Faʻaaoga i totonu o le Sandpaper Walpaper

Anonim

E le faigofie le atinaeina o le maualuga o le maualuga. E taua le filifilia lelei o le lanu lanu, le pito i fafo o le potu, piki i luga meafale ma mea faigaluega. O tagata mamanu e masani ona faafaigofie a latou galuega e faʻaaoga ai lanu masani mai lanu samasama poʻo le pigee, malu, malamalama, faʻalelei.

O lenei tusitusiga o le a talanoaina ai le Pepa Pepa Pepa ma a latou faʻaoga i nofoaga eseese, e faʻatatau i galuega eseese o le galulue faatasi ma i latou, ma ni tuʻufaʻatasiga faʻamanuiaina ma le lanu o le oneone.

Faʻaaoga i totonu o le Sandpaper Walpaper

Faʻatumuina i le malamalama laʻititi o le potu malolo

Lautele manatu

Matou te fiafia uma i le taumafanafana tele, ma lona mafanafana ma le lelei, o le tau suamalie o le la ma le fiafia, vaivai, malu le ita tele. O le alofa moni i le taumafanafana tele i la tatou tau, e alu vave tele, o lea ou te manaʻo ai e tuua, ma e sili atu foʻi ona piki ma oe. Faamataese ona manatuaina matagofie manatuaga o le matagofie o le tausaga o le a fesoasoani i oneone lanu na faaputuputu i totonu o le fale mautotogi.

Soundy lanu o se tasi o le faʻavae o le pipi, lea e faʻamauina o le sili atu vaʻaia lanu, pe a sinasina. I totonu o le fale, oneone lanu e mafai ona tuʻufaʻatasia ma le malamalama ma le pogisa ma pogisa laiti. E foliga manaia i le mumū, enaena, uliuli lanu, ma faʻapipiʻi faʻatasi ma paʻepaʻe, samasama, isi tauvaga o lagomeli.

Faʻaaoga i totonu o le Sandpaper Walpaper

O le tele o le fale tele

I totonu o le fale mautotogi e masani ona faʻaaogaina ni lanu se lua o lenei leo:

  • Golden-oneone lanu e pei o se paolo o vao vao, matua mafanafana ma le malulu leo.
  • O se lanu efuefu-oneone lanu e pei o le samasama kofe ma le susu, malulu lava ma fou leo.

Afai tatou te mafaufau i oneone pito i luga o le manatu o aafiaga i se tagata, e mafai ona e fai atu ma le mautinoa latou te le o vaaia e tagata. O le lanu le mautonu o oneone o pa o pa o loʻo masani ona iloa filemu, e le o le paʻu, e le popole ma e le popole tagata.

O lanu o lenei lanu lanu e talafeagai lelei mo tagata i le matua, talisapaia filemu filemu ma le mafanafana. O le oneone oneone o le puipui pe mafai ai ona e faia se toʻafilemu, melannic internicali, e mo aso nei, e foliga mai e saoasaoa tagata talavou. O le mea lea, pepa puipui i ia auala sili ona fetaui mo paleni tagata matutua e mananaʻo e toʻese mautu ma toʻafilemu i mea uma o le olaga.

Tusitusiga i luga o le autu: Puipuiga grids grid i totonu

Faʻaaoga i totonu o le Sandpaper Walpaper

Tele potu fai potu moe

Manuia o lanu

O se ata lanu o oneone e masani ona faʻaaogaina mo le teuteuina o le tino, talu ai e fesoasoani nei lanu e fausia ai se maualuga-tulaga i totonu, o se tagata tomai faʻapitoa. I totonu o lenei atunuʻu, e faigata ona le mautonu ma faʻatagaina mea leaga, e faigofie lava ona faigofie mea uma.

Ae e le o le pau lea o le lelei o le oneone lanu:

  • O le oneone e faitau i le lio o le malamalama, mafanafana, faalenatura foliga, ina ia mafai ona faʻaaogaina i totonu o soʻo se potu e lagolago ai le paleni, o le potu i saute Northern itu o le a sili ona mafanafana.
  • Vaega o le lanu lanu manatu fesoasoani i le malamalama lelei e maua ai le tele o taimi o le potu o le potu. E le o se mea e te fiafia, aua o le faʻasaʻoina o tamaʻi pupula uma. O le mea lea, e oʻo lava i le potu laʻititi o KHRUSSHASHCHAV, o lanu oneone o le a le mafai e ala i le ala.
  • O le oneone e matua lava lautele, a o tatou fai mai, o le faʻatasia atoa ma le malamalama, uliuli ma lanu malamalama. I le taimi e tasi, e masani lava e faiʻoga e faʻatino ai le aofaʻiga tele o puipui, faʻatatau i talaʻaga o ia lanu faʻamamafaina o ata e aoga.
  • Mo le tele o sitaili ma faʻatonuga i le ata o totonu, o oneone o le a talafeagai. E mafai ona malamalama ma misa i le atunuʻu sitaili ma faʻamaonia, taofia ma atamai i totonu o vasega, mafanafana ma mafaufau i nofoaga faʻa-nei.

Faʻaaoga i totonu o le Sandpaper Washpaper

Potu malolo ma manatu ofoofogia

O nei mea uma e faʻamoemoeina o le lautele o le faʻaaogaina o lenei paolo o le pigeo i potu ma potu o pupulega.

Manatua e mafai ona i ai moli, mumu, piniki ma samasama leo ma sili ona lelei oneone.

Filifili se pepa puipui i lenei lanu lanu e faigofie tele, o le toʻatele o tagata gaosi oloa e maua ai ni faʻataʻitaʻiga lelei i le monophin fesuiaiga ma ma eseese lanu. E talafeagai lelei ma manaia le vaʻai i totonu o le fale puipui o le fale puipui o fale puipui, e maua ai a matou flabipers: palette, faʻapipiʻi, faʻapitoa I totonu o le au Siamani Gaomatua, Beige Benttes e masani ona oʻo mai i luga o puipui, aemaise le valivali i lalo o le faʻamaonia poʻo le atunuʻu. Le itiiti ifo o le tagata gaosi tagata erismann e tele ni au aoina i lenei mataupu.

Tusitusiga i luga o le autu: potu potu 8 ma le 9 sikuea mita. M.

Talosaga

Oneone lanu o le a talafeagai i soʻo se potu fale. Faatasi ai ma potu taʻitasi, o le a latou aumaia le fealofani ma le filemu, faʻapopoleina ai ma o latou malamalama ma faʻaopopoina le mafanafana.

Faʻaaoga i totonu o le Sandpaper Walpaper

O le potu moe o aso nei

E mafai ona faʻamanuiaina le faʻaaogaina o lenei lanu lanu i potu nei:

  • Mo le potu malolo, toʻafilemu faʻamalieina atoatoa, ae o le potu e leʻi agaalofa, ua lava le faʻapipiʻiina o se pa pupula i luga ole tasi puipui. O le pepa puipui i le oneone Tountines o le a faʻatagaina ai fale o le mamalu, ae ile taimi e tasi o le a lafoina i se auala toʻafilemu. Fuafua i luga o le sitaili mataina, e mafai ona e pikiina i luga mea mamana ma pupuni, o le a goto le leo. O le a manaia tele le vaʻaia i totonu o lenei totonu o togafafa o lanu masani, lanu enaena pupuni ma paʻepaʻe o le tulle o le a masani ona avea ma sikafuiga nofoaga faaopoopo.
  • Lanu Lanu toʻamalie, malamalama, fausiaina o se maʻe o le ara, o lona uiga mo le potumoe o le a avea ma fofo lelei. E mafai lava ona mafai ona lagolago le paʻepaʻe ma le pigo foliga e mafai ona tuʻuina i meaafale ma totonu. O le potumoe i se lanu e talafeagai mo se ulugalii faaipoipo, ma mafutaga lelei. I le taimi lava e tasi, o le a le tagata i totonu o le a malie pea e malolo ma maua le malosi.

Faʻaaoga i totonu o le Sandpaper Washpaper

Manaia meaafale i se tamai potu malolo

  • I totonu o le umukuka i totonu, e masani ona tuʻufaʻatasia le pupula susulu ma le poto ma le lelei, mo se faʻataʻitaʻiga, ma fugalaʻau o le flatlor Wapperte, samasama, lanu meamata. I se tuʻufaʻatasiga, o le umukuka faʻatasi ai le fiafia, e faʻaulu mai i le malosi o le taeao ma lelei. I le taimi lava lea, o faʻailoga o le kuka i luga o le pepa puipui o lenei lanu e le masani ona matauina. Ae e le aoga le faʻamamaina i le faʻamamaina, e faigata lava ona 'aveʻesea le filogia o le tuai nai lo le vave tape ai ni mea fou.
  • Mo se tamai ala savali, o se lanu foi o le a le mafai foi. O le a fesoasoani e tulei ai tuaoi o se tamaʻi potu, ona e sili atu le vateatea. O le toʻa toʻaga o le fugalaʻau o le a faʻamanino ai o se tagata lelei ma paleni tagata o nonofo i le fale, le ola o loʻo faʻavaeina. O le tele o totonu o mea e fai ma meaaʻona e faʻafaigofie ai le faia o le tulaga sili atu le ola ma faʻalelei.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona fufulu fulufulu i totonu o le fufuluina masini

I totonu o potu taʻitasi, o le oneone ua faʻaalia i ni auala eseese, ma le potu malolo e faʻaopopo ai le amioatua mo le mafanafana, mo le umukumo o le mama aʻiaʻi, ma mo le umukuka o le mama aʻiaʻi, ma mo le umukuka o le mama aʻiaʻi, ma mo le umukuka o le mama aʻiaʻi, ma mo le umukumo le mama.

Fausia ni mea lelei e faʻaaoga ai le oneone lanu mo le puipui puipui, mafai ona faʻafefeteina ma tagata mamanuina ma tagata masani. Sandy maualuga tele, lelei lanu, atoatoa faʻaalia o ia lava i toetoe lava o soʻo se isi atunuʻu.

Faitau atili