Fola mo inti i totonu ia te oe lava

Anonim

Fola mo inti i totonu ia te oe lava

Pepa lautele e le na o se fasi pepa i luga o pepa. O le ituaiga ata lea e maua ai i taimi uma se manatu. Aua neʻi e manatu o faʻamatalaga e fetaui lelei mo le totonu o le potu o le talavou. O lenei elemene elemene o le a fetaui lelei i totonu. O le faʻatauga o le faʻatauga e sili ona aulelei ma maualuga-tulaga, ae sili atu le manaia o le a vaʻai i le oloa na faia e o latou lava lima.

Filifilia o se Potu Filifilia

A o le i amata le gaosiga o pepa talosaga, e tatau ona e filifili poʻo a filifiliga o le a fetaui i se faʻapitoa o loʻo iai. Muamua lava, o le ata e tatau ona fetaui ma le potu. O lea o le faʻatusa o oloa e talafeagai mo le umukuka, ma i le potu malolo - o le taʻitaʻi ata. Ina ia mafai ona avea se fofo o se fofo o le a manino ma batal, taumafai e piki i luga le sili sili ona lelei o le le masani ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o ata lapopoa e masani ona vaʻaia sili atu le faʻamaoni ma manaia nai lo le laititi.

Fola mo inti i totonu ia te oe lava

I se faʻaopopoga, taumafai e filifili filifiliga e tutusa lelei ma le taimi, ma i le tausaga ma le lima tausaga o le tausaga. Seʻi o tatou faia se faaaʻoaʻoga. O lenei la o loʻo i ai ni faʻavae masani ma tusitusiga i le mataupu "Lop Love", e foliga mai, o lenei masani o le a vave galo. Ae o Ping-Ap o se mea e le mafaamatalaina, o loʻo i le masani mo le tele o sefulu tausaga ma e le mafai ona o mai ai. O le isi faʻataʻitaʻiga o se "mea e le ofi" autu - ata tifaga. O ia tulaga faʻapitoa e le gata e talafeagai, latou te faʻataʻitaʻia foi a latou tofo ma mea fiafia. Faatusatusaga ata o le a masani ona togi se isi mataupu mo talanoaga.

Fola mo inti i totonu ia te oe lava

A uma ona e filifili i luga o le ata o le ata, taumafai e piki le pepa lautele, lea i ona lanu o le a fetaui ma le totonu o loʻo i ai. O se ata pupula sili ona pupula e mafai ona faʻaleagaina ai le mamanuina o le paleti lanu, ma le pala or mea, i se isi itu, o le a leiloa i totonu o se tino.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona faia se faitotoʻa o le faitotoʻa: galuega

Volumartric adters ma o latou lava lima

O le pito i luma o le pepa lautele o le uluaʻi auala e teuteu ai le totonu o le fanau, potu potu poʻo le potumoe. O le faʻagasologa o le atinaʻeina o sea ituaiga ma ou lava lima e faigofie ma manaia tele. Mo galuega, e ola i mea neioga o mea aoga ma mea taua: Matagofie pepa, vaneina o fugalaʻau matagofie, fanauina fana, pule fatufatu. Sei o tatou faʻataʻitaʻia le faʻagasologa atoa o galuega i sitepu e faʻafaigofie ai oe ona folau.

  1. Aveese le puipui pito i tua o le faʻavaʻa, faʻaaoga kulimi mai le AErooliols i luga ma pipii lemu i lana pepa o pepa malo. E mafai ona e faia le lanu poʻo le pepa malo, faʻalagolago i le manatu. Ma le isi mea, e mafai ona e faʻaaogaina e le o se pepa malo, ae o le tipi o le tisu e faʻaleleia atili ai le oloa.
  2. Faatasi ai ma le fesoasoani a le uia, aveese uma auiliiliga mai lanu. Mai fugalaau o fugalaʻau ma laulaau, faʻatupu se manaia o se vaega.
  3. Faʻafoʻi le faʻavaʻa i le nofoaga ma faʻasaʻo fugalaʻau ma le glue fana. Matamata e le alu le delu pa'ū i nofoaga iloga.

A maeʻa le galuega, e mafai ona e aveesea mo le ipu, o le a laveaʻiina se pepa mai le pefu, ae o le isi itu, e aunoa ma le tele tioata, o le a foliga sili atu le tele o le amoina.

Fola mo inti i totonu ia te oe lava

Faʻamatalaga ma le le masani ai lolomi ma mamanu

O lenei o le a e aʻoaʻoina le auala e fai ai faʻailoga muamua mai le uo teine, ma o le a mafai ona e faia i taimi uma le sili ona manaia ma uiga ese ai mo le totonu. Ma le isi, i ni faʻailoga e mafai ona faʻamalosia ai isi oloa, e pei o le aoina o pepa mo meaalofa.

Ma, ina ia fausiaina se pepa lautele ma faʻatonuga tatou te manaʻomia:

  1. Tele pateta.
  2. Naifi.
  3. O le tele o ata (faʻataʻitaʻiga, acrylic) ma pale mo latou.
  4. Tele pulumu.
  5. Le mafiafia pepa pepa.

O le faʻagasologa o le faia o faʻailoga mai pateta o le fatufatu o le fatufatu, aua i le fesoasoani a lenei metotia faʻataʻitaʻi e mafai ona fausia ai le tele o mamanu. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia i le tipi geometric ma isi fuainumera mai pateta. O ia faʻailoga e manaʻomia le fufui i le vali o le manaʻo o le lanu ma naʻo le faʻaaogaina i le pepa.

Mataupu i luga o le autu: Manatu nai lo le valiina o le potu laupapa mai le

Fola mo inti i totonu ia te oe lava

Taumafai e amata i le faigofie o faʻailoga e "faʻatumu lou lima", ona ou alu lea i le sili atu. Ile taimi o le Foafoa o le Pepa lautele, taumafai e tuʻufaʻatasia ni faʻailoga eseese e fatu ai se lagona manaia. Ma le isi, taumafai e taʻalo ma le aofaʻi o vali. Fuafua pe o le a le tele o le vali o le a i luga o patetoo, o le mamanu o le a pe mafiafia ma mafiafia ma malu pe toetoe lava a manino.

Sumpi-E pepa lautele

O le isi le tulaga ma le masani ai ma le matagofie o le auala e teuteu ai le totonu o le Iapani some-adsters. Ioe, ia fausia ni pepa faʻapitoa, e manaʻomia ona e mauaina ni tomai faʻapitoa. Ae talitonu ia te aʻu, o le taimi lava e taumafai loa lea i lenei ata tusi, e te toe foʻi i ia i luma.

Fola mo inti i totonu ia te oe lava

O le aotelega-e o se leo tuai tele, o loʻo faʻaaoga ai le pepa puipui ma le araisa. E pau lea o le vali vali, ae faʻapena foi le faʻaalia o oe lava, ma le filosofia. O sea faiga tekinolosi mo le fausiaina o faʻasalalauga o se tasi o filifiliga mo le togafitiga o tagata, lea o le a fesoasoani ia te oe e te o faʻatasi ma oe.

Mo le ata e tatau ona e faʻaogaina, pei ona taʻua i luga, araisa pepa, Black Warcass, faʻapea foi ma vaipuna. E taua tele le tuulafoaiina o penitala. E manaʻomia ai le ata o le a le fetaui ma faʻauigaina lagona ma le faʻailoaina atu.

Faitau atili