Faʻafefea ona fai se laʻau laupapa e fai oe lava?

Anonim

O le fatafata laupapa o se talafeagai ma aoga faʻavae, na faʻatatau i o tatou tuaa o se faʻatusa o le lotomaulalo ma tamaoaiga, tamaoaiga. E mafai ona faʻasaʻo mea e masani ona tuʻuina i totonu o le kapoti: tusi, meataʻalo, taʻaloga taʻaloga ma sili atu. Afai o le tamaʻi tele o le fale mautotogi poʻo le fale e le faʻatagaina e maua ai i meaafale lapisi potu, tuu le laulau i totonu, o le fatafata o le a avea ma le sao o se kofe poʻo le laulau o le a fesoʻotaʻi ma le laulau o kofe poʻo le fatafata.

Faʻafefea ona fai se laʻau laupapa e fai oe lava?

Faʻaaoga fale o pusa, o le a e le gata maua se isi moega teuina, ae o se kofe poʻo se laulau lau kofe.

O le fatafata laupapa e faigofie ai lima. Faatasi ai ma lenei galuega, tusa lava ma se tusi e leʻi i ai setwepienced O le Master o le a feagai ma lenei galuega. O le tagata amata i le galulue ma le 'aufaatau mai le aufaʻatasi e masani ona fautuaina e amata i le fatafata faʻataʻitaʻiga o loʻo fesoʻotaʻi i luga o vaega.

Nofoaga, inu, faamamaina

Faʻafefea ona fai se laʻau laupapa e fai oe lava?

Meafaigaluega manaʻomia mo galuega: Electrolovka, hacksaw, fao ma fao, faʻaputuga, pulupulu, tormmcon, corkey lighpess.

O le fatafata e faigofie lava ona aoina le fatafata. E sili atu le faigata o le faia o i latou e leʻi faia lelei ma se laʻau. I lea tulaga, e tatau ona e faʻatinoina faʻailoga ma tipi vaega o elemene. O le pusa laupapa o le laina o le tau o le laina e aofia ai ni vaega se lua: o avanoa ma ufiufi. O le faʻavae foliga e tutusa ma se pusa. O le tele o ituaiga o le fatafata e mafai ona - e fuafua uma lava ile mafuaʻaga e maua ai se mea o le a teuina i totonu. O se sao taua o loʻo taʻalo iinei ma filifilia mo mea faʻapitoa. Faia ma ana lava laau na faia i laupapa - manaia le mea. E masani ona fautuaina e tagata fou tagata a le 'au fou le faia o mea o iai i le' Autulai 'Aufaiele, auā e sili atu.

Mo le gaosia o le oloa, o mea nei e fesiligia ma mea faigaluega o le a manaʻomia:

  • Aurocromivik;
  • hacksaw;
  • o ia lava-fetunu, fao;
  • kolama;
  • sikulukalaiva;
  • Togalaau ma le fausiaina fana i ai;
  • atavali vali;
  • Jauline kelu, vali;
  • Malyary scotch, le paʻu o le paʻu.

Mataupu: O aso nei o loʻo i ai i le potu malolo: 35 totonu o totonu ata

Faʻafefea ona fai se laʻau laupapa e fai oe lava?

Le masini fatafata.

O le pito muamua e sili ona faigofie e fai ma plywood po o fafie, o le averesi mafiafia o le 2 mm. E amata uma lava i le gaosiga o mamanu. O le mea e tasi, fasika, faipule, penitala o le a manaʻomia. O elemene laupapa uma o le a faʻapipiʻi ai le fatafata i luga o pepa, ona tuʻu lea i luga, faʻaaoga i luga o le laʻau ma luga o le mamanu, o le ata lea o le lumanaʻi. E mafai lava e ala i se pule ma le penitala e maka ai le faʻailoga i luga o le faʻailoga. Ae ua talitonuina o le muamua mea mai ia sili atu ona maua mai i flomlates. O laupepa pepa o le a fesoasoani aloese ai mai le le talafeagai o le tipiina o eleelea elemene.

O auiliiliga o le lumanaʻi o le fatafata ua gaosia e faʻaaoga ai se eletise poʻo le hacksaw. O le taimi lava e tipi ai vaega, o latou manatu e tatau ona avea ma sandbroke. Mo le galue ma le fafie, salu enpaper medum Carin pepa ua filifilia. Afai o le fatafata o le tamai ma manifinifi-pa puipui, ave o le "null" (o le sili ona laititi o le tino), fuafuaina mo le gaosiga o mea faigata ma luga. Ma o lenei o le sili sili ona tiga o le galuega o le avea: faia fesoʻotaʻiga conbar i le itu taumatau.

Faailoga Faanoanoa ma Luga

Faʻafefea ona fai se laʻau laupapa e fai oe lava?

Fatafata ata.

A o le i amataina le faʻataʻitaʻiga o foliga o foliga, ina ia mafai ai ona fesoʻotaʻi le fesoʻotaʻiga (tuʻusaʻo le fesoʻotaʻiga), ma faailogaina ma le faaeteete le fiafia uma. Afai e le saʻo e tuʻu ai ni spikes ma mata, o le galuega uma i le gaosiga o le fatafata o le a faʻaaoga le taimi. O lenei taotoga e tatau ona faia lelei ma lelei tele. Mo le faʻailoga, o le tafatolu ma le faigofie o le penitala o le a manaʻomia. Faʻapefea ona fuafua le tele o le lapoʻa o le spike? E faʻamoemoe i le faamoega ma e fuafua i le auala o loʻo faʻaofi le vaega i le mata. Faailoga o le mafiafia o fesoʻotaʻiga e tatau ona saʻo e mafai.

O le isi lenei o le isi le mautonu: E le tatau ona manifinifi le spike, a leai o le a le mafai ai ona ia taofia le puipui i le fatafata. Afai o le spike e alu i fafo e sili atu le mafiafia, o le auiliiliga o le fafie o le a mauaina faʻaleagaina ma o le a le talafeagai mo le gaosiga o le fatafata. O lona uiga, ina ia mafai ai ona taofia ni mea sese i le faʻatinoina o alia, e tatau ona e faʻaogaina i le auro matagofie mataupu silisili. E taua tele mo le faʻailoga e faʻaaoga ai le maualuga-tulaga masani. O le penitala faigofie e tatau ona faamatuu atu.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se faʻata i faʻafefeteina o ou lima?

Faʻafefea ona fai se laʻau laupapa e fai oe lava?

Ina ia mafai ona aumaia i lalo le fatafata, e fautuaina le faʻaaogaina o le plywood poʻo le chippord pepa.

A o laina, latou te le faʻatatauina e aunoa ma le faʻaeteete. Afai mo le aofaʻi o le tutusa ituaiga o elemene e tatau ona e otootoina avanoa, o loʻo tuu vaega i se laina. E faʻatino ai se faʻagaioiga, o le a manaʻomia le faʻaaloalo. Afai e faia le fatafata o fafie lelei, e manaʻomia le popole i lona saogalemu muamua.

Mo le faʻailoga o le tutusa ituaiga o vaega, o le a manaʻomia ni kesi. O le mea mulimuli o loʻo tuʻuina i le va o mea fafie e puipui ai mea mai le faʻaleagaina o masini ma ni faaletonu.

Ina ia mafai ona faia le galuega ma le sili atu le saʻo, o tuaoi o le spukes e manaʻomia ona otootoina i totonu o le pito i totonu ma fafo o le fatafata.

O le taimi lava na faʻailogaina ai ni nai sasa, o la latou meainu e amata. E i ai le isi mea lilo o le faʻailoga, lea o le a fesoasoani e aloese ai mai mea sese tele mai mea fou. Faʻafefea ona fai lelei, ae le o loʻo iloa e le Wizard uma. I se faigofie, i le va o le mata, faagaoioia, o loo i ai mea lilo. E tatau ona mausali ma mausali le tagata faigaluega ma ua uma ona uma. Faatasi ai ma se tulaga lelei, o le fesoʻotaʻiga i luga o le pito i luga o le pupuga muamua fai le faʻailoga i le tasi itu, ona toe foʻi lea o le taotoga i le isi - o le socket. O lenei taotoga e toe fai i le siaki siaki.

Tele Galuega

Faʻafefea ona fai se laʻau laupapa e fai oe lava?

Polokalame o elemene o le fatafata teuteu.

E i ai i na afitusi e fai ai ni spikes ma mata mata e aunoa ma le faailogaina. Afai o le tagata fou o le a faia lenei gaioiga i le tutusa auala, leai se laki lamolemole, asthetic o le a le manuia le fatafata. O le tufatufaina o mata o mata o loʻo faia na o le faʻailoga o le faʻailoga o le faʻailoga. Mulimuli i le fautuaga e i ai se fesoʻotaʻiga o le auiliiliga o le fatafata. Mo lenei taotoga, e sili ona lelei le faia. A faʻafesoʻotaʻi ni avanoa, e manaʻomia le siakiina o itu uma o tulimanu e tutusa ma le 90 °. E toe faafaigofie ai se galuega, o se laina tafatolu o loo toe faaaogaina. Mo le faʻasaʻoina o faʻamatalaga o le fatafata, o loʻo avea ma kamela ma le kesi. O le muamua i le fatafata e masani ona aoina ona itu ma naʻo le pito i lalo o le a faʻatumauina ia i lalo. O le pito i lalo o loʻo faʻapipiʻi i le vaega autu, o le mea foʻi lea, o le kelu mo se laʻau. Peitaʻi, e sili atu mo sili sili atu o le malosi o le oloa i le tuʻufaʻatasiga ma le kulimi e faʻaaoga ai le fao.

Mataupu i luga o le autu: Faʻavasega faitotoʻa mo le potu ofu i Lega Merlin

O le pito i lalo o le fatafata e itiiti ifo nai lo lona vaega autu i le lautele. E faia i le auala lava e tasi o le vaega autu o totonu o le mea. O le lalelei e manatu o le vaifofo pe a fai o le autu o le fatafata e masani ai o palu masani, ma lona tapuni e faia i togavao masani. Spikes ma soʻu o le faia o le tapuni o loʻo faia e le sili ona faʻamatala tekinolosi. O le mea lea, o le penitala faigofie ma le TV muamuarlalar o le a manaʻomia mo se sili atu saʻo tipi ufiufi. O le taimi lava e maeʻa ai le pito i luga o le fatafata o le lumanaʻi, alu i le faʻagaioiga o ana laufanua uma, o le sandpaper. Aemaise le faia ma le totoʻa faʻataʻitaʻiina gaioiga i tulimanu ma le fesoasoani a le oloina. O le faigofie, o le masani o le faʻataʻitaʻiga o le teuteuina o le iʻuga o le faʻamamaina o le olitfa ma se autopsy varnish.

E tumau pea le laasaga mulimuli - faapipiiina o fetaui lelei i le fatafata. O le tagata lava ia-tipping fao o le a fesoasoani e faʻapipiʻi ai le decotives matapes, mautu e ala i le faʻafesoʻotaʻi le pito i luga ma lalo ifo o le fatafata. O le matasele mo le loka masini o le a fesoasoani ia te ia e faaleleia lelei. Ia o le mea e le ofi ai le ufiufi i le fatafata pe a tatalaina, o le a manaʻomia se 'ava malosi, o pito o itu o vaega o loʻo faʻapipiʻi mai i totonu o le fatafata. O le a se isi mea e mafai ona e faia e tuʻuina atu ai le mataupu o le totonu o le ata. Mo lenei, e le manaʻomia le faʻatinoina o laʻau, valivali o laʻau i lanu eseese ma faʻaaoga i le faʻatonutonuina o vaega, chinestones, routing i le sami lima, foliga leai o ni ofu sami, vaʻai pe a leai se aoga sami, vaʻai pe a leai.

Faitau atili