Eurosgalization - foliga o le gaosiga ma faapipiiina, tele ma tau

Anonim

Eurosgalization - foliga o le gaosiga ma faapipiiina, tele ma tau

O le mea fou o le vaega o pa mai le sima e le fesoʻotaʻi ma manatu e faʻaalia ai le mafaufau o le tagata, pei o le afi, efuefu poʻo le uili.

Leʻi o le lalolagi, o loʻo faia e leuroā euro a leuro a le 'auʻauna, ma ua tali tele le faʻafitauli o le faiaina o pou sima ma le faʻauigaina. Masalo, o lenei taimi, na Ia manatua ai le meataalo a tamaiti, lea ua tutuina moli tetele i le ogatotonu o le tootoo.

Pe na o se tagata na faia ma iloa o le sili sili ona suia i le mokesi vaega ma ulded mo le faapipiiina o le sima sima o se taula masani i le pou.

Soo se mea na i ai, ae o le fearerepia e maua ai se lauiloa mai atinae ma avea ma se tasi o sili ona masani o lana lava pisinisi.

O le mataupu faavae o le fausiaina o le pa e mafai ona malamalama gofie i totonu e pei o le vaʻai i le polokalame o lona faʻapipiʻiina.

Eurosgalization - foliga o le gaosiga ma faapipiiina, tele ma tau

Taeao o le matagaluega

I pou sima, o mea taʻitasi e lua o loʻo iai ni potu faʻa-puniganiudinan, o loʻo faʻaofi ai le pnels mai luga. E aveʻesea fua, o le pa o le pa tuʻu i le lua ma sasaa sima.

Ituaiga o Eurofacie, tele o panels ma pou

Aunoa ma le suia o le faʻavae o le faʻapipiʻi, gaosi oloa ofoina e lua ituaiga o Eurofacaies:

  1. Uiliteu.
  2. Lua itu.

O lenei vaega e faasino i le tulaga o le tino mamanu. I le tasi itu o payls orbssing, o le tausiga o piliki, maa, fafie pe sivine e mafai ona apalai i le tasi itu. Lua-itu o papatusi e teuteuina i se ata i luga o itu uma e lua. I le faʻatauina atu o latou, e te le tau foʻia se faigata faigata: "E manaia tele le pa nai lo le auala, ae e le foliga pei o le lotoā" ma le victista.

Eurosgalization - foliga o le gaosiga ma faapipiiina, tele ma tau

O le lona lua tulaga o Eurofe Taitai e fesoʻotaʻi ma foliga. E mafai ona latou lamolemole pe ma se mapusaga.

O le vaega lona tolu faʻapitoa e faʻasino i le tele o vaega fausaga. O le panels e tasi le tulaga masani: 50 cm lautele ma le umi o le 2-2.05 mita. O le mafiafia o le maualuga-tulaga o le sili ona lelei papatusi o le 4 cm, botheral - mai le 5 i le 6 cm.

Eurosgalization - foliga o le gaosiga ma faapipiiina, tele ma tau

Masani tele o le tele o elemene o le euro

E sili atu le faigata o le mataupu i pou. O le tele o tagata gaosi na fuafuaina ma lo latou mafiafia (12x12 cm, 12x14 cm po o le 14x14 cm). E leai se tulaga nofo toatasi mo le umi. I nisi o kamupani o le 135, 230 ma 280 cm. O isi e fai ni pipili ma le maualuga o le 145, 210 ma le 260 cm e leai se pesega - mo le Palota masani i le tele o le 70-80 cm) siomia i le eleele.

Tusitusiga i luga o le autu: ogatasi o Paulo i lalo o le lamea Plywood

O le mea lea, pe a faʻatau, matou fautua atu ia te oe e folau i le maualuga o le pa (100 cm, tolu papalagi - 2002 cunel - 250 cm) ma faʻatau ni pefu o le Faapipii atili. E aoga foi le maitauina o le mafai ona e mauaina le faʻalauteleina o le lautele (e oʻo i le 4.1 m - 6 vaega) ma panels (e oʻo i le 2.55 mita.

Desiggement Tekonolosi

O le faʻagasologa o le gaosiga o vaega ma pou o le euro o loʻo faʻamatalaina e le faigofie ma le maualalo meafaigaluega.

Ina ia faʻatulaga lelei le faʻaogaina o le Unidualled PASVERAL ma PIBRS, Vilorale, o le sifi sima ma fiberglass pepa manaʻomia. O le amataga o mea e maua ai mo le tapenaina o le tui puipuia o le faʻamamaina o le siʻosiʻomaga o le sitaili o le faʻailoga 500, susu lelei (fraction 5-10 mm) ma fufuluina vaitafe.

Eurosgalization - foliga o le gaosiga ma faapipiiina, tele ma tau

O le Rubykk na tuu i totonu o le sikapupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupu faamasani, liligi ma le vai ma aofia ai mo le tele o minute mo le fshinging. Aveesea o le filogia faatasi ai ma le vai, oneone, sima ma vai mama ua faʻaopopoina i rubles. O le palasitika e faʻalauiloaina i le fofo i le taimi o le palu, o se vailaʻau - o se mea e sili atu ai le faigofie o le sima. Alkali-tetee o mea lelei e faʻaopoopo i le fofo mo papa lanu ma pou.

Eurosgalization - foliga o le gaosiga ma faapipiiina, tele ma tau

Vaega aʻo leʻi faʻatumuina le faʻamalosi ma se faʻapitoa polyester poʻo se paluga o le suauʻu afi ma penisini (1:10). I le tuʻuina mai o le tui puipuia i totonu o le strad swortcher, o loʻo tuu i luga o le vibrotol, e tumu i le sima ma faʻapipiʻi o le uamea (o le tino o le toʻotoʻo o le rod o le 4-5 mm).

I le faʻagasologa o le gatete, faʻaitiitia o le paluga ma lona faʻamaufaʻailoga e tupu ai. O loʻo faʻaauau pea pepa seʻia oʻo i le sima ma o ana pito ma le ea ma le ea o le a tu i fafo. A maeʻa lena mea, o le laufanua o le lumanaʻi o le lumanaʻi poʻo le pou o loʻo vaivai e le tulafono ma o le Skeleton-Hardotcher o loʻo toe faʻaleleia.

O nisi tagata gaosi aumai ia papatusi ma pou mai pepa e le o vave lava le suiga, ae o le sima mo le tele o aso mo le "matua". O lenei metotia faʻaleleia atili le lelei o elemene, ae e manaʻomia le tele o ni palasitika pepa e galue ai.

Ole taimi e manaʻomia ai le sima mo se seti o le eseʻesega o le malosi e faʻalagolago i le ea vevela ma luga o le averesi o timuga mai le 3 i le 4 vaiaso.

O le tekonolosi o le faia o Eurofacres ma le lua-auala o le pito i luga e le o se vaega tele mai le mafaufauina. O le eseesega o loo iai i le mamanu o le tino i fafo. O se tala faʻa-hemestic platifo faataʻitaʻi, totonu ia e lua ituaiga. O le faʻatumuina o i latou i le sima o loʻo faia foi i luga o le faʻamalositino. I lea tulaga, o loʻo sasaa i luga i le vaapiapi i le va o puipui o le fale.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e filifili se lamella mo faʻamalosiʻau tauaso?

Mo le faigofie ona aveʻesea o panels, o foliga o loʻo sapalaiina ma tamai ea ea. E le avatua se avanoa e fai ai le i le va o le laualuga fou sima ma foliga tino. A o le i amataina le gatete, ua tapunia pu, ma ina ua maeʻa ona maeʻa.

O le faigofie o tekonolosi ma le avanoa o le galuega o loʻo i ai i luga o le manatu o le ono mafai ona e faia eurobor. O le tali i ai o loʻo iai ma fuafua ile numera o papatusi ma pou e te manaʻomia. Afai o loʻo matou talanoa e uiga i le tele o elemene o vaega fausaga, e sili le faʻatau mai i le gaosi oloa. Afai o le selau selau pili ma vaega e manaʻomia mo le felelei o le 'upega tafaʻilagi, o lona uiga, e mafua ai ona faʻatau meafaigaluega, pepa mo le euro ma faia uma ou lima ma fai uma i ou lima ma fai uma i ou lava lima.

Manatua! O le ata vitio o loʻo iai se faʻataʻitaʻiga o le le aoga o le tamaoaiga i le faamalosia o le tamaoaiga, pe a le o le mesh i sima, e faataatia ni uaea uaea. O lenei mea faʻaitiitia o le teteʻe atu o fetuutuunai o maʻa i le teʻi ma defomitation avega.

Vaega o le faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi o Euro

Eurosgalization - foliga o le gaosiga ma faapipiiina, tele ma tau

Laasaga-i-laasaga faʻatonuga mo tagata fou i le faʻapipiʻiina o Eurofacing foliga pei o lea:

  1. O loʻo i ai se laina o le faʻapipiʻiina o le lumanaʻi o le pa. Mo lenei, i tulimanu o le upega tafailagi, ua siosiomia ai siteki ma soloaloai i le va o le cord.
  2. I le tulaga o le faʻapipiʻiina o le afa afa, o le lua o le eliina poʻo se pu o se pu o se pu ma le loloto o le 70-80 cm (faalagolago i le umi o le folasaga o le pou).
  3. O le fefiloi o maa nutimomoia ma oneone o loʻo liligi atu i le vaieli e fatuina ai se alavai i le vai o le 5-7 cm.
  4. O le pou muamua o loʻo tuu i luga o le subfolder, pe a maeʻa le pito i luga o le pito i luga o le tulaga, ma tusa o le roulette - le maualuga i luga o le eleele. Le le tumau o le maualuga o le anilar pilar e faʻatino e ala i le faʻaleagaina o piliki poʻo le maʻa.
  5. O le sima o loʻo sasaa i le vaieli ma le pou ma foaʻi ia te ia ni nai itula e seti ai.
  6. 206 Sesima 8 O loʻo tolopo mai le ogatotonu o le pou ma le iʻuga o le itu o le maea, e maeʻa le lua o le vaega.
  7. Aveina o le pito i lalo o le euro-fafaga, o loʻo tuu i totonu o le groove o le muamua toʻotoʻo pou. (O le loloto o le Groove 4 cm, o le ogaumu e tatau ona o atu i le loloto o le sili atu ma le 3 cm).
  8. Matamata le taia sima i luga o le maea, o le pou lea o lo o taoto lona lua ma latou tuu i luga o le fasila ina ia e ulufale atu ai i le 3 cm.
  9. O le pou ua tumau e ala i piliki ua motusia, ae le o sasaa sima.
  10. Mai le ogatotonu o le laina lona lua na toe fuaina le 206 cm ma toso le lua.

O le faʻasologa o le faʻamamaina o le taamilosaga o loʻo toe faia seia oʻo le pou mulimuli ua setiina.

Eurosgalization - foliga o le gaosiga ma faapipiiina, tele ma tau

Ina ua maeʻa le faʻapipiʻiina o le laina pito i lalo o loʻo maeʻa ma siaki mea leaga i luga, o le Emprever faʻapipiʻi faʻaauau. O papatusi o totoe o loo ofuina i le spans. Mo lenei galuega o le a manaʻomia le itiiti ifo ma le 3 tagata. O le vaega ua faatulaʻi mai le maualuga o le pa ma faʻamaʻaʻa ma le faʻaeteete i pou o pou pou. A maeʻa ona faʻatumuina uma Spans, e te faia le siakiina o le saʻo o le saʻo o le faʻapipiʻiina ma sasaa le pou prowerte.

Tusitusiga i luga o le autu: o loʻo i ai ma le lelei o le tasi-matagaluega ma le ofe-matagaluega kesi

Eurosgalization - foliga o le gaosiga ma faapipiiina, tele ma tau

I le ata, o siʻosiʻomaga sooga o loʻo maofa ai, ae ia faʻaaogaina se fofo e faʻapipiʻi ai soʻoga i le va o pou ma pane o loʻo le mafai

E uiga i le tapunia o soʻoga o soʻoga ma se vaifofo o itu itu o itu, e tatau ona e fai atu mea nei:

  • E mafai ona tapunia naʻo sooga o laina o le panels.
  • E le tatau ona tatagi laupapa ma pou i se fofo. O le taufaʻafefe faʻafesoʻotaʻi o le fofo ma sima e sosoʻo ma le faʻagasologa o le toniga vevela-defortation o le euro ma mafua ai le faʻaleagaina o pane.

Afai ei ai le "backlash" i le va o papatusi ma pou, ona fautuaina ai lea o tagata atamamai e faʻateʻaina i le aluga o laupapa laupapa.

Eurosgalization - foliga o le gaosiga ma faapipiiina, tele ma tau

Talu ai o le toʻatele o tagata gaosi oloa e fua mai ma le lotomafa atu ma le lotomafa atu o vaega ma pou, ona e manaʻo ai lea o tagata taulaʻi i le ono mafai ona latou ata tutoʻatasi. Mo lenei galuega, silivagutu po o se acrylic vali e talafeagai lelei, tetee i le tau i le tau. Valivali e sili ona fetaui ma le fesoasoani i se fana fana ma le malosi.

Aoga aoga pe a faʻatau euro-leai

Eurosgalization - foliga o le gaosiga ma faapipiiina, tele ma tau

Pores i luga o le potu - Faaipoipoga Faailoga

  1. E mafai ona iloga laulau ma koluma maualuga i se homogenous glossy luga. Afai o le tele o poser e vaaia i le itu i luma, sosoo ai o se sima o le a le tumau umi.
  2. O le mamafa o le ipu o le isi faʻailoga e mafai ona e iloa ai se oloa lelei mai le leaga. O le maualuga-tulaga tasi itu-itu-pito o le tino ua mamafa i le 60 kg. O sina mamafa o loʻo faʻaalia ai na sefeina e le tagata gaosi oloa i luga o lapisi ma faʻateleina le vaega o le taupulega poʻo le oneone.
  3. O le mafiafia o le vaega (i le manifinifi) e le tatau ona i lalo ifo o le 3.5 cm.

E tusa ma tau

E faafaigofieina le fuafuaina o le tau o le faʻavae o le faʻavae o le Euro FOLAFOLAGA (VAEGA MA LAʻOAʻIGA), e faʻailoa mai tagata gaosi oloa. Faʻateleina le umi o le pa i lona maualuga, ua e vave vaʻai i le tau atoa o mea.

O le tau fuafuaina o le tasi sikuea mita o le tasi-auala Euroor o le 650 rubles. O le tau mo le 2019 1m2 o loʻo amata mai ai le Brotheal Prerete Parete o le tino mai le 1300 rubles.

Tau mo le faʻapipiʻiina o EurofacIes amata i le faʻailoga o le 350 rubles i le M2. O le aofaʻi mulimuli e feutagai ma le tagata faʻatau (ia amanaia le ituaiga eleele, o le malifa o le upega tafailagi ma isi itu e aʻafia ai le galuega-malosi o le galuega).

O le averesi o le tau o le tulaga fibleglass pepa (2x0.5x0.04 m) o 2500 rubles.

Faitau atili