Nofoa i lalo o vae ma ou lima lima

Anonim

Nofoa i lalo o vae ma ou lima lima

Ina ia aapa atu i le pito i luga o le fata, e masani lava ona lakiina le tele o le centimita, o lona uiga e tatau ona ave se stemtodders mai le faleoloa teuina po o le faletaavale. Ae afai e te faia se nofoa mama, o le a ia "faʻaopopo" ia te oe le tuputupu aʻe ma i le taimi lava e tasi o le a laʻititi ai o le a natia i lalo o le laulau pe i le tulimanu. O le nofoa e aoga ma le tamaititi - Na te fesoasoani ia te ia e 'aʻai le fata poʻo le vaipuna.

O sea Anni Laasaga e faigofie i le mamanuina ma galue i ai o le a ave na o le lua vaiaso. E mafai ona aoina mai le puʻupuʻu pupuʻu laupapa poʻo le carve 250 × 1250 mm mai le tasi laupapa. O le Reanch e aofia ai auiliiliga e fa, o le lua o le tutusa. Naʻo le tasi le ituaiga o fesoʻotaʻiga o loʻo faʻaogaina mo lona faʻapotopotoga. E tusa lava foi o se isi meatotino o le a mafai ona fai se tuʻufua, e ui lava o le Matai o le a fiafia i le galue ai e ala i Spikes i le tulimanu.

O le maualuga o nofoa e tusa ma le 225 mm, e pei lava o le maualuga o le masani ai o sitepu masani o faasitepu, e mafai ona teuina. Ae o loʻo ia te ia le sili sili ona tetele, i luga o vae uma o se tagata matua. O loʻo faʻateleina ai le tulaga o vae o le nofoa.

E ala i sooga o le groove spive, pei o le "folo apalai", foliga foliga mai. O iinei, o le malosi o sikuea o le faʻaiuga o le fibre e ese mai ma le faʻaputuga fafaga i luga o le laʻau. Ae talu mai se fesoʻotaʻiga e le tau mataina, e tatau ona fai mamā.

E le pei o se fale e tasi ma spike, lea e mafai ai ona suia se mea lelei o le 1.5 mm i soo se itu ". O avanoa ua filifilia e ala i le olopalaina, ae naʻo le tasi le itu. O le faʻamau o loʻo faigata ma le paʻu o vae i se tulimanu o le 10 °. Peitaʻi, e i ai ni ni faʻatonuga ma ni mea faigaluega o le a faʻafaigofie ai ona galue.

Laasaga 1. Fausia se ata

Amata galuega mai le faia o ata o nofoa i luga ole 1: 1 fua. Faʻatuʻu vaega i luga o pepa, e mafai ona e siakiina ni vaega ma isi vaega o vaega taʻitasi ma le tulaga o le uō.

Nofoa i lalo o vae ma ou lima lima

Nofoa i lalo o vae ma ou lima lima

Laasaga 2. Sauniga o avanoa

O le taulimaina o le mafiafia o le mafiafia, ua vavaeina i lalo i le uumi ma lautele, tuua le alauni o 1.5 mm e tutusa ma vae.

Laasaga 3. Marks: Grooves ma Spikes

O le ki i le manuia o le gaosia o faʻavae i totonu o lenei vaʻa o se faʻailoga saʻo lava. E tusa ai ma le ata, o le mafiafia o le togalaau e pasi ai le tapuni. Ina ia mafai ai ona faʻaoʻo le a spikes, e tatau ona 1.5 mm le sili atu nai lo le mafiafia o filo o vae o vae.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona toese se pulou o le Tausaga Fou o Santa Claus poʻo Santa Claus Cap

Mo le sifi i le sifi, o le togalaau fai se faʻailoga o pa, e faʻailogaina ai le lautele o le urosa ma le mamao i le va o le 'ai i le va o le' au. Mai le ata o le nofoa i luga o le fua o le 1: 1 Tylerated Mark i le pa ma o loʻo tuʻuina uma le pa o loʻo tuʻuina i ai - i luga o vae. Ina ia saʻo le faʻailoga ia saʻo, e faia i le faatagata o le naifi poʻo se 20 mm o loʻo i le sili atu ma le 20 mm.

Fale lelei i se tulimanu. I totonu o lenei nofoa, ua fofo ai le kalo ma ofu faʻapipiʻi i se tulimanu o le 10 ° ma e manaʻomia le faʻasaʻoina ina ia ulufale solo foi tagata sipili i totonu o uō. O le galuega e amata mai le pito i luga o le fale faigaluega, talu ai nei e tatau ona faia le faiʻai nai lo le pito i lalo, e 3-MM SPAKE BODS.

Nofoa i lalo o vae ma ou lima lima

Faailoa mai le teuina mai le Plywood. Aoina i luga o le ata o ia lava mo le matutu lapisi. O le faasee e fetuunai mo le felauaiga ina ia tutusa le malifa i le 10 °.

Laasaga 4. Faʻatuina o 'au

Ina ia faafaigofieina le galuega a le Chisel, o le tele o le fafie mai le fale o le masini e filifilia i luga o se masini viliina ma se cork drill 20 MM. O le isi mea tonu e saʻo o le faʻataʻitaʻi o le sipelaga-nofoaga-nofoaga galue i luga o se taiala. O lenei faigofie fetuʻutuʻu e tolu laufanua e i ai se tiʻetiʻe i le 10 °. O le averesi vaega e tutusa ma le lautele o grooves i le 20 mm ua suia i tua pe tusa o le 25 mm. O le Squets Sounter Divides le ata i le tulimanu o le 10 ° ma iloa le lautele o le Groove. E lua vaega maualuluga o loʻo faʻaaoga e fuafua ai tamatamaʻilima o cissuls i lalo o le tutusa vaega pe a galue i le isi puipui o le Groove.

O pu manifinifi o loʻo natia e ni sikuea: o tulimanu, e 12-mm, e tele le 12-mm, o loʻo tipi i totonu o le Taiala Ia faʻafaigofie, faʻalautele pu i le pito i lalo o le groove. A taʻutaʻu le asini, ina ia leai ni chips i le faleoloa, fetaomi le aitema e tausi ai le laupapa.

Mataupu o loʻo i luga o le autu: polokalame o le utupoto o loʻo i ai: faigofie le vasega vasega o loʻo uuina le turking taulima ma ata ma le vitio

I le taimi lava e tasi e filifili ai ni togato i vae. Toe faʻaaoga ma le numera ma le tusi masini. E le manaʻomia se faʻailoga o le pala e, ona o lea o le nofoaga mo wows, o le mamao i le va o lua fale ma e le faʻamaoni.

Laasaga 5. Tuu Spikes

Vae vae. O le isi laasaga i le faʻapipiʻi o vae i le tapuni o le faʻailoga ma vaʻai i luga o pupuʻu. Ua leva ona faia i latou, o lea e mafai ona tipi ese le manogi le flush. A o vae o loʻo faʻatamala, vaipuna e 3-mm cereals i se tulimanu o le 10 °. Ona faʻaalia ai lea o se lapotopoto na vaʻai i le faʻauiga i luga, tuʻu le laupapa i le pito i luga ma inu i luga o pulumu. Ina ua mavae lena, o le lautele ma le tulaga o ata taʻitasi e tuʻuina i luga o le faʻailoga o pa, ma e tipi le apa ie puipui i totonu.

O le tele o fafie ua tipiina e se jigsaw, ona tipiina ai lea o mata i ona tauau ma bushoshes. Pulea le galuega, faʻaaoga le ufiufi i sulugavai o vae, ma e ala i le togalaʻau e faʻatatau i le lautele o tapuvae, ae o le mafiafia e tuʻua le nofoaga e faʻasauā ai.

Laasaga 6. O le gaosiga o le Tsargi Beambits mo vae

E tusa ma le ata, ua tuu le mea. Na latou eli i luga o pito i lalo o le tulimanu o le 10 °. O lenei ua sauni mea uma mo le sopi i totonu o vae. Fao le auupega o tuitui i le itu tutusa ma le tutusa fetuunaiga pei o muamua.

Nofoa i lalo o vae ma ou lima lima

Taiala mo le ata. Ave se Booden Bar, e tasi le faʻaiuga i le faʻailo i se tulimanu o le 10 °, ona vaʻaia lea i le 3 vaega ma faʻapipiʻi i ai ina ia avea ai o se ata mamanuina.

Ae o lea, ua tatagi pixels i itu eseese mai le motusia o le vae / faavaa. Ma ua toe alu foi i le togalaau o le vao mo le nutimomoia.

I luga o le disk na mauaina tipi ese mai fafo fula ma spike bushes. Ae o le taimi muamua e galue ai, o vae i totonu o le tapuni o loʻo faʻaofi i totonu o le tapuni ma mo le siakiina o mea e tuu i le va o le tolauapiga a Tsargi. Feinu o tauau ma suʻi o pou, i le pito i lalo o tupu o tupu i luga o le lipine na onosaʻi i le tala faasolitulafono. E mafai ona faʻamamaina ma le au talipalau faʻataʻami poʻo se laina ma laina.

Laasaga 7. Tolage ma inu vae vae i lalo o vae

O itu itu o vae o loʻo sosolo foʻi i se tulimanu o le 10 °. Aveese le tulimanu ma lapoa mai le ata o le nofoa o le nofoa 1: 1 ma faʻatumuina vaega i luga o le lipine na vaʻaia. Tusi lesona poʻo le electrolake faʻapipiʻi pito.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻauiga tusi pe o ou lava lima: mamanu ma Matai vasega

Ia o lena le nofoa sa matagofie ma sili atu ona tutū i le fogafale le lelei, tipiina o loʻo faia i vae. Liʻo ni liʻo pipiʻi ma faʻaalu tuʻusaʻo, tutusa ma pito o vae o vae. Muamua, o le faʻapopoleina o le lipine na togiina, ona e faʻamamaina lea ma le faʻatamaia o le paluga poʻo ni laupepa ma fufulu.

Laasaga 8. Pusa seniva mo vae

O le fausiaina o le uunaiga o se gaioiga faigata, talu ai e tatau ona aoina uma auiliiliga uma. Muamua, mo le siakiina o fetaui, latou te aoina vaega eseese ma nofoaga eseese i lalo o le tusi i le isi. Ina ua maeʻa ona faʻatautaia mea talafeagai, faʻamago le aoina o nofoa.

Ona togi le ma le faaeteete le nofoa. Faʻaaogaina maea, faʻamalamalamaina o faʻamatalaga uma. Faalogo i fasi ata, tagata papala, aua le faʻatagaina foliga o chips. Afai o le pito i luma o le sprike amata ona aʻe i le pito i luga o le togavao, e ala i le tipiina o le laupapa, e fananau mai i lenei nofoaga i le ata pe teuteu papala.

Nofoa i lalo o vae ma ou lima lima

O le Taiala mo le Chislige fesoasoani e tipi le faafeagai o le le mautonu o le pa o le groove. Luga o le puipui o le taiala faaalu se laina tutusa i lona pito i luma

Laasaga 9. Dutchs i Spikes mo tina

Ae le i amataina le pisa i le pito o le pito i luga o Patloke, latou te faia uʻamea mo tina, o le a salalau solo ma tuʻi i latou i nofoaga, tapuni laiti laiti. E faigofie atu, o le mea moni, tipiina le loloto o le 20 mm e fai ai se hacksaw. E tatau ona i ai ni naimea i mea uma i luga o le itu o le tino sima. A leai, o le a le pipii i ai tina, o auiliiliga ma le grooves e mafai ona vaeluaina.

Na le fiafia le manogi ma le suotosina kulimi, maliina uma auiliiliga uma. Latou te avatua le nofoa e tutu ai le 15 minute, aveese komupiuta. Ona, nuamaina pito o le utu o tina ma le glue, clog i latou i totonu o le nofoaga o le mea o loo i luga o spikes mou atu.

Laasaga 10. Ua maeʻa le nofoa mo vae

Ina ua faʻapipiʻiina le urosa, o le nofoalii lea o le au taʻitaʻi e le itiiti ifo ile 12 itula. Ina ua mavae lena mea, na latou tipi ese ma tipi uila vao.

O le taotoga mulimuli e faʻapipiʻi ma faʻaiʻu o le aveeseina o le au faioloa i luga o le tapuni. Muamua faʻaalu laina i se mamao o le 5 mm mai le roother o le faavaa ma, uuina o le laufanua i se vaega o le 45 ° i luga o latou.

Faitau atili