Faʻapefea ona tautau Cornice i luga o le pa: o le vaega o galuega manaʻomia meafaigaluega

Anonim

I aso uma o le olaga, timuga, tootoo, toʻotoʻo, o loʻo faʻaaogaina i fale mautotogi, fale, fale o loʻo iai , faapipii elemene. E i ai fuafuaga lelei talafeagai mo soʻo se ie faʻamaufaʻailoga, e mafai ona e mauaina faʻataʻamilosaga, suavai, faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga, uʻamea, e i ai faʻataʻitaʻiga ma le mamao le puleaina.

Faʻapefea ona tautau Cornice i luga o le pa: o le vaega o galuega manaʻomia meafaigaluega

Ata 1. Faʻapipiʻi polokalame

fusiua o le cornice.

O le o loʻo avea ma mea e faʻapipiʻi ai mo le faʻasaʻoina o pupuni, o se isi vaega teuteu o totonu o le potu, o le matagofie ma le saʻo o le faʻamalama e faʻalagolago i le faʻamalosi o le cornice o le faʻapipiʻiina o le faʻamalosia.

Auala e Filifiliina ai se Cornice, o le manatu o le manoa faʻataʻitaʻiga

O le paleti o mea o aso nei ua eseese. Pe a filifilia le tulaga autu o se tuʻufaʻatasiga ma se vaega puipuia ma totonu o le potu. O le tasi ituaiga o stylistic fofo o mea e mafai ona faʻaalia ai le fealofani, olioli ma le matagofie.

Ata 2. node ata.

O le mamanu o le potu na faia i le faiga masani, lelei lelei le atopau ma taamilomilo uma. Ma pupuni, Roma ma Iapani ua tuʻufaʻatasia ma alminutum faʻamatalaga. Mo se potu ma se mea matagofie o le décor, na fai ma sui mo ni faʻataʻitaʻiga. Mo nofoaga ma se mamanu i le faiga o sitaili, maualuga-tel-tech, sili ona aoga talafeagai ma manoa sili ona talafeagai lelei, faailoaina se ea i totonu o le tino.

O le a le mamafa o le cornice? O le faʻataʻitaʻiga lea i le ituaiga o se manoa, o se mea lelei ma puʻupuʻu mamanuina filifiliga mo le le o potu maualuga, faʻamalama matala ma le lelei geodza, sili ona pupuni, agk, chitsi, chiff, chiff, chiff, chiff, chiff, chiff, chiff, chiff, chiff, chiff, chiff, chiff, chiff, chiff, chiff, chiff, chits, chiff, chiff, chiff, chiff.

O ia faʻataʻitaʻiga e le faʻapipiʻiina i luga o faamalama o loʻo i ai le ituaiga o le arch, o loʻo faʻaaoga le faʻaaogaina o le avanoa i totonu o le faʻamalama o loʻo taulaʻi atu i le ata totonu. O taga e manatu e fai sifusiina manoa manoa, o loʻo faʻatino mai i faiga vō, o loʻo iai puipui i se puipui o fugalaʻau, laʻau, ufanafana e leai ni totogi fuainumera.

Mataupu i luga o le autu: Storprof ata ata mo le fola: Fautuaga mo le filifilia

Faia o loʻo i totonu o le aufaʻafola i totonu, e mafai ona e faʻaaogaina le mea e tasi, lua ma le tolu-laina faʻataʻitaʻiga, o nisi taimi e mafai ona faʻapipiʻi mo manoa nusipepa.

Faʻapefea ona tautau Cornice i luga o le pa: o le vaega o galuega manaʻomia meafaigaluega

Ata 3. Faamalosia o le carnice design ma pupuni.

O EAave e ese le faigofie o le masini, e aofia ai auiliiliga nei: O se paga o atigi uʻamea, o se manoa, lua faaofi o le pito o le elemene. O matau ma paipa i totonu o pa e le o aofia ai, e filifilia lava e faalagolago i le lanu o le lanu.

Manoa e faia mai apamemea, apamemea. Puipui e pei o se vaega e tutusa le paolo e pei o manoa. Atonu latou te umi lava o le 5 m, lapoa i luga i le 8 mm.

Afai e manaʻomia manoa mo le mamanu o le faʻamalama e sili atu nai lo le 3 m, maua seti ma se puipui tutotonu.

Faʻapipiʻiina o lenei vaega o le a faʻatagaina le manoa e le fafagaina, tausisi i se nofoaga. Peitai o ie puipui na pipii i le mamafa o aano o manufeʻai e mafai ona tamoe le manoa, ua faʻaleagaina ai le faʻaalia o Cnices ma Asthetics of the Totonu o le totonu. Pe a fai le filifiliga o pupuni ma o le EAVERS, e manaʻomia le faʻasaʻoina o le saito.

Faapipiiina o puipui puipui, mea taua meafaigaluega, vaega o galuega

E toatele tagata e fia galulue ia Eaves, o a mea faigaluega e manaʻomia mo lenei. Muamua, e manaʻomia le faʻatulagaina o le tele o le tatalaina o le fausaga mo le uʻuina o le a faʻapipiʻi avega. E tatau ona tuʻuina i le amataga, ia avea 0.5-1 cm puʻupuʻu nai lo le amataga. O le isi mea e tatau ona e fuafuaina le maualuga mo le faapipiiina o le fausaga ina ia aua neʻi taofia le faʻamalama pe a tatalaina ma tapunia. E tatau ona e pei o le mea faigaluega mo le galuega:

Faʻapefea ona tautau Cornice i luga o le pa: o le vaega o galuega manaʻomia meafaigaluega

Vaega o le faapipiiina o o eaves i luga o le puipui.

  • le penitala;
  • sikululau sopo;
  • sikulukalaiva;
  • Uafu;
  • stemptodder;
  • rofautte;
  • lava-lipping scw;
  • Mafutaga;
  • fao;
  • Na vave ona teuteuina fao.

O manoa o manoa mo le uuina o ie puipui e faigofie ona faʻapipiʻi i luga o puipui i luga o puipui o loʻo faʻapipiʻiina i le afifi. O manatu o le faʻamalama e faʻalagolago i le ala e faʻatupu ai ni ofa, mai le lelei o le faʻavave. O le pepa faʻapipiʻi e ono foliga pei o lenei: Ata. 1. O lenei polokalame e atagia mai ai le masini ma le faʻavae o le cartorac node o le puipui puipui, e aofia ai ni manoa.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona maua le vai mai le ea i tulaga ogaoga

Ia faʻamautuina le malu puipuia, e manaʻomia le faia o galuega i tulaga. Matou te tuʻuina i luga o le puipui o le nofoaga e faʻapipiʻi ai puipui, lagolago puipui i le puipui o totini ma fao. Faʻapipiʻi puipui e tusa ma faʻatonuga. Ua matou tuua le pese i luga o le pito o le manoa ma fai ai se manoa i le pito o le puipui pito. Ave lau kopi mo pupuni i luga o se manoa.

Ma le isi ma matou na te tikii le manoa i le puipui lona lua, maumau, faaloaloa ma le fesoasoani a le tagata tekonolosi. Matou te lalafi ie pupuni, i le tulaga o le manoa sasi ma le le mautonu o le tenisione. O le faʻapipiʻi node e ono foliga pei o le Ata 2. O le Healpbal Spred Square Strey Cornice foliga lalelei foliga ma aso nei, fuafuaina mo pupuni na faia o le malamalama ma vaivai.

Faʻamalosia carnice o loʻo avea ma pupuni mafai ona i ai pepa nei: Ata 3. Ua auiliiliina e Rices i lana lava galuega tuusaʻo, e nana, e naʻo le puipui o loʻo vaaia faʻapea o le puipui. O le autu autu o le faamalama e pupuni. O le Cornoco String o se sili lelei filifiliga mo le faapipiiina o le Austrian Shortains. O le matagofie au ie a Auseria, o matata ma le manuia ma le lelei o le potu o le potu, avea ma vaega autu o le paketi o le faʻamalama, teuina i luga o mama.

Faigofie, Talitonu, i le vave tele e fesoasoani ai Cornis ona fesoasoani faagasolo i tekinolosi, auala auala i luga o le puipui.

Faitau atili