Mauga o tekonolosi o le rafter system

Anonim

O le faʻagasologa o le nana o le rafting chat courc system e amata i le galuega sauniuni. Talitonuina ma foliga vaʻaia le taualuga faʻalagolago i le lelei o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi.

Mauga o tekonolosi o le rafter system

O le masini na alu ese ai le tele-fasi taualuga.

Sauniuniga o puipui ma le fola i luga

O le masini o le suʻega o le taualuga o le taualuga e maua ai le tapenaina o puipui ma le tele o le fale. Lenei manaʻoga e manaʻomia fua puipui ma tulimanu. Afai e tatau, o le taga e fesoʻotaʻi. Mo se fale piliki, o le siusiu-oneone fusi ua faʻaaogaina, mo se fale laupapa - faʻapitoa kesi. Faapipiiina o le Orfter faiga e aofia ai le faʻaaogaina o mea nei ma mea faigaluega: fao, samala, pili, fusia, paʻu.

Mo galuega le aoga, o le a manaʻomia faʻapitoa mea. Mauro mafolafola faʻapipiʻi i luga. E mafai ai ona e faʻasaʻoina ni tulimanu i totonu o le tino o le fale atoa o le fale atoa. Marylatlat, na o mai i le pito i luga o le puipui, e le o le faavae mo spactor mamanu.

Mauga o tekonolosi o le rafter system

Foliga o le steding o le rafter system.

O le rafter system e aofia ai elemene nei:

  1. Talitane. Latou fesootai i le auala a le 'ava.
  2. O vae o le tino. Latou fausia se vaega taualuga.
  3. Faamaloloina. Latou te fusia i isi elemene muamua.

O le faʻatulagaina o le uaea o le uati na faia e faʻaaoga ai le faʻaopopoga o taʻavale. O le lata mai o elemene o lo o fai ma sui o le ituaiga o pa ma se koluse vaega o 50x20 mm. Ua suia tapulaʻa e faʻavae i luga o tulaga tetele. Ina ia fuafua le vaega o le pa, o le ae manaʻomia e saili:

  • Faapipiiina sitepu savali;
  • Le ituaiga o mea mai le mea o le taualuga ua faaauupegaina.

Ua fautuaina e le au fai mea e fai mea e filifili ai mo le faʻatulagaina o le auala o le rafter i se auala e le sili atu ai le avega o le avega. O se taua taua i le faʻapipiʻiina o le mamanu o loʻo iloiloina o le Snow avega. Fuafua i lenei faʻailoga faʻaaogaina se faʻamatalaga faʻapitoa:

F = p × k, o fea o le SO o le Snow utaina, P o se mamafa o le kiona i le 1 ², K o se faʻasaʻoina lelei.

Ina ia fuafua le matagi utaina i luga o le faavaa, o le lisi nei o loʻo faʻaaogaina:

Tusitusiga i luga o le autu: o fea e te manaʻomia e amata ai le pepa puipui

V = r × k, o fea le auala o le matagi, r o se faʻailoga o le itupa o loʻo tutusa ma le faʻaaogaina.

Laasaga-i-sitepu faatonuga

Mauga o tekonolosi o le rafter system

Slinge faiga o le taualuga autu.

O le rafter system e faʻamauina pe a fuafuaina le saʻo. I luga o le taualuga siitia 2 pa ma le fesoasoani a le rafting vaomatua. O pito o le opela o le a tatau ona tipiina. Lenei e tatau ona tuʻuina atu se tulaga sili ona lelei o le taʻavale i luga o Malauerlat. Ae i le taimi lava e tasi, o le tuleia o vae ua faailogaina ina ia faigofie ona folau i lo latou nofoaga.

O pito i lalo e tumau i le tutusa auala. Lenei o le a faʻatagaina le fesoʻotaʻi faʻafesoʻotaʻi o loʻo avea ma latou, fausia se Naiʻa. Ona togi atu lea o elemene ma fao. A maeʻa ona faapipiiina, o pito i lalo o loʻo tumau. O pa o le inu i le 1/2 o le latou mafiafia.

O isi vaega o loʻo nonofo faʻatasi o loʻo sauni i luga o le fogaeleele. Aua e faʻaaoga ai le faʻataʻitaʻiga. O le isi laasaga e saunia ai pa o pa ma 2 itu o le pito i luma o le puipui. O le taʻavale o loʻo faʻapipiʻi i malaola manu. O le tulaga o le maualuga ma le siʻomaga o le fausaga o loʻo tuʻuina atu mo le vevesi o le 'olo i le va o 2 seti paga o rafters. I nisi tulaga, fetuunai le maualuga o le sheat steam. Ina ia faia lea, o le a manaʻomia le tuʻu i ai ala laupapa o le maualuga talafeagai i lalo o papa.

O le laasaga lea o le fausaga e 70 cm. Puleaina lenei tapulaa mafai ona i ai ma le fesoasoani a le laupapa i le laasaga lea e talosaga. O loʻo punitia i le pito i luga o le agavale agavale ma taumatau vae. A iai se laʻasaga tele, o le a talafeagai ai mo le faʻamalosia atili ai le mamanu. Mo lenei faʻaaogaina o pa faʻa-(faʻailoaina. I se tulaga faapea, o paga e fesoʻotaʻi e fesoʻotaʻi e se Komiti o Faʻalava i le nofoaga o le skate. O se tala tutusa e fausia e le tutusa node.

Taua taimi pe a faʻapipiʻi le rafter system

O le faʻamalosia o le auala e faia ai le taʻavale o le rafter o loʻo faia i luga o le fesoʻotaʻiga. Taitasi laupapa e tipi i le umi manaomia. Mo le faʻasaʻoina, fao, nati ma potu ma taʻavale o loʻo faʻaaogaina.

Ina ia puipuia le faʻamamaina o le faʻamamaina, o le a manaʻomia ona e fesoʻotaʻi ma se skate.

O le isi laasaga o loʻo aiaia ai le gaosiga o Cornice Pales. O le rafters ma le le lava o le umi mo le faʻatulagaina o pauna ua faʻateleina ma se auala faʻapitoa. Aua o lenei e faʻaaogaina laupapa-fasioti tagata. Umi 1 o le Komiti Faʻafoe e tatau ona sili atu nai lo le 40 cm. O loʻo fautuaina e le au fai pisinisi mo nei faʻamoemoe o le 60 cm umi laupapa.

Mau i luga o le autu: Vinyl Wallpapers: Fuafua ma Pusa, Ata, o le a lava, o le a le tele, e ono afaina ai le tino, ma fugalaʻau.

"O le mare" e pipii i fao fao. O lenei suʻesuʻega i se Lumemena. Ia faatumu, e manaʻomia le taʻaʻalo. Afai e faʻapipiʻi le EAVE, ua maeʻa ona faʻatumauina le taʻavale i le Maouerlat. Mo lenei faamoemoega, uamea fasi ua faʻaaogaina, lea e faliu i le itu taumatau ma tuʻu i le itu taumatau ma le agavale o le rafter vae. O le fasi pepa e faʻapipiʻi i le mamanu o fao poʻo le fao o lona loloto o le 30 cm. O le tekonolosi e taofia ai le taualuga o le taualuga ma le leaga o le tau. O le fasi pepa e mafai ona suia i le uamea uaea, o le mafiafia o lea sili atu 6 mm.

Faitau atili