Fasiga mai le pepa mo tamaiti 3 tausaga ma le 8-9 tausaga ma ata ma vitio

Anonim

E faigata le soona fai o le manuia o le galulue faatasi o fanau ma matua. E 3 i le 9 tausaga le matua, o se tamaititi o se alofilima e suia uma faamatalaga mai fafo. I le taimi lea, o tomai ma tomai galue. O le galue ma mea laiti o loʻo atiaʻe se manatunatuga i se tamaititi, o se tamaʻi afi ma se lagona o le matagofie. O le mea lea, kopeti mai le pepa mo tamaiti - o le mea faigaluega pito sili ona lelei e ave lau tama mo ni nai itula. Aitia o loo i ai se aofaiga tele.

Fasiga mai le pepa mo tamaiti 3 tausaga ma le 8-9 tausaga ma ata ma vitio

Fasiga mai le pepa mo tamaiti 3 tausaga ma le 8-9 tausaga ma ata ma vitio

Mo sina mea itiiti

Mo Tamaiti mo le 3 tausaga i galuega, le mea taua o le faigofie o le fasiotia ma le pupula o le ata. E mafua ona o le faigofie o tufuga o lo oi ai le tele o ituaiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le "Leo ulu" Bricraft.

Ina ia amata faʻataʻitaʻiina, o le a e manaʻomia se cardboard squest, o le faʻavae lea, o le lanu muimui, penitala.

I luga o lau faʻavae, kulu moli liʻo ma tipi ese mata uliuli, vete ma le malie poto. O loʻo ia te oe lava le leona o le leona. I le taimi nei i le mea sili ona taua - i le mane. O le tele o fasi pepa tipi i luga o fasi manifinifi, tusa o le 2-25 cm. Ma fufulu ma se penitala. Matou te galulue i luga o fusi i luga o le penitala ma o loʻo matou tulimatai atu i sina taimi. O le taimi lava na mimigi ese ai le pati, keke i totonu o se lio. O le ae mauaina se pupula ma aulelei le tau.

Ou te fia matauina le lelei tele o le daisy. Taʻu i lau tama e tipi paʻepaʻe paepae pepa fasi pepa. O le tamaititi o le 3-4 tausaga o le a fetaui ma lenei galuega e aunoa ma faigata. Atonu e le o iai se lamolemole, ae mai lenei galuega o Arctorm e le foliga sili atu le leaga. Ina ua maeʻa ni pigoloa, fesoasoani i le tamaititi e tipi lemu mugū ma fugalaʻau ma taʻaloga. Muamua e tatau ona e faia se tasi o pesini i le foliga o loto. Ina ua maeʻa, faʻapipiʻi i le sao saʻo o isi vaega uma i luga o le pepa laupapa. E aliali mai lenei matagofie:

"Ailoga tele Hadyrlar" - O se filifiliga lelei mo se masani masani ma se tamaititi. E sili le faia o lenei togafiti pe a uma ona faitauina le tusi erica Charles "matua fiaaai le alofa". E faigofie tele le auala. Matou te pueina le moli lanumeamata lanu lanu ma tipi i totonu o le lautele tutusa fasi pepa, e tusa o le 5 cm. Faʻaiʻu kelu ma le tasi. A mago mama, glue i latou i se isi poloaiga, o se gase. E na o le toe faʻaola o foliga o mata ma e tatau ona avea ma tamaʻi faʻamatalaga e sili atu ona tipiina i matua. Maea le katepillals manuia i luga o pepa lanumeamata pepa. Ina ia mafai ona fausia le vaʻaia o pito o pito o pito, e mafai ona e tipiina i latou i se tuʻugamau poʻo le tipi i le pu.

Tusitusiga i luga o le autu: 12 auala e aveese ai le ogatotonu i le fugalaau oona

O le mea lea e tupu:

"'Ava tele." Ma i luga o le afiafi o le Tausaga Fou, e mafai ona e faia se teuga a le au taulima. Faia o Santa Claus ma le laulu 'ava. Kalolo faia Akin i se leona head metotia.

Tipi le pepa malamalama pepa - O le a ma foliga. O mata, isu, fana, ma nei mea laiti o le a feagai ma tamatamailima o tamaiti laititi. Matou te faapipiiina mea uma i ou foliga. Nei ua mafai ona e agaʻi atu i le kapeta lava ia. Paʻepaʻe pepa auala i luga o le manifinifi ma mimilo ma le penitala. E mafai e tagata matutua ona mimilo ma seleulu. Ona o le saogalemu, o tamaiti naʻo faʻaaogaina e se penitala. Uma curls e faʻapipiʻi i le nofoaga o 'ava.

Manatua. I lou manatu e mafai ona e teuteuina le vaalele o le cotton, o le a liua sili atu.

Mo tamaiti matutua

Mo Tamaiti, 4-5 tausaga e aoga e miti. I le mafaufau o loʻo iai se faʻataʻitaʻiga o le vaʻaia o manaʻoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faia se pa pupuni e ono vaʻai ai le tamaititi i lona faamalama. O le a tuʻuina atu ia te oe le faʻaiʻuga e le lava ai le fanau poʻo le mea na ia manaʻo ai, ae le mafai ona faʻaalia.

Ina ia mafai ona faʻagasolo, matou te manaʻomia pepa lanu, maka, faasee, seleulu, Pous, ma mea uma e tatau ona e faia.

I luga o le paʻepaʻe paʻepaʻe faavae faʻatumu le faʻapipiʻi o le fola vae, e mafai ona e faʻaleleia ie puipui. Ina ia faia lenei mea, gagau le pepa faatauvaa e le fua faatatau ma suiga mai luga, matou te gaosia le filo ma fusi Mai luga aʻe o le faamalama, mea uma, o lea ua matala ai nei le faamalama. O le faʻavae ua sauni, ae o le a le mea o le a i fafo atu o le faamalama, tagata uma eo mai ma lona tofo.

Fasiga mai le pepa mo tamaiti 3 tausaga ma le 8-9 tausaga ma ata ma vitio

Fasiga mai le pepa mo tamaiti 3 tausaga ma le 8-9 tausaga ma ata ma vitio

Fasiga mai le pepa mo tamaiti 3 tausaga ma le 8-9 tausaga ma ata ma vitio

Fasiga mai le pepa mo tamaiti 3 tausaga ma le 8-9 tausaga ma ata ma vitio

O lenei metotia e talafeagai mo tamaiti o le 7 tausaga. Mo tamaiti, e 8-9 tausaga le matutua e mafai ona filifili ai le galuega e sili atu faigata. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le lapoʻa o le apu.

Auā 'e te manaʻomia ai pepa lanu, e te manaʻomia ni pepa lanu, sāʻena, Kelu, kalama.

Tipi le lala ese mai le lanu enaena ma savali i soo se faasologa. Na tiaʻi e le pepa lanumeamata le laupepa ma - leai se faamaoniga e le o le atoa, ae tuu atu le itu saoloto o le laupepa, ina ia mafai ai ona fasi ma sa i ai se lagona o le lautele. O lenei o fugalaʻau latou lava. Na matou gaosia ni fugalaʻau mai le paʻepaʻe pepa i luga o le stensil ma teuteu le autu ma se pepa piniki. Faakelu e pei o laupepa, punou pito. Lenei o se mea taua o le a tupu i:

Fasiga mai le pepa mo tamaiti 3 tausaga ma le 8-9 tausaga ma ata ma vitio

Vitio i luga o le autu

Mo lou faigofie, vaʻai i le vitio i lenei mataupu.

Mataupu i luga o le autu: Plactine faʻataʻitaʻiga mo tamaiti Stepgovoy: Typewrterers ma manu ma ata ma vitio

Faitau atili