Flor Glues mo Wallpaper: Fuataga ma Fautuaga

Anonim

Faʻatautaia o se tamai cosmetic toe faʻaleleia o se potu poʻo se fale mautotogi e masani ona aofia ai ma le teuteuina o puipui. E masani lava o se fesuiaiga o pepa puipui. O lenei mea moni e le taʻutaʻua, o lona uiga uma, o lo oi le lotoa o meaafale ma toe faatutuina o meaafale, mafai ona maua se potu faʻafouina o le aiga. Mo le toe faʻaleleia, naʻo le faʻamaeaina o mea ma faʻailoga faʻapitoa o le a manaʻomia.

Flor Glues mo Wallpaper: Fuataga ma Fautuaga

Le faʻavae o le kubble o loʻo i lalo o le pepa puipui.

O le aso, e ofoina atu e tagata gaosi oloa gaosi tele se tasi o le tele o kusi, ae le o taimi uma lava e talafeagai mo nisi galuega. O lea, toetoe a le mafai ona latou filifilia se tagata faʻapipiʻi mo pa ua ufitia i oliopi poʻo le suauʻu toso.

O lona uiga o le pepa kuka o le a tatau ona iai lava, faʻaaogaina vaega o loʻo i totonu o fale uma.

O le a le mea e pipii ma le mea e aofia ai

Flor Glues mo Wallpaper: Fuataga ma Fautuaga

Aveesea o pepa tuai mai i puipui: A - Motoligi ma se faʻaseʻe, b - aveese le vaega o le sasaina o le spalala.

O le isi 20-30 tausaga talu ai, o le pepa puipui, kuka mai falaoamata po o starch, suia manuia uma abheves uma e ofoina atu e gaosi oloa na ofoina atu e gaosi oloa. E aliali mai o le lauiloa o le Clays e le pauu io tatou aso. E ui lava i nisi o mea leaga, e le fiafia o ia pe a pipii i le pepa puipui.

O le aupito autu i le falaoamata o le maualalo o le susu. O le mea lea e le fautuaina ai le faʻaaoga i potu ma le hest humdity, ma i tulaga masani, e mafai ona alu ese pepa faʻatumu pe a timu i le auala. O lenei aso, o lenei mea leaga e mafai ona aveʻesea e ala i faʻamatalaga faʻapitoa na faʻaaogaina i le taimi o kuka kuka.

Ae o le lelei o falaoamata e tele lava: O le siosiomaga o le agafesootai, ma e leai se manogi le lelei i taimi uma o le faʻamamaina o mea, ma le agavaʻa e aveese ai ni mea tuai. O le tapenaina o puipui, ua lava lea e faamanatu ai i latou i le vai vevela, ma o le a amataliaina le tapoleni. I se faʻaopopoga, o puipui o le a foliga lelei atoatoa, ona e le tuʻu i lalo le alavai ma le faʻaaogaina o mea i luma o le Tui fou.

Tusitusiga i luga o le autu: orthopedmic Mats mo tamaiti faia oe lava

Classister kuka mai falaoa

Maualuga-tulaga lelei ma le lelei o le pepa puipui o le pepa puipui e mafai ona vavaeina mai falaoa po o le starch. O lenei mea faʻapipiʻi o le a aoga foi pe a faia ni mea fai mai le papi o le papier mache poʻo se tele o fasi pepa. O le a le mea e manaʻomia mo le gaosiga o Alee? Afai o le ae kuka ma ou lava lima, faʻaaoga le faʻatulagaina o alatoaia ma Fautuaga e:

  • falaoamata (le mafai ona faʻaaogaina e faʻaaoga ai le vasega pito i luga o falaoamata, e sili atu le ave 1 pe 2 vasega);
  • vai;
  • PVA Amininum poʻo Carbon Black (o le a tautua o se faʻaopopo e faʻateleina ai le susu o le mea e tetee ai).

O le fua a le suʻesuʻega a le avega e matua faigofie lava, ma afai e te filifilia le mea saʻo, o le kelu o le a faigofie ona kuka:

Flor Glues mo Wallpaper: Fuataga ma Fautuaga

Ina ia 'alofia papa ma faaleleia ai le lelei o le conchionary sauniuni, o le falaoa e ao ona tele lofituina.

  1. Ia saunia le 1 l o mea, ave le 200-250 g o falaoamata. O le aʻa e tatau ona faʻalogia: Ole mea lea e aloese ai mai le faʻavaeina o tagata faʻataʻalo ma tele lava faʻalelei ma le lelei o le tagata ofo.
  2. Faʻaopopo sina vai i le falaoamata, ona faʻafetaui lelei ai mea.
  3. A o le i kukaina Gelu, ia mautinoa e leai ni mea leaga i le paluga. Ona pipiʻi lea i le faʻafefeteina o le vai tane aʻo leʻi mauaina se volume o le 1 lita. Liligi le vai ma le manifinifi tafe ma le manifinifi ma le le aofia ai le tupu o lupe. Pe a fai o le Holter ua avea ma mafiafia, faaopoopo ni nai vai vevela.
  4. I le iʻuga o le fefiloi, faʻaopopo le 0.5 ipu o Jonenery Gluue poʻo le PLA Klue. Ina ua maeʻa, kuka le tuʻufaʻatasiga i luga o le vai taele poʻo sina vevela i luma o le palu palu i luga.
  5. Aveese le paluga mai le afi ma siaki mo le auai o lumps. Afai e le mou ese le kuka i le taimi o le kuka, talu ai, o nei mea, o loʻo aliali mai, o mafatiaga i le paie i le kapeteni.
  6. Tuuina atu mea e malu ai. E masani lava, pe a o le Hotter ua faʻaʻaisa, o le mafiafia o le ata o loʻo aliali mai luga. E tatau ona aveesea.

Ua saunia Classter, ma e manaʻomia le faʻaaogaina i le lumanaʻi lata mai. E pei ona tusia e tagata atamamai, o le tuʻufaʻatasiga e sili ona aoga pe a o lona vevela o le 40 ° C. Tuu le Kleraster mo sina taimi, ma o le a leiloa o ia.

Mataupu i luga o le autu: Mea faigaluega mo le lalagaina laupapa laupapa

Talosaga kuka mai le starch

Afai o loʻo e fuafuaina se faʻailoga o le manifinifi ma le manifinifi o pepa upty pepa, e mafai ona suia le auala i le starch glue. O lenei tuʻufaʻatasiga o le a le tuua ni nofoaga le talafeagai i luga o le tulaga o le faʻauma. Ina ia mafai ona saunia ni kelu, o mea nei o le a manaʻomia:

  • Star - 1 kg;
  • Vai e tusa ma le 9 lita.

Ua saunia Kluee mai le plus e pei ona taua i lalo:

Flor Glues mo Wallpaper: Fuataga ma Fautuaga

Ma se laupapa laupapa, o le paluga e tatau ona fefiloi atoa i le fausiaina o se homogenous tele.

  • 1 kg o le starch ua faapolopolo e ala i le steve stive (o lea aveese lapisi laiti ma lump);
  • O le sturch e sasaa ma sina vaega laititi o le vai ma le fefiloi lemu;
  • O le saʻolotoga o le paluga o le paluga e tatau ona tutusa ma paluga vai;
  • O le sauniaina o le faʻafefiloi o loʻo i ai i le vai faʻafefeteina, aumai le tele o mea i le 10 lita; faʻaputuputu vai vai o loʻo liligiina ma le manifinifi tafe ma le faʻaputuga o le faʻaputuga o le paluga;
  • O le faʻaiuga o le tuʻufaʻatasiga o loʻo fefiloi atoa ai ma le tutusa, ona nonoa lea o le faʻaputuga ma vevela i le vai vai;
  • Afai e tatau, pā poʻo le janery gliue ua faʻaopopo i le faʻasologa.

E mafai ona faʻaoga le faʻavae e le gata i le o se mea faʻapipiʻi, ae faʻapea foi mo le alualu i luma o puipui ae e leʻi maeʻa mea uma. E i ai mea i se tasi aso, e le mafai la ona faʻataunuʻuina uma galuega faʻalelei, ma o loʻo totoe ai e totoe ai se aofaiga tele o le masoa e le o vaaia le maoaʻe.

E mafai ona faʻalautele le vaitaimi teuina mo le tele o aso e ala i le faʻaopopoina o le alato poʻo le carbolovic acid. O fanua o loʻo mulimuli mai: i luga o le 10 lita o gliue - 50 g o le auala poʻo le 25 g o le acid. A o le faʻaaogaina, o le almim e tatau ona mimilo i vai. A faʻapea e le mafai ona teuina e se mea masani a le taʻavale masani nai lo le 3-4 aso, ona mafai lea ona faʻaaogaina lea o se tuʻufaʻatasiga i le vaiaso.

Faʻaaoga lelei le fua mo le kukaina o mataala mai le falaoamata poʻo le starch, e mafai ona e gagau le puipui i luga o le vali mata. I lenei tulaga, o le a e tuliloa se manogi o kumu sa saunia mai vaipanoa, ma le tulaga lamatia o nofoaga o le a faaitiitia i zero.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona faia se fale manu i le fale (ma faʻatulaga le teuina o mea (22 ata)

Faitau atili