Ulufale palasitika faitotoa: Ata i fale tumaoti

Anonim

O le faitotoʻa ulufale mai o se tasi o elemene sili ona taua o le saogalemu faiga, talu ai o le masani masani auala o loʻo faʻapipiʻi i le fale o le faitotoʻa poʻo le faʻamalama. Ma o le filifiliga mulimuli e na o le faia o le fale mautotogi i luga o le 1-2 fola. I totonu o le atunuʻu, faʻaopopo i le faitotoʻa, o elemene o loʻo maua fua i le nofoaga ma le tele o le lona mafaufau. O le mea lea, o filifiliga mo le faʻatinoina o le faitotoʻa o le faitotoʻa e tele tele.

Ulufale palasitika faitotoa: Ata i fale tumaoti

Ulufale faitotoa i se fale tumaoti

Ulufale faitotoa

  • O le taʻitaʻi le faatuaoia i lenei nofoaga, faʻamasinoina e le toe iloiloina, uamea uʻamea nofoaga poloka. Faʻalagolago i le tapulaʻa o Steel ma tapuni i fafo o masini, latou te vaevaeina i vaega talafeagai o le saogalemu: mai le muamua tulaga o le avanoa i le fana.

Ulufale palasitika faitotoa: Ata i fale tumaoti

Le malosi o le fausaga e fuafuaina i lona fausaga ma lelei o mea na faʻaaogaina. O se pepa faʻapipiʻi ma le mafiafia o le 1.5 mm e le o fai ma sui o faigata i hacking, ma e le fautuaina mo le faʻapipiʻiina o fale fale. Peitaʻi, o lenei filifiliga e mafai ona faʻaaogaina i ofisa puipuia. O le ie armored ma le mafiafia o le 4 mm, faʻamalosia lipine ma faiʻai faʻapitoa e mafai ona faʻamalosia i le hacking ma le malosi o le mea e leai se aoga.

Ulufale palasitika faitotoa: Ata i fale tumaoti

  • Wooden - matagofie ma mauoa mea, o le mea paga lea, e mautinoa lava e le mafai e le tulaga lelei o le saogalemu. O le faʻaaogaina o se laupapa faʻapipiʻi o le uamea mamanu e aoga tele.

Ulufale palasitika faitotoa: Ata i fale tumaoti

O faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa e mafai ona faʻapipiʻiina i totonu o se atunuʻu fale, pe a fai o le faʻavae o galuega i luga o le puipuiga e faʻatatau i le faʻaaogaina o isi mea o isi mea - func, puipuiga i le ituaiga maile.

  • Palasitika - i le maketi faaonapo nei, faʻamalosia o uʻamea-palasitika fausaga ma le manuia ua faʻateʻaina lo latou nofoaga. E le mafai ona maua se tau e maua ma manaia foliga. O filifiliga mo le palasitika faitotoa poloka i le faʻaluaina o le sifi faalua ua matua faʻaaogaina lava i ofisa ituaiga. Mea e oʻo i le faʻatasi ma uʻamea, e aoga mai le maualuga maualuga vevela ma le faʻamalosiʻau, o le faʻamalosia o le faitotoʻa, o le faʻamoemoega ma le la o timuga.

Tusitusiga i luga o le autu: Seppetition mai Palation Slab ma o latou lava lima

Ulufale palasitika faitotoa: Ata i fale tumaoti

O le laufanua o le palasitika e mafai ona vali pe fuafuaina e faʻataʻitaʻi le ituaiga o isi mea. Mo le tele o taimi, e maulalo i le uamea, ae sili atu i le laau. E matua leai se manatu i le tausiga: E le manaʻomia e le mea le vaʻai i taimi uma, poʻo le maeʻa o le maeʻa, nai lo le tele ma tatau ona tele faʻamatalaga lelei.

Fale palasitika e ulufale ai

Mo le gaosiga o le faitotoʻa faitotoʻa, o se lima-lima-e fitu-potu faʻamatalaga faʻamatalaga ma le faʻamalosia o le uamea fuʻa o loʻo faʻaaogaina.

  1. O le Pusa - Faʻavaʻa mai le talaaga, ua faʻamalosia e ala Steel, faʻatulagaina o Ane e fesoʻotaʻi e elemene faʻapitoa e aumaia le faʻateleina o le finafinau.
  2. O le faitotoʻa faitotoʻa - O le faʻailoga o le ata mai le tasi poʻo le lua itu ua tapunia ma galvanzed steel pepa. I le va o laupepa o loʻo i ai le vevela ma le faʻaletonu o mea.
  3. Tioata - E mafai ona faia le faitotoʻa ma se maʻu ma le faʻamaligiina. O le triplex o loʻo faʻaaogaina poʻo le gaosia tioata faʻalagolago i luga o le vasega vasega.
  4. Faʻalelei - E masani ona faʻaogaina lokaina loka e faʻamautinoaina le tapunia o le faʻatuatuaina i le tulaga o le tapoleni.
  5. O le pito o loʻo iloga e iloga i le tele o ituaiga: o le vaega o le faʻavaʻa, steel ma o alumini (i se faʻafilemu o faʻamatalaga ma e aunoa ma le paʻu).

Ulufale palasitika faitotoa: Ata i fale tumaoti

O le faitotoʻa faitotoʻa e mafai ona faʻafaigaluegaina ma le faʻatagaina i luga o le uʻamea faʻapipiʻi luga o le faʻaaogaina i loka ma le falemata. Ina ua filifilia, e tatau ona totogi i le mea moni o le mamafa o le oloa e le laititi - tusa ma le 100 kilokalama. O loʻo faʻaalia ai e le ata le faʻataʻitaʻiga.

Fuafuaina Mafuna

O faitotoa o le Pasipa e maua ai le mafanafana o le vevela ma le le mautonu, e ui lava e maualalo e ala i le lelei uʻamea tulaga. E pei o faʻamatalaga a le tagata faʻatau o loʻo faʻaalia ai se filifiliga o loʻo sili ona manaʻomia mo se atunuʻu.

Ulufale palasitika faitotoa: Ata i fale tumaoti

I tulaga o mamanu, palasitika fausaga o loʻo tuʻufaʻatasia atoatoa ma maa, piliki poʻo se sima, faʻapea foi ma le nofo (le ofi). Lapataiga e tatau ona filifilia pe a fai o le fogafale o le fale e faia i fafie. I lenei tulaga, e fautuaina le filifili o se palasitika palasitika laufa, ma luga e faataʻitaʻi ai fafie.

  • Swing mamanu o le sili ona faʻaaogaina e masani ona faʻaaogaina mo le vaega lagolago. Atonu o se tasi-lima, o lea e lua-itu - i luga o le aoga e le afaina. E ui i mea e te sao i le tau, e talia le avanoa o le suʻesuʻe i luga o le poletila.

Mataupu i luga o le autu: Afai o le faapaologa o loʻo tafe mai luga - o le a le mea e fai ma o ai e faʻafesoʻotaʻi

Ulufale palasitika faitotoa: Ata i fale tumaoti

  • Sliding - e le mafai ona faʻatinoina i au tutoʻatasi, e ui ina e le masalomia. O lona tulaga o le le soifua-faaletonu - O le mativa o loʻo foia ai ma le fesoasoani o tekinolosi o ona po nei: o le auala i le osofaʻiga. I lea tulaga, o le faitotoʻa o le faitotoʻa e le maualalo atu i le masani masani faiga. I le ata - o se faʻataʻitaʻiga o se tioata sliding mamanuina.

Ulufale palasitika faitotoa: Ata i fale tumaoti

O le tapoleni e mafai ona faia i auala eseese.

  • Tutuli - faitotoʻa palasitika o se mea mafiafia mautu, faʻatasi ma pe leai. E mafai ona faʻataʻitaʻi soʻo se isi mea.

Ulufale palasitika faitotoa: Ata i fale tumaoti

  • Faatasi ai ma se faaluaina-glashed faamalama, o se vaega o le faitotoʻa o le faitotoʻa o se ipu lua-glashed tioata o le 2-3 tioata ma faʻateleina ai leo ma le vevela o le tino. Tioata mafai ona manino uma ma matte. E mafai ona faatino se ata i luga o le tioata. I le ata - palasitika shoash ma se ipu.

Ulufale palasitika faitotoa: Ata i fale tumaoti

O le le manatu o le uamea o uʻamea-palasitika mamanu o le mafai lea ona tuʻuina le faitotoʻa o le faitotoʻa ma le tapoleni laupapa, lea e suia ai le foliga o le fale. I le ata - o le faitotoʻa faitotoʻa.

Faitau atili