Faʻafefea ona fai se fale ogalaau

Anonim

Mo le tele o afe tausaga o Melelaia, o fale laupapa na faʻaaogaina e tagata, ma lo latou taʻutaʻua i le 21st seneturi ma e sau i se tulaga fou. Ae le i gagau se fale ogalaau, e tatau ona e iloa le tele o mea. E tele mea e sili ai i lenei ituaiga fale: Siosiomaga faauo, mamanu, faʻamafanafana ma taofi le vevela mo se taimi umi, manava, o lea ua i ai i taimi uma o le ea i totonu.

Faʻafefea ona fai se fale ogalaau

Parameters mo le fausiaina o se fale mai se pa.

Galuega sauniuni

Meafaigaluega ma Mea:

  • rofautte;
  • suo;
  • oneone;
  • vai;
  • Laupapa laupapa;
  • Rod e faamalosia;
  • Bulgarian;
  • O masini e ala ai;
  • Samala ma fao;
  • kesi-burner;
  • Rubroroid.

Faʻafefea ona fai se fale ogalaau

Ipu ata o se ogalaau ma le tulimanu tulimanu.

I le amataga, e mafai ona faʻaitiitia le faavae i lalo o le fale ogalaau, ma e tatau ona faʻaumatia e le eleele laʻau o le vaitau. O le mea sili e fetaui lelei lelei le fua o le pito i luga, o le a le manaʻomia le tele o taimi ma taumafaiga.

Mo le amataga, a liliu le utu i se tulaga lautele i le loloto o le 35 cmma ma i le lautele o le 40 cm, ma le itiiti ifo i le 2 kovali ua faia i totonu e faateleina ai le malosi. A maeʻa le mea e manaʻomia, e tatau ona e fesoʻotaʻi ona puipui ma le pito i lalo, ina ia mafai ona talitonuina le fofo.

O le oneone oneone o le 5 cm i le pito i lalo ma le vai i le vai. Ae o le mafaufau, mago vai (2-3 aso), e tatau ona e sauniaina mea o totoe.

O lenei e tatau ona e faia se galuega. Aua, o le laupapa tipi o le 25x150 mm o le a manaʻomia, ma o le maualuga o talita o le a avea ma faʻaletupe o le fausiaina, ina ia le tatau ona faʻatumuina vaega atoa. O mea faʻapipiʻi uma o le a o faia i totonu o fao, aua e tatau ona faʻaaluina le taimi e tasi e mafai ai ona faʻaalu ai le taimi e tasi e le vaeluaina ai laupapa.

O le faʻamalosia o le faʻavaʻa e alu ai le RIBBBABBE RDD 10 MM. I lenei tulaga, o le faiga foliga foliga masani:

Mataupu i luga o le autu: Auu - lelei le sefeina o le malosi o le manava

Faʻafefea ona fai se fale ogalaau

Ata 1. Saini le Maketi ata pe a oso i luga o le pa.

  1. 5 O le umi o le tutusa o papa e gagau ai i le 10 cm atinae.
  2. Laititi i le lapotopoto 60 cm i le sitepu o le 30 cm.
  3. O soʻoga soʻoga e faʻamautu e le eletise eletise a le arc aʻiaʻi.
  4. E gaosia e se tutusa tutusa.
  5. Faatasi ai ma le fesoasoani a toʻotoʻo i le 25 cm, e tutusa uma tutusa ma soʻotaga o loʻo tuʻufaʻatasia i le tasi faiga. E manaʻomia le faʻaaluina o lenei sitepu saʻo i le faʻapipiʻi nofoaga, aua E oʻo lava i tagata e le mafai ona siʻitia le tusiga, ma e le mafai e tagata uma ona faʻaaoga le loli pusa.

I le fale gaosi, e tatau ona e mataala faapea o le uʻamea e le paʻi i le pepa faatumu ma oneone. Ina ia mafai ona siitia le armature i luga o le oneone, e tatau ona e faʻaaogaina le taʻele pamu poʻo ni fasi palasitika faʻapitoa. Mai luga, e tatau ona e faʻasusu le toʻotoʻo ma se sitepu i le 1 m ina ia mafai ona maua ai se maualuga-lelei le maualuga i le va o le lapotopoto ma sima.

O lenei e mafai ona sasaa se vaifofo o sima m300-350, pe a ma le lotofai o le faʻamago i le 28 aso. Ina ua maeʻa lenei taimi, ae suia le galuega faʻatino, ma o vaega tatala o le sima o loʻo folasia i luma o le kapeta burbroid ma ua feoaʻi i le kesi uila. Steel sui alo e manaʻomia foʻi ona ufiufi i le susu.

Gaoioiga Muamua

Meafaigaluega ma Mea:

  • ulo;
  • Lapotopoto;
  • rofautte;
  • naifi;
  • iw.

Faʻafefea ona fai se fale ogalaau

Ata 2. Faʻafesoʻotaʻi Ata i Paw ma Spike.

O lenei e mafai ona fai se fale ogalaau mai se lapotopoto. E naʻo le 2 filifiliga mo le tipiina, lea e sili ona lauiloa: Lusia ma Kanata. I fafo, e tutusa lava, ae i le faia o le Pantadiatan Bound (Fig 1) e lautele, ona E mafai ai ia te oe ona seleseleina fafie i soʻo se vaitau, ma pe a uma ona solomuli (e oʻo i le 10 cm) e leai ni tau. E 2 auala o tipiina - i le ipu ma i le pao (Ata 2), ae ona o le talitonuina faapitoa.

E i ai le tamaʻi itiiti e le o tagata uma e le o mea uma, ona o le mea o loʻo iai le laʻau o nisi taimi e le talafeagai: o elemene uma e tatau ona fausia ma le matau, aua I nei nofoaga, o le ono afaina e faʻaitiitia ai taimi. E leai se mataupu e le mafai ona faʻaaogaina e ala i filifiliga lapotopoto, ona I totonu o galuega i Alamanuia mai fafie, o se nofoaga puipui ua aveʻesea. Pau lava le mea e sili ona ma ai le lapotopoto o lona vevela o le vevela e sili atu nai lo se agalogies.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona tapunia le faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa

O le pa o le pa o se feololo sootaga, i.e. E i ai uiga i totonu o malosiaga malosi, ma faʻatasi ai ma lenei aofaʻi o le vevela o le vevela ma mass. E ese mai i le auala o le soofaatasi - faasalaga. O lenei metotia e le manaʻomia e tipi i lalo o le 'au i pito, aua E i ai lona fale atoa i le umi atoa, i totonu o loʻo mafai ona faʻapipiʻi le mea mulimuli ane.

Faʻafefea ona fai se fale ogalaau

Polokalame o le itu o le vaega o le interfestation i totonu.

Ina ua maeʻa le fale ogalaau, e mafai ona e amata tipi eseʻe faitotoʻa ma faʻamalama. O lenei laasaga e le masani ai i mea moni faʻaonapo nei, ae o ia lava o le a ia saunia lelei atoatoa. Mo le malosi, e manaʻomia le pa puipui o le faʻailoga i le ogatotonu.

Ua sauni le fale, o faamalama ma faitotoa e faʻapipiʻiina, o le taualuga e ufiufiina, ae e te manaʻomia le iu lava ina tatala le nofoaga i totonu ma fafo. Mo lenei, o matata uma o afifi ua maua i totonu o le siuba. O se faʻagasologa o loʻo faʻatinoina ma le fesoasoani a se naifi masani. Mai luga, o soʻo se mea o loʻo tusia, ae i le muamua 3 tausaga e sili atu le faʻaaogaina o se mea faigofie, aua Tatau ona mulimuli i le au.

Avanoa faaopoopo

Cerramzite tautua o le mafai ona taofiofi mo le fola, ae afai e te manaʻo e faʻaaoga se isi texpelation. Mo Clayzit, ua matua tele se sulugatiti o le mea o le a fai i luga o pa, ona toe malosi lea o le malosi, ona toe malosi lea o le susu. Mai luga o le laga ua fausia.

O le ogaumu i totonu o loʻo tuu i se mamao o le itiiti ifo 15 cm mai puipui, ae sili atu i aga masani i le ogatotonu o le potu. O ia puipuiga o le a faʻatagaina e aua le mafaufau e uiga i ni afi manaʻomia.

Ae le i gagau le fale ogalaau mai le taʻamilosaga, e tatau ona e iloa e le gata i le lelei o fafie, ae faʻapea foi le taimi o tipi.

Ina ia mautinoa i le lelei, e sili atu le ave o le faigofie lapotopoto o se matau, lea e le faia ai ni mea faigaluega faapitoa meafaigaluega.

O ia lea o le a te tautuaina le tele o kolisi pe a fai e moni.

Faitau atili