Fale i totonu o ou lava lima: ata o nofoaga fausiaina

Anonim

O fale fou-faʻavae e aulelei i na o le mea na faʻaiʻu ai, tuu lava le fale lava ia. Faʻataʻitaʻiga, o le fausiaina o se faʻavao fale ma o latou lava lima, faamalosia o tagata e toʻalua, e mafai mo se masina e aunoa ma se faʻatopetope. Ma o lenei - pe a le tatau ona i ai tagata lē poto masani i fauina, na ona iloa fai faamalosi i luga o le samala io latou lima. Ona o le mea uma ona o le Fono Aoao e tupu i Laasaga o le Laasaga: Toe fai le toe fai o gaioiga faigofie. E taua lava le iloa pe faʻafefea ona aoina tatau taʻitasi. O i ai ni faʻamaumauga ia malamalama ai i le faʻavae fausaga, e mafai ona tutoʻatasi le fale pito tutoʻatasi i se tasi.

Leai se mea e sili atu ona manaia mo le mea moni e mafai ona faia ma le laititi tau. Le a le tele o le a talafeagai ai le mauaina o tupe i luga o se nofoaga e fuafua i luga o le tele o le fale, mai mea sa faʻaaoga (le ituaiga ma le tele o fafie, faʻaumaina mea). Ae i se mea o se tasi o metotia taugofie. (E uiga i Techol Dechologisis i le fale Faitau iinei)

O fale laupapa laupapa e le na o le pau lea o le mea e tasi. E i ai itulagi o loo i ai le fafie. E i ai uʻamea faʻataʻoto. E ui i le mea moni o le uamea aso nei e le taugofie, e masani ai le taugofie tele.

Fale i totonu o ou lava lima: ata o nofoaga fausiaina

Ole tusa o le Tala faatatau i luga o le Stade House 12 * 9 mita, tau o le 2019. E mafai ona e fuafuaina le tau o loʻo i ai nei o vaega i lau itulagi.

Se isi manatu. E toʻatele e naunau i ai, pe mafai ona tuʻua o le fale e leʻi maeʻa, ma pe a mafai, i le a le vaega. O le tali o - E mafai, ma ua iloa uma le laasaga muamua ia: Tuua le tau i le tau o le mea na tupu. E oʻo lava i le taumalulu filifiliga i le pepa lea:

  • Atinaʻe + faʻavae + taualuga (e aunoa ma fola);
  • O faavae + afi + + i fafo o le i fafo o le samani + solofanua;
  • O Le Faavae + Ala + o le Taua i Totonu o Esato + Samiotonu + Veuaoato ma Faʻatolotoga o Pa'ū ma Vaivai

Ma le Windows ma Dowors e tuua mo le taumalulu ua le mautonu lamatia. I isi filifiliga, o le faʻamaeʻaina o aotelega o le fausiaina e lelei lava: o le a faʻamago le laʻau. I le tau malulu, pei o se tulafono, o le sua faʻamalieina ma le faʻamago e matua malosi. I le taimi lava e tasi, faʻaalia uma o le puʻeina i le vaega ua leva.

Fale i totonu o ou lava lima: ata o nofoaga fausiaina

Skeleton o le skeleton House ma se vasega pepe (i le talaaga)

I se tulaga lautele, e tatau ona e fai atu o loʻo soifua lelei i se faʻavaʻa fale, lea na faʻatinoina sao le faʻaigoaina uma. O mea sese e le faamagalo atu ai i le au tekonolosi. E oo lava i le laititi. Afai e te manaʻo e faamasani i tulafono o le fausiaina, suʻe le SP 31-105-2002, o loʻo taʻua o le "mamanuina ma le fausiaina o fale taʻitasi-lelei ma se laupapa." E i ai faʻamatalaga uma ma manaʻoga.

Laasaga-i-Laasaga o loʻo fausia faʻatonuga ma ata

E tele eseʻese tekinolosi o faʻavasegaina fale-fale, ae o le auala masani o le fausiaina o Kanata. Ua taʻua foi o le faʻatulagaga o metotia, aʻo alu muamua le fola o le fola muamua, ona o atu ai lea i le tulaga, o le auivi o puipui ua aoina. Taʻu mai ia te aʻu le auala e fau ai se fale mo lenei metotia. Faatasi ai ma le isi, e faigofie lava ona ou malamalama ai: Naʻo le faʻasologa o gaioiga e ese.

Laasaga 1: Faavae mo le Hkeleton House

O le filifilia o le faavae o se vavaeʻese ese ma le faʻavaeina o le autu. O loʻo faʻapea ona amanaia le ata faafanua i luga o le nofoaga, le maualuga o le eleele vai, o le mamafa o le fale ma le tauāʻua le nofoaga ai, o loʻo tupu ai le itulagi. Ae i se tulaga lautele, e masani ona fai e skewers, faaputuga, vali po o se tala faavae.

I totonu o lo matou atunuʻu, o le pama o le siamupine i le faʻavaʻa o fale-fale e patino i ona lava lima e patino i le faaputuga-ata foloina faavae. E vave ona fausia, manaʻomia ni mea laiti tupe, ma fuafua lelei, e faʻatuatuaina, e faʻatuatuaina. Faatasi ai ma le lelei ma faaputuga ma faapipiiina, e faʻaliliu foʻi ai le avega mo tagata lagolago uma.

Sili atu le faʻatuatuaina i le fausiaina o le faaputuga poʻo le faaputuga-laupapa faʻavae faʻavae o ni pulupulu oʻu tee. Ona o le mulivae maualuga, o loʻo ia i latou le sili atu le malosi gafataulimaina o pule malosi.

Fale i totonu o ou lava lima: ata o nofoaga fausiaina

O le uered masini ma faaputuga o loimata

Faʻasolo le vaipuna mo palu e mafai ona avea ma lanu enaena poʻo afi afi. I le avea ai ma se ata o le makapine, o loʻo faʻapipiʻiina i paipa i paipa (a itiiti mai e tolu vaega), o gata ma le fesoasoani a se lipine. O isi filifiliga o le asbestos-coument po o le PVC paipa o se lautele talafeagai. I totonu o faaputuga, e tolu pe fa faʻamalosia roods faʻapipiʻi, fesoʻotaʻi i le ituaiga o se tafatolu poʻo le sikuea. O le tau o le faamalosia o loʻo tipiina o loʻo tipi lea e le itiiti ifo nai lo le 0.7-0.8 mita o loʻo talepeina luga o le faaputuga. Uma le sima o le ituaiga e le maualalo nai lo le m25 (e uiga i ituaiga o sima, faitau iinei).

Ina ua maeʻa le pil, o le mea e faʻapipiʻi ai le mea e faʻapipiʻi ai le lipine (faʻavaʻa), fetaui lelei ma fetaui lelei. Ua fesoʻotaʻi le au faʻaseʻe a le aufaʻatasiga i le aufaʻatasiga ma le Curved Transings mai Coles. Ile taimi lea, o le lipine tuʻua pu mo le sapalai o fesoʻotaʻiga ma le ventrain (faʻapipiʻi vaega o palasitika paipa i luga o le lipine).

O le a uma lava ona faʻapipiʻi le lipine i le faʻavae. Mo lona fasi i le lipine tupe atigi. Latou faʻapipiʻi i le 1-2 mita faʻaopoopoga. Mai itu taʻitasi i itu uma e lua, 30 cm o loʻo pasia e le 30 cm. O loʻo manaʻomia le ata, o le mea o loʻo iai, o isi mea e faʻalagolago i le tele o le fale, ae le itiiti ifo i le 2 mita. Manatua o le laululoa e nonoa ai se faʻavae o se fale ma se faʻavae. O le mea lea, e sili le fautuaina o soo. Ae ui i lea: Po o le a lava pa puʻupuʻu, o mata e tatau ona i ai se lua.

A maeʻa mea uma, o loʻo sasaʻeina mea uma.

Fale i totonu o ou lava lima: ata o nofoaga fausiaina

Vapena Scarlet. Faavae mo se faʻavaʻa fale ma au lava lima sauni

Ina ua maeʻa le sima o le sima lea, ia le malu, ae ua maua aʻe le olo, sili atu le nana ma polithylene (vaʻai ata). Afai o le vevela pe a uma le faʻatumu o le faʻavae o loʻo umia i lalo o le + 20 ° C, i le tusa o le 3-5 aso, o le fausiaina o le fausiaina e mafai ona faʻaauau. I lenei taimi, i lalo o ia tuutuuga, o le a foai faʻapitoa e silia ma le 50% o lona malosi. Faatasi ai ma oe mafai ona e galue saoloto. Ma le faʻaititia o le vevela, o le upu faʻateleina tele. Ma i le + 17 ° C, e manaʻomia le faʻatali mo le 10 aso.

Mataupu i luga o le autu: Faʻaaoga i totonu o le Raspberry Bedpaper

Laasaga 2: Lalo lalo ifo ma le itupa

Ia o le pou laupapa e le tosoina le supimu mai sima, o le tuʻugamau o le suavai faʻapaluʻau o le faʻavae e tatau. E sili atu le faʻatuatuaina o le faia o bitsumen mastic. Ma sili atu - i le lua vaega. E mafai foi ona e faʻaogaina le faʻasusu toto. Taugofie Rune Charneroid, ae e malepe le taimi. Sili atu le faʻatuatuaina hydrozelet poʻo isi mea faʻapena.

E mafai e soloiesea e pei o se mastic, ma tolopoina le susu mai luga. O le isi filifiliga mo le tapuni mai le suavai i lalo o le faʻavaʻa o le fale o ni vaega o le susu, afifi e le palapala o le eleele, o le sili atu lea o le surproumimigi tatau.

Fale i totonu o ou lava lima: ata o nofoaga fausiaina

O le muamua vaega o le suavai suavai seia matutu, e mafai ona e faia se vaega o le lisi

Ona latou faaputuputu - o laupapa o 150 * 50 mm. E tatau ona matuā faʻamago, matreenturgortics ma antipyrene faʻailoga. O le pito o le lenzny e fai ma le pito i fafo o le faavae. I nofoaga talafeagai i lalo o le vae, o pu o loʻo 'eseʻese (o le lapoa o le tatalaina e le 2-3 mm sili atu le lapoa o le stu). Ona faaputuputu ai lea o le laupapa lona lua. O le mea e tuu ai e ogatasi le laina muamua. E tape le maota.

Fale i totonu o ou lava lima: ata o nofoaga fausiaina

O le laupapa lona lua e papupuni ina ia o le sooga

I le tulaga lautele, e mafai ona tuu le tasi pa 100-150 cm, ae o le tau e sili atu le maualuga i le lua laupapa, ma uaea e sili atu le le mafiafia o le mafai taimi. O lea latou te galulue o se pa se tasi, ua latou tuʻituʻi i fao i le sitepu o le 20 cm i totonu o le checkerboard poloaiga.

Tuu le fusi ma le laga

I tafatafa o chips faʻapipiʻi le laupapa o le fusi. O lona tele o le 150-50 mm, ae o le pito i luga o le pito. E faʻatoʻilaloina i le pito i fafo o le faavae, o loʻo pupuu i fao uumi (9 cm) i se sili atu i le 40 cm.

Fale i totonu o ou lava lima: ata o nofoaga fausiaina

Faʻapipiʻi le fusitala: E tusa ai ma faʻatonuga, o le faʻapotopotoga o le faʻavaʻa o loʻo faʻaauau ai le faʻapipiʻiina o le malae o le mea na fusi mai ai le mea. O le laga o le a faalagolago

O le isi tulaga o le faʻapipiʻiina ma faʻapipiʻi o le lag. Nei tutusa i laupapa 150 * 50 mm, lavelavea i le pito. O loʻo faʻapipiʻi i le lua o fao o le lua (9 cm) i le faʻaiuga i le laupapa faʻapipiʻi, lua fao i le taumatau ma le agavale i le moega. O lea la i luga o itu uma e lua.

Fale i totonu o ou lava lima: ata o nofoaga fausiaina

Faʻataʻitaʻiga Faʻapipiʻi fola Lang

O le ata o loʻo faʻaalia ai o le muamua lag ua faʻapipiʻi latalata i le lona lua - O le avega i luga o le faʻavae e sili atu le sili atu. E faʻapipiʻi i le pito lona lua o lenzny. Faʻapipiʻi le Laʻasaga - 40-60 Cm. Faʻalagolago i le umi o le umi ma le vaega o le vaʻai na faʻaaogaina: o le umi tele o le laʻasaga.

Fale i totonu o ou lava lima: ata o nofoaga fausiaina

Faatulaga ma le tumau le fola

Afai o laʻei e umi, ma o loʻo iai le transverse utupoto, pei o le ata i luga, ina ia le "alu le au alesu" i luga o le transverte utupoto utupoto. E tutusa uma i latou i le umi o le faʻapipiʻiina o le lag e faaluaina le mafiafia o le laupapa: Afai o le laasaga o le 58 cm, o le a le jomper o le a 45 cm, ona avea lea o le fafine jam.

Faamafanafana ma le fola

I le maeʻa ai o le faʻavae i lalo o le fola o le fola o loʻo taulaʻi atu, o le taimi o le a oʻo mai mo le faʻafoliga. E mafai ona fai i auala eseese ma mea eseese. Matou te faʻaali le tamaoaiga - ma polystyrene papatusi ma se maualuga o le 15 kg / m3 (mafai ona sili atu, itiiti - leai). O le, o le mea moni, e le o se siosiomaga, ae naʻo le pau le mea e le fefefe i le susu ma e mafai ona mou atu e aunoa ma se ata ata. O le fuafuaina mafiafia o le faʻalumaina - 150 mm, lua vaega o loʻo faaputuputu: tasi 10 cm, o le lona lua 5 cm. E le mafai e le lua o le vaega lona lua (cm.

Ina ia amata i le, o le cranial bar o le 50 * 50 mm ua tumu i le pito i lalo o le lag. O le a ia fusi o ia.

Fale i totonu o ou lava lima: ata o nofoaga fausiaina

Lalo o se faʻavaʻa mai le cranirial pa e le tuʻuina atu i le paʻu ua faʻateleina le polystyrene

O le polyfoam ua tipiina e le masani ona tupu. O le tapoleni e mafai ona ave i luga o le laʻau - e televavevave, ae e aliali mai le pito i luga poʻo le uʻamea - e sili atu le tele, ae e sili atu le pito i ai. O le fasi fasi papatusi o loʻo faaputuputu i ni vaega se lua, o le sui o loʻo i luga. Ona faʻataʻitaʻiina lea o le kalama i le taʻaloga - ia mautinoa le susu.

Fale i totonu o ou lava lima: ata o nofoaga fausiaina

Taotoga leaga

Le isi, o le puipui mai laupapa, e ogatasi ma luga o le vaega (sili atu fsf 5-6 mm). Ina ia faia le ata o le fola mai le laupapa mai le komiti, taʻoto i luga o laupapa moʻomia le faʻatonuga o le galu. Afai e te vaʻavaʻai i le transverse o le laupapa, o le aʻoga faaletausaga e alu i ai. O lea, e te manaʻomia le arc o loʻo vaʻai i luga, o lea i lalo (vaʻai ata).

Fale i totonu o ou lava lima: ata o nofoaga fausiaina

Faʻafefea ona tuʻu le fola mai laupapa

E mafai ona e faia e aunoa ma le fola mai le laupapa. Ona tatau lea i le plywood mafiafia e tatau ona le itiiti ifo 15 mm. Mafaufau sili i se aoga i lau eria ma filifili.

I soo se tulaga, e tatau ona faʻapipiʻi pepa i le faʻaletonu - o fuʻa e le tatau ona faʻapipiʻi (pei ona i le piliki). E le tatau lava ona galo i le va o laupepa o palu o plywood e tuua ai se avanoa o le 3-5 MM e taui ai le suiga i le tele pe a suia le susu.

Fale i totonu o ou lava lima: ata o nofoaga fausiaina

Maeʻa le vaega lona lua o le fausiaina o se fale faʻatulagaina: o le foloa

O le Plywood o loʻo faʻapipiʻiina i se sikulu o le 35 MM i le taimi umi (sili atu le paʻepaʻe - itiiti le faʻaipoipoga) i le nofoaga o le 12 cm, i totonu o le checkerboard i le 1 cm faaopoopo.

O se faʻataʻitaʻiga o le faʻaaogaina o le faʻatulagaina o ata tifaga Tekinolosi mo le fauina o le fale teu fale o loʻo faamatalaina iinei.

Laasaga 3: Pa Afioga

E lua auala: O le faʻavaomalo na aoina (uma poʻo se vaega - faʻalagolago i luga o le lapoʻa) luga o le foloa, ona tu ai lea, ua uma ma sosoʻo. O isi taimi e saʻo ai pea le metotia i luga o le fola o faʻamau ia OSB, Gvl, Vaila mai fafo o le faʻavaʻa: Ua maua le le mautonu. O lenei tekonolosi ua taʻu o se faʻavaʻa o le vaega poʻo le "tulaga". Mo lenei mataupu, e fausia tele ai laʻau o laʻau: latou te fausia i totonu o talita-uma talita i luga o laupepa uila, aumai le nofoaga ma faʻapipiʻi. Ae e mafai ona tumau le fale i le fale puipui-komiti-komiti ma o latou lima.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona tuu le tulle ma le fesoasoani a se lipine ma ou lava lima

Fale i totonu o ou lava lima: ata o nofoaga fausiaina

O se tasi o le emo o le tino o le tino, o igoa o elemene

O le auala lona lua: O le a ou alu uma lava i mea uma, i le nofoaga. O le pito i lalo o le pito i lalo o le pupuga, o loʻo faʻaalia ai le tele o fata, ona o le fefiloi, pito i luga o lalo, etc. O le Tekonolosi ua taʻua Tekonolosi "o faʻavaʻa fale" fale "poʻo le" paluni ".

Fale i totonu o ou lava lima: ata o nofoaga fausiaina

Faʻatasi o le puipui puipui puipui ma o latou lava lima mafai ona faʻatinoina faaluaina (tekinolosi bullin) poʻo poloka (tekinolosi tulaga)

O le fea e sili atu le faigofie? E fuafua lava pe toʻafia tagata e galulue ma e mafai, pe a naʻo le laititi, tosina fesoasoani. I luga o le fola galuega vave ma sili atu le talafeagai nai lo le oso i luga o le aofia ai numera o taimi i luga / lalo i luga o vae. Ae afai o le vaega o loʻo faʻaputuputu lapoʻa, o le a faigata ona faʻaoso. Alu i fafo - poʻo fesoasoani fesoasoani, pe gagau le puipui o le puipui i ni vaega laiti.

Faapipiiina laasaga ma kolosi vaega

O tulimanu fata e tatau ona 150 * 150 mm poʻo le 100 * MM o loʻo faʻalagolago i le uta ma le lautele o le uati. Mo le fale o le faleʻoloa e toʻatasi o Skeleton, ua lava le 100 mm, mo le lua-tala - a itiiti mai 150 mm. O fata i totonu o le ogatotonu o le loloto e tutusa ma le maualuga, ma o lo latou mafiafia e le itiiti ifo i le 50 mm.

O le faʻatulagaina tulaga o loʻo filifilia e tatau ona ave i totonu o le uta, ae e masani lava ona filifilia e faʻavae i luga o le lautele o le unaua. Afai e te faʻamafanafana fulufulu fulufulu i clill poʻo fala, muamua iloa ai le lautele lautele o le mea. O le Lumen i le va o Racks e tatau ona 2-3 cm itiiti ifo nai lo le lautele o le unaua. Ma o le otaota o le a toeititi lava leai, o vaʻaiga ma vaʻa, o le a o ese ai le mea o le a o ese mai ai le mafanafana. O le tele o le faʻavasegaina faʻapipiʻi i le kamela o le mea pito i ai, aua naʻo le tautuaina o le puipuiga mai le malulu. O le a le tele o le solia o le a oʻo atu ai i le mea moni o le a malulu le fale. Aua e manaʻomia le faʻalogo atoatoa i le filifiliga o le feteʻenaʻi ma lana faʻapipiʻi.

Fale i totonu o ou lava lima: ata o nofoaga fausiaina

Filifiliga mo se faʻanatura faʻatasi o le faʻavaʻa o le fale: O le tulimanu o laʻau o loʻo faʻaalia ma faʻamautuina, o le pito i luga poloka, o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le laʻasaga

O fata faʻapipiʻi e mafai ona tele auala: Booden Bols, ma le maanuminumi poʻo le tulimanu. Upu i totonu o le laupapa o le pito i lalo e tatau ona sili atu i le 50% o lona loloto. Tulimanu e faʻapipiʻi i itu uma e lua. O le faʻamau o le faʻamoemoe o le tuai tekonolosi, ae o le lavelave i le lomiga, o loʻo tupu aʻe i luga o le paʻu o le fata ma o le pito i lalo o le paʻu . E galulue lelei pe a fai o le fafie ua le maua mago. A leai, o le faʻamamaina ma le leiloa o le le malamalama o le le malamalama e mafai. Faapipiiina i luga o faʻamalosia faʻamalosi e sili atu le faigofie.

E tusa ai ma le Uʻatasi Uʻaʻiga Uo te Maketi Aoga, o loʻo faʻapipiʻi ai faamalama ma faitotoʻa, faia lua. I lea nei i ina nei, e tele atili ai, o le lagolago e tatau ona sili atu malosi.

Fale i totonu o ou lava lima: ata o nofoaga fausiaina

Faʻamalosia fata latalata i faʻamalama ma faitotoʻa - o le manaʻoga. O le mea lava lea o le faʻavaʻa fale fausia ma ou lava lima o le a faʻatuatuaina

Faʻafefea ona fai se tagata gazebo mai le laʻau (atoa foi i le faʻavaʻa o le tekonolosi) Faitau iinei.

UKOS poʻo le otlock

Afai o le ufiufi i fafo o loʻo fuafuaina mai le vaega o mea o le vaogagana - OPL, GVK, GVK, PLYWOD - POLOKALI TAʻITAʻI I LE TAʻITAʻI. E manaʻomia mo le maualuga ma le faʻatumauina o le geometry seʻia oʻo ina faʻapipiʻi le paʻu pito i fafo. O le malosi o lenei mea ua lava e maua ai le malosi o le fausaga.

Afai o le Trim ua fuafuaina e seti - mai fafo o le ufiufi, ma isi Faapipiiina o le tumau shrewing manaomia. Ma o le filifiliga sili e le o mea o loʻo ofuina i luga o ni fata, ae fa fasi fasi taʻitasi: lua i luga ma lua i lalo (pei o le ata i lalo).

Fale i totonu o ou lava lima: ata o nofoaga fausiaina

O le le fiafia o le a maua ai le lava le aoga i puipui o le tino fale

Faʻamolemole ia matau o le ata i luga o fata e sili atu: O laupapa e lua o loʻo fanaina i lalo ma fao i totonu o le checkker. O na fale puipui e sili atu le tauaveina malosi malosi nai lo le mautu, e itiiti ifo. O se auala moni lea e faʻaititia ai tau o le fausiaina e aunoa ma le leiloa o le lelei. Ae o le taimi o le fausiaina faateleina: e tatau ona sikoa le tele.

Toaga o se Nofoaga Fale

Tele fesili o tulai mai i le fausiaina o tulimanu. Afai e te tuʻuina se pa i le tulimanu, ona leai lea o faigata e foliga mai e leai, seʻi vagana le malulu o le tulimanu. I itulagi ma le taumalulu puʻupuʻu ma le malu o le taumalulu, e le o se faʻafitauli, ae o le ogatotonu o Rusia e manaʻomia ai se fofo.

Fale i totonu o ou lava lima: ata o nofoaga fausiaina

E oʻo i lea filifiliga, o le fualaʻau o le a malulu

E tele auala e faʻatino ai le tulimanu o le faʻatulagaina fale faʻamafanafana. O i latou uma o loʻo faʻaalia i totonu o polokalame, e sili atili ona manino.

Fale i totonu o ou lava lima: ata o nofoaga fausiaina

A o le fausiaina o se fale e tasi-fogafale tino fale e mafai ona faia

Fale i totonu o ou lava lima: ata o nofoaga fausiaina

Ma le fogafale lona lua lona lua, o le tulimanu e fai ai se tasi o nei auala

A uma ona faʻaputuputu le tino maliu, e masani ona masani ona i fafo atu, o Plywood, Plywood poʻo isi mea faapena.

O le fausiaina o mea sese o loʻo faʻamatala mai i lenei tusitusiga.

Laasaga 4: Overlapping

Overlaptop uds e faʻavae i luga o le pito i luga paʻu pa. E tele auala e tele ai le mauga:

  • luga o le lagolago uamea fola;
  • i luga o tulimanu;
  • ma faaofiina;

Fale i totonu o ou lava lima: ata o nofoaga fausiaina

Lautele - o le loloto o le tipi e le tatau ona sili atu i le 50% o le mafiafia o le itu tauagavale. Mai luga o le ufiufi ma fao e lua, lea e tatau ona ulufale i le Sosofai o le itiiti ifo i le 10 cm

Mau i luga o le autu: efuefu plirs: faʻafefea ona aveʻesea meafale i luga o meaafale e ala i tagata fofo

Fale i totonu o ou lava lima: ata o nofoaga fausiaina

Tulimanu - o le masani auala. E mafai ona e faʻaaogaina le faamalosia ae le o se mea faʻapitoa

Fale i totonu o ou lava lima: ata o nofoaga fausiaina

Faʻatupuina pusa - o se ituaiga e mafai ona eseʻese

Fale i totonu o ou lava lima: ata o nofoaga fausiaina

O le kinging o le tuufaatasiga o le utupoto ma uamea

O le tele o utupoto, o le sitepu o le latou faʻapipiʻi e faʻalagolago i le mea o le a pito i luga. Afai o le fogafale lona lua poʻo le folauga, o le Asāina e sili atu le Vaega e sili atu, e le o fafagaina le laasaga: E le fafagaina le fola. Afai na o le taualuga ma le falefai e tatau ona e le o se tagata nofomau - e matua eseese lava le fuafuaina ma tele.

Fale i totonu o ou lava lima: ata o nofoaga fausiaina

I totonu o lea fale o le falesa i lenei fale o Dekleton, o le aupito maualuga o utupoto e sili atu le lagolagoina mo taavale. Aua ua tatala i le 30 cm i le tulaga o pa

Afai ua maeʻa le foloa lona lua, o le pito i luga o le pito i luga o le uliuli o le fola lona lua. O lea e galue i le fausiaina o le fogafale lona lua o le tino o le a faigofie. E ese lona eseesega i lana pulega mai le fausiaina o muamua. Vagana o le mea moni e tatau ona alalaina uma mata uma i le fogafale lona lua.

Laasaga 5: Stropyl System ma taualuga mea

A atiaʻe se poloketi mo le tekonolosi ste tekonolosi, o le faʻaluaina o le taualuga e sili ona lauiloa. E leai se mea e ese ai le latou masini. O faʻavae uma lava ma faʻasologa. Pau lava le tapulaʻa o loʻo fesoʻotaʻi i le mamafa o le taualuga: E tatau ona malamalama lelei, le uta mai le avega e mafai ona tatalia.

Fale i totonu o ou lava lima: ata o nofoaga fausiaina

E pei o se faʻavaʻa i le tipiina. Afai e le faʻatuai pa, pe a oʻo atu i le galuega a le REFter, o loʻo lagonaina le tele o mea laiti. Ua faia e le ofu tele o fafo o le faavaa

Fale i totonu o ou lava lima: ata o nofoaga fausiaina

O le taualuga o le taualuga ma le tele o le mafai ona filifilia.

Fale i totonu o ou lava lima: ata o nofoaga fausiaina

Mo le faigofie o le faʻamau ai o le faʻamau vae o le pito i luga o le fola o le fola, na aumai ai se pa 50 * 50 le mm. I tafatafa o ia na faia. A faʻapipiʻiina, na o le taimi muamua na malolo i totonu o le pa, ona faʻapipiʻi lea

Fale i totonu o ou lava lima: ata o nofoaga fausiaina

Ina ia faʻasaʻoina le rafters i se tulaga i le tulaga ae e te leʻi i ai i le le mautonu, na faʻaaogaina vaʻa e le tumau

O le isi mea masani tele o le fausiaina o tekonolosi o le fale o le sitaili sima ua faamatalaina iinei.

Laasaga 6: Faamafanafana

Faʻamafanafana le nofoaga faʻatulagaina o le fale e mafai ona i ai soʻo se mea o loʻo avanoa i le maketi ma le tutusa uiga. O i latou uma e le lelei, ae o faʻafitauli uma lava fofo.

O le sili ona taʻutaʻua o loʻo avea ma faʻaputuga puipui o Bavalt fulufulu. E gaosia i le ituaiga o lisiti poʻo fala o le eseese o le tele. E sili atu ona talafeagai le faʻapipiʻi mat i totonu o pa: Ua atili ai ona latou mafiafia ma latou i latou lava ona o le malosi tipi. Aua o lenei, pei ona latou fai mai i luga, o a latou masani e tatau ona 2-3 cm sili atu nai lo le mamao i le va o le fola. Mats, o le mea moni, o loʻo faʻapipiʻiina faʻaopoopo ma le faʻapitoa vaega, ae e sili atu le faigofie ona galue nai lo le malu.

Fale i totonu o ou lava lima: ata o nofoaga fausiaina

O le sili ona taatele skeleton puipui

Mineral O fulufulu o le maualuga o le vevela o le vevela o lagona, lelei le tagofiaina. Ae e i ai le matata mafolafola: E mataʻutia le susu ma e manaʻomia e puipuia mai i itu uma e le gata mai le susu (timu), ae foi mai le tui o le faʻatauga. O le mea lea, i le itu o le potu, na te tatalaina se vaega o le vapsozoilages membrane, e le faʻatagaina ai paga e tui i totonu.

Mai le itu o le auala, o le Hermal Cushaul mai Minera Fapo ua tapunia e se isi membrane, ae o le isi ituaiga ma isi uiga-hydroplay E leʻi polokaina o ia, mai le itu o le auala e le o le fuaina i le vai ma galugalu, ma mai le faʻaoso, e mafai e le paga ona o ese mai: o le tagata faʻatau e tasi. A maeʻa ona faʻapipiʻi le faʻailo, naʻo le faʻamaeaina o galuega. O le mea moni, mea uma, o le fausiaina ua uma.

Fale i totonu o ou lava lima: ata o nofoaga fausiaina

O lenei foliga pei o se basalt fala faʻapipiʻi i le va o fata

O lea ua e iloa le fausiaina o se fale faʻavaʻa. O faʻamatalaga o soʻo se faiga e mamao mai le atoatoa, ae e i ai lou alualu i luma o le Fonotaga. Masalo o le a fesoasoani ia te oe i se isi vitio mai se kamuta faapolofesa, po o le taumatematega o loʻo auai i le fausiaina o nofoaga o faʻavaʻa (vaʻai i lalo).

O faʻatonuga vitio mo le faʻapipiʻiina o fale faʻavae

O ni ata nei e tolu o se kamuta sili ona lelei a Larry Hon Hon. Taitasi oi latou umi umi mo le sili atu ma le itula. O le tekonolosi o le fausiaina o le faʻatulagaina o le tino fale i luga o le maeʻa faataotoga faʻaiʻu e vali tele mai.

E tusa ma lenei faʻatonuga, e mafai ona tuʻuina atu le tuʻuina atu o tutoʻatasi e aunoa ma ni fesili: o le a faʻamatalaina ma faʻamatala o itu uma o le fausiaina o se fale faʻatulagaina fale ma poʻo le a le laa. O faʻafitauli masani e ono aliaʻe ma latou faasaʻoga e mafai foi ona tupu. Afai e te filifili e fausia se fale faʻavaʻa ma ou lava lima, aua le salamo i le taimi - vaʻai i le tifaga. E tele mea e sili atu ona manino.

O le vaega muamua o le pito i lalo lalo ma le fola.

O le vaega lona lua o le vitio o le masini ma le faʻapotopotoga o pa puipui.

O le vaega lona tolu o le fausiaina o se taualuga o le fale o se tino.

Afai e te masalosalo, pe aoga tele le fausiaina o se fale faavaa i ai, masalo ona ua latou faalogo o se leaga tekinolaau e le aoga. E i ai le manatu. Ae o loʻo faʻavae i luga o le mea moni o le Kanata ma le American Stand fale o loʻo tuʻuina mai i fafo o le mamago o le vaomatua, susu. le sili atu i le 20-22%. O a tatou tulaga, ua maua ai e le tagata vaai le toe faʻatuina ma laʻau tulei toetoe o faʻalenatura, ma o lenei ile 60%. O le mea lea, i le fale e taitaia ma liu, latou malulu tele.

Ae afai o le fale ua e potopoto e fausia ma ou lava lima, o le a le mea o le a taofia ai oe mai le faaaogaina o mamago laupapa? O le Chamber Sgoding e taugata, o le eseesega i le Cube e sili ona lelei o le lelei - toetoe a faalua. Ae o le piilima i luga o le laupapa i luga o le togafiti i totonu o faaputuga velanging mo le tausaga e mafai ai ona e mago i le tutusa 20-22%. O le a le malie pe leai ae e leʻi faʻamago muamua le bioprotecte. Ua le mafai ona pala e fafie fafie ma e le faʻaleagaina i le fungsi, ae e manaʻomia le faʻaitiitia ma le / agavaʻa mai iniseti.

O se faʻataʻitaʻiga o lea manatu i totonu o le vitio. Ma se faʻamatalaga, aisea e leaga ai le tekonolosi ...

Faitau atili