Faaopopo le faapaologa i luga o le fogafale muamua

Anonim

O le faʻalauteleina o le faapaologa i luga o le fogafale muamua o se sili sili fofo mo faʻateleina le aoga o tamaʻi fale mautotogi. Fale o le fale atoa na fausia i le seneturi talu ai i le Lusia sa masani ona saunia e aunoa ma se faapaologa i luga o le fogafale muamua.

Polokaina le faapaologa: galuega, faatagaga, mea

O le fausiaina o le faapaologa i luga o le foloa muamua o le a fesoasoani e faʻalauteleina ai le aotelega o fale, e masani lava ona fesiligia o fausaga taupulevagana i le potu moni e faʻaopopo ai le tamaʻi potu.

Faaopopo le faapaologa i luga o le fogafale muamua

O le faʻagasologa o se faʻaopopoga o le faapaologa e le faigofie e pei ona foliga mai

E mafai ona faia tomai faʻapitoa i fauga, ae tele taimi e siʻitia ai le mamanu io latou lava lima pe a fai o le e ona tomai galue. Faʻapipiʻi le faapaologa i luga o le foloa le fogafale e le faigata tele, ae o nisi taimi latou te fuafua e faʻapipiʻi ai fausaga e le 2, ae oʻo lava i le fogafale 5.

E mafaia lea e faʻataunuʻuina lenei galuega, ae aunoa ma meafaigaluega faʻapitoa ma tufuga faʻapitoa e le faia, ona e le o ni mea e pulea e le pule i le maualuga ma isi suiga. O le maualuga o galuega fausiaina i le maualuga e sili ona faigata, o faʻalapotopotoga faʻapitoa faʻapitoa e tatau ona tosina mo ia galuega. O le faapaologa i luga o le fogafale lona lua e faasino foi i mea faitino e mafai ona faʻapipiʻiina.

Soʻo se taui ma toe fausiaina o loʻo mafai ai ona faia se fale nofo ai pe a maeʻa le mauaina o pemita faufale, lea e iai se gaioiga faʻapitoa. E sili le amataina o se faʻapipiʻi pe a uma le tele o faʻamaoniga ma mauaina faʻatagaina.

E masani lava, o le galuega i luga o le fausiaina o se faʻapipiʻi faʻapipiʻi e faʻaauau e aunoa ma le lesitala o pepa talafeagai (e leai se faatagaga), o le faʻasologa o le fausiaina.

Taualumaga mo le mauaina o le faatagaga

Faaopopo le faapaologa i luga o le fogafale muamua

O le faʻaopopoga o le faʻaaogaina e tatau ona faʻapipiʻiina ma faʻaopopo i Tekland

Ia amata i le, O le poloketi taupulepulega e tatau ona faʻatonuina i se faʻasalalauga faapitoa, ona o lenei tusi faʻamaonia o le a manaʻomia e tuʻuina atu i le faʻatagaina i taimi eseese o taimi o manatu eseese.

E mafai ona fausia se faapaologa i luga o le fogafale muamua (faʻapea foi ma isi fola) pe a maeʻa le faʻasologa o le faʻatulagaina o le vaega, ina ia mafai ai le galuega . Mo se tali ma faʻamaonia o le faʻatagaina, o se umi umi umi mafai ona manaʻomia, e masani lava o mataupu na o loʻo iai le 1 masina.

Mataupu i luga o le autu: Mo le mea e manaʻomia ma pe faʻapefea ona faʻaaoga le lipine paʻu

O le faʻaiuga o le toe faia o nofoaga o nofoaga (aofia ai le Logginia) e manaʻomia e tusa ai ma le NMS o le LCD RF (palakalafa 2), o le suiga o totonu o le a maua e faamaopoopo le galuega i le fale tusiata.

Faaopopo le faapaologa i luga o le fogafale muamua

O le faʻataʻitaʻiga faʻapitoa o le fale o se pepa o loʻo faʻaalia ai faʻamatalaga o loʻo faʻaalia.

O tusitusiga nei e talosaga i le talosaga:

  • Pepa i le itu taumatau o le umiaina o le fale mautotogi i se fale maualuga i luga.
  • O le maliega a tuaoi o tuaoi o fale mautotogi, teuteuina i tusitusiga.
  • O se tusi folau faʻapitoa mo se fale mautotogi ma se afifi o le fausaga (o le muamua poʻo isi fola o le fale o loʻo fuafua o le faapaologa).
  • O se talosaga mo le toe fausiaina (fausiaina) o le faapaologa ma le faʻaaogaina o ata o le fale nofomau, aemaise lava lona tulaga, i le mea o loʻo fuafua e fausia faʻapipiʻi.
  • Faatagaga o pulega pulega.
  • Proppy Project. O faʻamaumauga o le poloketi e tatau ona faʻatonuina i faʻalapotopotoga faʻapitoa o loʻo iai se laisene mo galuega faʻataʻitaʻi.
  • O loʻo faia le faamaopoopoina ma faʻalapotopotoga o Vaʻaiga (o loʻo faia i le taimi aʻo leʻi lafoina se poloketi i le faʻamaonia ma le pulega): Rospotrebeadzor; Atunuu le vaʻavaʻaia vaʻalele; Matagaluega o le tusiata; GALUEGA FAATINO; Komiti mo le puipuia o vaega autu a le Tusitala (Afai o le fale e taua i le lisi o fale, o loʻo tusia mea taualoa poʻo mea tau meatotino).

Le mafai ona tuuina atu se faatagaga

Faaopopo le faapaologa i luga o le fogafale muamua

O le faʻaopopoina o le BalCony i fale o vaituloto ma le matagi maualuga e le faʻatagaina

O le paʻu o le paʻu i luga o le fogafale muamua (faʻapea foi ma isi) o le a le faʻatagaina e fausia i mataupu nei:

  • O le fale nofomau o loʻo i luga o auala tutotonu o le taulaga, o lea o le aulelei o le faapaologa poʻo le o le a faʻaleagaina le loggia le vaega o le fale.
  • Le fale lea sa fuafua ai le faapaologa po o le loggia poʻo le ogalaau o se maʻa o le tusiata, o tala faʻasolopito o loʻo tatau ona faʻasaoina.
  • 'Ua fuafua le' aʻaʻo o le faapaoʻaga i leoleo e tusialia ai, e lē tutūina le avega i le taimi o le utiuti inapi, e aofia ai ma le faatafunaga o puipui i fafo atu.
  • Faapipiiina o le faapaologa e le faʻatagaina i le tulaga o le faʻaaogaina o galuega faʻaletonu o galuega tekinolosi pe leai foi ni persi.
  • Afai o le laina autu o le vai o le vai poʻo le vai o loʻo latalata i le fale nofomau ai, faʻapea foʻi ma isi fesoʻotaʻiga e ono faʻaleagaina i le taimi o le fausiaina o le faapaologa.

Mataupu i luga o le autu: o le tauofoga o le master mo le faʻatoʻaga ma foaʻi ia oe lava

O se taua taua i le mauaina o se pemita mo le fausiaina o le taupou e iai le maliega a tuaoi. Afai e tasi le tagata e tasi le tagata e faasaga i le faʻapipiʻiina o le faʻauiga, faʻatagaina le mafai ona tuʻuina atu.

A maeʻa ona faʻamaonia le poloketi ma maua se pemita fale, e mafai ona e amata faia galuega i luga o le paneta pamu. I le faaiuga o le galuega, o se gaoioiga o le taliaina taliaina ua tusia i luga, lea na nonoa e manatu o sui uma o le tusi talosaga.

E aofia ai ma sui o le Komisi, o se poloketi ma sui o isi faalapotopotoga fiafia. Faʻavae i luga o le Tulafono o le Komisi o le Komisi, o suiga e faia i le setete faʻamaoniaina tino o mea totino.

Faʻafefea ona faʻamaonia le faʻaumatia

Faaopopo le faapaologa i luga o le fogafale muamua

Ina ia aua neʻi e lamatia, aua le amataina le fale ae leʻi amataina le faʻatagaina i ai

Taitaiina se faapaologa i luga o le foloa muamua o le a manaʻomia pe afai o le galuega o le fausiaina sa faia e aunoa ma ni faʻatagaina. O nisi aiga o loʻo faʻavasegaina e le fale o loʻo fausia ai ni fale faipolo, ae toe naʻo le a maeʻa ona faʻatinoina pepa talafeagai.

O sea polokalame e mafai ona oʻo ai i faʻaiuga o le tagata e manaʻomia - o le e ona e manaʻomia mo lona uiga o le faia o fausaga o fausaga (tusiata. 29 lcd rf).

Masalo o le a faʻaaoga le taulgol palkey e aunoa ma ni pepa, ae e le mafai ona faʻatau atu mea totino. E leai se avanoa e tuʻuina atu ai se fale mautotogi i se toe faʻaleleia o se isi tagata, lafoai se fale mautotogi mo le auina atu o le tofi, faatulaga le konekarate o le faletupe i le faletupe.

Faʻafefea ona faʻailoa le faapaologa e tusa ai ma le tulafono o loʻo iai nei? O lenei taualumaga e toeititi lava saʻo e mafai ona fausia, ae e tatau ona le maitauina e sili ia aua le faapologaina le fale atoa, ae e le i amataina le galuega faʻanatura.

Siaki le vitio faʻamatala e uiga i isi loia uma o le faʻatonuga mo le faʻamaonia o le fausaga o le faapaologa.

Fausiaina ma o latou lava lima

Faʻafefea ona fausia se faapaologa ma ou lava lima? O le fesili lea e tulai mai i luma o tagata taʻitoʻatasi e fia sefe le tupe. Ua faʻatagaina ona faia e le au palu i luga o le fola muamua i luga o le foloa muamua na faia ia latou lava.

A faapipiiina mamanu ma ou lima i le tele o lima, mo se faʻataʻitaʻiga i le fogafale 5, e tatau ona fai mai e malo "leai" aʻiaʻi. I le tulaga o le le usitai i fauga tala, o fuafuaga i le fofoga o le 4 e ono aʻafia, lea e mataʻutia lava mo le faʻatupeina o ona tagata.

Tusiga i luga o le autu: mafiafia ie pupuni: faʻataʻitaʻiga faʻavae ma ie mo lo latou suʻisuʻi

O se vaitafe o Logginia, poʻo isi fausaga, i soo se fola i luga o latou lava lima, e tatau ona fausia naʻo le tusi o le 'au Paʻepaʻe. E tatau ona maua ni faʻailoga ua iloga e faʻatulaga, aemaise lava pe afai e fuafuaina e faʻaleleia lona eria.

E mafai ona faʻapipiʻi se faapaologa ma ou lava lima i le fale e noatia i le sili atu O le tali o le "leai", ona o lenei toe fausia o fausaga, aemaise lava pe afai o le taofia taofiofia.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se faapaologa i luga o le fogaloa muamua, faʻateleina lona nofoaga? I lea aʻoaʻoga, e mafai ona tusia i luga o le fuafuaga i luga o se eseʻese faavae, o le a faʻamaoniga e taua tele ai ona faʻateleina le avanoa. O le mea moni o le a, o le mea moni, o se potu ese e toefaaʻaosi i le fale, i isi tulaga aoga e nana: malosi; tumau o fausaga; Faaitiitia le lamatia o le palu.

Matou te fautua atu e matamata i le vitio faʻaalia le faiga o le faʻapipiʻiina o le faʻapopoleina e ala i polofesa.

E lua metotia o se masini o le paneta oona e ese mai le faapipiiina o tekonolosi:

  • Faʻamalolo - O le mamanu e fausia i luga o fola i luga aʻe o le muamua, faʻapea foi ma le 1st fola ma le i ai o le maualuga o le pa ma se metotia. I le fogafale o lona lua, o se faapaologa ma o latou lava lima e fai na o tagata fai pisinisi ma faapalepaleina mo le gaosiga o galuega lavelave. E masani lava, na faʻamamaina se ua uʻamea ua faʻamaloloina fale mautu, e avea ma faavae mo le fausiaina o le College Buirts.

Toe ou toe manaʻo e tali le fesili: "Faʻafefea ona fai le faapaologa i luga o le fola 5 o lau oe" - e tatau ona e faasino i tagata poto faapitoa.

  • Poloaiga po o le faapipiiina o le faapalepale - O lenei filifiliga e mafai ona fausia i lalo i le fogafale pito i lalo o le fale nofomau. O loʻo fausia le mamanu ma se auala faʻataʻitaʻi ma le lagolago mo faʻavae, lea e lafoina saʻo le avega i le eleele.

Le faiga mo le faʻatinoina o galuega i luga o le masini o le fausaga fausaga: o le faʻailoga o le fale o le fale lea i le faʻapipiʻiina o ie i le fale atoa ma i tulimanu o le lumanaʻi fale; '' 'o'ʻomau poʻo le faʻapipiʻiina; Faavae masini (lipine monolithic poʻo le primatab, mai le sikulu paʻu); pusatototogia; paso maso o mea e tumau (masani ona faʻaaoga piliki poʻo poloka tetele); Coating masini.

A maeʻa ona faia ni galuega i le fausiaina o le pusa, e mafai ona e amata glazing, totonu ma fafo faʻamaumauina ma faʻavave i totonu.

Faitau atili