina le mafutaga a le kamupani a lenei Kamupani i lenei mataupu. O le ae maua se umi ma lona toʻafilemu. O le a e fiafia i se taimi umi, o le toʻatele o loʻo i ai miti sene.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai meaafale mo le taʻele ma ou lava lima?

Faitau atili