Fuafuaina o laupapa ma uʻamea faʻaʻau i luga o le fogafale lona lua o le fale

Anonim

O le a faia le laupapa laupapa poʻo le uʻamea faʻapipiʻi ma ou lava lima e tatau ona e faʻaaogaina tele le gauai atu i le fuafuaina. E ui i le foliga foliga faigofie - o le sitepu o se faʻataʻitaʻiga tele o le inisitiʻetiʻesega o le inisititutiga tele, o node o le e tatau ona mafaufau i fafo, ma faʻatasi ai e tatau ona latou faia se tasi e puipui.

O le Sted / Wooden Clircase poloketi e tatau ona aofia ai le tali mo lona aoga ma teuteu vaega. Fai ma o le a sili atu lona faigata nai lo le itiiti o lo oe poto masani i lenei ituaiga. Talu mai le taimi uma o loʻo fuafuaina, ona e manaʻomia ai lea e vali auiliili pe faʻafefea ona faia le fuafuaina o faasitepu i le fogafale lona lua o le fale tumaoti o se fale tumaʻoti. O mataupu faavae lautele o le fausiaina o le laupapa ma uamea sipela e le talitele. Pei ona alu le tala, "O le Tiapolo e taoto i auiliiliga." O i latou ma manatu i auiliiliga.

E aoga le maitauina o le faʻatulagaina o faasitepu i le tele-iunite o le iunite poʻo fale e faʻatonutonuina e le tele o laupepa. O le autu o nei Gost 23120-78 faasitele, o le faʻataʻitaʻiga ma le fili steel ma snp insel ma snap i le 1-14 compuner.

Peitaʻi, i fale tumaʻoti, o le maualuga o le maualuga e faʻatapulaʻaina ai le lua o fola, o lē e ona e leai se totogi i le filifilia o se faʻasologa. E ui lava, peitaʻi, o tulafono faʻavae mo le fausiaina o le faasitepu e tatau ona tele atu.

Fuafuaina o laupapa ma uʻamea faʻaʻau i luga o le fogafale lona lua o le fale

1 Tulafono - filifiliga o le faasitepu nofoaga i le fale

Fai se faʻapipiʻi saʻo e tusa ai ma tulaga i se fale tumaʻoti e taofia ai le faʻatapulaʻa o le avanoa. O le mea lea, o le toʻatele o tagata e manaʻomia le lavelave mamanuina: o se savaliga faʻataʻitaʻi ma se faʻataʻamilomilo poʻo se sikulu. Faʻataʻitaʻiga Faamaninoina o le tele o fautuaga e uiga i le mea ma pe faʻafefea ona tuu se sitepu i totonu o le fale ina ia ia una ai le avanoa.
  • Fai i le tele o faasitepu e sili atu i lena vaega o le fale o le a le aoga. O le sitepu i le potu nofomau e fausia ai ni faaletonu;
  • Saunia auala saoloto i le faasitepu;
  • O Staircases e sili ona lelei e faʻatautaia ai sitepu. Aemaise lava pe a fai o le le tutoʻatasi o le fausiaina;
  • Mafaufau i ni fesuisuiai ni suiga sese, ma na o le taimi lena sili atu faigata;
  • Mafaufau e le gata i le faasitepu, ae o le aumai foi / faʻaiʻu meaafale, masini. E tatau ona talafeagai mo tagata uma o le aiga;
  • Afai o le avanoa (nofoaga) i lalo o le faasitepu i totonu o le fale ua fuafuaina e faʻaaogaina, e sili atu le filifilia o se fuafuaga tapunia. Ma, i luga o le isi itu, o le faʻaofuina tatala faia le avanoa sili atu le lautele, o lea e faʻatino e faʻaaogaina i totonu o potu;
  • Mafaufau o le faʻapipiʻiina o se uʻamea faʻapipiʻi i totonu o le fale laupapa e mafai ona faia pe a uma le fale o le a lafoai. Na., Pe a uma le 1-1.5 tausaga. A leai, solomuli i le fale o le a ia taitai atu ai i le solia o le faamaoni o le amiotonu.
  • Ia mautinoa o loʻo i le taualuga (overlapping) e mafai ona e faia se tatalaina mo le sitepu mo le faʻapipiʻi o le falefaimea, o le fale 'ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le monolilim Plate, o le masini o le faʻafanua na te faʻatupuina ai ni faigata tele.

Faʻafefea ona faʻaititia le tele o le vaʻai mo le faʻasitepu i le fogafale lona lua?

Aoga aoga mai le poto masani

  • 20% mafai pe a fai o le sitepu ma le 150 tikeri ua faapipiiina;
  • I le 30% o le a fesoasoani i le faʻapipiʻiina o le apefai ma lua maka ma se tulaga. Nofoaga o tupe maua ua ausia ona o le mea moni o le gaioiga suia 180 °;
  • i le 60% e ala i le faʻapipiʻiina o sitepu i le sitepu ma sitepu "papa laasaga";
  • 80% ausia e ala i le faapipiiina o le sikulupala. I le tulaga lea, e suia le gaioiga 360 °.

2 tulafono - foliga ma ituaiga o faasitepu

I totonu o se fale tumaoti o loʻo iai le avanoa e le o mulimuli mai ai i tulaga faʻapitoa ma tala a le GTA. Peitaʻi, o faʻavae faʻavae o le faʻatulagaga tatau ona maitauina, aʻo le i maua ai e le le amanaiaina o le le saogalemu o lenei inisinia.

A o le i amataina ma mea faʻatatau, e tatau ona e iloa e lua mea taua e aʻafia ai le iʻuga.

Muamua, o se foliga fau foliga.

Mai le manatu o le ata o le mamanu, o faaluaina uma faasitepu e mafai ona vaevaeina i ni vaega se tolu:

  • Tifaga . E aofia ai ma ni vaega eseese. Latou, o le a vaevaeina, e vaevaeina i le tasi-itula, lua pe sili atu - tele-itula. I se faʻaopopoga, o le sitepu o le taʻele e mafai ona sao, ma se sitepu poʻo le liliu (tamoe laʻasaga).

Mataupu i luga o le autu: i totonu o le faauma i totonu o tekonolosi gypsum piliki

I fale tumaoti, o le laupapa ma uʻamea faʻapipiʻi ma le uʻamea laʻasaga e lauiloa (ma se liuga o le 90, 180, 360 tikeri).

  • Fao (spiral) . I le faasitepu o lenei ituaiga o le tulaga ua vaeluaina faataamilo i le Axis. Latou te fiafia pe a leai se avanoa avanoa mo le siʻosiʻomaga o le ata. Ae o le fauina o le sikulu faʻapapa e sili atu le manumalo ma manaʻomia ai se sili atu loloto fuafuaina.
  • Piilima . Faʻasino i mamanu feʻaveaʻi, o lea tatou te misia ai i latou, talu ai o le a tatou faia le fuafuaina mo le nofoaga faʻataʻitaʻi.

Lona lua, o se ituaiga o le faavaa.

O le faʻavaʻa o le uamea ma laupapa laupapa e mafai ona faia i ni isi itu:
  • Starcacad i kooka . O le faʻavaʻa o le faʻavaʻa e tasi pe lua utupoto atoa, o fea o sitepu e puʻeina i luga.
  • Shiorcase i luga o le faiaoga . O le faʻavaʻa e aofia ai le lua lagolago e lua o loʻo tausia mai le itu
  • Shiorcase i Bolzakh (Aupito. "PIN"). Faailoga faʻavaʻa o loʻo faia saʻo i le puipui.

3 Tulafono - fuafuaina o le lautele o le apefai

Tele tagata e le iloa le mea e tatau ona amanaia e fuafua lelei le lapefai. Faʻafiafiaga finau e iai le tala i tulafono autu e tolu o le a avea ma nofoaga saogalemu, aulelei ma faigofie ona faʻagaioia.

O le apefai tapulaʻa o loʻo faʻaalia i le ata

Fuafuaina o laupapa ma uʻamea faʻaʻau i luga o le fogafale lona lua o le fale

Maualuga o faasitepu

O le maualuga o le mamao mai le fola o le muamua fola i le fola (e le o le taualuga) o le lona lua. E masani lava o le stargacase pito pito i luga o loʻo i luga o le uluaʻi fola laupapa. Mo le faigofie o le agai atu i luga o sea surcase, e i ai le tofo.

O le mea mamao mai le tulaga i le ogatotonu e mafai ona fuafuaina e pei ona taua: O le tuputupu aʻe o le sui maualuga o le aiga e ave ma 100 MM e faʻaopoopo. O le tulaga fautuaina o le lumen (le galuega maualuga o le faasitepu) o le 2 a. O lenei taua e tatau ona tumau i le atoa o Mati.

Fuafuaina o laupapa ma uʻamea faʻaʻau i luga o le fogafale lona lua o le fale

O le fuafuaina o le maualuga o le faasitepu o le sili sili ona lelei

Manatua. E mafai ona tuʻuina se sitepu i potu nofomau pe a naʻo potu o le muamua ma le lua fola e vevela. A leai, e tatau ona tuuina i se potu le nofomauvai.

Umi Laudder (Marsham Umi)

Mo faiga masani o Iapani, o le umi o le shircase e tutusa ma le umi o le savaliga poʻo le aofaʻi o le umi o ma le sitepu i le va o le sitepu i le va o latou.

A fuafua le umi o le sikuluka faʻafanua poʻo le faasitepu ma auvai, o le averesi o Mati umi ua fuafuaina. I le tulaga lea, e faia le fua i se mamao o le 50 cm. Mai le nofoaga (pito o le snan).

Lautele o faasitepu i se fale tumaoti

O le lautele o le mamao o le faasitepu mai le puipui pe i le va o le lua lima lima. Ua faʻaalia ni tapulaʻa i le ata.

Fuafuaina o laupapa ma uʻamea faʻaʻau i luga o le fogafale lona lua o le fale

Fuafuaina o le lautele o le faasitepu - fautuaina (sili ona lelei) tulaga taua

E fautuaina tulaga faatonuina e faʻavasega mea nei i le poloketi:

Lautele o le savaliga o le taulaga:

  • 1.5 m. - Faʻateleina le tulaga o le faʻamafanafanaga;
  • 1-1.2 M. - mafanafana sone;
  • 0.8-1 M - faʻatagaina naʻo le naʻo le Cirging Clainder o loʻo i le puipui;
  • I lalo ifo o le 0.8 m. E talafeagai na o le au fesoasoani.

Lautele o le savaliga savaliga o le savaliga i le savaliga mo tagata.

  • 1.1 m - o le itiiti ifo faatagaina lautele.

Lautele o le sikuluga sitepu:

  • 1.4 m - faamafanafanaga sone;
  • 1.1 m - o le itiiti ifo faatagaina lautele.
O lenei ona o le mea moni o le sgag laasaga e faaitiitia i le vaega tutotonu o faasitepu.

O le tulimanu o le oona o le faasitepu (lalagaina)

O le tulimanu o le fiafia e iloa ai le faigofie o le faaaogaina o faasitepu. Lelei tele, o le sitepu e mafai ai ona e sefe se avanoa aoga, houl faia gaioiga sili atu le mafanafana.

Fuafuaina o laupapa ma uʻamea faʻaʻau i luga o le fogafale lona lua o le fale

O le fuafuaina o le tulimanu o le faʻanaunauga o le apefai o le faasitepu e faʻatatau i le laʻasaga o loʻo faʻaalia i le Ata. O loʻo vaʻaia manino iinei, o le a le tulimanu e tatau ona avea ma faʻailoga i totonu o se potu nofomau.

O le sili ona fiafia i le lomiga mo gaioiga o loo i totonu o le lanumeamata ata.

Mea na saunia mo le 'upega tafaʻilagi www.moydom.net

Manatua. I le tulimanu o le tiʻetiʻe i le 45 °, e naʻo oe na o le toe foʻi i le faasitepu.

A o faʻataʻitaʻiga faʻaaliga, o filifiliga tuʻufaʻatasi e masani ona faʻaaoga i totonu o le fale. Ia malamalama pe o le a le mea e tuʻu ai le lima i luga o le sitepu, e tatau ona e uuina se tutusa i le va o le pito i lalo o le sitepu (Kosoour, o le nofosala, o le nofosala, o le nofosala, o le tagata agasala) ma le le nofosala, o le nofosala, o le nofosala, o le nofosala i ai, o le ua agasala) ma le le nofosala, o le nofosala, o le nofosala, o le tagata agasala) ma le valiina o le amuina. Matematika, o se faigofie le fuafuaina o le tulimanu i luga o le pythagorean theom.

Aofai o faasitepu

O le numera o sitepu e le faʻatonutonuina ma e faʻalagolago i le maualuga o sitepu ma le maualuga o le pipii (toe tu). I ni pou se lua-pou, e fautuaina e fai le lava numera o sitepu, ae o faʻataʻitaʻiga, o sitepu o loʻo tufatufa atu i le va o vaʻa o le le faʻamalosi.

Manatua. Mo fale mautotogi, o le numera o sitepu e faʻatonutonu ma aofaʻi i le 9-11 laasaga.

Tusitusiga i luga o le autu: faʻata ma Mose i totonu o le faletaele e faia oe lava

Le maualuga o le pipii (le mamao i le va o sitepu o le faasitepu)

Fuafuaina o laupapa ma uʻamea faʻaʻau i luga o le fogafale lona lua o le fale

O le fuafuaina o le maualuga o le faasitepu o tagata sili ona talafeagai o tagata faaaoga e iloa ai le mamao i le va o laasaga vavalalata o le 150 mm.

Manatua. Mo i latou e faia faasitepu ma o latou lava lima - o se sili atu le maualuga e faigofie ona aveese, fetuunai le maualuga o le pipii i le va o le mulimuli ma le penisione muamua ma le tutoatasi

Laasaga Staircase (lautele Vaega)

Fuafuaina o laupapa ma uʻamea faʻaʻau i luga o le fogafale lona lua o le fale

I le sitepu o faasitepu e tatau ona e faalagolago i luga o le vae atoa. O le mea lea, o le lautele lautele o le sitepu e tatau ona i lalo ifo o le 230 mm. (35 tele). O le taimi pito sili ona faʻatagaina o le 100 mm lautele. Ae masani savali i ia laasaga e tumu i manua.

Manatua. Afai e te faʻateleina le lautele o le sitepu i luga o le 650 mm (o le averesi o le umi o le sitepu o le tagata matua), o le a le ofi i luga o le sitepu, e mafai ona e leiloa ma valea.

Fuafuaina o laupapa ma uʻamea faʻaʻau i luga o le fogafale lona lua o le fale

O le mamao e mafai ai ona e faʻateleina le lautele o le laʻasaga i luga o le lautele o le tulaga e mafai ona faʻatino i le faʻaiuga o le tulaga. I le taimi lava e tasi, e le tatau i le sitepu ona tautau i luga o le tasi muamua e sili atu nai lo 50 mm.

Manatua. O le fuafuaina o le lautele o faasitepu, aua le galo o le mamao i le va o ato e tatau ona i totonu o le 100-150 mm. A leai, o se pa o le a le le saogalemu. Ile taimi lea, o le paleni ua faapipiiina ina ia faʻapipiʻi ai acsinstins ia - tasi i luga o le tulaga, lua i le sitepu poʻo se isi mea.

Umi faasitepu faasitepu

O le umi o le umi e fuafuaina e le mamanu o le faasitepu. Afai e lua faleie o loʻo faʻaaogaina o le autu o le vaega autu o elemene - o le umi umi e tutusa ma le mamao i le va oi latou. Afai o le koshur (tasi pe lua), o lona umi o le tulaga o loʻo fuafuaina e le tagata faʻatau.

Faʻatonutonu laasaga e faʻalagolago i le tulimanu o le faʻalumaina o faasitepu o loʻo faʻaalia i le foliga. O nei mea fuafuaina o le a fesoasoani pe a manaʻomia le ata o le faamuamua i faasitepu i le fola lona lua.

Fuafuaina o laupapa ma uʻamea faʻaʻau i luga o le fogafale lona lua o le fale

Fautuaina tapulaʻa o sitepu (umi) faʻalagolago i le sitepu

4 Tulafono - saʻo le fuafuaina o le tele o sitepu

Talu ai o mea uma e fesoʻotaʻi ma le tasi ma le isi, e fuafua ai, ua lava le i ai o le moni malamalama o le geometry. O le a matou faʻaalia le ala e fuafua ai le sitepu i le faʻataʻitaʻiga.

Faʻataʻitaʻiga 1. Fuafuaina o le umi o le faasitepu ma le lautele o le tatalaina

I lea tulaga, o le fuafuaina e faigofie ma talafeagai ia i latou e televave avanoa avanoa i totonu o le potu.

Fuafuaina o laupapa ma uʻamea faʻaʻau i luga o le fogafale lona lua o le fale

Fuafuaina o le umi o sitepu ma le lautele o le tatalaina

Faʻafefea ona fuafua le umi o le faʻasitepu i le fale

Fuafuaina e pei ona taua. O le lautele o le taualuga o luga o le 200 mm ua faaopoopo i le maualuga o le potu i le 3000 mm. O le taunuuga tau o 3200 mm. Matou te tufatufa atu e 160 mm (fautuaina le maualuga o le faalauiloa) matou te mauaina le numera 20. O i latou. O le sitepu o le a aofia ai 20 sitepu.

Faʻavae i luga o le mea moni o le fautuaina lautele o le tulaga o le 300 mm - o le umi o le sitepu e tatau ona avea ma 6000 mm (20 laasaga 300 MM). Pe, pe a fai o le tulaga e faia e le 50 mm, o le umi o le sitepu o le a 5000 mm (20 sitepu i le 250 mm - 50 mm).

Faʻafefea ona fuafua le lautele o le apefai

E fuafua lava o: mai le 3000 mm (o le maualuga o le potu) ua vaevaeina 1900 (o le fautuaina fautuaina o lume). Tatou maua le 1100 mm. O lenei taua ua vavaeeseina e 160 mm (maualuga o le tulaga) ma matou te mauaina le numera o sitepu o loʻo i ai le vaega o loʻo iai. Iuga o le fuafuaina - 6,875, I.e. 7 laasaga.

O le 13 o le 13 o le 20 laasaga e tatau ona i ai i le fua o sone free. A leai, o le savali i lalo o le a le le mautonu. O le lautele o le tulaga o le 300 mm, ona o le lautele o le amataga o le 13x300 mm = 3900 mm.

Siakiina 1100 (overlapping lautele) 3900 (lautele o le tatalaina) = 6000 (apefai umi)

Peitaʻi, e le o tagata uma e iai le avanoa e tuʻu ai le 6 poʻo le 5 mita i lalo o le sitepu. I le tulaga lea, e aoga le taina le lautele o le tulaga poʻo le maualuga o le faʻapipiʻi. Ma e mafai ona fai se sitepu ma le liliu pe o le sitepu "pack laasaga". O galuega faigata e sili atu faigata, o lona uiga o le a sili atu ona faigata.

O se faʻataʻitaʻiga o se ata o se uʻamea faʻapipiʻi i le tasi kouse

Fuafuaina o laupapa ma uʻamea faʻaʻau i luga o le fogafale lona lua o le fale

Uamea apefai ata i luga o le tasi kolorow

Faʻataʻitaʻiga 2. Fuafuaina o le tulimanu o le taua o le faasitepu ma faavaa o sitepu

O nei mea iloga e sili atu tulaga faigata ma e mafai ona faʻatino e le tele o metotia. I totonu o latou ua lauiloa e pei o:

  • auala komepiuta;
  • Tanu Hasi;
  • laina o le ola ai auala;
  • Salu auala;

O nei metotia e faʻatasia le manaʻoga mo le poto faʻavae i le mamanu o le ata. O le polokalame o le faasitepu i le faʻasologa o faʻamatalaga na maua e ala i faʻamatalaga o loʻo faʻaalia i luga o le ata.

Fuafuaina o laupapa ma uʻamea faʻaʻau i luga o le fogafale lona lua o le fale

Fuafuaina o le tulimanu o le taua o le faasitepu ma tulaga o sitepu

  • Metotia o vaega.

Fetaui lelei o se tagata fou i le vaega o le vaega ma faʻafaigofie ona fuafua, o loʻo savavali sao ma le faasitepu e tamoʻe ai poʻo le fao. I mea uma, o loʻo i ai se foliga, faʻasaga iai, o sitepu e faʻaʻapaleina i le ogatotonu.

Mataupu i luga o le autu: O le a le kapeteni taavale

Fuafuaina o se uʻamea poʻo se laupapa laupapa ma le tamoʻe laʻasaga 90 ma 180 tikeri e vaega o loʻo faʻavae i luga o le toniga. O le fuafuaina o loʻo faia i lenei auala:

  1. E i ai le ata o faasitepu i se gaioiga faatupusa;
  2. O le laina e faailoa ai le averesi o le umi o Mati. Mo le talafeagai, tu i fafo i le ogatotonu;
  3. O le laina e faailoa ai le ogatotonu o le suiga o le faasitepu o le faasitepu. Le nofoaga o le a tu ai le sitepu umi.
  4. Tatou apalai i le ogatotonu o le tau o le lautele o sitepu. O lea, e mafai ona e fuafuaina o latou aofaiga. O le fuafuaina o loʻo faia mai le laina faʻataʻamilomilo.
  5. Matou te faamatalaina manatu o le a le tutusa laasaga o le a muta. E tatau ona i ai ni togi se lua - i le amataga ma i le pito o faasitepu. I faʻafitauli a seasea, o faasitepu amata pe faʻauma i laʻasaga tamoʻe;
  6. I se nofoaga o le a iai le laasaga o le a maualalo le lautele (latalata i se tasi o le cosoviav, o tulaʻi poʻo le paʻu paipa, o le a le itiiti ifo i le 50 mita faatagaina le lautele o le tulaga;
  7. Matou te faʻafesoʻotaʻi le faʻaaogaina o togi ma manatu muamua, o loʻo faʻaalia ai le lautele o le tulaga ma faʻalautele ia latou i le isi itu (o le rower poʻo le rigs poʻo mama o le sikulupalau).
  8. Tuu laasaga o totoe. Tusa ma le vaega o le 1: 2: 3. Tasi mm i luga o le vaapiapi o le sitepu o le 2 mm i le ogatotonu ma le 3 i luga o le lautele vaega o le rotation.

O faʻamaumauga mai le ata e faʻaliliuina atu i le afu faʻasolo e tusa ai ma le fua.

O le polokalame apefai a lalaga ma auala tamoʻe ma liliu mai le 90 tikeri o loʻo atagia i ata.

O le sitepu ma le tamoʻe laasaga ma se suiga o 180 tikeri e fuafua i le tutusa auala.

O le polokalame o le faasitepu ma le tamoʻe laasaga ma se suiga o le 180 tikeri o loʻo tuʻuina atu i lalo

O sea metotia o le faʻasologa e le mafai ona taʻua o le ultra-saʻo, ae ua lava le fuafuaina o le faʻafanua ma o latou lava lima, e mafai ona e mauaina. Afai e te le talitonuina o ia, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻia se faʻapitoa pe faʻaaoga le polokalame komipiuta.

Fuafuaina o sitepu i le parodes

O le faʻagasologa e tutusa ma le fuafuaina o faasitepu ma le tamoʻe lapotopoto. O le eseesega e naʻo le auala o faʻamau. E mafai ona amata pe leai foi.

Fuafuaina o le sikulula

O le fuafuaina o le sitepu o le sipiral ituaiga o loʻo faʻatino faʻapena i le fuafuaina o laʻasaga o le taufetuli. Ae i le tulaga lea, e tatau ona e fuafuaina saʻo le fetuunaiga. Mai le manatu o le mamanu atonu e fa ituaiga.

Manatua. O le siperiral starcacaca ua manatu e sili ona lamatia i tulaga o le gaoioi.

Ata o fao faasitepu

Fuafuaina o le faasitepu tā lakapi laa

O lenei fetuunaiga e lelei aua e manaʻomia le maualalo o le avanoa, ae i le gaosia ma le faʻagaioiga o na faasitepu e matua faigata. O le sitepu e faʻapipiʻiina, o le pato laʻasaga ua faʻavaeina pe a fai o le tulimanu o le slope sili atu i le 45 tikeri, ma e leai se manaʻo e faʻaaoga se phorcasecase. O le uiga masani o lenei mamanu e naʻo le tasi vae e faʻavae i luga o le tasi sitepu. Peitai, e ui i lenei, o le tuufaatasiga o sea sitepu e le ese mai ai mai le faavaa o le auala. O le eseesega e na o le ituaiga o sitepu.

Polokalame o le faasitepu faasitepu faasitepu

Manatua. E tusa ai ma le tulaga, o le numera o sitepu i le faasitepu i le propers duck e tatau ona o ese. E le gata i lea, o le muamua tulaga e sili atu le faia i le itu taumatau. O lenei e faamatala mai i le mea moni o le tele o tagata faaaoga e i ai le amataga vae taumatau. O le maualuga o le Ooʻaga e faʻapipiʻi foi i le itu taumatau.

Polokalama komepiuta mo le fuafuaina o faasitepu

O le Polokalama Polokalama faʻatagaina oe e faia se poloketi 3D, vaʻai le poloketi ma maua se ata faʻapipiʻi ma se faʻailoga saʻo o mea uma. Polokalame maua ai le sili atu tufatufaina o:

  • "Faifai" (o ni masani faaalia, o le tele o faiga fai togafiti e masani ai lea polokalama);
  • Mautu - faʻatagaina oe e fatuina se mamanu o ni eseʻese inisinia fausaga, e le gata i le faasitepu;
  • FESOASOANIC SMRRRECY - E mafai ona na o le naʻo le fausiaina o se galuega o le faasitepu, ae ua fuafua le faʻatatau i lona fausiaina. O le aofaʻiga o le tolu-itu e faʻatagaina ai oe e maua se ata atoatoa o le lumanaʻi mamanu.

5 Tulafono - Faʻataʻitaʻiga ata poʻo le ata

O le fuafuaina o le komipiuta metotia poʻo metotia o vaega o loʻo faʻaalia ai le iai o le ata o le ata o le lumanaʻi o le lumanaʻi. Peitaʻi, e oʻo lava i latou e faia se faigofie savali faʻaʻoleʻale e aoga tele le fausiaina o se ata ma laufanua na faʻaaogaina.

Manatua. I luga o le fata e tatau ona e faʻaaogaina e le gata i tapulaʻa o faasitepu, ae ua taʻu mai foi le masani masani o le potu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo i ai ma le tele o le faʻamalama o loʻo faapupulaina le faamalama, koluma poʻo isi mea e mafai ona tuʻuina e suia ai le faʻatulagaina poʻo ni tapulaʻa o faasolo i le taimi o gaioiga.

Ua saunia, o lea, e mafai ona e amataina le fausiaina o le faasitepu ma lou lava lima.

Faitau atili