O le Plantic Cirginage: Faavaseina ma ou lava lima o fusi, gatters, paipa

Anonim

O le Plantic Cirginage: Faavaseina ma ou lava lima o fusi, gatters, paipa

E ui lava i tulaga lelei o uʻamea fausaga, e toʻatele fale e ona fale e sui ai le faʻatuina o le Alland Servers Chatland Apalain - Matumu ma matua puipuia lelei i le vai mamanu. Ina ia mafai ona faia se alavai e galue lelei, e taua le faia saʻo o le fuafuaina o le faiga ma mulimuli i fautuaga a tagata faʻapitoa i le taimi o faʻapipiʻi. I lea tulaga, ma le fesoasoani mai o le palasitika elemene elemene, o le a mafai ona e puipuia le faavae ma pa o le fale mai le susu.

Le lelei o le palasitika alavai

E mafai ona faʻapipiʻi alavai mai mea eseese:

  • Galvanzed Steel
  • apamemea
  • Uamea ma polymer coting,
  • palasitika.

O le Plantic Cirginage: Faavaseina ma ou lava lima o fusi, gatters, paipa

Copper alavai o loʻo i ai le umi o le tautua o le olaga ma foliga sili ona manaia, ae o le tau e maualuga

Planā e iai nisi lelei lelei, aemaise lava i tulaga o loʻo faia ai le faʻapipiʻiina o le alavai i ona lava lima:

  • O le laʻititi mamafa o elemene e mafai ai ona e faigofie ona faʻaputuputu o faʻailoga tutisi ma tausi i le maualuga.
  • O le alavai gaosi ma pato paipa e mafai ona tipiina faʻaaoga meafaigaluega e avanoa mo le malo taʻitasi.
  • Pe a tipiina palasitika elemene, e le manaʻomia le faʻaaogaina o soʻo se tekonolosi faʻapitoa, e leai se lamatiaga o le faʻaleagaina (pei o uʻamea oloa (pei o le polymer comping)
  • Tutoʻatasi na faia pe faʻatau i le faleoloa o gatters, paipa ma malie faigofie faigofie faigofie faigofie, ma le fesoasoani o ni faʻapitoa faʻapitoa poʻo clomps e le faigata ona faʻamau ai soʻo.
  • Palasitika e matua puipuia lava i aʻafiaga o le faʻanoanoa, faʻapea foi ma isi mea i fafo atu, e aofia ai le ultraviolet, oona malosi o mea, vevela vevela.
  • O le lamolemole le pito o le palasitika alavai e le faʻatagaina e faʻatuai le lapisi i le taimi o le vai tafe.
  • Pe a fuafua e faʻapipiʻi alavai palasitika alavai, e mafai ona e filifilia se talafeagai mamanuina o le fogaga o le fatu ata.
  • PASSSDSpactactaps mo le tau taua o le tau e matua faʻaititia lava pe a faʻatusatusa i uʻamea oloa.

Tusi i luga o le autu: ata o puipui i totonu o le umukuka mai le a i le z: auiliiliga faamatalaga o le faiga

O le Plantic Cirginage: Faavaseina ma ou lava lima o fusi, gatters, paipa

Lautele lanu o tagata palasitika o loʻo faʻafaigofie ai ona pikiina mo soʻo se fausaga fausaga.

Mamanu elemene o le alavai alavai

Aʻo leʻi amataina le faapipiiina o palasitika ma ou lima, e taua le tapenaina o ni vaega talafeagai. O le fuafuaina o le manaʻomia o le aofaʻi o mea o loʻo faia i le siakiina o vaega ma le fausiaina o le fale:
  • Fetuunaiga o mea faigata (Aofai o Angles ma Demptuctions),
  • puipui umi
  • Fausia mea maualuluga.

O loʻo aofia ai le faʻatauga o le taualuga o le taualuga

Kalama

O le alavai o le alavai o auala mo le aoina o le suavai o suavai i le taimi o le timu po o le kiona i le taualuga luga. Latou le mautonu tulaga (mis agai atu i le funnel) saunia ni pepa i le paipa e aunoa ma le televave o togavao. Faʻafetai i le faʻapipiʻiina o fale puipui, e le pa'ū le vai ile puipui ma le eleele latalata i le fale pe malu, puipuia le saoasaoa o le fausaga o fausaga.

Pretical paipa

O le paipa na mafua ai le alavai i le suavai mai le aufaila ma le aveeseina o vaitafe mai le fale. I luga o le lalolagi poʻo le mea lea, o paipa ole alavai e masani ona i ai i le faʻatonuga mai le puipui poʻo fea le vai o loʻo feaveaʻi i le afa o le afa.

O loʻo faʻapipiʻiina le paipa i luga o le papa e faʻaaoga ai masini faʻapitoa. I totonu o lenei tulaga, o le laʻititi mamafa o palasitika faʻataʻitaʻiga o se isi aoga faʻapitoa. E faigofie tele ona latou fausiaina ma latou te le avatua ni avega faaopoopo i luga o tulaga lelei.

Ili

Plums (Honeynels) o loʻo fesoʻotaʻi elemene i le va o eleele ma paipa. O le fufusi o tuʻutuʻuga e mautinoa ai le leai o ai o ai. Plums e matua vaeluaina pe a fesoʻotaʻi o le gatters ma paipa.

O le Plantic Cirginage: Faavaseina ma ou lava lima o fusi, gatters, paipa

O le alavai gaosi ma paipa o se vaega o le afa o le afa, lea e maua ai le vai mai le fale

Fortits mo le nanaina

O le faapipiiina o papalau papala mo le taualuga o loʻo faia i o latou lava lima faʻaaogaina faʻapitoa faʻapitoa mo le nanaina.

E aofia ai:

  • Pupuni
  • alalaupapa
  • puipui
  • Plugs, etc.

O le Plantic Cirginage: Faavaseina ma ou lava lima o fusi, gatters, paipa

O le sili atu lisi o le lisi o vai o le vai o le vai o loʻo fai ma sui o le ata

Faapipiiina o palasitika alavai

Afai na e filifilia le palafakepi palasitika mo le taualuga, o le faʻapipiʻi ma ou lava lima e mafai ona faia i ni auala se lua.

  • Mo ni vaega laiti o fale e tasi, o le tino alavai e mafai ona aoina i le lalolagi ma naʻo le isi ona sii i lalo i lalo muamua puipui o puipui. O le metotia e le talafeagai mo fale i luga aʻe o le foloa 1st ma se fale tele fale, talu ona faaleagaina le tele o fuafuaga i le tele o le faatulagaga.
  • O elemene o le alavai e mafai ona oso aʻe i le tulaga o le taualuga tuʻuese ma faʻapitoa i se tasi faiga i le nofoaga.

Mataupu i luga o le autu: O le a le mea e sili atu - tauaso pe feosofai pupuni?

Mo faapipiiina, palasitika po o uʻamea faʻapipiʻi faʻaaogaina. O le filifiliga o mea e faʻalagolago i le manaʻo o le pule o le fale ma le malosi o le malosi. E taua foʻi le faʻapipiʻiina o nofoaga.

  • I le tele o le taualuga o le taualuga, o alavai e faʻapipiʻi naʻo le fesoasoani a uʻamea faʻapipiʻi.
  • I luga o le laupapa pito i luma e mafai ona tumau ma palasitika ma uʻamea.

O le Plantic Cirginage: Faavaseina ma ou lava lima o fusi, gatters, paipa

Faapipiiina filifiliga mo le taualuga puipui

Fualaau faasaina ma o latou lava lima mai pipi pipi ma o le gutu o loʻo faʻaseʻe e tusa ai ma nisi tulafono.

  1. O le faʻapipiʻi faagaoioiga o loʻo faia mai i luga i le pito i lalo.
  2. Ae le i faʻapipiʻiina elemene o le fale lea e fuafua e faʻasaʻo ai alavai e tatau ona siakiina.
  3. O le faʻailoga o mea faʻapipiʻi e faia i le auala lea: O ni tulaga ogaoga ua maitauina (nofoaga o le muamua ma mulimuli i le laina saoasaoa), pe a uma ona fuaina ma nofoaga o loʻo fuaina. E manaʻomia le mamao o mea mamao i le va o fusi pito lata mai e le o toe sili atu nai lo le 600 mm. A faʻapipiʻi puipui ma le fesoasoani a le Twne, o le tulimanu o le faʻaaloalo ua setiina - mo le mita taʻitasi o le alavai o le 3-5 mm i malie.
  4. O le mamao mai le pito i le itu i autafa o le 150 mm.
  5. O le gau i totonu o puipui e tumau ai ma sina kiliki sina kiliki seia oo i le kiliki.

    O le Plantic Cirginage: Faavaseina ma ou lava lima o fusi, gatters, paipa

    O se faʻataʻitaʻiga o se faʻaputuga o alavai o alavai ma le tasi i le isi e faʻaaogaina ai ni maea faʻapitoa

  6. I le pito o nofoaga, o le au malie o loʻo faʻapipiʻiina, mo le mea e faʻapipiʻi ai pu i totonu o le 'olo.

    O le Plantic Cirginage: Faavaseina ma ou lava lima o fusi, gatters, paipa

    Faapipiiina o le fiafia

  7. Ma le isi, i lalo o lago mama i luga o puipui, o loʻo faʻapipiʻiina ai clamps mo fusi faʻapipiʻi paipa ma se sitepu o le 2 mita.

    O le Plantic Cirginage: Faavaseina ma ou lava lima o fusi, gatters, paipa

    Clamps mo le faaleleia o paipa paipa

  8. Faatasi ai ma le fesoasoani a tulivae, o alavai alavai alavai o loʻo fesoʻotaʻi i le vai ma faʻapipiʻi i le puipui o alalaupapa.
  9. Mai le pito i lalo i luga o paipa laei ma ou pueata mai le fale.

Vai vevela

Faʻatulagaina o pepa mo le taualuga ma ou lima mai le palasitika paipa, mafaufau i le talafeagai o le vevela o le vevela vevela. Faamutaina faatagaina Taofia le aisa mamanu Ma le suia o le vevela i le esetoto pe i le taimi o le asu. O le aisa e ave le elemene ma faʻateleina le uta i luga o faʻamaumauga, e ono mafua ai le faʻaleagaina o le alavai, aemaise le palasitika.

Lelei le puipuia puipuiga o le vaomatua ua faʻapipiʻiina ua faʻapipiʻi ua faʻapipiʻiina e Cables e faʻaaoga ai puipui i totonu o 'olo.

  • O le le mautonu o le Heaters e matua faʻanoanoa ma le malosi o le faitotoʻa.
  • Lava le faʻatonutonuina o faʻateleina ma faʻataʻitaʻi le vevela i nofoaga eseese. O ia faiga e sili ona lelei ma tamaoaiga.

O le faʻamafanafana e mafai ona faʻatino mo alavai vavai.

Tagavai fagu alavai

Dwarfs mai le palasitika fagu e te le faigata. Mai le itu o manatu, o sea faiga o le a aumaia i latou e faʻatau atu elemene ma paʻu paʻu tino ma le aoga.

E tusa ai ma le autoster, o fagu o le 2 L ma le agavaʻa o 2 itu e sili ona fetaui ma nei faʻamoemoe, e ui lava e mafai ona faʻaaogaina le 1.5 lita pusa. O le ua ma le pito i lalo o loʻo teuteu i se auala o le lamolemole le cylinder ua faʻatupuina le maualuga umi le umi. Ina ua maeʻa, ua tipi le ogaumu i le afa ma faʻatasi ai ma le faʻaalu i le tupe. O loʻo tuʻuina atu i le faʻauiga ma le uaea ai. Mo le paipa paipa, o le fagu ua tipiina ina ia o le tasi itu o le ogaumu. I le faʻaofiina o le manglinder i le tasi le isi e faʻaogaina ai le itu na lipotia mai o le Cylinder. E mafai ona faatino ni mea malie mai le tele o asoa. O alavai mai palasitika fagu i luga o elemene o le fale ma le uaea mama ua pipii.

O le Plantic Cirginage: Faavaseina ma ou lava lima o fusi, gatters, paipa

Fagu alavai

O le faʻamisamilo o loʻo faʻapipiʻiina o le faʻamalosi e mafai ona faʻapipiʻi i luga o le laupapa laupapa faʻapipiʻi i le taualuga.

Tusitusiga i luga o le autu: O le puppapers Silkography: ata i totonu mo le potu mo le potu, iloiloga, o le a lea, pe faʻapefea ona vali ai le umukuka

Faitau atili