Faʻafefea ona aveesea le auʻaunaga tuai: lima, vai poʻo se ulugaliʻi (vitio)

Anonim

Le faʻafitauli o le ala e aveese ai le matua pepa pepa, na avea muamua i luma o na faʻatinoina toe faʻaleleia na o latou. Faʻapopoleina nofoaga fou e mafai ona suia atoa le totonu o lou fale. E le gata i lea, o se tasi o galuega sili ona faigofie ona faaiuina. E mafai ona faia e tutoʻatasi i se taimi puʻupuʻu, ma i le taimi e tasi ina neʻi foʻia uma meaafale mai le potu.

Faʻafefea ona aveesea le auʻaunaga tuai: lima, vai poʻo se ulugaliʻi (vitio)

O pepa puipui tuai e tatau ona aveʻese mai le puipui aʻo leʻi totogiina fou, a leai, o le fou vaega o loʻo eli ma fuga.

Wallpaper Cross o tulafono e faʻaalia ai o le matua o le a tapunia atoa. E mafai ona vave aveese le sili o pamu i le taimi o le usitaia o ni togafiti ma tulafono faavae.

Aisea ua uma ai le taimi tuai?

E le manaʻomia i le manaʻo e sefe le taimi mo le toe faʻaleleia o le mea fou o se faʻamaeaina fou i luga o le vaega tuai. Tusa lava pe foliga mai ia te oe o le matua o loʻo taofia i luga o le puipui lelei, lafoai le manino ai lea o le manatu le manuia.

Faʻafefea ona aveesea le auʻaunaga tuai: lima, vai poʻo se ulugaliʻi (vitio)

Filifiliga mo le aveeseina o le tuai o le tuai: a - ma se spatila; E - ma le lindinding lio.

Aʻo le mea uma, ma se manatu auiliili, e mafai ona mautinoa o le mea tuai faʻapipiʻi faʻapipiʻi i nofoaga uma e le paoa ma eli i le nofoaga e le i ai i le nofoaga e le ofi ai. O le a faʻatupuina foi e se vaega fou se avega i le taimi tuai, o le mafuaʻaga lea o le faʻagaioiga o le duopu o le a faʻavaveina.

Mafaufau i le mea moni o le fausiaina o le a e faʻaaogaina e faʻamalieina ai ma faʻamalu le taimi tuai. O le taimi mago o le kulimi ona o le pepa vaega i lalo o le a faʻateleina, e mafai ona faʻaosofia le ag o puipui mai i puipui. Afai e le tupu lenei mea, o loʻo tumau lava le maualuga o le mea o le a maeʻa ai o le atoatoa o mea o le a ufitia ai maanuminuminuta ma bubbles. Aemaise lava pe a fai o meatotino a mea tuai ma fausaga fou e ese.

Tusitusiga i luga o le autu: o le a le mea e sili atu le laminate ma le chamlefer pe aunoa

O nei mea uma e faamatala ai le manaʻoga e faʻamaeʻaina le 'aveʻesea o mea tuai. E le iloa faigofie i latou pe faʻafefea ona faigofie ona fesoasoani ai le Young Youble Bed.

Tatala le pa puipui

E masani ona i ai i le taimi muamua na toe mafai ona taofi i luga o le puipui. Afai i lau mataupu o lo o faapea la, faamama ai puipui e mafai ona le lavalava lima. Mo le faigofie, e mafai ona sasaa pito i luga o le tapoleni ma le naifi ma le spatila, ona toso lea i lalo le tusi. Sili ona lelei, o le a mafai ona e aveesea atoa le fasi atoa. I le matua mativa, o na vaega e tumau lelei ai ma le malepelepe, e mafai ona e tosoina mai le spalala.

Afai e lelei pepa pepa tuai e faʻapipiʻi lelei ma aveese i latou i le muamua ala, e mafai ona faʻaaogaina le vai.

Faatasi ai ma le fesoasoani a se fulaʻaga, o se apogige, ieie poʻo se pulumu, oe tatau ona susu le pepa. Ia mautinoa e vavaeeseina ai le sapalaiina o le eletise i le potu ae leʻi oʻo i le puipui. A leai, o taunuuga o le ulufale atu i uaea i lalo ole vāega vāfuga e mafai ona sili le faʻatagaina.

Faʻafefea ona aveesea le auʻaunaga tuai: lima, vai poʻo se ulugaliʻi (vitio)

Nofoaga o loʻo faʻapipiʻi lelei ai le puipui, e tatau ona e faʻaogaina se faʻaʻaisa o le falaoamata ma le vai, faʻafefiloi luga, ona aveese lea o le laupepa susu ma se spalala.

A faʻaputuputuina tele le tioata i le vai, e manaʻomia le faʻatali e uiga ile 5 minute ina ia faʻamalieina le vai i se pepa. A uma lena, e mafai ona e le pupuni o fanua mai i puipui. O na vaega o le a tuuʻesea ma faigata e mafai ona aveʻesea e se spatila.

O le maualuga o le vevela o le vai o le a e faʻaaogaina o le faigofie lea o le a ave le pepa laulau pepa. Afai e te manaʻo e aveese le Wallpable Wallpaper poʻo le mea e te manaʻomia, ona e tatau lea ona aveese le puipuiga o le fale i le pito i luga aʻo leʻi lafoina. Afai e le mafai ona aveese le vai-ie taʻotoga, o le a le mafai ona e ufiufi ai le westpable webpaper i ni nofoaga - O lea, o le a e tatalaina avanoa i le pepa faʻavae. O lenei metotia e lelei foi mo le aveeseina o le fatu pepa puipui. Afai e te faia ni taga i luga, o le a tupu i lalo o latou, ma o le a mafai e faigofie ona aveese le mea lilo.

Mataupu i luga o le autu: maitaga - o se vaega taua o soo se taele

I le aso nei o le fale o le fale, e mafai ona e mauaina ni vai faʻapitoa mo le aveeseina o le pepa puipui. E maualalo le latou tau, o le a le gata o le faʻagaioiga o le a siitia teisi, ma saoasaoa ma faigofie o le a siitia i nisi taimi. Tutusa vai e le oona ma le le mafaufau ma le afaina o le fausaga o pepa ma isi mea vave nai lo vai. E faʻaaoga ai, o le apu poʻo se faʻaseʻe ua faʻaaogaina. Wallpapers ua aveeseina pe a latou matua afaina i le suavai.

E toʻatele latou te le iloa aveese le taʻimua Plasepa. Ole auala faigofie lea e faʻavae ai e faʻavae i luga o le mea moni o le aumea lea e sili atu vave nai lo le vai. Ina ia faʻatino, ua lava lea e faʻamama se ie, faʻapipiʻi i le vaega a le puipui o loʻo manaʻomia e aveese ai le ipu. Mo se faigofie faigofie ma sili atu le maitauina, e sili atu le faʻaaogaina o se bream genrator poʻo se uʻamea e mafai ai ona e mou ese ai le saʻo. O nei masini o le a faʻatagaina ai oe e faʻagaioia vave le laufanua.

Po o le a lava le tulaga, mulimuli i tulafono faavae mo le aveeseina o pepa puipui. E le mafai foʻi ona toso ma le paʻu pe toso vave, e manaʻomia le lafoaia lemu i latou mai le puipui ma le sologa lelei.

Ma le mea lea e ala ai ona aveese le pepa puipui tuai, ua e iloa nei. E tele auala e faʻatino ai lenei galuega, e mafai ona e faʻaogaina le tasi e sili ona talafeagai mo oe. I se faʻaopopoga, e fautuaina le taulaʻi i le faʻafitauli o le pepa puipui o loʻo uuina luga o le puipui. Faʻasaʻo le pitonuu o le pamu tuai o le a le aoga.

Faitau atili