Tarlan Fabric - faamatalaga, foliga ma iloiloga

Anonim

O se mea o loʻo iai i ona po nei, o lavalava o le maualuga o le faʻamafanafanaga ma le faigofie. I lenei tulaga, o tekinolosi fou Tekonolosi mo le mauaina o mea ma meatotino e masani ai o loʻo atiaʻe ma faʻaleleia atili. O se tasi o nei atinaʻe o se ie na taʻua o Tarlan (Tallan) - Synthetic mea ma se vaega faʻapitoa o le lalaga, aua e maua ai le sili ona maualuga le puipuiga mai le tau o le metablic le paʻu paʻu.

Tarlan Fabric - faamatalaga, foliga ma iloiloga

O a foliga o lenei mea?

O Tarlan o se mea fou o le abthetic ie, o loʻo faʻaaogaina i se fetauiga faʻapitoa o loʻo i ai se "faʻaletonu" fausaga ".

Mai isi mea e tasi o le ituaiga ituaiga o DELLNA ese, muamua o mea uma, i le mea moni e faia i ponaivi i le possul (Nylonly) le sili atu i le 180 g ).

I se faʻaopopoga, o le upega tafailagi e faia e ala i le auala e toe faʻatupuina ai le lalagaina, o loʻo faʻaalia ai ni mea laiti. O le iʻuga, o lona malosi e aʻe, ma ua faʻasolosolo lemu lava le mea e paʻi i le tagoga, e ui lava e mafai ona vaʻaia lelei ma fite.

O lenei ie o loʻo i ai le maualuga o le puipuia o lagona faʻafetai i se faʻapitoa malosi o le polymer, lea e faʻatatau i ai mai totonu. . O le faʻaseʻe o le fausaga lea o lenei Polymer e le lafoina le ea malulu ma le vai mai fafo, ae e maua ai se faʻauiga o le ea ma vai vaipanoa, ma taofia ai le paʻu. O ituaiga o ia ie na gaosia ai se tele, ma o le faʻamatalaga o le tusitusiga o loʻo iai ni uiga talafeagai uma - o le sili atu, ituaiga o le faʻatonutonuina, etc.

Tarlan Fabric - faamatalaga, foliga ma iloiloga

O le ituaiga autu o mea e taʻua o le Nylon Tanlan pe (n) Tallan. Ose potu faʻapitoa lea e faʻavasega ai ie mo timu ma peleue, o loʻo faia i eseʻese mafiafia ma le mafiafia. O le malamalama o ie e iai se faʻailoga o le faʻailoga o le 185t, Detese - 330t. Ina ia faateleina le malosi, o le Tallan o loʻo faʻamalosia e sili atu tumau fibers, o loʻo fesoʻotaʻi i le laina o le auala poʻo le faʻavaomalo o le sela, o loʻo faʻaalia e le RIP-taofi poʻo le faʻailoga.

Tusiga i luga o le autu: ata vali ata tifaga: polokalame ma faamatalaga ma vitio

O le vai-nifo o le vai o loʻo i ai foʻi le faʻaaliga

  1. O le Milmer, o le polymer vaega o paʻepaʻe lanu, o le a faʻaaoga mai le itu sese ma maua ai le susu, ma puipuia ai le soloia o le faʻapipiʻi afi i luga.
  2. Pa o se polyrethane vaega, i le leai o le susu o le susu e mafai ona manino ma apalai uma i le pito i luma ma luga o le sese. I totonu o ana meatotino, e alualu i luma o ala o le lautele, ua afaina ai le puipuia o le vai faasaga i le vai.
  3. Fabric ma Marking Pra 3000 pe maualuga atu (numera - o le maualuga tau o le vai koluma) e manatu o le susu.
  4. Faailoga le Vaimata o lona uiga o le polyrethane vaega na faaaogaina e le splashing.
  5. Ia o le vai-replent e taofiofi lea o le susu o le susu ua lapaina i lalo o le oloa;
  6. HI-Pora - o le membrane vaega ma se lapoʻa tele ma faʻateleina "manava" meatotino.

Meatotino o ie

Tarlan Fabric - faamatalaga, foliga ma iloiloga

Tele o suʻesuʻega suʻesuʻe ma tagata faʻatau iloiloga faʻamaonia o le faʻatinoga o le faʻatinoga o lenei mea e sili ona maualuga:

  • tumau ma faigofie;
  • tekonolosi i gaosiga ma suisui;
  • fata o loo ofuina, a o le gata o galuega faanatura, soloia ai, ... ultraile lodā;
  • laititi le hygroscopic ma tiga vave;
  • soloia vai ma palapala, e tetee foi e afu ma lololo;
  • atigifu;
  • aveese le ea ma aveese mai le mataua o le paʻu;
  • Faigofie ona kilia e oʻo i le fale.

O oloa na faia o le vai-replents le mafai ona sili atu le le fiafia o le Nylon, e tumau ma matagofie, o latou gaioiga faʻataʻitaʻi ma le matagofie foliga ma le tele o mea mai fafo.

O le a le suʻi mai le Talen?

O lenei ie e faʻaaoga muamua o le tumutumu pito i luga o lavalava mafanafana - timuga, faila, lalo o peleue, i lalo peleue, o matagi, ma isi O sea talanoaga lelei e lelei lava mo ituaiga eseese o le tumaʻoti kakakuka, ma e mafai ona faʻaaogaina uma i oloa i mea uma i aso uma ma i mea faʻapitoa e fiafia i ai.

Tusitusiga i luga o le autu: faaleleia Sven Street failauga

O le tele o ituaiga o le faʻaaogaina o Tallan, fuafua i le mafiafia ma ituaiga o vai-replent system, o:

  1. Ofu pepe. Malosiaga, o meatotino puipuiga a le vai ma foliga manaia o le a mafai ona fausiaina ni peleue, manava, lalo o le taumalulu ma isi lavalava, aʻoga ma teine. O lavalava faapena e matagofie, faigofie, e le fuafuaina, e le o faʻamalosi femalagaiga, siama ma le filogia, e le fausia ai se mea matagofie ma le faʻatuatuaina o le timu ma le kiona. E taua foi le aʻafia o le masani ai o faʻamaʻi i luga o ofuvae poʻo le peleue e mafai ona aveʻese mai ai le solosolo e aunoa ma le faʻalavelaveina o savaliga.
  2. Laei mo taʻaloga ma galuega i fafo. O meatotino uma o loʻo i luga e talafeagai mo i latou e fiafia i gaioiga faʻamalositino i le ea fou, auai i le taumalulu taʻaloga, e aofia ai ogaoga. O le tagata faʻamalosia tausia ma le faʻatuatuaina e leai se tonu o le a lagona le faʻamaoni i soʻo se faʻamasinoga, ma o le taugofie tele e fetaui lelei mo lavalava taulaga.
  3. Nofoaga puipuia, faʻaigoa ma le vaipunau, ato ato, maa, o le a maua ai e le maasiasi o le a taua tele auaunaga i le tele o olaga tulaga.
  4. Le gaosiga o meafale ma le laʻititi, aemaise i nofoaga lautele (Cafes, Faafiafiaga ma Nofoaga Taavale, ma isi)

Tarlan Fabric - faamatalaga, foliga ma iloiloga

O le tele o iloiloga o lavalava gaosi oloa faʻamaonia o le polymer systener, i luga o le lima, puipuia le kulimi o pito o le ie ma faʻataʻitaʻiga. O tala ma tala o le Pora ma Pra o Ultra e manaʻomia ni mea faʻapitoa masini ma lelei tomai e galulue ma i latou. O le manifinifi manifinifi ua lava le palasitika, o loʻo faʻamamaina ma faʻatagaina oe e fatuina ofu fatu.

Faavae o le tausiga

O le tausiga o oloa ma polymer e le o faigata:

  1. O le autu autu e tatau ona matua maitauina: Tafolan ua soloia na o le vai vai, e oʻo atu i le suavai paʻu ma shampoo.
  2. Oloa e le mafai ona feʻe ma taofia le faʻamamaina mama, faʻapea foi ma le gaioiga o vailaau nofo.
  3. Masini po o le tusi lesona fufulu i totonu mafanafana vai ma masini Spin auala faatagaina.
  4. O le a le mago ia mea faalenatura i tulaga masani, e le manaʻomia ia sa i ai, i tulaga ogaoga, e le tatau ona vevela, i le 150 tikeri.
  5. Oloa e mafai ona teuina i gase.

Mataupu i luga o le autu: Crochet sikuea fala. Polokalame

Faitau atili