Faʻafefea ona fai le tusi Lisi ma ou lava lima?

Anonim

Ata

O le leai o le avanoa e masani ona tupu mai i tagata o fale mautotogi, aemaise lava peʻa afio mai i meafale lelei. O se tusi kesi i ou lava lima, o le le faigata tele, e mafai ona fesoasoani e foia ai lenei faafitauli. O lenei laulau na te nonofo ai sina avanoa i le itulagi, lea o se filifiliga lelei mo tamai fale mautotogi poʻo le taimi e manaʻomia ai ni nai laulau faʻatasi.

Faʻafefea ona fai le tusi Lisi ma ou lava lima?

O se tusi-tusi ona o ona foliga faigofie ma puʻupuʻu e lelei mo ni potu laiti, mo se faʻataʻitaʻiga, mo le umukuka, aua e mafai foi ona pipiʻi pe a manaʻomia ai pe a manaʻomia.

O le laulau o le tusi lava ia e le maualalo i le laulau masani, pe a fai o le maualuga lelei, ae sefe foi le avanoa avanoa. Ina ia mafai ona faia se kesi o le tusi ma ou lima, o le a e manaʻomia mea nei ma mea faigaluega:

  • Aurocromivik;
  • vili;
  • uʻamea;
  • Mea fai atitosanery;
  • Corolc;
  • penitala, faailoga;
  • tulaga;
  • rofautte;
  • sikulukalaiva;
  • pepa laupapa laupapa;
  • meaafale pito;
  • o ia lava-fetunu, fao;
  • meaafale aano;
  • Tulimanu.

Mai le laupepa tusi o le laupapa, ma le saʻo, e maua i laupapa laupapa, e le lava le fefe i le tusitusiga atonu e le lava le fefe i le tusitusiga.

Faʻafefea ona fai le laulau tusi: sauniuni faʻagasologa

Faʻafefea ona fai le tusi Lisi ma ou lava lima?

Gagau Taaloga Taaloga.

O le laupepa o le laupapa laupapa e tatau ona tipiina i le tele, e mafai ona e talitonuina e ala i tagata maualuluga i le fale faigaluega, ae afai e iai le eletise, o le a le tele se galuega. Chippobboard mo le laulau e sili ona mafai ona faia o le vave ma le susu. A makaina ma vaʻaia, ua lava le talitonu i nisi o tagata o loʻo pule i ai o le a matua faʻalauteleina lona galuega.

Uma-apalai i le laina o le laina ae le i mulimuli ane vaʻaia e manaʻomia ona faʻaalia i se paʻu. A faʻagaioia le eletise eletise e fai ai le laulau i le tusi ma ou lima, o le Pylon e le tatau ona soʻona faʻamaninoina lava ia, ae solomuli 2-3 mm mai fafo. O le a faʻatagaina ai le iʻuga o chips e i fafo atu o le vaega.

Sikuea ma tutoʻatasi o le a foliga mai o le a foliga mai, o lea e sili atu le musuia lau galuega.

O le iʻuga pe a maeʻa le tipiina e tatau ona togafitia ma le oneone i le papaʻe poʻo le faʻaaogaina o le auala.

Mataupu i luga o le autu: Niu Ioka sitaili i totonu

O le faia o le tusi i le tusi, e tatau ona e inu i auiliiliga nei: O le fagu tutotonu o le laulau i luga, e fai ma lua ufiufi mo le laulau. E te manaʻomia le faʻavaʻa mo le ogatotonu o le vaega poʻo le lagolago autu ma le aufaataua o le vaega autu i le aofaʻi o le 3 pcs. Tu mo vae o le a manaʻomia 4 PC. E fesoʻotaʻi le au taga e fesoʻotaʻi i latou ma autafa, o le 4 PCs. Ia faʻamalosia le mamanu o le faʻatulagaina o vae, 2 sili atu o loʻo faʻaaogaina.

Faʻafefea ona fai le laulau: Fonotaga

Faʻafefea ona fai le tusi Lisi ma ou lava lima?

Tusi tusi tusi.

I luma o le tusi, o le tusi o le a faʻaputu, o pito o vaega uma ua faʻaaogaina o vaega ua togafitia, puʻeina le meaafale meafale. Ina ia mafai ona ausia le saʻo saʻo pe a galue, o vaega o loʻo fusifusia i le leaga, na latou lagona ai ina ia le o ese mai le ata. O le lipine na tuu i le iʻuga e tatau ona avea ma vai o le itiiti ifo ma le 2 cm mo gaioiga uma o loʻo gaosia, e fesoʻotaʻi ma lona mafai ona nofo i lalo.

O le pito i luga o le pito i luga o le pito i le faaiuga o le auiliiliga i lalo o le gluue vaega. Ma o le lipine o le liligi i le umi atoa o le vevela uʻamea i le itiiti ifo 15 minute. E le tatau ona vevela le iona, pe a uma le gaosiga o le pito o loʻo taia i se isi itu ma se ie mamago e faʻaleleia ai le faʻapipiʻi. O le mea sili na tipi ese ma se naifi naifi. E mafai ona aveese le faaletonu o le pito o le pito o le pito o le ato.

Ina ia faia le tusi tusi, o lona tosoina vae o loʻo faʻaputuputu ma le fesoasoani a ebovistits. I le pito i luma o se tasi o auiliiliga mo lenei o le a o le pu. O le pu e tasi, ae o le lautele lautele, o le a saeia luga luga o le vaega lona lua. O auiliiliga e manaʻomia le faʻasaʻoina o le faʻaaogaina o le faʻamaoniga ma tapuni le nofoaga o ai ma le plug. O itu uma lava i le mea e faʻatinoina ai le Mauga o le faʻaaogaina o EVERRODIN, e tatau ona faʻagaioia i le auala lava e tasi.

O le isi laasaga ina ia mafai ai ona faʻapipiʻi le laulau i luga o vae o meaafale matalosi, o le a manaʻomia e PC i vae taʻitasi. Ia faʻaputuputu se vae Tutotonu, o le Umi o le Jumper o loʻo tuʻuina atu i se tulaga (o le fola o le 10 cm, ma fata, e tatau ona faia se tulaga saʻo.

Mataupu i luga o le autu: Muamua 3D pepa puipui luga o puipui: 4 penefiti

I itu uma e lua o le pito o le fata mo le tuʻuga o le ogatotonu o le jumper, 7 cm ua solomuli. O le isi Jumper o loʻo tuʻuina atu i le pito i lalo. E tu i le va o le galuega ma le lona lua o le jumper

O le atoa faʻavae i lalo o le laulau ua tuu i luga o le ogatotonu o le siata o le laulau pito i luga. Mai le pito o le laulau, o le autalele lagolago e tatau ona i se mamao o le 3 cm i itu uma e lua. O le fuafuaga atoa o loʻo fesoʻotaʻi e tulimanu, mo itu taʻitasi latou te ave 2 pc. O le ogatotonu o le laulau ma meafale suamalie-patchflies o loʻo fesoʻotaʻi ma tapuni. A o lei faia le laulau, ua liliu, i se tulaga faapena, e aofia ai ufiufi ufiufi ma le gaoia vae-lagolago.

Faʻafefea ona fai le tusi Lisi ma ou lava lima?

Faʻafefea ona fai le tusi Lisi ma ou lava lima?

Faʻafefea ona fai le tusi Lisi ma ou lava lima?

Faitau atili